wislocki12 07.03.14, 22:12 "PiS ma program naprawczy dla oświaty. Potrzeba więcej pieniędzy!" ;-)) Cały tekst: rzeszow.gazeta.pl/rzeszow/1,34962,15585610,PiS_ma_program_naprawczy_dla_oswiaty__Potrzeba_wiecej.html#ixzz2vJUOTV00 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rzeszowski15 Re: Eureka! 07.03.14, 22:50 No tak!.Wg michnikowej zalganej szmaty,pozostawienie rodzicom wyboru wysylania dzieciakow w wieku 6 lat,likwidacja gimnazjow,powrot do 4-ro letniego liceum,odejscie od wypelniania testow na maturach....to wydawanie wiecej pieniedzy! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Lewak Handke ;-)) 07.03.14, 23:09 "No tak." Ty też? Bardzo mi miło! No tak, o ile pamiętam, to gimnazja przeforsował awuesowski rząd Buzka rękami znanego lewaka, Mirosława Handke! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
mr.paprykarz Re: Lewak Handke ;-)) 07.03.14, 23:29 O kuyrwa , ale masz pamięć !!! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Lewak Handke ;-)) 07.03.14, 23:39 Czy mogę uznać to za komplement? Dziękuję! PS. O pewnych sprawach warto pamiętać! Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: Lewak Handke ;-)) 07.03.14, 23:50 A co ma reforma AWS ana spolke z Mumia Wolnosci,do programu PiS-u? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: Lewak Handke ;-)) 07.03.14, 23:51 Handke to firmowal a za jego plecami stali lewacy Geremek,Kuron,Michnik itd itp Odpowiedz Link Zgłoś
mr.paprykarz Re: Lewak Handke ;-)) 08.03.14, 00:00 To jeszcze za Wiatra było ! Dżizas kuyrwa Ja pieyrdole, żeby to jeszcze pamiętać to cza mieć pierdoyelca stąd do Mielca :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 New Vision! 08.03.14, 00:13 No tak, Buzek kierował, Handke firmował, Krzaklewski kierował z tylnego siedzenia, a za ich plecami (w bagażniku?) stali z tzw. giwerami Gieremek, Kuroń, Michnik, że o Jaruzelskim nie wspomnę! ;-)) Czy mam rozumieć, że właśnie taka jest twoja wizja historii? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Niemoja, a twoja! 08.03.14, 00:20 Tylko kto to napisał: "Handke to firmowal a za jego plecami stali lewacy Geremek,Kuron,Michnik itd itp."? I czyja to jest wizja, jak sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: Niemoja, a twoja! 08.03.14, 00:48 Nie jest to moja wizja a Twoja; No tak, Buzek kierował, Handke firmował, Krzaklewski kierował z tylnego siedzenia, a za ich plecami (w bagażniku?) stali z tzw. giwerami Gieremek, Kuroń, Michnik, że o Jaruzelskim nie wspomnę! ;-)) Czy mam rozumieć, że właśnie taka jest twoja wizja historii? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Kończ, Waść, wstydu oszczędź! 08.03.14, 01:09 Może nie do końca to zrozumiałeś, ale usiłowałem wejść w twój tok rozumowania. Czy mam zatem rozumieć, że twoja wizja historii zamyka się w (twoich) słowach: "Handke to firmowal a za jego plecami stali lewacy Geremek,Kuron,Michnik itd itp." Kończ, Waść, wstydu oszczędź! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: Eureka! 08.03.14, 01:26 Slepcy mieli opisac wyglad slonia.jeden z nich zlapal go za noge i mowi ze jest jak drzewo.Drugi zlapal go za ogon i mowi ze jest jak waz.Trzeci zlapal go za traba i mowi ze jest jak rura.Ty jestes politycznym slepcem i widzisz to co chca abys zobaczyl. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Szkła progresywne 08.03.14, 01:40 Twierdzisz: "Ty jestes politycznym slepcem i widzisz to co chca abys zobaczyl. Nie bardzo rozumiem, kto chca? Czy Ty przypadkiem, jak rozumiem, nie używasz szkieł progresywnych! I widzisz wyłącznie to, co owe szkła Ci proponują! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś