Dodaj do ulubionych

WORD Rzeszów vs WORD Tarnobrzeg

20.10.13, 15:33
Gdzie najlepiej zdawać egzamin, w Rzeszowie czy Tarnobrzegu? Zdawałam już 3 razy w TBG, teraz zastanawiam się czy nie przenieść się do Rzeszowa. W Tarnobrzegu niestety atmosfera podczas egzaminu nie jest fajna, może trafiłam na takich egzaminatorów, ale dużo osób narzeka, że są nie mili, czasami chamscy, co powoduje, że człowiek bardziej się denerwuje, ciężko się skupić. Jakie szkoły jazdy polecacie?
Obserwuj wątek
    • jaroslaw_wielki-malutki Re: WORD Rzeszów vs WORD Tarnobrzeg 20.10.13, 15:48
      nie lepiej przyłozyć sie do nauki ? w koncu od tego zależy twoje albo czyjeś zycie ?
      • Gość: goscRZEsz Re: WORD Rzeszów vs WORD Tarnobrzeg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.13, 17:26
        Tarnobrzeg buractwo itd, nie wiem jak jest teraz. dobrze, że zrobili w lutym porządek i kilku zamkneli....

• gregorianhusky Re: WORD Rzeszów vs WORD Tarnobrzeg 21.10.13, 12:13
      Podobno lepiej w Rzeszowie. Wiele osob np. z Tarnowa zdaje egzamin w Rzeszowie bo tu zdecydowanie łatwiej niz w tarnowku
    • Gość: Grzegorz Re: WORD Rzeszów vs WORD Tarnobrzeg IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.14, 22:59
      chyba jednak Tarnobrzeg to dużo łatwiejsze miasto bez dużego ruchu i korków związanych z przebudową dróg. W Tarnobrzegu od kilku miesięcy zmienia się również nastawienie do klienta, może nie jest idealnie ale zdecydowanie lepiej jak jeszcze kilka miesięcy temu. A najlepiej chyba o ty gdzie zdawać świadczy statystyka. Na stronie www.word.tarnobrzeg.pl można przeczytać: word.tarnobrzeg.pl/o-nas/aktualnosci/109-zdawalnosc-w-grudniu-2013r

Statystyka zdawalności w WORD Tarnobrzeg za miesiąc grudzień: 44,8% wyniosła zdawalność za pierwszym podejściem do egzaminu. Oznacza to, że prawie co drugi kandydat w WORD Tarnobrzeg zdał swój egzamin za pierwszym razem.
      Statystyka łączna dla wszystkich kategorii: 40,5 % kandydatów zaliczyło pozytywnie egzamin na prawo jazdy.
      Zdawalność na kategorię B wynosiła 39,9%, a na kategorię C - 62,3%.

word.tarnobrzeg.pl/images/infograf_12_2013.jpg

[img]https://word.tarnobrzeg.pl/images/infograf_12_2013.jpg[/img]
    • doktor_mazur Zdecydowanie WORD Rzeszów 06.01.14, 17:00
      zdecydowanie WORD Rzeszów - wyższa zdawalnosc o wiele
      • Gość: Marko_00 Re: Zdecydowanie WORD Rzeszów IP: *.tvkdiana.pl 09.01.14, 21:04
        W Tarnobrzegu łatwiej.Ostatnio kilku kumpli zdawało i wszyscy zdali na B. Byłem wczoraj się zapisać i bardzo szybko załatwłem. Te panie z obslugi bardzo fajne. Można wcześniej poćwiczyć na placu i zrobić próbny teoretyczny. Oby się udało zdać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka