Dodaj do ulubionych

Może Kupa Wojewódzki

07.01.14, 15:44
specjalista od żrących substancji będzie pomocny?.Za co sie partacze ze Stadionu narodowego,spece od Muchy nie wezmą,to spieprzą!
wpolityce.pl/wydarzenia/71161-solnym-skrytosypaczom-mowimy-stanowcze-nie-zarzad-lodowiska-na-narodowym-zawiadamia-prokurature-o-podejrzeniu-popelnienia-przestepstwa-z-uzyciem-soli-badz-innej-substancji
Obserwuj wątek
    • re_smen Re: Może Kupa Wojewódzki 07.01.14, 16:45
      Myślę ze to jakiś zazdrosny PISowiec twojego pokroju porozsypywał tą sól bo nie mógł zdzierżyć ze komuś sie coś udało smieciu - teraz jak zwykle masz mozliwość kogoś bezpodstawnie oskarzyc jak to ma w zwyczaju taka pisowska menda jak ty ...człowieku miłość szerzący
      • lechowski51 Re: Może Kupa Wojewódzki 07.01.14, 17:09
        Biedactwo moje!.Mówisz,że jakiś amerykański imperialista rozsypał sól?.Dobrze,że nie stonkę!.
        Za miesiąc zapraszam na Florydę.Tam na basenie będziesz miał basen,na stadionie murawę a na lodowisku lód a nie jak w Tuskolandzie wszystko na opak.
        • re_smen Re: Może Kupa Wojewódzki 07.01.14, 17:19
          hehehe zapraszasz mnie bido z nędzą ? jak mozesz mnie zaprosić do kogoś ? ale ci sprali mózg w tej hameryce - zmieniasz majteczki jak popuszczasz zakomleksiony nowobogacki baronie ? :-) ehehe
          • lechowski51 Re: Może Kupa Wojewódzki 07.01.14, 17:25
            Dmuchaną lalę nie musisz zabierać.Kupię Ci na miejscu.Zabierz raczej kąpielówki/tylko nie stringi/,bo Cię nie wpuszczą na plażę albo zamkną za zgorszenie!.Zabiorę Cię też do Orlando,to zobaczysz Donalda i Kaczora
            • re_smen Re: Może Kupa Wojewódzki 07.01.14, 17:57
              zabrać sobie mozesz kurwe jasnie panie z przedmiescia pod warunkiem ze jej zapłacisz z góry - czasami Lechowski jestes głupszy niż agent Tomek choć z pewnoscią nie jestes taki szlyczny jak on
    • doktor_mazur Re: Może Kupa Wojewódzki 07.01.14, 19:28
      Wojewódzki - inteligentny prześmiewca wszystkich którzy mu się nawiną.
      Pomieszanie chamstwa, inteligencji, bezkrytycyzmu, wyjątkowości swojej osoby, patrzenia na innych z góry. Taki to właśnie Wojewódzki jest
    • doktor_mazur Re: Może Kupa Wojewódzki 07.01.14, 19:31
      Ale gosc staje sie juz nudny. Ile tego samego można słuchać. Wszystko na jedno kopyto.
      Urósł w piórka sam jedynie i nie wie ze coraz więcej ludzi nim już gardzi i śmieje sie z niego.
      Inteligentny jest, fakt
      • re_smen Re: Może Kupa Wojewódzki 07.01.14, 19:57
        Jest - dlatego takie bezmózgie łby jak Lechowski siorbią mu z ręki i komentują kazd jego słowo - ale swit jest tak zbudowany ze musi być mądry i głupi i w tym przypadku wszystko jest na swoim miejscu
        • lechowski51 Re: Może Kupa Wojewódzki 07.01.14, 20:17
          Jakub Władysław Wojewódzki, ur. 2 sierpnia 1963 w Koszalinie. Ukończył Liceum w rodzinnym mieście. Medialną karierę zaczął modelowo, w PRL, w Harcerskiej Rozgłośni Polskiego Radia. Syn Władysława Wojewódzkiego, wysokiego funkcjonariusza SB i prokuratora PRL
          www.wykop.pl/ramka/927803/medialne-gwiazdy-dzieci-peerelowskich-funkcjonariuszy/
          • re_smen Re: Może Kupa Wojewódzki 07.01.14, 20:33
            jak mozesz takie gó... czytać Lechowski - i ty chcesz aspirować do jakiejkolwiek inteligencji czowieku z nizin społecznych ...ci których tak chcesz unicestwić chamskimi oszczerstwami są elitą ...pochodzą z inteligenckich rodzin - ty styropianowa bido niedosyć ze urodziłes sie w domu przecitniaków to jeszcze spie...łes ze strachu do ameryki a teraz udajesz poszkodowanego opozycjoniste niczym jeden kartofel - nie masz krzty honoru i ty wiesz o tym i dlatego tak plujesz nienawiscią i oszczerstwami wobec ludzi którym sie powiodło ...co ty osiągnąłes ? ze byłes w ameryce ? nauczyłes sie ofkors , big cara i masecziuset ? i na tym chcesz budować swoją wielkosć ludzki karle ?
            • lechowski51 Re: Może Kupa Wojewódzki 07.01.14, 20:42
              Biedactwo moje!.Prawdę o rodzinie Kupy Wojewódzkiego nazywasz oszczerstwem?!.W swoich lewackich gadzinówkach prawdy o Kupie Wojewódzkim się nie dowiesz.Więc Cię oświecam biedaku...
              niepoprawni.pl/blog/4873/jakub-wojewodzki-wtf
    • Gość: KupazBochni Re: Może Kupa Wojewódzki IP: *.opera-mini.net 07.01.14, 20:51
      Kiedyś, gdy chciałem dokuczyć mojemu koledze Kubie, zwracałem się do niego per Kupa... Ale to było kiedyś... Dla wikarego zaś, jak widać, czas stanął w miejscu. :-))
      • Gość: :)) Re: Może Kupa Wojewódzki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.14, 20:59
        Czy autor watku to misjonarz?
        • Gość: Możejużwkrótce Re: Może Kupa Wojewódzki IP: *.opera-mini.net 07.01.14, 23:21
          Na razie tylko zwykły wikary, choć mgr... Może już wkrótce i misjonarz? :-))
    • prawdziwy_olo Re: Może Kupa Wojewódzki 07.01.14, 23:03
      Kolejny arcyważki temat na łamach prawicowej gadzinówki :-) Pomijam fakt, że jakieś prawicowe nico nie mogło znieść myśli, że ktoś mógłby się dobrze bawić :-) Co nam lechosiu jutro zaserwujesz i z którego piśmidełka? :-) Kogo karnowskie tym razem będą "rozliczać" :-)
      • re_smen Re: Może Kupa Wojewódzki 07.01.14, 23:35
        Nigdy nie zrozumiem jak mały i sprany trzeba mieć mózg i jak proste neurony aby gazetki karnowskich uznawać za zródło jakiejkolwiek prawdy a jesli juz to w jakiej intencji przekazywanej ...Lechowski - odkryciem ze czyjś tam ojciec czy matka byli w PZPR podziel sie z Twoim szczerbatym guru - on tez ma w swojej ekipie nie ojców i matki ale zywych człownków ówczesnych władz a jak ich spytasz o przeszłosc to zaszczują cie wrzaskiem o atakach na PIS itp itd ...coś w stylu Błaszczaka albo kameleona Czarneckiego któremu wydaje sie ze jest intelektualistą bo niektóre wyrazy kończy na ą a niektóre na ę - takie pie...ty mozesz opowiadać indianom w rezerwacie - tylko nie przesadzaj bo jak sie zorientują ze robisz ich w kuku to zedrą ci ten wątpliwy skalp a ani jeden muskół nie drgnie na ich szlachetnych obliczach styropianowa nędzo ...
        • lechowski51 Re: Może Kupa Wojewódzki 08.01.14, 09:02
          Nie myl SB z PZPR!.Zresztą tatuś Kupy Wojewódzkiego,był zarówno SB-kiem,jak i wiernym synem komunistycznej partii.
          • kmdr_rohan Może Kupa Lechowski? 08.01.14, 09:07
            Widzę Towarzyszu Lechowski, że już zdążyliście rano na mnie zakapować do moderatorów tego, jak to ładnie nazywałeś "samba". Gratuluję. Jak widać stara, dobra eSBecka szkoła na coś ci się przydała.
            • lechowski51 Re: Może Kupa Lechowski? 08.01.14, 09:17
              Jak każdy lewak,znowu bredzisz!.Takimi jak Ty prostakami,nie brudze sobie rąk.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka