Dodaj do ulubionych

PKP-Przemysl-Wroclaw

25.11.13, 01:37
czas ok 10-11godzin
Obserwuj wątek
    • chris1970 Re: PKP-Przemysl-Wroclaw 25.11.13, 11:16
      Wróciłeś z dalekiej egzotycznej podróży, gdzie nie było dostępu do mediów?

Każdy, kto śledzi na bieżąco informacje prasowe, w radio, telewizji i intenecie wie, że linia kolejowa do Krakowa i dalej z Krakowa do Katowic jest remontowana.
      • ouimet Re: PKP-Przemysl-Wroclaw 25.11.13, 16:23
        chris1970 napisał:

> Wróciłeś z dalekiej egzotycznej podróży, gdzie nie było dostępu do mediów?
        >
        > Każdy, kto śledzi na bieżąco informacje prasowe, w radio, telewizji i intenecie
        > wie, że linia kolejowa do Krakowa i dalej z Krakowa do Katowic jest remontowan
        > a.

:)
        Poniewaz planuje podrozowanie PKP po Polsce,wiec zagladnalem do Rozkladu Jazdy...i zamarlem:)
        Moge zrozumiec ze remont przed Krakowem spowoduje spowolnienie jazdy.Zrozumiem spowolnienie miedzy Krakowem a Katowicami.Ale na dalszej trasie pociag powinien smigac i nadrabiac opoznienia-nieprawdaz?A tak nie jest niestety:(
        Przypuszczam ze przejechanie 500km nie powinno trwac 10-11 godzin.Stale:)
        • chris1970 Re: PKP-Przemysl-Wroclaw 25.11.13, 16:52
          Gdybyś rok temu się tematem zainteresował, nie byłoby tu Twojego postu, skoro zamarłeś.
          A tak swoją drogą, jak się uchowałeś tyle bez takiej wiedzy?
          O remoncie tras trąbiono cały czas.
          • ouimet Chris 25.11.13, 17:28
            przeciez nie dyskutujemy o mojej niewiedzy,lecz o czasie podrozy.
            Jestem z rodziny kolejarskiej,urodzilem sie i wzrastalem "przy" torach kolejowych,wiec troszke siedze w temacie .
            W tym watku poruszylem kwestie czasu podrozy.Wszak od prawie "zawsze" pociagi jezdzily z ogromnym opoznieniem/np. info na dworcu w Rzeszowie:pociag z Krakowa do Przemysla przyjedzie opozniony ok.360 minut/4 godz/Czyli on jeszcze nie wyjechal:)))Ale to tylko taki wtret.
            ps.mieszkam daleko od Polski i dlatego szukam wygodnych polaczen miedzy miastami w czasie pobytu.Moj czas jest wartosciowy,poniewaz MUSZE zdazyc na powrotny samolot,a chcialbym jak najwiecej Rodziny i Przyjaciol odwiedzic-spotkac sie z NImi:)
            ps2
            moj post jest taka skarga...Po 26 latach od mojego wyjazdu jest to samo/wiem-nowe trasy,linie,remonty/Ale dla mnie jako konsumenta-jest zupelnie duzo gorzej:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka