16.09.13, 20:46

„W ścisłym kierownictwie PiS jest grupa byłych członków Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej - mówi w wywiadzie dla "Rzeczpospolitej" szef Solidarnej Polski Zbigniew Ziobro. To reakcja na słowa Jarosława Kaczyńskiego, który zaatakował prezydenta Bronisława Komorowskiego za dobór współpracowników
Kaczyński w środowym wywiadzie dla "Rzeczpospolitej" mówił, że otoczenie prezydenta jest "szczególne".

„W ścisłym kierownictwie PiS jest grupa byłych członków Polskiej Zjednoczonej Partii Robotniczej, jak choćby były minister skarbu Wojciech Jasiński, skarbnik PiS Stanisław Kostrzewski czy były minister z Kancelarii Prezydenta Maciej Łopiński, i to prezesowi Kaczyńskiemu nie przeszkadza” - mówił w wywiadzie dla "Rzeczpospolitej" Zbigniew Ziobro.

W wywiadzie pt. "Kaczyński nie był mi ojcem" Ziobro komentuje też możliwość ewentualnego zawarcia koalicji między PiS a SLD?

„Koalicja PiS-SLD już istnieje w wielu samorządach. Znamienna była wypowiedź prezesa Kaczyńskiego, który powiedział, że w Elblągu należy podejść do koalicji bardzo pragmatycznie i koalicja z SLD jest jak najbardziej na miejscu”- mówił Ziobro. - „Kiedyś mówił /Jarosław Kaczyński/, że nie mógłby współpracować z Samoobroną, partią stworzoną przez rosyjską agenturę, a stworzył z nią koalicję rządową. „

A jeszcze wyborów nie wygrali ...no i sprawa Gazety Polskiej :-) ale wtyczki mają :-) oj ciemnogrodzie - w kosciele wam kazą głosować na byłych komuchów ? Koooooniec swiata jak mówił pan Popiołek
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

łączę serdeczności dla Ciebie i Twojej Rodziny ;-)
Obserwuj wątek
    • bravocharlie Re: PZPR-PiS 16.09.13, 20:53
      a nie powinieneś z tym wyskoczyć na forum ogólnopolskie? No tak tylko tam nikt nie odpowie ci per res-men, a twój post będzie jednym z kilkunastu. Powodzenia.
      • res-men Re: PZPR-PiS 16.09.13, 21:17

nie musisz komentować kazdego mojego wpisu - mozesz przejsci obok niego obojetnie - wcale sie nie obraże ...skoro nie masz nic do powiedzenia w temacie lepiej milczeć - równiez pozdrawiam

• bravocharlie Re: PZPR-PiS 16.09.13, 21:29
          ale tak z serca - co cię kosztuje wejść sobie na stronę forum.gazeta.pl/forum/0,0.html i tam wklejać sobie takie rzeczy jak tu.

Tak, przejdę obojętnie. Już za chwilę. Zadałem pytanie - jak sam wiesz nie musisz odpowiadać. Ale fajnie by było, gdybyś się zastanowił i odpowiedział.
          • res-men Re: PZPR-PiS 16.09.13, 22:05

Ale to proste - i ty o tym wiesz - rzeszowszczyzna to enklawa PISU i chciałbym aby rzeszowianie głosujacy na pis a szczególnie rzeszowianie oscienni faszerowani fałszywym patriotyzmem , walką z komuną wiedzieli na kogo głosuja - czy ten problem fałszywej podwójnej moralnosci pisu nie dotyczy podkarpacian ? odpowiedz sobie na te pytania które postawiłem i znajdziesz odpowiedz dlaczego nie wklejam tego na forum ogólnopolskie - w centrum nikt na pis nie głosuje - pozdrawiam i kolorowych snów życzę

• bravocharlie Re: PZPR-PiS 16.09.13, 22:27
              Haha wszystko byłoby ok, jest jedno ale. Wchodzisz i piszesz na forum Agory. Mam pisać dalej? Kto w większości czyta forum gazety? Raczej nie sympatycy w sieci, albo niezalezna.pl. To strasznie proste pisać na forum takie jak to. Twoja inteligencja sie tu po prostu marnuje.
              • res-men Re: PZPR-PiS 16.09.13, 22:42

pisałem ci juz wielokrotnie ze mam dupie twoje osądy a co inteligencji ...? nie uzywał słów których nie rozumiesz

• bravocharlie Re: PZPR-PiS 16.09.13, 22:52
                  Fajnie. Znów sobie wystawiasz sobie laurkę. Co ci z tego przyjdzie, ze spróbujesz mnie obrazić? jakiego to słowa mam nie rozumieć? Inteligencja? W kontekście pisania o twojej inteligencji i o tym ze sie marnuje, rzeczywiście moze nie zrozumiałem definicji tego slowa;) biorąc pod uwagę twój wpis...
                  • res-men Re: PZPR-PiS 16.09.13, 23:00
                    Jaką laurkę - kogo obrazić ? - dlaczego urrrwany narcyzie kazdy wątek starasz sie przekierować na siebie - czy w temacie wątku pisze coś o inteligencji a w tresci o laurkach - wątek jest o pisie , byłych pzprowcach w nim i fałszywym pizdroleniu prezesa na temat otoczenia komorowskiego kiedy sam ma komuchów u siebie - zrozumiałes ? tam nie ma nic o tobie więc odpie...sie debilu skończony i nie gadaj o inteligencji bo nie masz pojecia co to jest urazona dupo z wąsami - czy jasno sie wyraziłe pokrecony trolu abyś sie odpie...ł ? raz na zawsze - czy to pod postacią tego innego czy owego - a teraz idę siusiu wiec mi nie przeszkadzaj bo cie oleję
                    • bravocharlie Re: PZPR-PiS 16.09.13, 23:11
                      Caly czas obrażasz, a ja zadalem ci jedynie pytanie, dlaczego publikuje posty e tym temacie na forum rzeszowskim, a nie ogólnopolskim. Gladko pominąłeś.moją argumentację, na rzecz argumentum ad personam najniższego lotu. Tu raczej nikogo nie musisz przekonywać bo to agora, a nie niezależną.pl. Co ty na to?;)
                      • res-men Re: PZPR-PiS 16.09.13, 23:20

a ja na to jak na lato - powiedz mi jak facet po tym co napisałem do ciebie ma jeszcze godnosc dopytywać sie i zaczepiać - czy nie widzisz ze szczam na ciebie i mam cie za tłuka ? czytaj co piszę - pisałem ci ze twoje osądy mam w dupie wiec o jaką argumentacje pytasz wieloniku ? ja mam w dupie twoją argumentacje bo piszesz nie na temat - teraz idz sie wyspać boś blady - i na ciele i umysle - a jak chcesz sobie pogadać to faktycznie załóż wątek o psich gównach i aparatach fotograficznych u strazników miejskich , zrób konkurs na fotke najlepszego gówna psiego i wykazuj sie tam swoja elokwencją wieśniaka ...będziesz brylował wsród klimatu swojego mózgu - a teraz pozwól mi popracować bo mam jeszcze 4 sprawozdania zrobić ...byłes przerwą w pracy teraz wróc na swoje miejsce.pa

• bravocharlie Re: PZPR-PiS 16.09.13, 23:35
                          Alez resmenku. Nie migaj sie od prostej odpowiedzi. Przemilczę te inwektywy dla dobra wspólnego. Zresztą kim jestes zeby mnie obrazić? Jakem przyzwoitka, to powiem ci ze nie ladnie sie zachowujesz. Oj nieladnie. To bezstesowe wychowanie.
                          a teraz idz juz do pracy i nie czekaj na kolejnego mojego posta. Zycze dobrej nocy. Pomyśl nad tym moim pytaniem. Moze warto po prostu grzecznie odpowiedzieć.
                          • Gość: deltaecho Re: PZPR-PiS IP: *.wapgw.era.pl 17.09.13, 08:59
                            Jakie to szczęście, że zawsze znajdzie się jakiś Dyrektor Internetu, który użytkownikom nie stosującym się do netykiety, takim jak res-men czy Lechowski, kulturalnie uwagę na niewłaściwość ich postępowania. Ale zaraz, Lechowskiemu nie zwracał uwagi. Jakieś takie wybiórcze działanie pana Dyrektora. Czyżby więc na forum zagościła nowa odmiana trolla - troll moralnego niepokoju?
                            • bravocharlie Re: PZPR-PiS 17.09.13, 09:16
                              Mozesz mieć racje, ale na swoja obronę mogę napisać jedynie ze w resmena jeszcze wierzę. Lechowski, sam chyba stwierdzisz jest po prostu nieprzemakalny. Inna rzecz ze to takie proste, odpowiadac kiedy ktoś cie obraza robiąc przy tym z siebie największego prostaka na forum.
                              • Gość: ortylion Re: PZPR-PiS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.13, 09:53
                                Przeczytałem bardzo uważnie całą waszą "dyskusję". Uważam, że niejaki bravocharlie ma umysłowe ADHD - musi się przyczepić, czy to ma sens, czy nie.
                                Nie twoją sprawą jest ocenianie, gdzie i w jaki sposób ktoś ma wyrażać swoje poglądy! Jak zechcę, to będę się wymądrzał na forum koziej wólki. Najlepszym dowodem na swobodę dyskusji jest obecność na forum Agory takich kretynów, jak lechowski czy wielonickowy głupek wypisujący o wylizywaniu kufli itp.
                                Jeśli masz coś do powiedzenia NA TEMAT proponowany w wątku - powiedz. Jeśli nie - SPADAJ!
                                Czy to takie trudne?!!!
                                • bravocharlie Re: PZPR-PiS 17.09.13, 11:02
                                  Dziwkuje za uwagi. Byc moze cierpie na adhd. A moze to tylko umilowanie zasad. Zadajcie sobie pytanie po co resmenek publikuje tego typu apele na forum rzeszowskim? A przyjmując twój tok rozumowania za dobry, niedlugo resemenek i Lechowski zaczną publikować swoje posty na forum matki karmiącej na agorze uzasadniając to mitem, ze to tam jest bastion PiSu;) jeśli będę chciał rozmawiac na forum polityka to wejdę sobie na nie. Dlaczego mam widziec pierdoly, megalomańskie w swej istocie listy. Szczerze, posty resmenka nie znalazłyby zbyt szerokiej publiczności bo rażą swa wtórnością. Pisane są zapewne tylko po to by zasypać te doliny braków.
      • e_w_a_21 ciotka przyzwoitka 16.09.13, 21:44
        Zwraca każdemu uwagę, że post nie pasuje do tematu Rzeszów. Człowieku załóż nowy wątek na temat psiej kupy na ulicach Rzeszowa i dyskutuj ile chcesz.
        • bravocharlie Re: ciotka przyzwoitka 16.09.13, 22:02
          Masz rację, założę w Rzeszowie. Będąc wami zrobiłbym to na forum ogólnopolskim. A co do, kojarzącej się z przyzwoitką przyzwoitości... czegoś Ci nie brak?;)
    • Gość: NiejakiKryże Re: PZPR-PiS IP: *.rzeszow.hypnet.pl 16.09.13, 23:35
      Jeszce niejaki Kryże...
      • Gość: lekarz Re: PZPR-PiS IP: *.resman.pl 17.09.13, 11:25
        ...a prof. Z. Religa to co, a A. Lepper
    • Gość: Też Re: PZPR-PiS IP: *.rzeszow.hypnet.pl 17.09.13, 01:03
      Wasserman też...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka