Dodaj do ulubionych

Rasisci od Michnika!

08.03.14, 22:28
...dziela sportowcow na bialych i czarnych.Juz widze co bylo sie dzialo w Postepackich mediach gdyby taki naglowek zafundowal sobie Gosc Niedzielny,czy nie daj Boze Nasz Dziennik
www.sport.pl/sport/0,0.html
Obserwuj wątek
    • wislocki12 Rasiści od Rydzyka 08.03.14, 23:24
      Kliknąłem na link i oto przeczytałem: "Lićwinko: Poprosiłam sędziego, żeby dał dwa złote medale. Nie miałam już sił skakać." ;-))
      PS. Ojciec R. radził podobno pewnemu czarnoskóremu bratu w wierze wymycie się... :-((
    • wislocki12 Niepełnosprawni czy radio? 09.03.14, 00:08
      No tak, ojciec R. nie dzieli sportowców na białych i czarnych, ale gdy:
      "Dyrektorka jednej z toruńskich szkół poprosiła o. Rydzyka o pieniądze na windę dla niepełnosprawnych dzieci. - Jaka ta nauczycielka? No nieświadoma! - skomentował na antenie redemptorysta. I oświadczył, że gdyby słuchała rozgłośni, to by wiedziała, iż to radio potrzebuje wsparcia..." :-((

Cały tekst: wyborcza.pl/1,75248,15590303,Szefowa_szkoly_poprosila_Rydzyka_o_winde_dla_dzieci_.html#ixzz2vPoIypTt
      • mr.paprykarz Re: Niepełnosprawni czy radio? 09.03.14, 00:16
        A Stefka Kostadinowa ma to w nosie.
      • przesmiewca-lux Re: Niepełnosprawni czy radio? 09.03.14, 00:17
        wislocki12 napisała:

> I oświadczył, że gdyby słuchała rozgłośni, to by wiedziała, iż to radio
        > potrzebuje wsparcia..." :-((

Ty to jesteś jakiś taki nieczuły. W ogóle nie rozumiesz priorytetów.

;-D
        • rzeszowski15 Re: Niepełnosprawni czy radio? 09.03.14, 02:40
          Piorytytami dla lewactwa jest brac a nie dawac.Dales Wislocki chociaz zlotowke O.Rydzykowi?.Nie?.To dlaczego wpieprzasz nos w nieswoje sprawy?!
          • mr.paprykarz Re: Niepełnosprawni czy radio? 09.03.14, 02:58
            A Lićwinko to aby polskie nazwisko ?

Brzmi coś jakby z litewska ...

To zadanie dla IPNu !
          • wislocki12 Nie dałem i nie dam 09.03.14, 11:51
            No tak, priorytetami o. Rydzyka jest, oczywiście, dawać, a nie brać. ;-))
            Nie dałem i nie dam! A o prawach kraju nie zabronisz mi wypowiadać się.
            PS. Byłby Ci bardzo wdzięczny, gdybyś zechciał nieco powściągnąć swój język.
            • rzeszowski15 Re: Nie dałem i nie dam 09.03.14, 16:36
              Oczywiscie O.Rydzyk jezdzi Maybachem z GW,je kawior,pije co wieczor Dom Perignon 1995 White Gold Jeroboam a relaksuje sie w Belize.
              Ja Ci nie bronie sie wypowiadac.Byloby jednak milej,gdybys mniej bredzil.
              • wislocki12 Gdybyś mniej bredził... 09.03.14, 20:30
                Piszesz:
                "Oczywiscie O.Rydzyk jezdzi Maybachem z GW,je kawior,pije co wieczor Dom Perign
                on 1995 White Gold Jeroboam a relaksuje sie w Belize."

Trochę zdziwiłem się, jak to przeczytałem. Ale cóż, pewnie wiesz więcej! ;-))
                Ja Ci nie bronię się wypowiadać. Byłoby jednak milej, gdybyś mniej bredził. ;-((
                • rzeszowski15 Re: Gdybyś mniej bredził... 09.03.14, 22:14
                  Wiem,bo czytam Racjonaliste,Fakty i Mity,no i oczywiscie GW
                  • wislocki12 Zawodzisz mnie 09.03.14, 22:42
                    A ja myślałem, że "Gazetę Polską Codzienną", "Nasz Dziennik", a oglądasz "TV Respublika". Zawodzisz mnie! ;-))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka