rzeszowski15 08.03.14, 22:28 ...dziela sportowcow na bialych i czarnych.Juz widze co bylo sie dzialo w Postepackich mediach gdyby taki naglowek zafundowal sobie Gosc Niedzielny,czy nie daj Boze Nasz Dziennik www.sport.pl/sport/0,0.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislocki12 Rasiści od Rydzyka 08.03.14, 23:24 Kliknąłem na link i oto przeczytałem: "Lićwinko: Poprosiłam sędziego, żeby dał dwa złote medale. Nie miałam już sił skakać." ;-)) PS. Ojciec R. radził podobno pewnemu czarnoskóremu bratu w wierze wymycie się... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Niepełnosprawni czy radio? 09.03.14, 00:08 No tak, ojciec R. nie dzieli sportowców na białych i czarnych, ale gdy: "Dyrektorka jednej z toruńskich szkół poprosiła o. Rydzyka o pieniądze na windę dla niepełnosprawnych dzieci. - Jaka ta nauczycielka? No nieświadoma! - skomentował na antenie redemptorysta. I oświadczył, że gdyby słuchała rozgłośni, to by wiedziała, iż to radio potrzebuje wsparcia..." :-(( Cały tekst: wyborcza.pl/1,75248,15590303,Szefowa_szkoly_poprosila_Rydzyka_o_winde_dla_dzieci_.html#ixzz2vPoIypTt Odpowiedz Link Zgłoś
mr.paprykarz Re: Niepełnosprawni czy radio? 09.03.14, 00:16 A Stefka Kostadinowa ma to w nosie. Odpowiedz Link Zgłoś
przesmiewca-lux Re: Niepełnosprawni czy radio? 09.03.14, 00:17 wislocki12 napisała: > I oświadczył, że gdyby słuchała rozgłośni, to by wiedziała, iż to radio > potrzebuje wsparcia..." :-(( Ty to jesteś jakiś taki nieczuły. W ogóle nie rozumiesz priorytetów. ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: Niepełnosprawni czy radio? 09.03.14, 02:40 Piorytytami dla lewactwa jest brac a nie dawac.Dales Wislocki chociaz zlotowke O.Rydzykowi?.Nie?.To dlaczego wpieprzasz nos w nieswoje sprawy?! Odpowiedz Link Zgłoś
mr.paprykarz Re: Niepełnosprawni czy radio? 09.03.14, 02:58 A Lićwinko to aby polskie nazwisko ? Brzmi coś jakby z litewska ... To zadanie dla IPNu ! Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nie dałem i nie dam 09.03.14, 11:51 No tak, priorytetami o. Rydzyka jest, oczywiście, dawać, a nie brać. ;-)) Nie dałem i nie dam! A o prawach kraju nie zabronisz mi wypowiadać się. PS. Byłby Ci bardzo wdzięczny, gdybyś zechciał nieco powściągnąć swój język. Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: Nie dałem i nie dam 09.03.14, 16:36 Oczywiscie O.Rydzyk jezdzi Maybachem z GW,je kawior,pije co wieczor Dom Perignon 1995 White Gold Jeroboam a relaksuje sie w Belize. Ja Ci nie bronie sie wypowiadac.Byloby jednak milej,gdybys mniej bredzil. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Gdybyś mniej bredził... 09.03.14, 20:30 Piszesz: "Oczywiscie O.Rydzyk jezdzi Maybachem z GW,je kawior,pije co wieczor Dom Perign on 1995 White Gold Jeroboam a relaksuje sie w Belize." Trochę zdziwiłem się, jak to przeczytałem. Ale cóż, pewnie wiesz więcej! ;-)) Ja Ci nie bronię się wypowiadać. Byłoby jednak milej, gdybyś mniej bredził. ;-(( Odpowiedz Link Zgłoś
rzeszowski15 Re: Gdybyś mniej bredził... 09.03.14, 22:14 Wiem,bo czytam Racjonaliste,Fakty i Mity,no i oczywiscie GW Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Zawodzisz mnie 09.03.14, 22:42 A ja myślałem, że "Gazetę Polską Codzienną", "Nasz Dziennik", a oglądasz "TV Respublika". Zawodzisz mnie! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś