kmdr_rohan 23.01.14, 11:33 Przynosi wstyd temu forum. Złodziej, kapuś, prawdopodobnie były współpracownik SB. Sam kwiat polskiej "prawicy". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robert_resmanowicz Re: Przepraszam, że Lechowski jest durniem. 23.01.14, 11:46 hehe - no toś pojechał :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Przepraszam, że Lechowski jest durniem. 23.01.14, 12:03 Kradnie cudze teksty, fakt, idiotyczne, ale jednak cudze i wkleja jako swoje. Klasyczne złodziejstwo. Do moderacji nie raz już na mnie menda donosiła. A współpracy z SB przypuszczam po jego własnych wpisach o tym, jak łatwo paszport dostał za komuny i do Stanów spier..ł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prześmiewca Re: Przepraszam, że Lechowski jest durniem. IP: *.dsp-c.co.rs 23.01.14, 12:09 kmdr_rohan napisał: > Kradnie cudze teksty, fakt, idiotyczne, ale jednak cudze i wkleja jako swoje. K > lasyczne złodziejstwo. Do moderacji nie raz już na mnie menda donosiła. O resmenie piszesz? Wypisz wymaluj to samo i jeszcze na agentów Tomków i donosicieli nadawał. > A współpracy z SB przypuszczam po jego własnych wpisach Tu raczej resmen nie pasuje. Aż tak pogiętych chyba nie przyjmowali. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechowski51 Lechowski IP: *.ip.netia.com.pl 23.01.14, 12:14 Ja po prostu cierpię na nieuleczalny przypadek PISizmu. Kocham Jarka K. i Brudzińskiego trochę też. PS. dziękuję siostrze oddziałowej za dopuszczenie mnie do kompa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siostra oddziałowa Re: Lechowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.14, 12:17 Nie ma sprawy. Pani profesor Pawłowicz dzwoniła w tej sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Re: Przepraszam, że Lechowski jest durniem. 23.01.14, 12:16 Masz trudności z czytaniem? Przykro mi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prześmiewca Re: Przepraszam, że Lechowski jest durniem. IP: *.dsp-c.co.rs 23.01.14, 12:23 kmdr_rohan napisał: > Masz trudności z czytaniem? Przykro mi. Dziękuję. '-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma nie boisz sie sprawy cywilnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.14, 13:39 j/w i bedziemy sie spotykac na sali rozpraw i myslisz ze kto wygra, kto zaplaci zastepstwo procesowe hahhhaa, juz koles przegrałes Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Takiego przygłupa jak ty? 23.01.14, 13:56 Nie, nie boję się. :) Napisz jeszcze coś śmiesznego, będę miał zabawę na tę część popołudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ArcylapsusRuchalik Re: Takiego przygłupa jak ty? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.14, 14:15 Czekam, aż debil kropek podpisze się CIEKA. Na razie napisał NORMA - że niby od NORMALNY. No to od CIEKAWY będzie... CIEKA. Woda CIEKA i pies CIEKA - polśka jenzik trudna jenzik. Odpowiedz Link Zgłoś
paprykarz102 Re: Takiego przygłupa jak ty? 23.01.14, 14:23 Dopiero co się podłączyłem, robert resmenowicz to resmen czy podszywacz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prześmiewca Re: Takiego przygłupa jak ty? IP: *.dsp-c.co.rs 23.01.14, 14:28 paprykarz102 napisał: > Dopiero co się podłączyłem, robert resmenowicz to resmen czy podszywacz? Tak, choroba resmena postępuje i już tak odjechał, że już niedługo... Odpowiedz Link Zgłoś
kmdr_rohan Słońce wschodzi i zachodzi... 23.01.14, 14:32 Co mnie to obchodzi Ludzie śpiewają Albo bimbają A ja się patrzę Nawet nie płaczę Co mnie to obchodzi Że słońce wschodzi tam gdzie wschodzi I że zachodzi na zachodzie Że ktoś umiera ktoś się rodzi Że Jonasz trzystu synów spłodził Co mnie to obchodzi Ja na rozbitej płynę łodzi Co mnie to obchodzi Że bród jest po to abym brodził A brednie po to abym bredził Że śledź jest po to abym śledził A swąd jest po to abym swędził Co mnie to obchodzi Ja na rozbitej płynę łodzi Co mnie to obchodzi Że głąb jest po to abym zgłębiał A dąb jest po to abym zdębiał A jęk jest po to abym jęczał A klęk jest po to abym klęczał Co mnie to obchodzi Ja na rozbitej płynę łodzi Co mnie to obchodzi Że dźwięk jest po to abym dźwięczał A stęk jest po to abym stęczał A głód jest po to żebym głodził A smród jest po to żebym smrodził Co mnie to obchodzi Ja na rozbitej płynę łodzi Ja płynę płynę płynę W nieznaną mi krainę W krainę tych nadziei Że mi się łódka sama sklei Więc płynę płynę płynę Piwnica Pod Baranami Odpowiedz Link Zgłoś