e_w_a_21 21.09.13, 18:09 Odpowie ktoś na to pytanie ? Cy on jest z sekty RM ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grey Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.13, 18:17 To tylko nieudolny grzesiu, któremu tusk zabrał pracę i tym samym zmusił go do wyjazdu. Teraz wrócił (podobno na krótko) i zamiast wyru... żonę i pobawić się z dzieckiem (podobno posiada i jedno i drugie), przesiaduje na forum gw. Jest to postawa zrozumiała zakładając, że chlew w którym pomieszkuje w nocy i pracuje w dzień nie został jeszcze zinformatyzowany przez niemieckiego bauera. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 21.09.13, 18:22 Gość portalu: grey napisał(a): > To tylko nieudolny grzesiu, któremu tusk zabrał pracę i tym samym zmusił go do > wyjazdu. Teraz wrócił (podobno na krótko) i zamiast wyru... żonę i pobawić się > z dzieckiem (podobno posiada i jedno i drugie), przesiaduje na forum gw. Jest t > o postawa zrozumiała zakładając, że chlew w którym pomieszkuje w nocy i pracuje > w dzień nie został jeszcze zinformatyzowany przez niemieckiego bauera. hahhah, ale jaja, pisz wiecej, niezle mnie rozbawiles tym tekstem, jestes the best tylko z drugiej strony hahhah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grey Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.13, 20:02 Brawo brawo! Jeszcze trochę i ci dowcip wyjdzie nieudolny grzesiu ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 21.09.13, 20:23 Gość portalu: grey napisał(a): > Brawo brawo! Jeszcze trochę i ci dowcip wyjdzie nieudolny grzesiu ^^ ale masz z tym nieudolnym? wytłumacz mi ten epitet "nieudolny" na jakiej podstawie go uzywasz. czy po prostu na twojej wichurze sie czesto takich slow uzywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grey Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.13, 21:24 Grzesiu niedojda nie rozumie słowa "nieudolny", które jest często używane wobec osób obwiniających kogoś za swoje własne porażki ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 22.09.13, 11:03 Gość portalu: grey napisał(a): > Grzesiu niedojda nie rozumie słowa "nieudolny", które jest często używane wobec > osób obwiniających kogoś za swoje własne porażki ^^ szkoda mojej klawiatury na pisanie z twoja prymitywna osobka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grey Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.13, 12:16 Szkoda grzesiowi niedojdzie klawiatury, ale żarliwie odpisuje na każdy post ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 22.09.13, 13:11 Gość portalu: grey napisał(a): > Szkoda grzesiowi niedojdzie klawiatury, ale żarliwie odpisuje na każdy post ^^ szkoda mi cie chloptasiu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grey Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.13, 13:18 Grześ, nieudolna pacynka odpisuje jak na zawołanie pisząc jedno, robiąc drugie jak małpka pozbawiona kręgosłupa ^^ Pora już zostawić grzesia niedojdę, pozwolić mu w ciszy i spokoju kontemplować jego nieudolność w ten chłodny niedzielny dzień ... Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 22.09.13, 16:23 Gość portalu: grey napisał(a): > Grześ, nieudolna pacynka odpisuje jak na zawołanie pisząc jedno, robiąc drugie > jak małpka pozbawiona kręgosłupa ^^ Pora już zostawić grzesia niedojdę, pozwoli > ć mu w ciszy i spokoju kontemplować jego nieudolność w ten chłodny niedzielny d > zień ... i tyle tylko potrafisz, pisac bzdury na forum i wylewac swoje zale, biedny jestes, wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 21.09.13, 18:20 Tak jestem z sekty Radia Maryja. I love tadeusz Rydzyk. hahahhahahh Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 21.09.13, 18:24 e_w_a_21 napisał(a): > Odpowie ktoś na to pytanie ? Cy on jest z sekty RM ? Tak jestem wysłannikiem Tadeusza aby zrobic z wami porzadek, szczesc boze:) Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 21.09.13, 19:02 res-men napisał: > Zfiuciały rz-e /łowca /bravocharli /tomi_zet teraz stał sie grzesiem psem - te > same reakcje , ten sam głupi smiech - ten sam zapał dzis od rana aby zrobić z > siebie idiotę - mały piździoch bity przez ojca z IQ = 1 z kompleksem małego fiu > tka - po prostu nie zwracajcie na niego uwagi - to wielbiciel Hofmana z takim s > amym peniskiem ...szkoda klekotać w klawaiaturę dla tej mizernej pisiej kreatur > y - wierzy w zamach mocniej niz w boga .... > - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - > > łączę serdeczności dla Ciebie i Twojej Rodziny ;-) nic z tego nie zrozumiałem co napisałes, to jakis bełkot Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_21 Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 21.09.13, 19:22 A może to nie bełkot tylko twój kretynizm ? Bloede Sau ! Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 21.09.13, 19:41 e_w_a_21 napisał(a): > A może to nie bełkot tylko twój kretynizm ? Bloede Sau ! wiesniaro do koryta nakarmic trzode a nie na forum porzadnych ludzi od kretynow wyzywac. ogarnij sie i swoje frustracje przelej z formum na cos pozytecznego Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 22.09.13, 11:34 gregorianhusky napisał: > res-men napisał: > > > Zfiuciały rz-e /łowca /bravocharli /tomi_zet teraz stał sie grzesiem > >psem - > nic z tego nie zrozumiałem co napisałes, to jakis bełkot to ja ci wytlumacze. kiedys spore zamieszanie zrobil tu niejaki lowca-intelektow. resmen ma powody do szczerej nienawisci w stosunku do jego osoby bo lanie tu zbieral okrutne na kazdym poziomie. lowca w koncu odebral ze stoczni nowa lodke i wyplynal w rejs do okola afryki, a na forum go nie ma. jednak traumy po, jak lowca pisal, 'batozeniu prostaczkow' u resmena pozostaly gleboko i przeistoczyly sie w obsesje z elementami paranoi. od tego czasu w kazdym kto ma inne zdanie, napisze kontr-post do jego wypocin, prezentuje postawe katolicka, popiera pis, jest przeciw po lub palikotowi resmen widzi lowce = wroga znienawidzonego. konfabuluje sobie jego domy, adresy ip kompa, obszczekuje jak ratlerek doga, obiecuje ujawnienie danych osobowych, straszy odwiedzinami z bejzbolem, ze o tonach chamskich odzywek, wyzwisk i prostackich zachowan nie wspomne. najciekawszy jest fakt, ze lowca byl bardzo wrogo nastawiony do kosciola i wcale nie byl zwolennikiem pisu tylko odpartyjnienia polityki i jednomandatowych okregow wyborczych, ale to resmenowej paranoi i mani przesladowczej wcale nie przeszkadza. kazdy kto nie mysli jak resmen, a juz nie daj boze mu sie sprzeciwi awansuje w jego chorej jazni do elitarnego grona kolejnych wcielen lowcy. ten biedny skolatany umysl juz naliczyl 22 takie wcielenia, ty jestes chyba 23 ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żorż Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? IP: *.246.66.111.skyware.pl 21.09.13, 19:35 Zauważyłem,że z niezwykłą łatwością przychodzi ci obrażanie innych na tym forum, jak tak dalej pójdzie to zostanie ci tylko rz-e do na-pie...nki słownej a i twój poplecznik Rohan coś jakby bardziej powściągliwy i mniej wspomaga. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 21.09.13, 19:43 Gość portalu: Żorż napisał(a): > Zauważyłem,że z niezwykłą łatwością przychodzi ci obrażanie innych na tym forum > , jak tak dalej pójdzie to zostanie ci tylko rz-e do na-pie...nki słownej a i > twój poplecznik Rohan coś jakby bardziej powściągliwy i mniej wspomaga. > no ta suka potrafi tylko obrazac wszystkich, wszystko jej nie pasuje. won z forum chamska sciero Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 21.09.13, 19:58 e_w_a_21 napisał(a): > Ale świr :-) juz nie obracaj kota do góry nogami. kto zaczał sie do mnie przyczepiac i wyzywac mnie od oszolomów. jak masz krótka pamiec to cofnij sie o kilka postow i poczytaj ksiezniczko z dupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? IP: 89.230.64.* 22.09.13, 07:24 Kota, to się odwraca, i to nie do góry nogami, tylko ogonem. No chyba, że obracanie kota, to taki twoje upodobanie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Żorż qui pro quo IP: *.246.66.111.skyware.pl 21.09.13, 19:51 Miałem na myśli kolegę res-mena... Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: qui pro quo 21.09.13, 20:00 Gość portalu: Żorż napisał(a): > Miałem na myśli kolegę res-mena... ona do mnie błotem rzuca - sfrustrowana baba pewnie jakis pasztet której nikt nie chce Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_21 wacek 21.09.13, 20:40 Dobra masz swoje 5 minut na forum. Znudzi ci się prędzej niż myślisz. Takichcw...i to już tu było bardzo dużo - PTUSIU Odpowiedz Link Zgłoś
res-men Re: wacek 21.09.13, 20:46 Ewuś - po co z nim rozmawiasz ? jestes śliczną dziewczyną , mądrą , o ukształtwanym swiatopoglądzie - nie wdawaj sie w takie dyskusje z tym wyskrobkiem ...to moralne dno przeciez - admin go pokasował ( nie wiem dlaczego mnie tez ale admin to admin i zawsze ma rację ) to teraz jest tym bytem - to rz-e ...daj spokój jak idziesz ulicą i menel cie prosi o 15 groszy tez z nim rozmawiasz ? Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: wacek 22.09.13, 11:05 res-men napisał: > Ewuś - po co z nim rozmawiasz ? jestes śliczną dziewczyną , mądrą , o ukształtw > anym swiatopoglądzie - nie wdawaj sie w takie dyskusje z tym wyskrobkiem ...to > moralne dno przeciez - admin go pokasował ( nie wiem dlaczego mnie tez ale admi > n to admin i zawsze ma rację ) to teraz jest tym bytem - to rz-e ...daj spokój > jak idziesz ulicą i menel cie prosi o 15 groszy tez z nim rozmawiasz ? ...o ukształtowanym swiatopogladzie...hahhaha moze i o kryształowej kulturze osobistej jak tu wiekszosc... chyba pekne ze smiechu. tu bagno bylo i jest i bedzie zapewne jak buractwo na formum przesiaduje to nic juz nie pomoze Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Szedł Grześ przez wieś... 22.09.13, 12:06 I to jest ta wielka tajemnica formacji umysłowej zwącej się o ironio - "prawicą". "Tu było bagno", ale Grzesia od tego bagna oderwać nie można. Co chwilę z radością (jak niejaki Lechowski) oznajmia, jak mu tu śmierdzi. I im bardziej Grzesiowi śmierdzi, tym chętniej tu wraca. Bo jak sam pisze, "buractwo przesiaduje na forum." Miłej niedzieli, Grzesiu! Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: Szedł Grześ przez wieś... 22.09.13, 13:13 kmdr_rohan napisał: > I to jest ta wielka tajemnica formacji umysłowej zwącej się o ironio - "prawicą > ". "Tu było bagno", ale Grzesia od tego bagna oderwać nie można. Co chwilę z ra > dością (jak niejaki Lechowski) oznajmia, jak mu tu śmierdzi. I im bardziej Grze > siowi śmierdzi, tym chętniej tu wraca. Bo jak sam pisze, "buractwo przesiaduje > na forum." > Miłej niedzieli, Grzesiu! To czyim jestem zwolennikiem to jest moja i tylko moja wylacznie sprawa i wara wam od tego jeb. lemingi peło i tuska. w narodowcach siła. co? niewygodna prawda?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Szedł Grześ przez wieś... 22.09.13, 13:24 Grzesiu, napiszę prościej, bo nie zrozumiałeś, albo udajesz, że nie zrozumiałeś (tak zawsze robił Lechowski). Grzesiu ci się tu nie podoba, a interlokutorów nie oceniasz wysoko, to po co tu przychodzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: Szedł Grześ przez wieś... 22.09.13, 16:26 kmdr_rohan napisał: > Grzesiu, napiszę prościej, bo nie zrozumiałeś, albo udajesz, że nie zrozumiałeś > (tak zawsze robił Lechowski). > Grzesiu ci się tu nie podoba, a interlokutorów nie oceniasz wysoko, to po co tu > przychodzisz? przychodze tu i pisze, bo mozna znalesc tu rowniez wartosciowych ludzi z ktorymi mozna na poziomie wymienic poglady. oczywiscie takich osob sa setne procenta ale nie trace nadziei. nie boje sie konwersacji z trolami bo smieszy mnie ich glupota i zlosc na cały swiat. na szczescie mam duzy dystans do sibie i do tych ludzi:) Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Szedł Grześ przez wieś... 22.09.13, 17:34 Rozumiem, Grzesiu. Więc nikt nie stoi za tobą z pistoletem i nie każe otwierać, a tym bardziej czytać wiadomości od osób, których nie lubisz, czy się mylę? Z odpowiedzią się nie spiesz, do jutra do ok. 11.00 nie będzie mnie w sieci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diogenes - pies Re: Szedł Grześ przez wieś... IP: *.dynamic.mm.pl 22.09.13, 17:46 Kmdr pisze w niedzielę -to nowość a może i w sobotę skrobnąłeś coś o spoconych paluszkach i notatniku rz-e? z komórki . A pisałeś kiedyś ,że co do tożsamości także internetowej bywam uczciwy... oidp Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Szedł Grześ przez wieś... 23.09.13, 11:18 Gość portalu: Diogenes - pies napisał(a): > Kmdr pisze w niedzielę -to nowość Kłamiesz. > a może i w sobotę skrobnąłeś coś o spoconych > paluszkach i notatniku rz-e? z komórki . > A pisałeś kiedyś ,że co do tożsamości także internetowej bywam uczciwy.. > . oidp ??? Mógłbyś podkręcić jasność wypowiedzi? P.S. Grzesiu, jak tam, czy dzisiaj nikt na siłę nie zmusza cię do czytania forum i odpowiadania na głupie posty? Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: Szedł Grześ przez wieś... 23.09.13, 11:49 kmdr_rohan napisał: > Gość portalu: Diogenes - pies napisał(a): > > > Kmdr pisze w niedzielę -to nowość > > Kłamiesz. > > > a może i w sobotę skrobnąłeś coś o spoconych > > paluszkach i notatniku rz-e? z komórki . > > A pisałeś kiedyś ,że co do tożsamości także internetowej bywam uczciw > y.. > > . oidp > > ??? Mógłbyś podkręcić jasność wypowiedzi? > > P.S. Grzesiu, jak tam, czy dzisiaj nikt na siłę nie zmusza cię do czytania foru > m i odpowiadania na głupie posty? A lubie na nie odpowiadac, jak mam wolne to ciekaw jestem co ktos ciekawego napisał na moj temat hahha. niezle mozna sie czasem usmiac. hahha. pozdrowienia GH Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: Szedł Grześ przez wieś... 23.09.13, 14:00 kmdr_rohan napisał: > Miłego dnia. przynajmniej 1 miły wpis, również życzę Ci miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zecik Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.13, 16:00 moze i jest , ale daj mu juZ spokoj . mnie bardziej interesuje co np. sadzisz o czasach gdy nie bylo netu i wzajemnego dogryzania sobie na odleglosc, a panowala epoka przyjazni i milosci czyli" flower-power". ? Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 22.09.13, 16:29 Gość portalu: zecik napisał(a): > moze i jest , ale daj mu juZ spokoj . mnie bardziej interesuje co np. sa > dzisz o czasach gdy nie bylo netu i wzajemnego dogryzania sobie na odl > eglosc, a panowala epoka przyjazni i milosci czyli" flower-power". ? o tak, wiele złych emocji wypłynęło z ludzi jak nastała tzw. "internetowa anonimowosc". tu widac doskonale ten przyklad. wiele ludzi ma ogromne poklady agresji, zazdrosci, dokopania innym. a na codzien - poza siecia udaja przyzwoitych, kulturalnych (z reguły). fałsz rzadzi swiatem oj i to bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diogenes - pies Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? IP: *.dynamic.mm.pl 22.09.13, 16:53 Grzesiu , z czym dzisiaj były paróweczki : z sarepską czy z keczupem (Wiesz ,że w latach 90-tych nie można było dostać keczupu?) Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 22.09.13, 17:04 Gość portalu: Diogenes - pies napisał(a): > Grzesiu , z czym dzisiaj były paróweczki : z sarepską czy z keczupem (Wiesz ,ż > e w latach 90-tych nie można było dostać keczupu?) drogi kolego - nie jem parówek. jak sie orientujesz produkują je z wymion wołowych. wiec rezygnuje z takich przyjemnosci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Diogenes - pies Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? IP: *.dynamic.mm.pl 22.09.13, 17:22 A jednak polecam - na stacji Orlen ciepły pies (hot dog) + sos mieszany :amerykański+keczup i musztarda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barwy walki Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.13, 17:46 Świat wedug agory i jej wyznawców malowany jest przez kilkuset celebrytów dopuszczonych do mediów. a jak jest za oknem każdy potrafi ocenić sam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . e_w_a_21- co to za idiota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.13, 11:56 czy to oszołom z sekty bolszewickich pachołków? Odpowiedz Link Zgłoś
yanan2 Re: e_w_a_21- co to za idiota? 23.09.13, 13:15 Gość portalu: . napisał(a): > czy to oszołom z sekty bolszewickich pachołków? W pytaniu zawarta już odpowiedz!Znaczy 100% pisuar i prawdziwy Polak.Oni tak mają.Wszystkich przypasowują do wyłącznie własnych poglądów.Tak mają taliby fundamentaliści i nawiedzeni.Inne opcje nie wchodzą w rachubę.Takich odmiennie myślących do utylizacji lub co najmniej powiesić,no bo "mojsza" racja ważniejsza niż "twojsza".Reszta nie ma znaczenia.Jakie to prymitywne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: e_w_a_21- co to za idiota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.13, 13:27 prawdziwa praca naukowa fahofca po wumlu... === wyrazy współczucia dla ciebie i twojej rodziny.. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: e_w_a_21- co to za idiota? 23.09.13, 14:06 BARDZO SIE CIESZE ZE POLSKI NARÓD TO KULTURALNY I TOLERANCYJNY JEST:) KTO WAS TAK UCHOWAŁ TROLE??????????? ULICA LEPIEJ WYCHOWUJE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Współbrzmienie Re: e_w_a_21- co to za idiota? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 23.09.13, 21:57 A może po KUlu? Jakieś współbrzmienie wyczuwamm. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: e_w_a_21- co to za idiota? 23.09.13, 14:04 yanan2 napisał: > Gość portalu: . napisał(a): > > > czy to oszołom z sekty bolszewickich pachołków? > > W pytaniu zawarta już odpowiedz!Znaczy 100% pisuar i prawdziwy Polak.Oni tak ma > ją.Wszystkich przypasowują do wyłącznie własnych poglądów.Tak mają taliby funda > mentaliści i nawiedzeni.Inne opcje nie wchodzą w rachubę.Takich odmiennie myślą > cych do utylizacji lub co najmniej powiesić,no bo "mojsza" racja ważniejsza niż > "twojsza".Reszta nie ma znaczenia.Jakie to prymitywne!!! Tak, jestem zwolennikiem PiS i Młodzieży Wszechpolskiej. Oni przynajmniej maja jaja i nie boja sie Brukseli i Angeli Merkel . A wy składaliscie juz z rana pokłony jasnie panujacemu vel Tuskowi i Rostowskiemu Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Grzesiu! Po co tyle złości? 23.09.13, 14:12 Najpierw upominasz innych, by zachowali kulturę, a teraz, co sam robisz? Przy okazji, też zamawiasz pięć piw znanym gestem? Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: Grzesiu! Po co tyle złości? 23.09.13, 14:15 kmdr_rohan napisał: > Najpierw upominasz innych, by zachowali kulturę, a teraz, co sam robisz? > Przy okazji, też zamawiasz pięć piw znanym gestem? chamstwo zwalcza sie siłą lub godnościa osobistą. wybieram to drugie rozwiazanie jako ze jestem pozytywnie nastawiony do ludzi i nie lubie agresji. Nie złoszcze sie, no co ty. A z tymi piwami to nie kumam. Jaśniej proszę Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Grzesiu! Po co tyle złości? 23.09.13, 14:25 gregorianhusky napisał: > kmdr_rohan napisał: > > > Najpierw upominasz innych, by zachowali kulturę, a teraz, co sam robisz? > > Przy okazji, też zamawiasz pięć piw znanym gestem? > > chamstwo zwalcza sie siłą lub godnościa osobistą. SiłoM i godnościoM osobistoM (Nie znasz klasyki?) :) > A z tymi piwami to nie kumam. Jaśniej proszę O TO mi chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: Grzesiu! Po co tyle złości? 24.09.13, 11:32 > > > Najpierw upominasz innych, by zachowali kulturę, a teraz, co sam r > obisz? chciałem byc kulturalny ale do konca na tym formum sie tu nie da chocby czlowiek baaardzo nawet chciał Odpowiedz Link Zgłoś
yanan2 Re: Grzesiu! Po co tyle złości? 23.09.13, 15:22 > A z tymi piwami to nie kumam. Jaśniej proszę Może ja wyręczę.Coś nam pytający niezbyt "gramotny",że tak podstawowych rzeczy nie wie.Niesłychane!!!I to u zwolennika wrzechpolskiej he he!!!No to już poniżej kolan czy parapetu jakiś dzidziuś chyba. A z piwami!Normalka!To energiczny wyrzut ręki do przodu.Może być to gest pozdrowienia,bardzo jednoznaczny i złowrogi,a może to też być zamówienie (też energiczne) piwa,no bo 5 palców=5 piw.Zajarzył!?Przeca twoi idole tak to tłumaczyli. A jaki tolerancyjny jednocześnie ,no i światowiec!Toż to nie do pomyślenia w tym pszenno-buraczanym zagłebiu.Od razu zwymyśla przeciwną opcję,szeregując ją jednoznacznie i w jedyny słuszny sposób.Nigdy mu nie przyjdzie myśl światła pod beret,że bywają inne zapatrywania niż klechistan czy tam PO razem z pisuarem wzięte.Można by to podsumować w jednym zdaniu.Razem do jednego wora i na Głębię Gdańską co najmniej.Z obciążeniem.Ale to był by tylko pogląd pytającego.Sam takich zachowań nie kumam,niech sobie żyją tacy odmieńcy i głoszą swoje poglądy.Może ktoś się załapie i jeszcze im uwierzy.Ale idzie ku lepszemu,więc taki wrzask i dołowanie odmiennie myślących kiedy grunt jakoś z pod nóg umyka. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: Grzesiu! Po co tyle złości? 24.09.13, 11:33 > A z piwami!Normalka!To energiczny wyrzut ręki do przodu.Może być to gest pozdro > wienia,bardzo jednoznaczny i złowrogi,a może to też być zamówienie (też energic > zne) piwa,no bo 5 palców=5 piw.Zajarzył!?Przeca twoi idole tak to tłumaczyli. > > A jaki tolerancyjny jednocześnie ,no i światowiec!Toż to nie do pomyślenia w ty > m pszenno-buraczanym zagłebiu.Od razu zwymyśla przeciwną opcję,szeregując ją je > dnoznacznie i w jedyny słuszny sposób.Nigdy mu nie przyjdzie myśl światła pod b > eret,że bywają inne zapatrywania niż klechistan czy tam PO razem z pisuarem wzi > ęte.Można by to podsumować w jednym zdaniu.Razem do jednego wora i na Głębię Gd > ańską co najmniej.Z obciążeniem.Ale to był by tylko pogląd pytającego.Sam takic > h zachowań nie kumam,niech sobie żyją tacy odmieńcy i głoszą swoje poglądy.Może > ktoś się załapie i jeszcze im uwierzy.Ale idzie ku lepszemu,więc taki wrzask i > dołowanie odmiennie myślących kiedy grunt jakoś z pod nóg umyka. alhohol bardzo rzadko pijam stad moze moja niewiedza na ten temmat Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: e_w_a_21- co to za idiota? 23.09.13, 14:02 Gość portalu: . napisał(a): > czy to oszołom z sekty bolszewickich pachołków? haha, juz staje się to nudne, naprawde z ciekawoscia czekam na inne epitety. PS widze ze mam przyjemnosc rozmawiac z bardzo kulturalna i osoba na poziomie hahha Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 23.09.13, 14:25 czyli ten co ma inne podejscie do zycia, inne poglady polityczne to oszołom.... hahhaah, oj polaczki, daleko wam do cywilizowanych panstw, do poszanowania innego zdania, przekre ale niestyty prawdziwe ZAL Odpowiedz Link Zgłoś
e_w_a_21 e_w_a_21 idiotą? 23.09.13, 16:30 Wyluzujcie troszkę wy prawdziwe członki tej jedynej słusznej sekty. Za 50 lat i tak wylądujecie w skansenie razem z czarnymi pedofilami, pijakami i innymi rydzykami. Odpowiedz Link Zgłoś
gregorianhusky Re: e_w_a_21 idiotą? 24.09.13, 11:34 e_w_a_21 napisał(a): > Wyluzujcie troszkę wy prawdziwe członki tej jedynej słusznej sekty. Za 50 lat > i tak wylądujecie w skansenie razem z czarnymi pedofilami, pijakami i innymi ry > dzykami. sama zaczełaś i rozpetałas burzę, prosze cofnij sie kilka dni wtecz Odpowiedz Link Zgłoś