Dodaj do ulubionych

Śmierdzący rynek

08.12.13, 14:05
Wczoraj przyjechałem na rynek z grupą inwestorów ze Szwajcarii.
Wspaniale się czułem widząc zniesmaczone miny Szwajcarów wszechobecnym odorem fastfoodów i kebabów. Brawo ! Cały rynek śmierdzi , nawet pod hotelami Bristol i Ambasador.
Jak wy to się nazywacie stolnica innosracji czy jak?
Obserwuj wątek
    • mal49 Re: Śmierdzący rynek 08.12.13, 14:09
      powiadasz, że śmierdziało przy wietrze 80 km/h? trudno uwierzyć
      • kmdr_rohan Re: Śmierdzący rynek 08.12.13, 14:23
        Pewnie się nie umył, więc gdzie by się nie obrócił - śmierdziało!
    • Gość: zecik Re: Śmierdzący rynek IP: *.adsl.inetia.pl 08.12.13, 14:30
      bluznisz ! golebie juz nie sraja bo nie zyja ha,ha,ha
    • Gość: małorolny Re: Śmierdzący rynek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.13, 14:57
      A powiadają że pieniądz nie śmierdzi...
      Poważny inwestor będzie deptał gnój jeżeli będzie widział w tym interes.
      A jakiż to biznes szanowni Szwajcarzy na pięknej ziemi podkarpackiej zwietrzyli byli?
    • gregorianhusky Re: Śmierdzący rynek 08.12.13, 19:47
      przedsiebiorca777 napisał(a):

> Wczoraj przyjechałem na rynek z grupą inwestorów ze Szwajcarii.
      > Wspaniale się czułem widząc zniesmaczone miny Szwajcarów wszechobecnym odorem f
      > astfoodów i kebabów. Brawo ! Cały rynek śmierdzi , nawet pod hotelami Bristol i
      > Ambasador.
      > Jak wy to się nazywacie stolnica innosracji czy jak?

Ale takie zapachy uświadczysz praktycznie w każdym mieście. Dla jednych to "odór" dla innych wręcz przeciwnie. O gustach się nie dyskutuje
    • Gość: DT Re: Śmierdzący rynek IP: *.dynamic.mm.pl 09.12.13, 08:29
      a ci "inwestorzy" ze Szwajcarii mieli na szyjach dzwonki żeby się nie zgubić ?
    • gregorianhusky Re: Śmierdzący rynek 19.12.13, 20:37

> Wspaniale się czułem widząc zniesmaczone miny Szwajcarów wszechobecnym odorem f
      > astfoodów i kebabów. Brawo ! Cały rynek śmierdzi , nawet pod hotelami Bristol i
      > Ambasador.

jak ci smierdzi to wypier. razem z tymi ze szwajcarii gdzies za tyczyn - tam nie smierdzi kebabem
    • gregorianhusky Re: Śmierdzący rynek 21.12.13, 20:35
      > Ambasador.

a mi wsioku wydaje sie ze to nie byli inwestorzy ze Szwajcarii ale kumple spod Dynowa. A tobie tak niby smierdzialo boś głodny był a kasy przy dupie brak. Stad problem
    • Gość: Stolnicainnosracji Re: Śmierdzący rynek IP: *.rzeszow.hypnet.pl 21.12.13, 20:48
      Jak ich znam, to zainwestują w owe fastfoody i kebaby, bo przecież chyba nie w dezodoranty! A już na pewno nie we "wspaniale czujących się" przewodników! ;-))
      PS. Gratuluję poczucia humoru! ;-((
    • Gość: Tubylec Wieczorne klimaty. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.13, 10:15
      Masz częście,ze byłeś w rynku w dzień.W godzinach wieczornych dochodzą jeszcze rzeszowskie klimaty czyli obszczymurki w każdym zaułku.
      Szczególnie urokliwe kiedy jest trochę cieplej.Ale nawet dzisiaj dodaje to "uroku" naszemu zblizonym do bazarowego centrum.
      • gregorianhusky Re: Wieczorne klimaty. 22.12.13, 13:41
        A tu już kłania się kultura mieszkańców czy innych osobników przebywających wieczorem na rynku.
        Walczmy z obszczymurkami jak możemy, choć to pewnie na nic się nie zda (większość pod wpływem procentów i maja gdzieś uwagi innych).
        Od czego jest straż miejska/policja.
        Nie chce i nie życzę sobie aby w Rzeszowie śmierdziało w ścisłym centrum miasta.

GH
    • dr_psychol Re: Śmierdzący rynek 25.12.13, 15:14
      Ja zawsze wychodzę na imprezę z kebabem. Potrafię nawet tańczyć z kebabem w ręce, w Grandzie albo Feszyn. Bez różnicy. Zapach sosu czosnkowego, przywabia najlepsze lasencje.
      Wyłążą ze wszystkich zakamarków, z wywieszonymi aparatami liżącymi.
      Wtedy zapraszam je na oglądanie rzeszowskiej studni. Żadna nie odmawia. Te ze Szwajcarii też.
      Potem zostają już tylko apartamenty Bristolu lub Ambasadora.

Cudze chwalicie, swego nie znacie...

ujadajcie dalej.
      • Gość: g Re: Śmierdzący rynek IP: *.rz.izeto.pl 25.12.13, 17:51
        tak tak to kompleksy.jak dlugo jeszcze bedziemy w nie wpadac?jesli by pan przedsiebiorca"gdziekolwiek bywal to widzialby ze jest zupelnie tak samo.w szwajcarii tez.wesolych swiat.
        • gregorianhusky Re: Śmierdzący rynek 27.12.13, 16:56
          Rynek rzeszowski jest jak najbardziej oki. Wszędzie w Europie masz zapach jedzenia/frytek czy czegoś tam. Juz nie przesadzaj z tymi Twoimi Szwajcarami bo to śmiechu warte.
          Rzeszó jest jak najbardziej OKI
          • Gość: b85676897689479874 Re: Śmierdzący rynek IP: *.rzeszow.mm.pl 27.12.13, 18:50
            Turki
            • Gość: jhjyhjjjjjjjjjjjjj Re: Śmierdzący rynek IP: *.rzeszow.mm.pl 27.12.13, 21:13
              Wszędzie w Europie masz zapach jedzenia

piesek to światowiec !!!
    • doktor_mazur Re: Śmierdzący rynek 30.12.13, 19:24
      Obecnie Rynek w Rzeszowie bardzo ładnie sie prezentuje. To nie to samo co 10 lat temu. Ładnie odremontonane kamieniczki, bruk, studnia, bardzo mnie osobiscie sie podoba. A zapachy o których piszesz wyczujesz w kazdym miescie wiec juz nie przesadzaj. Jedz do Krakowa to zobaczysz
      • respan Re: Śmierdzący rynek 30.12.13, 22:46
        www.youtube.com/watch?v=316AzLYfAzw
        • respan Re: Śmierdzący rynek 30.12.13, 22:59
          www.youtube.com/watch?v=7buLSy3BXG0

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka