Dodaj do ulubionych

Klechy na export

31.10.13, 09:27
www.regiopraca.pl/portal/rynek-pracy/wiadomosci/zachod-prosi-o-ksiezy-polscy-duchowni-staja-sie-hitem-eksportowym
Obserwuj wątek
    • prawdziwy_olo Re: Klechy na export 31.10.13, 09:30
      Ile za kilogram?
      • wasz_pan_resmen Re: Klechy na export 31.10.13, 09:51
        moze za cm :-) ?
        • rz-e watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 10:02
          wasz_pan_resmen napisał(a):

następujące niki są dla mnie niewidoczne : rz-e czyli lechowski51/ łowca /tomi_zet / bravocharlie + pozostałe klony oraz wielonik tkzw kropek - powód : ich zupełnie inna wizja świata .
          Warunek jakiegokolwiek kontaktu : skończona podstawówka i zaswiadczenie od psychiatry ze nie jest groźny.

hahahahahaha jaka prawdomownosc, konsekwencja i kontakt z rzeczywistoscia ;D
          podobno mnie nie widzisz ,D

a i nicka misterbenq nie likwiduj, bo nieuchodzi braciszka mordowac. choc juz niepotrzebny, bo ty wzrok odzyskales ;D hahahahahaha

byl dzis u mnie jakis wania. to czasem nie kolejny wasz braciszek?
          chodzil po bloku i zebral o pare groszy na jedzenie, o zlom pytal, butelki, puszki, roboty szukal. ponoc na budowlance sie zna. to cos tak jak wasz stiepan i ten drugi braciszek... jak mu tam bylo? sebus?

,D hahahahahahahaha
        • prawdziwy_olo Re: Klechy na export 31.10.13, 10:02
          Pana actimelka można nawet od litra :D
    • rz-e watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 09:44
      Informacja dla poczatkujacych forumowiczow.

To jest najwiekszy wielonickowy forumowy clown, troll i przyglup. Systematycznie banowany przez administracje forum wraca z chamskim uporem pod nowym nickiem.

Wystepuje pod kilkunastoma nickami. Ostatnio: wasz_pan_resmen, misterbenq, xyz, dla-jego-bolesnej-meki...
      Sam z soba rozmawia, przytakuje, poklepuje sie po pleckach i prezentuje podobne schizofreniczne zachowania.

jak bardzo jest skrzywiony psychicznie widac chocby po poscie w ktorym prezentuje manie przesladowcza twierdzac irracjonalnie, ze polowa forum sie przeciw niemu sprzysiegla, a w ogole to jeden czlowiek:

Autor: Gość: misterbenq vel resmen IP: *.res.pl 30.10.13, 10:37
      no i wyszło szydełko z woreczka...panie lechowski/rz-e /łowca/bravocharlie/yanan2/tomi_zet/ kto go tam wie więcej ...piszesz o sobie ?

Z tym skrzywionym osobnikiem normalni ludzie nie rozmawiaja, chyba ze maja ochote na napierdzielanke w tak chamskim stylu:

Autor: res-men vel misterbenq˘ 25.06.13, 13:52
      - wez ty sie jebnij tym głupim łbem o scianę albo zajmij sie lizanie rowa Jarkowi na telewizorze - twoja głupota poraza

Autor: res-men vel misterbenq˘ 31.07.13, 12:11
      wiem ze mnie kochasz ale mój odbyt jest bezcenny i nawet jesli się zdecyduję to ja zadecyduję komu go udostępnie ... tak więc musisz poradzic sobie sam

Autor: res-men vel misterbenq˘ 19.06.13, 16:44
      Powiedz mi dlaczego jak sobie ciebie wyobrazam zamiast nosa masz kreskę a zamiast ust odbyt ?

Autor: res-men vel misterbenq˘ 21.10.13, 13:57
      co czujesz jak piszesz do mnie ...ciepło w kroczu czy dreszcze pod pachą ?

Autor: res-men vel misterbenq˘ 10.10.13, 11:35
      - skoro masz cipe zamiast mózgu idz pogadaj z lechowskim

Autor: res-men vel misterbenq˘ 08.10.13, 16:16
      widzę ze smakuje ci kleszy bolec ...

Autor: res-men vel misterbenq˘ 08.10.13, 14:21
      a w nocy ssie naciągając stulejkę ;-)

Autor: res-men vel misterbenq˘ 06.10.13, 21:32
      bo ty nie ciupciałeś a ja ciupciam ? bo nie jestes facetem tylko ciotą ? bo mam samochód a ty nie masz tylko rower z pęknietą ramą na naprawę której cie nie stac ? bo chodzisz z goła dupą zamiast wziąc sie do porzadnej roboty ?

Rozmawiajac z ta miernota mozna sie rowniez nabawic klopotow w realu. Przynajmniej psychol takie rzeczy obiecuje:

Autor: res-men vel maryja_koniec˘ 25.07.13, 17:04
      jeszcze dzis wieczorem ci skrzywie ten śliczny usmiech na tej opryszczonej twarzy szczeniaku - za 30 minut

Autor: res-men vel maryja_koniec˘ 25.07.13, 17:27
      za 15 minut wychodzę pracy ...i jade do ciebie a czy ty w domu czy nie nie ma znaczenia - będzie tato albo mama - a psa sie uśpi

Autor: res-men vel maryja_koniec˘ 11.07.13, 11:45
      jakkolwiek lubię ludzi to poziom tego osobnika uwalnia we mnie chęć przjebania mu bejzbolem

Posuwa sie nawet do podszywania sie pod funkcjonariusza policji:

Autor: Gość: misterbenq vel resmen IP: *.res.pl 24.10.13, 23:14
      ja nic ci nie zrobie a resmen to glina i to wysoka , dwa telefony i cie ma
      • wasz_pan_resmen Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 09:52
        mało tego wklejasz Lechowski - dopisz jeszcze tych bzdur z przodu
        • rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 09:55

> mało tego wklejasz Lechowski - dopisz jeszcze tych bzdur z przodu

prosze bardzo?

Autor: Gość: misterbenq IP: *.res.pl 30.10.13, 12:04
          Twój Pan resmen pisał ci ze masz dupe zamiast twarzy - widzisz jak to sie potwierdziło ? śmieciu ?

Autor: Gość: misterbenq IP: *.res.pl 30.10.13, 10:37
          no i wyszło szydełko z woreczka...panie lechowski/rz-e /łowca/bravocharlie/yanan2/tomi_zet/ kto go tam wie więcej ...piszesz o sobie ?

Autor: pan_resmen ˘ 28.10.13, 14:31
          nie pijemy :-) heheh a dlaczego - to tak samo jakby wam powiedziec ze nie dupczymy ministrantów adwent to adwent

Autor: Gość: misterbenq IP: *.res.pl 27.10.13, 20:24
          w takim razie dostaniesz podwójny wpie...- od resmena za Miśkę i odemnie za resmena - nas jest trzech -
          • wasz_pan_resmen Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 09:58
            no i widzisz potwierdziłes ze jestes lechowski ...wypij kawę zanim zaczniesz donosic ..wrew pozorom o ubecki mózg tez trzeba dbać ...Lechowski
            • rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 10:04

> no i widzisz potwierdziłes ze jestes lechowski ...

dla zdrowia psychicznego najstarszego brata w wielodzietnej rodzinie moge przyznac nawet ze jestem saddamem ;D szczegolnie jek braciszek sobie to uroi.
        • Gość: . Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.13, 09:56
          resmen przyznaje się do tego że pisze bzdury!
          • wasz_pan_resmen Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 10:25
            kropek - tato cie nakapał kilka kropek i taki popie...ny jestes ...jak z niepełnego wytrysku - nie pisz pod moimi wątkami co ...? - wstyd sie ze jestes człowiekiem a masz mózg rozwielitki
            • rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 10:29

> kropek - tato cie nakapał kilka kropek i taki popie...ny jestes

przeciez ty go gieniuszku podobno nie widzisz ,D hahahahaha
              jak juz ci sie wzrok naprawil, to popros brata zeby ci stopke zmienil, a moze siostrzyczka misia umie? to trudne i skomplikowane zadanie :D hahahahaha
              • wasz_pan_resmen Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 10:42
                ty jestes kropek uciąliwa mendo ? nie odpowiadaj jak do ciebie nie piszę ...dupku
                • rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 10:49

> ty jestes kropek uciąliwa mendo ?

daj adres okulisty ktory cie wyleczyl ,D

> nie odpowiadaj jak do ciebie nie piszę

ladnie popros to zozpatrze

> ...dupku

uuuuuuu a lekarza od chamstwa nie znalazles? szkoda.

i tradycyjnie zeby ktos nie pomyslal ze rozmawia z czlowiekiem normalnym kulturalnym i majacym kontakt z rzeczywistoscia - twoja tfffuuurczosc ,D

Autor: resmen 25.10.13, 22:09
                  heheh - ale fajne coś znalazłem :-) ustawienia /znajomi/dodaj nieprzyjaciela-wpisz jego login/Nie pokazuj wątków i postów nieprzyjaciół i spokój - nie ma fiutka - jak miiiłłło :-) uf - nareszcie sie pozbyłem tego smiecia

Autor: Gość: misterbenq IP: *.res.pl 25.10.13, 23:36
                  halllo - panie błyskotliwy - on cie nie widzi -----------
                  • wasz_pan_resmen Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 11:04
                    stul ten kaczy pysk lechowska mendo
                    • rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 11:13

> stul ten kaczy pysk lechowska mendo

lechowska powiadasz??? to ciekawe ,D hahahahahahahahahaha
                      nie bede sie powtarzal o lekach - to twoje zdrowie, twoje zycie i twoja umiejetnosc postrzegania rzeczywistosci i kontakt z rozumem lub jego resztkami.

ale z drugiej stronie fajnie jest czytac jak jakis chory biedak przyszywa ci kolejna osobowosc, bo jego sie rozleciala i wydaje mu sie, ze inni maja takie same problemy.
                      tylko nie szalej, bo za chwile mnie do rohana przyszyjesz, a w tym szalenstwie nie ma metody ;D hahahahahahaha

i tradycyjnie zeby ktos nie pomyslal ze ty normalny jestes:

Autor: Gość: misterbenq wel res_men IP: *.res.pl 24.10.13, 23:33
                      - masz pecha wszystko to sciema tylko Michalina to prawda i tu trafiłes

Autor: res_men vel misterbenq 22.10.13, 14:49
                      mozesz to jeszcze raz napisać bo przejechałem sobie palcem po monitorze i sie zmazało

• wasz_pan_resmen Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 11:16
                        nie będę z tobą walczył ...ubecka szmato - po prostu cie zbanuję znowu lechowski - susz ten chamski jęzor dalej
                        • rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 11:53

> nie będę z tobą walczył ...

walczyc??? hahahahahahahaha
                          znowu cos sobie uroiles???
                          pogiety staruszek z demencja i pelnym rozpadem osobowosci, bredzacy o s80 kombi, braciszkach stiepanach w mamrze, plytkach w nieistniejacym basenie i wielu innych urojeniach chce walczyc??? z kim? lub czym?
                          chyba z wlasnymi chorobami, bo ze mna jakos tego nie widze.

choc z twojej strony, stlamszonego nieudacznika, slabeusza po drugiej stronie zycia, z calkowicie rozjechana psyche moze to byc walka i to strasznie ciezka. tyle ze z mojej to to durna zabawa nie wymagajaca niczego poza postukaniem jakis glupotek w klawiature.

> ubecka szmato

kulturalny jak zwykle - gdzie ty sie nauczyles takiego chamstwa?

- po prostu cie zbanuję znowu

hahahahahaah to jest sliczne :D znowu hahahahaha
                          przeciez ty nigdy tego nie zrobiles i nie zrobisz. badz szczery choc w stosunku sam do siebie.
                          ale z drugiej strony jak zaczniesz udawac, ze nie widzisz, to przywrocisz do zycia swoj drugi nick - misterbenq. sorki - przeciez to nick twojego brata ;D hahahaha
                          lubie patrzec jak robisz ten wielonikowy cyrk i zachowujesz sie jak urazona pensjonarka. to takie meskie. jak poslowie biedron i grodzka razem wzieci ;D hahahahahhahahaha

> lechowski - susz ten chamski jęzor dalej

ciekawe kiedy w twojej chorej glowie stane sie godzilla ,D hahahahahahahaha
                          • wasz_pan_resmen Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 12:53
                            słaby wskaźnik masz dzis - wczoraj na moje dwie linijki pisałes jakies 30 dzis 19 - popraw sie ...pisz więcej tych bredni zimna cipo lechowska
                            • rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 13:08
                              Informacja dla poczatkujacych forumowiczow.

To jest najwiekszy wielonickowy forumowy clown, troll i przyglup. Systematycznie banowany przez administracje forum wraca z chamskim uporem pod nowym nickiem.

Wystepuje pod kilkunastoma nickami. Ostatnio: wasz_pan_resmen, misterbenq, xyz, dla-jego-bolesnej-meki...
                              Sam z soba rozmawia, przytakuje, poklepuje sie po pleckach i prezentuje podobne schizofreniczne zachowania.

jak bardzo jest skrzywiony psychicznie widac chocby po poscie w ktorym prezentuje manie przesladowcza twierdzac irracjonalnie, ze polowa forum sie przeciw niemu sprzysiegla, a w ogole to jeden czlowiek:

Autor: Gość: misterbenq vel resmen IP: *.res.pl 30.10.13, 10:37

Z tym skrzywionym osobnikiem normalni ludzie nie rozmawiaja, chyba ze maja ochote na napierdzielanke w tak chamskim stylu:

Autor: res-men vel misterbenq˘ 25.06.13, 13:52
                              - wez ty sie jebnij tym głupim łbem o scianę albo zajmij sie lizanie rowa Jarkowi na telewizorze - twoja głupota poraza

Autor: res-men vel misterbenq˘ 31.07.13, 12:11
                              wiem ze mnie kochasz ale mój odbyt jest bezcenny i nawet jesli się zdecyduję to ja zadecyduję komu go udostępnie ... tak więc musisz poradzic sobie sam

Autor: res-men vel misterbenq˘ 19.06.13, 16:44
                              Powiedz mi dlaczego jak sobie ciebie wyobrazam zamiast nosa masz kreskę a zamiast ust odbyt ?

Autor: res-men vel misterbenq˘ 21.10.13, 13:57
                              co czujesz jak piszesz do mnie ...ciepło w kroczu czy dreszcze pod pachą ?

Autor: res-men vel misterbenq˘ 10.10.13, 11:35
                              - skoro masz cipe zamiast mózgu idz pogadaj z lechowskim

Autor: res-men vel misterbenq˘ 08.10.13, 16:16
                              widzę ze smakuje ci kleszy bolec ...

Autor: res-men vel misterbenq˘ 08.10.13, 14:21
                              a w nocy ssie naciągając stulejkę ;-)

Autor: res-men vel misterbenq˘ 06.10.13, 21:32
                              bo ty nie ciupciałeś a ja ciupciam ? bo nie jestes facetem tylko ciotą ? bo mam samochód a ty nie masz tylko rower z pęknietą ramą na naprawę której cie nie stac ? bo chodzisz z goła dupą zamiast wziąc sie do porzadnej roboty ?

Rozmawiajac z ta miernota mozna sie rowniez nabawic klopotow w realu. Przynajmniej psychol takie rzeczy obiecuje:

Autor: res-men vel maryja_koniec˘ 25.07.13, 17:04
                              jeszcze dzis wieczorem ci skrzywie ten śliczny usmiech na tej opryszczonej twarzy szczeniaku - za 30 minut

Autor: res-men vel maryja_koniec˘ 25.07.13, 17:27
                              za 15 minut wychodzę pracy ...i jade do ciebie a czy ty w domu czy nie nie ma znaczenia - będzie tato albo mama - a psa sie uśpi

Autor: res-men vel maryja_koniec˘ 11.07.13, 11:45
                              jakkolwiek lubię ludzi to poziom tego osobnika uwalnia we mnie chęć przjebania mu bejzbolem

Posuwa sie nawet do podszywania sie pod funkcjonariusza policji:

• Gość: Hycel Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.230.90.66.rzeszow.mm.pl 31.10.13, 17:23
                                Informacja dla poczatkujacych forumowiczow

rz-e to ch-uj

bo za chwile mnie do rohana przyszyjesz

za wysokie progi
                                • Gość: misterbenq Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.res.pl 31.10.13, 17:26
                                  hehehe nie mów mu po imieniu bo powie ze go demaskujesz :-) ale cos w tym jest :-)
                                  • rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 17:51
                                    Gość portalu: misterbenq napisał(a):

> hehehe nie mów mu

niemozlliwe resmen wypuscil z klatki swojej czaszki alter ego.
                                    pewnie przestal mnie widziec, a ze masz imperatyw naparzania sie wiec jakos musi ;D hahahahahahahah

znowu bedzie fajnie na forum. uwielbiam jak robisz ten cyrk z nickami.

jako resmen strzelasz focha jak pensjonarka + muchy w nosie jak grodzka.
                                    a z boku czaisz sie na polemike z kropkiem jako benq. pod tym nickiem straszysz braciszkiem kryminalista, resmenem tez niby braciszkiem "wysoka glina" i bronia biologiczna z krocza misi qrewki. a na to wszystko kropek strzela rozbrajajace "resmen a kuku" ;D hahahahahahaha dom wariatow to pryszcz ;D
                                • rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 17:37
                                  Gość portalu: Hycel napisał(a):

> rz-e to ch-uj

;D hahahahahaha, a tobie co dzisiaj? swieto cie przytloczylo czy co?
                                  z resmenem sie widziales? czy diler dla ciala?

> bo za chwile mnie do rohana przyszyjesz

ja ciebie nigdzie przyszywal nie bede, a jeszcze do offpicerka fuuuu
                                  chcialbys cale zycie na kajaku.... ;D hahahahahaha

• Gość: misterbenq Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.res.pl 31.10.13, 17:50
                                    nie zauwazyłeś ze z tobą juz nikt nie gada a ten twój specyficzny język jest żenujący ? Nie masz wrazenia rz-e ze jestes tu szmatą ? smieciem , ścierwem i tylko sam mozesz sobie dopisać pod innym nikiem pozytywa o tobie ? Nie zauważyłes ze jestes taką moralną k.urwą która ciągle sie usmiecha nie widząc swojej smiesznosci ? Nie zauważyłes wreszcie ze jestes nudny jak flaki z olejem...odpisuje ci z ciekawosci jak bardzo taki drobny sukinsyn jak ty moze sie upokorzyć nie zauważając tego ...dzisas ku... ja pie... jak mawiał Jacuś Miałczyński - ale ty masz nasrane pod deklem rz-e - i to byłoby na tyle ...czas to zakończyć ...żegnam cie smieciu bo więcej cie nie zdzierzę...

za 10 minut sprawdz konto - i napisz ze admin mnie zbanował kanalio
                                    • rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 18:16
                                      Gość portalu: misterbenq napisał(a):

> nie zauwazyłeś ze z tobą juz nikt nie gada

hahahahahaaha i pisze to facet, ktory nie odpuszcza zadnego mojego postu. a zeby bylo jeszcze ciekawiej, to jest wirtualnym bytem powstlym w wyniku rozpadu osobowosci niejakiego resmena. osobnika, ktory z uporem maniaka twierdzi ze wsadzil mnie do plonkownicy i nie widzi moich postow, a caly dzien dzisiaj dostarcza mi rozrywki.
                                      psychiatrzy moga na tobie resmenku ze 3 doktoraty zrobic, bez wzgladu spod jakiego nicka aktualnie nadajesz ;D hahahahahah

> ...czas to zakończyć ...żegnam cie smieciu bo więcej cie nie zdzierzę...

no pekne ze smiechu hahahahahahahahaha !!!!! bezwolna zabaweczka, forumowa maskotka-popychadelko i bezjajeczne posmiewisko. taka rozciapana kukielka ktora kazdy, nawet najwiekszy ogon forumowy moze w dowolnym momencie sprowokowac do awanturki, wyrzygac sie na nia, sponiewierac i na koniec zasmiac sie w twarz a okrzykiem "resmen a kuku !!!" udaje ze ma silna wole???

no swiat zwariowal, ania grodzka chce sobie spowrotem fiutka przyszyc ;D hahahahahaha ide po drinka, bo musze ochlonoc od takich rewelacji ;D hahahahah

a tak miedzy nami - kto ci uwierzy w ten kicik?
                                      przeciez ty jestes ciezko chory i uzalezniony od odreagowywania traum zyciowych i kompleksow na forum.
                                      nie wiem pod iloma i jakimi nickami wrocisz, ale ze wrocisz jestem wiecej niz pewny.
                                      forum to jedyne miejsce gdzie istniejesz, bo w zyciu cie nie ma. w realu jestes przegranym, samotnym, chorym psychicznie starcem. ktoremu pozostaly jedynie marzenia i konfabulacje. tylko one pozwalaja ci egzystowac, a wrzucanie ich na forum ma je niby uwiarygadniac.

>
                                      > za 10 minut sprawdz konto - i napisz ze admin mnie zbanował kanalio

no nie mowie ze zyjesz w wirtualnej krainie wlasnych mitow i konfabulacji. konta misterbenq nie ma na tym forum. nie mozna zbanowac tymczasowego nicka goscia. wez leki bo odfrunales i juz ci sie kompletnie wszystko rozjechalo. nie tylko osobowosci. ale pa, a dokladniej do zobaczenia, bo przeciez wewnetrzne glosy i duchy opatrznosci nie pozwoja ci odejsc ;D hahahahaha

• Gość: Hycel Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.230.90.66.rzeszow.mm.pl 31.10.13, 18:25
                                        ide po drinka, bo musze o

No i co się tak stresujesz Sebusiami?
                                        • rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 18:42

> ide po drinka, bo musze o
                                          >
                                          > No i co się tak stresujesz Sebusiami?

ciiiiii... dzisiaj jakis taki smierdzacy menel chodzil po bloku i zbieral co laska niby na jedzonko dla dzieci. nawet pytalem czy nie ma brata resmena, ale tylko glupia mine strzelil ;D
                                      • wasz_pan_resmen Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 18:37
                                        dlaczego obrażasz mojego brata zboczeńcu?
                                        • rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 18:48

> dlaczego obrażasz mojego brata zboczeńcu?

hahahahahaha obrazam piszesz....
                                          wez leki to moze zobaczysz ze to fakty ;D hahahahaha

ps
                                          przeciez sie juz pozegnales, wiec co tu jeszcze robisz?
                                          to nie ty napisales " i to byłoby na tyle ...czas to zakończyć ...żegnam cie smieciu bo więcej cie nie zdzierzę... "?
                                          hahahaha silna wola... no tak... zapomnialem z kom rozmawiam;D
                                          • wasz_pan_resmen Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 18:57
                                            to pisał moj brat misterbenq debilu
                                            • rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 19:06

> to pisał moj brat misterbenq debilu

tak tak. to ten co ma taka zielona skore, oczy na czolkach i w 47 sie rozbil w rosvell? czy ten co to siedzi w pierdlu za szukanie faktur u sasiadow, czy ten ktory dzis byl u mnie i zebral o drobne na jedzenie dla dzieci. a moze to ten ktory siedzi w twojej glowie, zakazuje brania lekow i podpowiada te pierdoly? ;D ahhahahahahahahaha
                                              • wasz_pan_resmen Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 19:09
                                                udowodnij to ...miałes udowodnić kłamliwa szmato
                                                • rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 19:19

> udowodnij to ...miałes udowodnić kłamliwa szmato

mam udowadniac fakt, ktory jest oczywisty dla wszystkich, a ty jestes jedynym forumowiczem, ktoremu sie az tak rozleciala osobowosc i zachowuje sie jak dr jekyll mr hyde?
                                                  wez leki !!!

a moze ty scenariusz piszesz do filmu i sie za bardzo wczules? ;D hahahaha
                                                  to nawet by sie zgadzalo. szczegolnie ten zielony z oczami na czolkach bedzie ekstra ;D

• wasz_pan_resmen Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 19:27
                                                    kłamiesz !!! kłamiesz jak mały podły sukinsynek
                                                  • rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 19:34

> kłamiesz !!! kłamiesz jak mały podły sukinsynek

siusiasz !!! siusiasz jak mala sprawna sikaweczka
                                                    i co z tego wynika? nic jesli nie oprzesz sie na faktach, ktore uargumentujesz. do tego momentu jestes zielony z oczami na czolkach ;D hahahahahah
                                                  • Gość: Gość Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.static.sl-net.pl 31.10.13, 19:37
                                                    rz-e napisał:

> siusiasz !!! siusiasz jak mala sprawna sikaweczka

No coś ty. Tam prostata jak avocado i sikanie jak poród ;-)
                                                  • wasz_pan_resmen Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 20:07
                                                    na jakich faktach umysłowa kreaturo ? kłamiesz , kłamliwa szmato
                                                  • Gość: Hycel Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.230.90.66.rzeszow.mm.pl 31.10.13, 20:10
                                                    gdzie te gałęzie wywiozłeś z ogródka ?
                                                  • rz-e Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 20:15

> na jakich faktach umysłowa kreaturo ?

no wlasnie chce bys podal fakty i argumenty na jakiej podstawie stwierdzasz ze ja klamie?
                                                    do tego momentu jestes tylko zielonym swirkiem z oczkimi na czolkach, ktory moze sobie napisac np. sikasz i dac 12 wykrzyknikow. zrozumiales w koncu?
                                                    z reszta nie wazne - nie bede juz powtarzal zasad ktore znajaja 10latki - warunek - zdrowe psychicznie.

> kłamiesz , kłamliwa szmato
                                                    a ty puszczasz smierdzace baki trucicielu srodowiska ;D hahahahahah
                                                  • Gość: Gość Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.static.sl-net.pl 31.10.13, 19:32
                                                    rz-e napisał:

> wasz_pan_resmen napisał(a):
                                                    >
                                                    > > udowodnij to ...miałes udowodnić kłamliwa szmato
                                                    >
                                                    > mam udowadniac fakt, ktory jest oczywisty dla wszystkich, a ty jestes
                                                    > jedynym

Może resmen to kolejne wcielenie papieża Urbana VIII? Jemu też Ziemia krążąca wokół Słońca była nie na rękę?
                                                  • ouimet Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow 31.10.13, 20:13
                                                    Gość portalu: Gość napisał(a):

> Może resmen to kolejne wcielenie papieża Urbana VIII? Jemu też Ziemia krążąca w
                                                    > okół Słońca była nie na rękę?
                                                    ***:)))moze i tak.A Tobie Darwin nadal jest idolem?
                                                    :)
                                                  • Gość: Gość Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.static.sl-net.pl 31.10.13, 20:19
                                                    ouimet napisał:

A Tobie Darwin nadal jest idolem?

Mógłby być gdyby potrafił wytłumaczyć jak się na ziemi pojawiły takie anomalia biologiczne jak res-men.
                                                  • Gość: Hycel Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.230.90.66.rzeszow.mm.pl 31.10.13, 20:33
                                                    anomalia
                                                    > biologiczne

raczej osobliwość przyrodnicza.
                                                  • Gość: Gość Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.static.sl-net.pl 31.10.13, 20:37

> raczej osobliwość przyrodnicza

Osobowości to tam nie stwierdzono. NAwet biologicznej.
                                                  • Gość: Hycel Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.230.90.66.rzeszow.mm.pl 31.10.13, 20:54
                                                    Nie osobowość , tylko OSOBLIWOŚĆ.
                                            • Gość: Hycel Re: watek wylacznie dla trolli i ogonow IP: *.230.90.66.rzeszow.mm.pl 31.10.13, 19:07
                                              Nic nie rozumiem bo czytam Beketa i Prusta symultanicznie.
    • Gość: Krążekżyczliwości Re: Klechy na export IP: *.rzeszow.hypnet.pl 31.10.13, 21:39
      Panie Lechowski, może skorzystasz? Lubisz Pan przecież podróżować, pouczać, spowiadać (przez Internet), że o katechizowaniu nie wspomnę! Będziesz Pan naszym hitem eksportowym, jak niejaki... Gil! :-)
      • Gość: Akolit hycla Re: Klechy na export IP: *.230.90.66.rzeszow.mm.pl 31.10.13, 21:46
        Właśnie odmawia brewiarz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka