Dodaj do ulubionych

gregorianhusky - co to za oszołom ?

21.09.13, 18:09
Odpowie ktoś na to pytanie ? Cy on jest z sekty RM ?
Obserwuj wątek
    • Gość: grey Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.13, 18:17
      To tylko nieudolny grzesiu, któremu tusk zabrał pracę i tym samym zmusił go do wyjazdu. Teraz wrócił (podobno na krótko) i zamiast wyru... żonę i pobawić się z dzieckiem (podobno posiada i jedno i drugie), przesiaduje na forum gw. Jest to postawa zrozumiała zakładając, że chlew w którym pomieszkuje w nocy i pracuje w dzień nie został jeszcze zinformatyzowany przez niemieckiego bauera.
      • gregorianhusky Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 21.09.13, 18:22

Gość portalu: grey napisał(a):

> To tylko nieudolny grzesiu, któremu tusk zabrał pracę i tym samym zmusił go do
        > wyjazdu. Teraz wrócił (podobno na krótko) i zamiast wyru... żonę i pobawić się
        > z dzieckiem (podobno posiada i jedno i drugie), przesiaduje na forum gw. Jest t
        > o postawa zrozumiała zakładając, że chlew w którym pomieszkuje w nocy i pracuje
        > w dzień nie został jeszcze zinformatyzowany przez niemieckiego bauera.

hahhah, ale jaja, pisz wiecej, niezle mnie rozbawiles tym tekstem, jestes the best tylko z drugiej strony hahhah

• Gość: grey Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.13, 20:02
          Brawo brawo! Jeszcze trochę i ci dowcip wyjdzie nieudolny grzesiu ^^
          • gregorianhusky Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 21.09.13, 20:23

> Brawo brawo! Jeszcze trochę i ci dowcip wyjdzie nieudolny grzesiu ^^

ale masz z tym nieudolnym? wytłumacz mi ten epitet "nieudolny" na jakiej podstawie go uzywasz. czy po prostu na twojej wichurze sie czesto takich slow uzywa
            • Gość: grey Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.13, 21:24
              Grzesiu niedojda nie rozumie słowa "nieudolny", które jest często używane wobec osób obwiniających kogoś za swoje własne porażki ^^
              • gregorianhusky Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 22.09.13, 11:03

> Grzesiu niedojda nie rozumie słowa "nieudolny", które jest często używane wobec
                > osób obwiniających kogoś za swoje własne porażki ^^

szkoda mojej klawiatury na pisanie z twoja prymitywna osobka
                • Gość: grey Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.13, 12:16
                  Szkoda grzesiowi niedojdzie klawiatury, ale żarliwie odpisuje na każdy post ^^
                  • gregorianhusky Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 22.09.13, 13:11

> Szkoda grzesiowi niedojdzie klawiatury, ale żarliwie odpisuje na każdy post ^^

szkoda mi cie chloptasiu
                    • Gość: grey Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.13, 13:18
                      Grześ, nieudolna pacynka odpisuje jak na zawołanie pisząc jedno, robiąc drugie jak małpka pozbawiona kręgosłupa ^^ Pora już zostawić grzesia niedojdę, pozwolić mu w ciszy i spokoju kontemplować jego nieudolność w ten chłodny niedzielny dzień ...
                      • gregorianhusky Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 22.09.13, 16:23

> Grześ, nieudolna pacynka odpisuje jak na zawołanie pisząc jedno, robiąc drugie
                        > jak małpka pozbawiona kręgosłupa ^^ Pora już zostawić grzesia niedojdę, pozwoli
                        > ć mu w ciszy i spokoju kontemplować jego nieudolność w ten chłodny niedzielny d
                        > zień ...

i tyle tylko potrafisz, pisac bzdury na forum i wylewac swoje zale, biedny jestes, wspolczuje
    • gregorianhusky Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 21.09.13, 18:20
      Tak jestem z sekty Radia Maryja. I love tadeusz Rydzyk. hahahhahahh
    • gregorianhusky Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 21.09.13, 18:24
      e_w_a_21 napisał(a):

> Odpowie ktoś na to pytanie ? Cy on jest z sekty RM ?

Tak jestem wysłannikiem Tadeusza aby zrobic z wami porzadek, szczesc boze:)

• gregorianhusky Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 21.09.13, 19:02
      res-men napisał:

> Zfiuciały rz-e /łowca /bravocharli /tomi_zet teraz stał sie grzesiem psem - te
      > same reakcje , ten sam głupi smiech - ten sam zapał dzis od rana aby zrobić z
      > siebie idiotę - mały piździoch bity przez ojca z IQ = 1 z kompleksem małego fiu
      > tka - po prostu nie zwracajcie na niego uwagi - to wielbiciel Hofmana z takim s
      > amym peniskiem ...szkoda klekotać w klawaiaturę dla tej mizernej pisiej kreatur
      > y - wierzy w zamach mocniej niz w boga ....
      > - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
      >
      > łączę serdeczności dla Ciebie i Twojej Rodziny ;-)

nic z tego nie zrozumiałem co napisałes, to jakis bełkot
      • e_w_a_21 Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 21.09.13, 19:22
        A może to nie bełkot tylko twój kretynizm ? Bloede Sau !
        • gregorianhusky Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 21.09.13, 19:41
          e_w_a_21 napisał(a):

> A może to nie bełkot tylko twój kretynizm ? Bloede Sau !

wiesniaro do koryta nakarmic trzode a nie na forum porzadnych ludzi od kretynow wyzywac. ogarnij sie i swoje frustracje przelej z formum na cos pozytecznego
      • rz-e Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 22.09.13, 11:34
        gregorianhusky napisał:

> res-men napisał:
        >
        > > Zfiuciały rz-e /łowca /bravocharli /tomi_zet teraz stał sie grzesiem
        > >psem -

> nic z tego nie zrozumiałem co napisałes, to jakis bełkot

to ja ci wytlumacze.
        kiedys spore zamieszanie zrobil tu niejaki lowca-intelektow. resmen ma powody do szczerej nienawisci w stosunku do jego osoby bo lanie tu zbieral okrutne na kazdym poziomie.

lowca w koncu odebral ze stoczni nowa lodke i wyplynal w rejs do okola afryki, a na forum go nie ma. jednak traumy po, jak lowca pisal, 'batozeniu prostaczkow' u resmena pozostaly gleboko i przeistoczyly sie w obsesje z elementami paranoi.

od tego czasu w kazdym kto ma inne zdanie, napisze kontr-post do jego wypocin, prezentuje postawe katolicka, popiera pis, jest przeciw po lub palikotowi resmen widzi lowce = wroga znienawidzonego.

konfabuluje sobie jego domy, adresy ip kompa, obszczekuje jak ratlerek doga, obiecuje ujawnienie danych osobowych, straszy odwiedzinami z bejzbolem, ze o tonach chamskich odzywek, wyzwisk i prostackich zachowan nie wspomne.

najciekawszy jest fakt, ze lowca byl bardzo wrogo nastawiony do kosciola i wcale nie byl zwolennikiem pisu tylko odpartyjnienia polityki i jednomandatowych okregow wyborczych, ale to resmenowej paranoi i mani przesladowczej wcale nie przeszkadza. kazdy kto nie mysli jak resmen, a juz nie daj boze mu sie sprzeciwi awansuje w jego chorej jazni do elitarnego grona kolejnych wcielen lowcy. ten biedny skolatany umysl juz naliczyl 22 takie wcielenia, ty jestes chyba 23 ;D
    • Gość: Żorż Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? IP: *.246.66.111.skyware.pl 21.09.13, 19:35
      Zauważyłem,że z niezwykłą łatwością przychodzi ci obrażanie innych na tym forum, jak tak dalej pójdzie to zostanie ci tylko rz-e do na-pie...nki słownej a i twój poplecznik Rohan coś jakby bardziej powściągliwy i mniej wspomaga.

• gregorianhusky Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 21.09.13, 19:43
        Gość portalu: Żorż napisał(a):

> Zauważyłem,że z niezwykłą łatwością przychodzi ci obrażanie innych na tym forum
        > , jak tak dalej pójdzie to zostanie ci tylko rz-e do na-pie...nki słownej a i
        > twój poplecznik Rohan coś jakby bardziej powściągliwy i mniej wspomaga.
        >
        no ta suka potrafi tylko obrazac wszystkich, wszystko jej nie pasuje. won z forum chamska sciero
        • e_w_a_21 Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 21.09.13, 19:51
          Ale świr :-)
          • gregorianhusky Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 21.09.13, 19:58
            e_w_a_21 napisał(a):

> Ale świr :-)

juz nie obracaj kota do góry nogami. kto zaczał sie do mnie przyczepiac i wyzywac mnie od oszolomów. jak masz krótka pamiec to cofnij sie o kilka postow i poczytaj ksiezniczko z dupy
            • Gość: mm Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? IP: 89.230.64.* 22.09.13, 07:24
              Kota, to się odwraca, i to nie do góry nogami, tylko ogonem.
              No chyba, że obracanie kota, to taki twoje upodobanie...
        • Gość: Żorż qui pro quo IP: *.246.66.111.skyware.pl 21.09.13, 19:51
          Miałem na myśli kolegę res-mena...
          • gregorianhusky Re: qui pro quo 21.09.13, 20:00
            Gość portalu: Żorż napisał(a):

> Miałem na myśli kolegę res-mena...

ona do mnie błotem rzuca - sfrustrowana baba pewnie jakis pasztet której nikt nie chce
            • e_w_a_21 wacek 21.09.13, 20:40
              Dobra masz swoje 5 minut na forum. Znudzi ci się prędzej niż myślisz. Takichcw...i to już tu było bardzo dużo - PTUSIU
              • res-men Re: wacek 21.09.13, 20:46
                Ewuś - po co z nim rozmawiasz ? jestes śliczną dziewczyną , mądrą , o ukształtwanym swiatopoglądzie - nie wdawaj sie w takie dyskusje z tym wyskrobkiem ...to moralne dno przeciez - admin go pokasował ( nie wiem dlaczego mnie tez ale admin to admin i zawsze ma rację ) to teraz jest tym bytem - to rz-e ...daj spokój jak idziesz ulicą i menel cie prosi o 15 groszy tez z nim rozmawiasz ?
                • e_w_a_21 Re: wacek 21.09.13, 20:53
                  No masz rację :-) Ptysia nie ma !!
                • gregorianhusky Re: wacek 22.09.13, 11:05
                  res-men napisał:

> Ewuś - po co z nim rozmawiasz ? jestes śliczną dziewczyną , mądrą , o ukształtw
                  > anym swiatopoglądzie - nie wdawaj sie w takie dyskusje z tym wyskrobkiem ...to
                  > moralne dno przeciez - admin go pokasował ( nie wiem dlaczego mnie tez ale admi
                  > n to admin i zawsze ma rację ) to teraz jest tym bytem - to rz-e ...daj spokój
                  > jak idziesz ulicą i menel cie prosi o 15 groszy tez z nim rozmawiasz ?

...o ukształtowanym swiatopogladzie...hahhaha moze i o kryształowej kulturze osobistej jak tu wiekszosc... chyba pekne ze smiechu. tu bagno bylo i jest i bedzie zapewne jak buractwo na formum przesiaduje to nic juz nie pomoze
                  • kmdr_rohan Szedł Grześ przez wieś... 22.09.13, 12:06
                    I to jest ta wielka tajemnica formacji umysłowej zwącej się o ironio - "prawicą". "Tu było bagno", ale Grzesia od tego bagna oderwać nie można. Co chwilę z radością (jak niejaki Lechowski) oznajmia, jak mu tu śmierdzi. I im bardziej Grzesiowi śmierdzi, tym chętniej tu wraca. Bo jak sam pisze, "buractwo przesiaduje na forum."
                    Miłej niedzieli, Grzesiu!
                    • gregorianhusky Re: Szedł Grześ przez wieś... 22.09.13, 13:13
                      kmdr_rohan napisał:

> I to jest ta wielka tajemnica formacji umysłowej zwącej się o ironio - "prawicą
                      > ". "Tu było bagno", ale Grzesia od tego bagna oderwać nie można. Co chwilę z ra
                      > dością (jak niejaki Lechowski) oznajmia, jak mu tu śmierdzi. I im bardziej Grze
                      > siowi śmierdzi, tym chętniej tu wraca. Bo jak sam pisze, "buractwo przesiaduje
                      > na forum."
                      > Miłej niedzieli, Grzesiu!

To czyim jestem zwolennikiem to jest moja i tylko moja wylacznie sprawa i wara wam od tego jeb. lemingi peło i tuska. w narodowcach siła. co? niewygodna prawda??????????
                      • kmdr_rohan Re: Szedł Grześ przez wieś... 22.09.13, 13:24
                        Grzesiu, napiszę prościej, bo nie zrozumiałeś, albo udajesz, że nie zrozumiałeś (tak zawsze robił Lechowski).
                        Grzesiu ci się tu nie podoba, a interlokutorów nie oceniasz wysoko, to po co tu przychodzisz?
                        • gregorianhusky Re: Szedł Grześ przez wieś... 22.09.13, 16:26
                          kmdr_rohan napisał:

> Grzesiu, napiszę prościej, bo nie zrozumiałeś, albo udajesz, że nie zrozumiałeś
                          > (tak zawsze robił Lechowski).
                          > Grzesiu ci się tu nie podoba, a interlokutorów nie oceniasz wysoko, to po co tu
                          > przychodzisz?

przychodze tu i pisze, bo mozna znalesc tu rowniez wartosciowych ludzi z ktorymi mozna na poziomie wymienic poglady. oczywiscie takich osob sa setne procenta ale nie trace nadziei. nie boje sie konwersacji z trolami bo smieszy mnie ich glupota i zlosc na cały swiat. na szczescie mam duzy dystans do sibie i do tych ludzi:)
                          • kmdr_rohan Re: Szedł Grześ przez wieś... 22.09.13, 17:34
                            Rozumiem, Grzesiu. Więc nikt nie stoi za tobą z pistoletem i nie każe otwierać, a tym bardziej czytać wiadomości od osób, których nie lubisz, czy się mylę?
                            Z odpowiedzią się nie spiesz, do jutra do ok. 11.00 nie będzie mnie w sieci.
                            • Gość: Diogenes - pies Re: Szedł Grześ przez wieś... IP: *.dynamic.mm.pl 22.09.13, 17:46
                              Kmdr pisze w niedzielę -to nowość a może i w sobotę skrobnąłeś coś o spoconych paluszkach i notatniku rz-e? z komórki .
                              A pisałeś kiedyś ,że co do tożsamości także internetowej bywam uczciwy... oidp
                              • kmdr_rohan Re: Szedł Grześ przez wieś... 23.09.13, 11:18
                                Gość portalu: Diogenes - pies napisał(a):

> Kmdr pisze w niedzielę -to nowość

Kłamiesz.

> a może i w sobotę skrobnąłeś coś o spoconych
                                > paluszkach i notatniku rz-e? z komórki .
                                > A pisałeś kiedyś ,że co do tożsamości także internetowej bywam uczciwy..
                                > . oidp

??? Mógłbyś podkręcić jasność wypowiedzi?

P.S. Grzesiu, jak tam, czy dzisiaj nikt na siłę nie zmusza cię do czytania forum i odpowiadania na głupie posty?
                                • gregorianhusky Re: Szedł Grześ przez wieś... 23.09.13, 11:49
                                  kmdr_rohan napisał:

> Gość portalu: Diogenes - pies napisał(a):
                                  >
                                  > > Kmdr pisze w niedzielę -to nowość
                                  >
                                  > Kłamiesz.
                                  >
                                  > > a może i w sobotę skrobnąłeś coś o spoconych
                                  > > paluszkach i notatniku rz-e? z komórki .
                                  > > A pisałeś kiedyś ,że co do tożsamości także internetowej bywam uczciw
                                  > y
                                  ..
                                  > > . oidp
                                  >
                                  > ??? Mógłbyś podkręcić jasność wypowiedzi?
                                  >
                                  > P.S. Grzesiu, jak tam, czy dzisiaj nikt na siłę nie zmusza cię do czytania foru
                                  > m i odpowiadania na głupie posty?

A lubie na nie odpowiadac, jak mam wolne to ciekaw jestem co ktos ciekawego napisał na moj temat hahha. niezle mozna sie czasem usmiac. hahha. pozdrowienia GH
                                  • kmdr_rohan Re: Szedł Grześ przez wieś... 23.09.13, 11:53
                                    Miłego dnia.
                                    • gregorianhusky Re: Szedł Grześ przez wieś... 23.09.13, 14:00
                                      kmdr_rohan napisał:

> Miłego dnia.

przynajmniej 1 miły wpis, również życzę Ci miłego dnia
    • Gość: zecik Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? IP: *.adsl.inetia.pl 22.09.13, 16:00
      moze i jest , ale daj mu juZ spokoj . mnie bardziej interesuje co np. sadzisz o czasach gdy nie bylo netu i wzajemnego dogryzania sobie na odleglosc, a panowala epoka przyjazni i milosci czyli" flower-power". ?
      • gregorianhusky Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 22.09.13, 16:29
        Gość portalu: zecik napisał(a):

> moze i jest , ale daj mu juZ spokoj . mnie bardziej interesuje co np. sa
        > dzisz o czasach gdy nie bylo netu i wzajemnego dogryzania sobie na odl
        > eglosc, a panowala epoka przyjazni i milosci czyli" flower-power". ?

o tak, wiele złych emocji wypłynęło z ludzi jak nastała tzw. "internetowa anonimowosc". tu widac doskonale ten przyklad. wiele ludzi ma ogromne poklady agresji, zazdrosci, dokopania innym. a na codzien - poza siecia udaja przyzwoitych, kulturalnych (z reguły). fałsz rzadzi swiatem oj i to bardzo
        • Gość: Diogenes - pies Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? IP: *.dynamic.mm.pl 22.09.13, 16:53
          Grzesiu , z czym dzisiaj były paróweczki : z sarepską czy z keczupem (Wiesz ,że w latach 90-tych nie można było dostać keczupu?)
          • gregorianhusky Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 22.09.13, 17:04
            Gość portalu: Diogenes - pies napisał(a):

> Grzesiu , z czym dzisiaj były paróweczki : z sarepską czy z keczupem (Wiesz ,ż
            > e w latach 90-tych nie można było dostać keczupu?)

drogi kolego - nie jem parówek. jak sie orientujesz produkują je z wymion wołowych. wiec rezygnuje z takich przyjemnosci:)
            • Gość: Diogenes - pies Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? IP: *.dynamic.mm.pl 22.09.13, 17:22
              A jednak polecam - na stacji Orlen ciepły pies (hot dog) + sos mieszany :amerykański+keczup i musztarda.
              • Gość: barwy walki Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.13, 17:46
                Świat wedug agory i jej wyznawców malowany jest przez kilkuset celebrytów dopuszczonych do mediów.

a jak jest za oknem każdy potrafi ocenić sam.
                Pozdrawiam.
    • Gość: . e_w_a_21- co to za idiota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.13, 11:56
      czy to oszołom z sekty bolszewickich pachołków?
      • yanan2 Re: e_w_a_21- co to za idiota? 23.09.13, 13:15
        Gość portalu: . napisał(a):

> czy to oszołom z sekty bolszewickich pachołków?

W pytaniu zawarta już odpowiedz!Znaczy 100% pisuar i prawdziwy Polak.Oni tak mają.Wszystkich przypasowują do wyłącznie własnych poglądów.Tak mają taliby fundamentaliści i nawiedzeni.Inne opcje nie wchodzą w rachubę.Takich odmiennie myślących do utylizacji lub co najmniej powiesić,no bo "mojsza" racja ważniejsza niż "twojsza".Reszta nie ma znaczenia.Jakie to prymitywne!!!
        • Gość: . Re: e_w_a_21- co to za idiota? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.13, 13:27
          prawdziwa praca naukowa fahofca po wumlu...

===
          wyrazy współczucia dla ciebie i twojej rodziny..
          • gregorianhusky Re: e_w_a_21- co to za idiota? 23.09.13, 14:06
            BARDZO SIE CIESZE ZE POLSKI NARÓD TO KULTURALNY I TOLERANCYJNY JEST:)
            KTO WAS TAK UCHOWAŁ TROLE???????????
            ULICA LEPIEJ WYCHOWUJE
          • Gość: Współbrzmienie Re: e_w_a_21- co to za idiota? IP: *.rzeszow.hypnet.pl 23.09.13, 21:57
            A może po KUlu? Jakieś współbrzmienie wyczuwamm. ;-)
        • gregorianhusky Re: e_w_a_21- co to za idiota? 23.09.13, 14:04
          yanan2 napisał:

> Gość portalu: . napisał(a):
          >
          > > czy to oszołom z sekty bolszewickich pachołków?
          >
          > W pytaniu zawarta już odpowiedz!Znaczy 100% pisuar i prawdziwy Polak.Oni tak ma
          > ją.Wszystkich przypasowują do wyłącznie własnych poglądów.Tak mają taliby funda
          > mentaliści i nawiedzeni.Inne opcje nie wchodzą w rachubę.Takich odmiennie myślą
          > cych do utylizacji lub co najmniej powiesić,no bo "mojsza" racja ważniejsza niż
          > "twojsza".Reszta nie ma znaczenia.Jakie to prymitywne!!!

Tak, jestem zwolennikiem PiS i Młodzieży Wszechpolskiej. Oni przynajmniej maja jaja i nie boja sie Brukseli i Angeli Merkel . A wy składaliscie juz z rana pokłony jasnie panujacemu vel Tuskowi i Rostowskiemu
          • kmdr_rohan Grzesiu! Po co tyle złości? 23.09.13, 14:12
            Najpierw upominasz innych, by zachowali kulturę, a teraz, co sam robisz?
            Przy okazji, też zamawiasz pięć piw znanym gestem?
            • gregorianhusky Re: Grzesiu! Po co tyle złości? 23.09.13, 14:15
              kmdr_rohan napisał:

> Najpierw upominasz innych, by zachowali kulturę, a teraz, co sam robisz?
              > Przy okazji, też zamawiasz pięć piw znanym gestem?

chamstwo zwalcza sie siłą lub godnościa osobistą. wybieram to drugie rozwiazanie jako ze jestem pozytywnie nastawiony do ludzi i nie lubie agresji.
              Nie złoszcze sie, no co ty.
              A z tymi piwami to nie kumam. Jaśniej proszę
              • kmdr_rohan Re: Grzesiu! Po co tyle złości? 23.09.13, 14:25
                gregorianhusky napisał:

> kmdr_rohan napisał:
                >
                > > Najpierw upominasz innych, by zachowali kulturę, a teraz, co sam robisz?
                > > Przy okazji, też zamawiasz pięć piw znanym gestem?
                >
                > chamstwo zwalcza sie siłą lub godnościa osobistą.

SiłoM i godnościoM osobistoM (Nie znasz klasyki?)
                :)

> A z tymi piwami to nie kumam. Jaśniej proszę

O TO mi chodzi.
                • gregorianhusky Re: Grzesiu! Po co tyle złości? 24.09.13, 11:32

> > > Najpierw upominasz innych, by zachowali kulturę, a teraz, co sam r
                  > obisz?

chciałem byc kulturalny ale do konca na tym formum sie tu nie da chocby czlowiek baaardzo nawet chciał
              • yanan2 Re: Grzesiu! Po co tyle złości? 23.09.13, 15:22

> A z tymi piwami to nie kumam. Jaśniej proszę
                Może ja wyręczę.Coś nam pytający niezbyt "gramotny",że tak podstawowych rzeczy nie wie.Niesłychane!!!I to u zwolennika wrzechpolskiej he he!!!No to już poniżej kolan czy parapetu jakiś dzidziuś chyba.

A z piwami!Normalka!To energiczny wyrzut ręki do przodu.Może być to gest pozdrowienia,bardzo jednoznaczny i złowrogi,a może to też być zamówienie (też energiczne) piwa,no bo 5 palców=5 piw.Zajarzył!?Przeca twoi idole tak to tłumaczyli.

A jaki tolerancyjny jednocześnie ,no i światowiec!Toż to nie do pomyślenia w tym pszenno-buraczanym zagłebiu.Od razu zwymyśla przeciwną opcję,szeregując ją jednoznacznie i w jedyny słuszny sposób.Nigdy mu nie przyjdzie myśl światła pod beret,że bywają inne zapatrywania niż klechistan czy tam PO razem z pisuarem wzięte.Można by to podsumować w jednym zdaniu.Razem do jednego wora i na Głębię Gdańską co najmniej.Z obciążeniem.Ale to był by tylko pogląd pytającego.Sam takich zachowań nie kumam,niech sobie żyją tacy odmieńcy i głoszą swoje poglądy.Może ktoś się załapie i jeszcze im uwierzy.Ale idzie ku lepszemu,więc taki wrzask i dołowanie odmiennie myślących kiedy grunt jakoś z pod nóg umyka.
                • gregorianhusky Re: Grzesiu! Po co tyle złości? 24.09.13, 11:33

> A z piwami!Normalka!To energiczny wyrzut ręki do przodu.Może być to gest pozdro
                  > wienia,bardzo jednoznaczny i złowrogi,a może to też być zamówienie (też energic
                  > zne) piwa,no bo 5 palców=5 piw.Zajarzył!?Przeca twoi idole tak to tłumaczyli.
                  >
                  > A jaki tolerancyjny jednocześnie ,no i światowiec!Toż to nie do pomyślenia w ty
                  > m pszenno-buraczanym zagłebiu.Od razu zwymyśla przeciwną opcję,szeregując ją je
                  > dnoznacznie i w jedyny słuszny sposób.Nigdy mu nie przyjdzie myśl światła pod b
                  > eret,że bywają inne zapatrywania niż klechistan czy tam PO razem z pisuarem wzi
                  > ęte.Można by to podsumować w jednym zdaniu.Razem do jednego wora i na Głębię Gd
                  > ańską co najmniej.Z obciążeniem.Ale to był by tylko pogląd pytającego.Sam takic
                  > h zachowań nie kumam,niech sobie żyją tacy odmieńcy i głoszą swoje poglądy.Może
                  > ktoś się załapie i jeszcze im uwierzy.Ale idzie ku lepszemu,więc taki wrzask i
                  > dołowanie odmiennie myślących kiedy grunt jakoś z pod nóg umyka.

alhohol bardzo rzadko pijam stad moze moja niewiedza na ten temmat
      • gregorianhusky Re: e_w_a_21- co to za idiota? 23.09.13, 14:02
        Gość portalu: . napisał(a):

> czy to oszołom z sekty bolszewickich pachołków?

haha, juz staje się to nudne, naprawde
        z ciekawoscia czekam na inne epitety.
        PS widze ze mam przyjemnosc rozmawiac z bardzo kulturalna i osoba na poziomie hahha
    • gregorianhusky Re: gregorianhusky - co to za oszołom ? 23.09.13, 14:25
      czyli ten co ma inne podejscie do zycia, inne poglady polityczne to oszołom....
      hahhaah, oj polaczki, daleko wam do cywilizowanych panstw, do poszanowania innego zdania, przekre ale niestyty prawdziwe
      ZAL
    • e_w_a_21 e_w_a_21 idiotą? 23.09.13, 16:30
      Wyluzujcie troszkę wy prawdziwe członki tej jedynej słusznej sekty. Za 50 lat i tak wylądujecie w skansenie razem z czarnymi pedofilami, pijakami i innymi rydzykami.
      • gregorianhusky Re: e_w_a_21 idiotą? 24.09.13, 11:34
        e_w_a_21 napisał(a):

> Wyluzujcie troszkę wy prawdziwe członki tej jedynej słusznej sekty. Za 50 lat
        > i tak wylądujecie w skansenie razem z czarnymi pedofilami, pijakami i innymi ry
        > dzykami.

sama zaczełaś i rozpetałas burzę, prosze cofnij sie kilka dni wtecz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka