wasz_pan_resmen 31.10.13, 09:27 www.regiopraca.pl/portal/rynek-pracy/wiadomosci/zachod-prosi-o-ksiezy-polscy-duchowni-staja-sie-hitem-eksportowym Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rz-e watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 10:02 wasz_pan_resmen napisał(a): następujące niki są dla mnie niewidoczne : rz-e czyli lechowski51/ łowca /tomi_zet / bravocharlie + pozostałe klony oraz wielonik tkzw kropek - powód : ich zupełnie inna wizja świata . Warunek jakiegokolwiek kontaktu : skończona podstawówka i zaswiadczenie od psychiatry ze nie jest groźny. hahahahahaha jaka prawdomownosc, konsekwencja i kontakt z rzeczywistoscia ;D podobno mnie nie widzisz ,D a i nicka misterbenq nie likwiduj, bo nieuchodzi braciszka mordowac. choc juz niepotrzebny, bo ty wzrok odzyskales ;D hahahahahaha byl dzis u mnie jakis wania. to czasem nie kolejny wasz braciszek? chodzil po bloku i zebral o pare groszy na jedzenie, o zlom pytal, butelki, puszki, roboty szukal. ponoc na budowlance sie zna. to cos tak jak wasz stiepan i ten drugi braciszek... jak mu tam bylo? sebus? ,D hahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_olo Re: Klechy na export 31.10.13, 10:02 Pana actimelka można nawet od litra :D Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 09:44 Informacja dla poczatkujacych forumowiczow. To jest najwiekszy wielonickowy forumowy clown, troll i przyglup. Systematycznie banowany przez administracje forum wraca z chamskim uporem pod nowym nickiem. Wystepuje pod kilkunastoma nickami. Ostatnio: wasz_pan_resmen, misterbenq, xyz, dla-jego-bolesnej-meki... Sam z soba rozmawia, przytakuje, poklepuje sie po pleckach i prezentuje podobne schizofreniczne zachowania. jak bardzo jest skrzywiony psychicznie widac chocby po poscie w ktorym prezentuje manie przesladowcza twierdzac irracjonalnie, ze polowa forum sie przeciw niemu sprzysiegla, a w ogole to jeden czlowiek: Autor: Gość: misterbenq vel resmen IP: *.res.pl 30.10.13, 10:37 no i wyszło szydełko z woreczka...panie lechowski/rz-e /łowca/bravocharlie/yanan2/tomi_zet/ kto go tam wie więcej ...piszesz o sobie ? Z tym skrzywionym osobnikiem normalni ludzie nie rozmawiaja, chyba ze maja ochote na napierdzielanke w tak chamskim stylu: Autor: res-men vel misterbenq˘ 25.06.13, 13:52 - wez ty sie jebnij tym głupim łbem o scianę albo zajmij sie lizanie rowa Jarkowi na telewizorze - twoja głupota poraza Autor: res-men vel misterbenq˘ 31.07.13, 12:11 wiem ze mnie kochasz ale mój odbyt jest bezcenny i nawet jesli się zdecyduję to ja zadecyduję komu go udostępnie ... tak więc musisz poradzic sobie sam Autor: res-men vel misterbenq˘ 19.06.13, 16:44 Powiedz mi dlaczego jak sobie ciebie wyobrazam zamiast nosa masz kreskę a zamiast ust odbyt ? Autor: res-men vel misterbenq˘ 21.10.13, 13:57 co czujesz jak piszesz do mnie ...ciepło w kroczu czy dreszcze pod pachą ? Autor: res-men vel misterbenq˘ 10.10.13, 11:35 - skoro masz cipe zamiast mózgu idz pogadaj z lechowskim Autor: res-men vel misterbenq˘ 08.10.13, 16:16 widzę ze smakuje ci kleszy bolec ... Autor: res-men vel misterbenq˘ 08.10.13, 14:21 a w nocy ssie naciągając stulejkę ;-) Autor: res-men vel misterbenq˘ 06.10.13, 21:32 bo ty nie ciupciałeś a ja ciupciam ? bo nie jestes facetem tylko ciotą ? bo mam samochód a ty nie masz tylko rower z pęknietą ramą na naprawę której cie nie stac ? bo chodzisz z goła dupą zamiast wziąc sie do porzadnej roboty ? Rozmawiajac z ta miernota mozna sie rowniez nabawic klopotow w realu. Przynajmniej psychol takie rzeczy obiecuje: Autor: res-men vel maryja_koniec˘ 25.07.13, 17:04 jeszcze dzis wieczorem ci skrzywie ten śliczny usmiech na tej opryszczonej twarzy szczeniaku - za 30 minut Autor: res-men vel maryja_koniec˘ 25.07.13, 17:27 za 15 minut wychodzę pracy ...i jade do ciebie a czy ty w domu czy nie nie ma znaczenia - będzie tato albo mama - a psa sie uśpi Autor: res-men vel maryja_koniec˘ 11.07.13, 11:45 jakkolwiek lubię ludzi to poziom tego osobnika uwalnia we mnie chęć przjebania mu bejzbolem Posuwa sie nawet do podszywania sie pod funkcjonariusza policji: Autor: Gość: misterbenq vel resmen IP: *.res.pl 24.10.13, 23:14 ja nic ci nie zrobie a resmen to glina i to wysoka , dwa telefony i cie ma Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_pan_resmen Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 09:52 mało tego wklejasz Lechowski - dopisz jeszcze tych bzdur z przodu Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 09:55 wasz_pan_resmen napisał(a): > mało tego wklejasz Lechowski - dopisz jeszcze tych bzdur z przodu prosze bardzo? Autor: Gość: misterbenq IP: *.res.pl 30.10.13, 12:04 Twój Pan resmen pisał ci ze masz dupe zamiast twarzy - widzisz jak to sie potwierdziło ? śmieciu ? Autor: Gość: misterbenq IP: *.res.pl 30.10.13, 10:37 no i wyszło szydełko z woreczka...panie lechowski/rz-e /łowca/bravocharlie/yanan2/tomi_zet/ kto go tam wie więcej ...piszesz o sobie ? Autor: pan_resmen ˘ 28.10.13, 14:31 nie pijemy :-) heheh a dlaczego - to tak samo jakby wam powiedziec ze nie dupczymy ministrantów adwent to adwent Autor: Gość: misterbenq IP: *.res.pl 27.10.13, 20:24 w takim razie dostaniesz podwójny wpie...- od resmena za Miśkę i odemnie za resmena - nas jest trzech - Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_pan_resmen Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 09:58 no i widzisz potwierdziłes ze jestes lechowski ...wypij kawę zanim zaczniesz donosic ..wrew pozorom o ubecki mózg tez trzeba dbać ...Lechowski Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 10:04 wasz_pan_resmen napisał(a): > no i widzisz potwierdziłes ze jestes lechowski ... dla zdrowia psychicznego najstarszego brata w wielodzietnej rodzinie moge przyznac nawet ze jestem saddamem ;D szczegolnie jek braciszek sobie to uroi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.13, 09:56 resmen przyznaje się do tego że pisze bzdury! Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_pan_resmen Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 10:25 kropek - tato cie nakapał kilka kropek i taki popie...ny jestes ...jak z niepełnego wytrysku - nie pisz pod moimi wątkami co ...? - wstyd sie ze jestes człowiekiem a masz mózg rozwielitki Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 10:29 wasz_pan_resmen napisał(a): > kropek - tato cie nakapał kilka kropek i taki popie...ny jestes przeciez ty go gieniuszku podobno nie widzisz ,D hahahahaha jak juz ci sie wzrok naprawil, to popros brata zeby ci stopke zmienil, a moze siostrzyczka misia umie? to trudne i skomplikowane zadanie :D hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_pan_resmen Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 10:42 ty jestes kropek uciąliwa mendo ? nie odpowiadaj jak do ciebie nie piszę ...dupku Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 10:49 wasz_pan_resmen napisał(a): > ty jestes kropek uciąliwa mendo ? daj adres okulisty ktory cie wyleczyl ,D > nie odpowiadaj jak do ciebie nie piszę ladnie popros to zozpatrze > ...dupku uuuuuuu a lekarza od chamstwa nie znalazles? szkoda. i tradycyjnie zeby ktos nie pomyslal ze rozmawia z czlowiekiem normalnym kulturalnym i majacym kontakt z rzeczywistoscia - twoja tfffuuurczosc ,D Autor: resmen 25.10.13, 22:09 heheh - ale fajne coś znalazłem :-) ustawienia /znajomi/dodaj nieprzyjaciela-wpisz jego login/Nie pokazuj wątków i postów nieprzyjaciół i spokój - nie ma fiutka - jak miiiłłło :-) uf - nareszcie sie pozbyłem tego smiecia Autor: Gość: misterbenq IP: *.res.pl 25.10.13, 23:36 halllo - panie błyskotliwy - on cie nie widzi ----------- Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_pan_resmen Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 11:04 stul ten kaczy pysk lechowska mendo Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 11:13 wasz_pan_resmen napisał(a): > stul ten kaczy pysk lechowska mendo lechowska powiadasz??? to ciekawe ,D hahahahahahahahahaha nie bede sie powtarzal o lekach - to twoje zdrowie, twoje zycie i twoja umiejetnosc postrzegania rzeczywistosci i kontakt z rozumem lub jego resztkami. ale z drugiej stronie fajnie jest czytac jak jakis chory biedak przyszywa ci kolejna osobowosc, bo jego sie rozleciala i wydaje mu sie, ze inni maja takie same problemy. tylko nie szalej, bo za chwile mnie do rohana przyszyjesz, a w tym szalenstwie nie ma metody ;D hahahahahahaha i tradycyjnie zeby ktos nie pomyslal ze ty normalny jestes: Autor: Gość: misterbenq vel resmen IP: *.res.pl 24.10.13, 23:14 ja nic ci nie zrobie a resmen to glina i to wysoka , dwa telefony i cie ma Autor: Gość: misterbenq wel res_men IP: *.res.pl 24.10.13, 23:33 - masz pecha wszystko to sciema tylko Michalina to prawda i tu trafiłes Autor: res_men vel misterbenq 22.10.13, 14:49 mozesz to jeszcze raz napisać bo przejechałem sobie palcem po monitorze i sie zmazało Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_pan_resmen Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 11:16 nie będę z tobą walczył ...ubecka szmato - po prostu cie zbanuję znowu lechowski - susz ten chamski jęzor dalej Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 11:53 wasz_pan_resmen napisał(a): > nie będę z tobą walczył ... walczyc??? hahahahahahahaha znowu cos sobie uroiles??? pogiety staruszek z demencja i pelnym rozpadem osobowosci, bredzacy o s80 kombi, braciszkach stiepanach w mamrze, plytkach w nieistniejacym basenie i wielu innych urojeniach chce walczyc??? z kim? lub czym? chyba z wlasnymi chorobami, bo ze mna jakos tego nie widze. choc z twojej strony, stlamszonego nieudacznika, slabeusza po drugiej stronie zycia, z calkowicie rozjechana psyche moze to byc walka i to strasznie ciezka. tyle ze z mojej to to durna zabawa nie wymagajaca niczego poza postukaniem jakis glupotek w klawiature. > ubecka szmato kulturalny jak zwykle - gdzie ty sie nauczyles takiego chamstwa? - po prostu cie zbanuję znowu hahahahahaah to jest sliczne :D znowu hahahahaha przeciez ty nigdy tego nie zrobiles i nie zrobisz. badz szczery choc w stosunku sam do siebie. ale z drugiej strony jak zaczniesz udawac, ze nie widzisz, to przywrocisz do zycia swoj drugi nick - misterbenq. sorki - przeciez to nick twojego brata ;D hahahaha lubie patrzec jak robisz ten wielonikowy cyrk i zachowujesz sie jak urazona pensjonarka. to takie meskie. jak poslowie biedron i grodzka razem wzieci ;D hahahahahhahahaha > lechowski - susz ten chamski jęzor dalej ciekawe kiedy w twojej chorej glowie stane sie godzilla ,D hahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_pan_resmen Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 12:53 słaby wskaźnik masz dzis - wczoraj na moje dwie linijki pisałes jakies 30 dzis 19 - popraw sie ...pisz więcej tych bredni zimna cipo lechowska Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 13:08 Informacja dla poczatkujacych forumowiczow. To jest najwiekszy wielonickowy forumowy clown, troll i przyglup. Systematycznie banowany przez administracje forum wraca z chamskim uporem pod nowym nickiem. Wystepuje pod kilkunastoma nickami. Ostatnio: wasz_pan_resmen, misterbenq, xyz, dla-jego-bolesnej-meki... Sam z soba rozmawia, przytakuje, poklepuje sie po pleckach i prezentuje podobne schizofreniczne zachowania. jak bardzo jest skrzywiony psychicznie widac chocby po poscie w ktorym prezentuje manie przesladowcza twierdzac irracjonalnie, ze polowa forum sie przeciw niemu sprzysiegla, a w ogole to jeden czlowiek: Autor: Gość: misterbenq vel resmen IP: *.res.pl 30.10.13, 10:37 no i wyszło szydełko z woreczka...panie lechowski/rz-e /łowca/bravocharlie/yanan2/tomi_zet/ kto go tam wie więcej ...piszesz o sobie ? Z tym skrzywionym osobnikiem normalni ludzie nie rozmawiaja, chyba ze maja ochote na napierdzielanke w tak chamskim stylu: Autor: res-men vel misterbenq˘ 25.06.13, 13:52 - wez ty sie jebnij tym głupim łbem o scianę albo zajmij sie lizanie rowa Jarkowi na telewizorze - twoja głupota poraza Autor: res-men vel misterbenq˘ 31.07.13, 12:11 wiem ze mnie kochasz ale mój odbyt jest bezcenny i nawet jesli się zdecyduję to ja zadecyduję komu go udostępnie ... tak więc musisz poradzic sobie sam Autor: res-men vel misterbenq˘ 19.06.13, 16:44 Powiedz mi dlaczego jak sobie ciebie wyobrazam zamiast nosa masz kreskę a zamiast ust odbyt ? Autor: res-men vel misterbenq˘ 21.10.13, 13:57 co czujesz jak piszesz do mnie ...ciepło w kroczu czy dreszcze pod pachą ? Autor: res-men vel misterbenq˘ 10.10.13, 11:35 - skoro masz cipe zamiast mózgu idz pogadaj z lechowskim Autor: res-men vel misterbenq˘ 08.10.13, 16:16 widzę ze smakuje ci kleszy bolec ... Autor: res-men vel misterbenq˘ 08.10.13, 14:21 a w nocy ssie naciągając stulejkę ;-) Autor: res-men vel misterbenq˘ 06.10.13, 21:32 bo ty nie ciupciałeś a ja ciupciam ? bo nie jestes facetem tylko ciotą ? bo mam samochód a ty nie masz tylko rower z pęknietą ramą na naprawę której cie nie stac ? bo chodzisz z goła dupą zamiast wziąc sie do porzadnej roboty ? Rozmawiajac z ta miernota mozna sie rowniez nabawic klopotow w realu. Przynajmniej psychol takie rzeczy obiecuje: Autor: res-men vel maryja_koniec˘ 25.07.13, 17:04 jeszcze dzis wieczorem ci skrzywie ten śliczny usmiech na tej opryszczonej twarzy szczeniaku - za 30 minut Autor: res-men vel maryja_koniec˘ 25.07.13, 17:27 za 15 minut wychodzę pracy ...i jade do ciebie a czy ty w domu czy nie nie ma znaczenia - będzie tato albo mama - a psa sie uśpi Autor: res-men vel maryja_koniec˘ 11.07.13, 11:45 jakkolwiek lubię ludzi to poziom tego osobnika uwalnia we mnie chęć przjebania mu bejzbolem Posuwa sie nawet do podszywania sie pod funkcjonariusza policji: Autor: Gość: misterbenq vel resmen IP: *.res.pl 24.10.13, 23:14 ja nic ci nie zrobie a resmen to glina i to wysoka , dwa telefony i cie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hycel Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.230.90.66.rzeszow.mm.pl 31.10.13, 17:23 Informacja dla poczatkujacych forumowiczow rz-e to ch-uj bo za chwile mnie do rohana przyszyjesz za wysokie progi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterbenq Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.res.pl 31.10.13, 17:26 hehehe nie mów mu po imieniu bo powie ze go demaskujesz :-) ale cos w tym jest :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 17:51 Gość portalu: misterbenq napisał(a): > hehehe nie mów mu niemozlliwe resmen wypuscil z klatki swojej czaszki alter ego. pewnie przestal mnie widziec, a ze masz imperatyw naparzania sie wiec jakos musi ;D hahahahahahahah znowu bedzie fajnie na forum. uwielbiam jak robisz ten cyrk z nickami. jako resmen strzelasz focha jak pensjonarka + muchy w nosie jak grodzka. a z boku czaisz sie na polemike z kropkiem jako benq. pod tym nickiem straszysz braciszkiem kryminalista, resmenem tez niby braciszkiem "wysoka glina" i bronia biologiczna z krocza misi qrewki. a na to wszystko kropek strzela rozbrajajace "resmen a kuku" ;D hahahahahahaha dom wariatow to pryszcz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 17:37 Gość portalu: Hycel napisał(a): > rz-e to ch-uj ;D hahahahahaha, a tobie co dzisiaj? swieto cie przytloczylo czy co? z resmenem sie widziales? czy diler dla ciala? > bo za chwile mnie do rohana przyszyjesz ja ciebie nigdzie przyszywal nie bede, a jeszcze do offpicerka fuuuu chcialbys cale zycie na kajaku.... ;D hahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misterbenq Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.res.pl 31.10.13, 17:50 nie zauwazyłeś ze z tobą juz nikt nie gada a ten twój specyficzny język jest żenujący ? Nie masz wrazenia rz-e ze jestes tu szmatą ? smieciem , ścierwem i tylko sam mozesz sobie dopisać pod innym nikiem pozytywa o tobie ? Nie zauważyłes ze jestes taką moralną k.urwą która ciągle sie usmiecha nie widząc swojej smiesznosci ? Nie zauważyłes wreszcie ze jestes nudny jak flaki z olejem...odpisuje ci z ciekawosci jak bardzo taki drobny sukinsyn jak ty moze sie upokorzyć nie zauważając tego ...dzisas ku... ja pie... jak mawiał Jacuś Miałczyński - ale ty masz nasrane pod deklem rz-e - i to byłoby na tyle ...czas to zakończyć ...żegnam cie smieciu bo więcej cie nie zdzierzę... za 10 minut sprawdz konto - i napisz ze admin mnie zbanował kanalio Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 18:16 Gość portalu: misterbenq napisał(a): > nie zauwazyłeś ze z tobą juz nikt nie gada hahahahahaaha i pisze to facet, ktory nie odpuszcza zadnego mojego postu. a zeby bylo jeszcze ciekawiej, to jest wirtualnym bytem powstlym w wyniku rozpadu osobowosci niejakiego resmena. osobnika, ktory z uporem maniaka twierdzi ze wsadzil mnie do plonkownicy i nie widzi moich postow, a caly dzien dzisiaj dostarcza mi rozrywki. psychiatrzy moga na tobie resmenku ze 3 doktoraty zrobic, bez wzgladu spod jakiego nicka aktualnie nadajesz ;D hahahahahah > ...czas to zakończyć ...żegnam cie smieciu bo więcej cie nie zdzierzę... no pekne ze smiechu hahahahahahahahaha !!!!! bezwolna zabaweczka, forumowa maskotka-popychadelko i bezjajeczne posmiewisko. taka rozciapana kukielka ktora kazdy, nawet najwiekszy ogon forumowy moze w dowolnym momencie sprowokowac do awanturki, wyrzygac sie na nia, sponiewierac i na koniec zasmiac sie w twarz a okrzykiem "resmen a kuku !!!" udaje ze ma silna wole??? no swiat zwariowal, ania grodzka chce sobie spowrotem fiutka przyszyc ;D hahahahahaha ide po drinka, bo musze ochlonoc od takich rewelacji ;D hahahahah a tak miedzy nami - kto ci uwierzy w ten kicik? przeciez ty jestes ciezko chory i uzalezniony od odreagowywania traum zyciowych i kompleksow na forum. nie wiem pod iloma i jakimi nickami wrocisz, ale ze wrocisz jestem wiecej niz pewny. forum to jedyne miejsce gdzie istniejesz, bo w zyciu cie nie ma. w realu jestes przegranym, samotnym, chorym psychicznie starcem. ktoremu pozostaly jedynie marzenia i konfabulacje. tylko one pozwalaja ci egzystowac, a wrzucanie ich na forum ma je niby uwiarygadniac. > > za 10 minut sprawdz konto - i napisz ze admin mnie zbanował kanalio no nie mowie ze zyjesz w wirtualnej krainie wlasnych mitow i konfabulacji. konta misterbenq nie ma na tym forum. nie mozna zbanowac tymczasowego nicka goscia. wez leki bo odfrunales i juz ci sie kompletnie wszystko rozjechalo. nie tylko osobowosci. ale pa, a dokladniej do zobaczenia, bo przeciez wewnetrzne glosy i duchy opatrznosci nie pozwoja ci odejsc ;D hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hycel Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.230.90.66.rzeszow.mm.pl 31.10.13, 18:25 ide po drinka, bo musze o No i co się tak stresujesz Sebusiami? Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 18:42 Gość portalu: Hycel napisał(a): > ide po drinka, bo musze o > > No i co się tak stresujesz Sebusiami? ciiiiii... dzisiaj jakis taki smierdzacy menel chodzil po bloku i zbieral co laska niby na jedzonko dla dzieci. nawet pytalem czy nie ma brata resmena, ale tylko glupia mine strzelil ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_pan_resmen Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 18:37 dlaczego obrażasz mojego brata zboczeńcu? Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 18:48 wasz_pan_resmen napisał(a): > dlaczego obrażasz mojego brata zboczeńcu? hahahahahaha obrazam piszesz.... wez leki to moze zobaczysz ze to fakty ;D hahahahaha ps przeciez sie juz pozegnales, wiec co tu jeszcze robisz? to nie ty napisales " i to byłoby na tyle ...czas to zakończyć ...żegnam cie smieciu bo więcej cie nie zdzierzę... "? hahahaha silna wola... no tak... zapomnialem z kom rozmawiam;D Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_pan_resmen Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 18:57 to pisał moj brat misterbenq debilu Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 19:06 wasz_pan_resmen napisał(a): > to pisał moj brat misterbenq debilu tak tak. to ten co ma taka zielona skore, oczy na czolkach i w 47 sie rozbil w rosvell? czy ten co to siedzi w pierdlu za szukanie faktur u sasiadow, czy ten ktory dzis byl u mnie i zebral o drobne na jedzenie dla dzieci. a moze to ten ktory siedzi w twojej glowie, zakazuje brania lekow i podpowiada te pierdoly? ;D ahhahahahahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_pan_resmen Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 19:09 udowodnij to ...miałes udowodnić kłamliwa szmato Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 19:19 wasz_pan_resmen napisał(a): > udowodnij to ...miałes udowodnić kłamliwa szmato mam udowadniac fakt, ktory jest oczywisty dla wszystkich, a ty jestes jedynym forumowiczem, ktoremu sie az tak rozleciala osobowosc i zachowuje sie jak dr jekyll mr hyde? wez leki !!! a moze ty scenariusz piszesz do filmu i sie za bardzo wczules? ;D hahahaha to nawet by sie zgadzalo. szczegolnie ten zielony z oczami na czolkach bedzie ekstra ;D Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_pan_resmen Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 19:27 kłamiesz !!! kłamiesz jak mały podły sukinsynek Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 19:34 wasz_pan_resmen napisał(a): > kłamiesz !!! kłamiesz jak mały podły sukinsynek siusiasz !!! siusiasz jak mala sprawna sikaweczka i co z tego wynika? nic jesli nie oprzesz sie na faktach, ktore uargumentujesz. do tego momentu jestes zielony z oczami na czolkach ;D hahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.static.sl-net.pl 31.10.13, 19:37 rz-e napisał: > siusiasz !!! siusiasz jak mala sprawna sikaweczka No coś ty. Tam prostata jak avocado i sikanie jak poród ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wasz_pan_resmen Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 20:07 na jakich faktach umysłowa kreaturo ? kłamiesz , kłamliwa szmato Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hycel Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.230.90.66.rzeszow.mm.pl 31.10.13, 20:10 gdzie te gałęzie wywiozłeś z ogródka ? Odpowiedz Link Zgłoś
rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 20:15 wasz_pan_resmen napisał(a): > na jakich faktach umysłowa kreaturo ? no wlasnie chce bys podal fakty i argumenty na jakiej podstawie stwierdzasz ze ja klamie? do tego momentu jestes tylko zielonym swirkiem z oczkimi na czolkach, ktory moze sobie napisac np. sikasz i dac 12 wykrzyknikow. zrozumiales w koncu? z reszta nie wazne - nie bede juz powtarzal zasad ktore znajaja 10latki - warunek - zdrowe psychicznie. > kłamiesz , kłamliwa szmato a ty puszczasz smierdzace baki trucicielu srodowiska ;D hahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.static.sl-net.pl 31.10.13, 19:32 rz-e napisał: > wasz_pan_resmen napisał(a): > > > udowodnij to ...miałes udowodnić kłamliwa szmato > > mam udowadniac fakt, ktory jest oczywisty dla wszystkich, a ty jestes > jedynym Może resmen to kolejne wcielenie papieża Urbana VIII? Jemu też Ziemia krążąca wokół Słońca była nie na rękę? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 20:13 Gość portalu: Gość napisał(a): > Może resmen to kolejne wcielenie papieża Urbana VIII? Jemu też Ziemia krążąca w > okół Słońca była nie na rękę? ***:)))moze i tak.A Tobie Darwin nadal jest idolem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.static.sl-net.pl 31.10.13, 20:19 ouimet napisał: A Tobie Darwin nadal jest idolem? Mógłby być gdyby potrafił wytłumaczyć jak się na ziemi pojawiły takie anomalia biologiczne jak res-men. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hycel Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.230.90.66.rzeszow.mm.pl 31.10.13, 20:33 anomalia > biologiczne raczej osobliwość przyrodnicza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.static.sl-net.pl 31.10.13, 20:37 Gość portalu: Hycel napisał(a): > raczej osobliwość przyrodnicza Osobowości to tam nie stwierdzono. NAwet biologicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hycel Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.230.90.66.rzeszow.mm.pl 31.10.13, 20:54 Nie osobowość , tylko OSOBLIWOŚĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hycel Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.230.90.66.rzeszow.mm.pl 31.10.13, 19:07 Nic nie rozumiem bo czytam Beketa i Prusta symultanicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krążekżyczliwości Re: Klechy na export IP: *.rzeszow.hypnet.pl 31.10.13, 21:39 Panie Lechowski, może skorzystasz? Lubisz Pan przecież podróżować, pouczać, spowiadać (przez Internet), że o katechizowaniu nie wspomnę! Będziesz Pan naszym hitem eksportowym, jak niejaki... Gil! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Akolit hycla Re: Klechy na export IP: *.230.90.66.rzeszow.mm.pl 31.10.13, 21:46 Właśnie odmawia brewiarz. Odpowiedz Link Zgłoś