Dodaj do ulubionych

Robert Podlasek - opinie

28.01.14, 11:22
Witam, chciałam zapytać o lekarza - ROBERT PODLASEK. Czy ktoś z Was się u niego leczył, operował? Co możecie o nim powiedzieć?
Wie ktoś może czy przyjmuje gdzieś prywatnie? Prosiłabym również o jakiś numer kontaktowy do pana doktora.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: g. Re: Robert Podlasek - opinie IP: *.rz.izeto.pl 28.01.14, 12:46
      od czego masz internet???
    • Gość: qwerty Re: Robert Podlasek - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.14, 17:42
      Miałem tą nieprzyjemność, że trafiłem na chirurgię w szpitalu na lwowskiej w zeszłym roku. Doktor Podlasek wrażenia na mnie raczej nie zrobił. Za to doktor Dąbrowska i doktor Bednarz jak najbardziej, byłem zadowolony zarówno z leczenia szpitalnego jak i później w przychodni przyszpitalnej.
      • Gość: qwerty Re: Robert Podlasek - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.01.14, 17:42
        *późniejszego
      • Gość: Maria Re: Robert Podlasek - opinie IP: 185.117.85.* 01.01.24, 17:17
        Dr.Podlasek operował mnie jako Mlody lekarz w 2008r.Usunął mi tarczyce wraz z guzkami.Złote ręce.Operacja powiodła się bez żadnych komplikacji za co jestem mu bardzo wdzięczna do dna dzisiejszego.Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka