Dodaj do ulubionych

No tak, w PiS!

01.04.14, 22:38
O ofensywie "Polityki" informuje "Niezależna" (01.04.2014):
"Okładkowy tekst tygodnika oparto na wywiadzie ze Stanisławem Obirkiem, księdzem, który stał się medialnym celebrytą gdy rzucił sutannę i zaczął atakować Kościół katolicki. Obirek w trakcie wywiadu korzysta z okazji, by uderzyć też... w Prawo i Sprawiedliwość."
Warto czytać!
Obserwuj wątek
    • rzeszowski15 Re: No tak, w PiS! 01.04.14, 22:47
      To miod na Twoje skolatane serce.Nawet Obirek nie POmoze.Kleska sie zbliza..
      • wislocki12 Legalny sukienkowy 01.04.14, 22:55
        No właśnie, czyja klęska? Szkoda tylko. że o. Rydzyk odmawia poparcia...
        PS. Wystarczy zrzucić sutannę i już dla Rzeszowskiego jesteś niczym! Tylko legalny sukienkowy zasługuje na szacunek! ;-))
        • rzeszowski15 Re: Legalny sukienkowy 01.04.14, 23:02
          Kazdy zdrajca budzi we mnie obrzydzenie.Niezaleznie czy to Obirek czy Jaruzelski.
          • wislocki12 Najważniejsze jest sumienie 01.04.14, 23:21
            Tylko, że nigdy nie wiemy czy i kogo zdradzamy? A może jednak najważniejsze jest sumienie? Warto je mieć! :-))
            PS. Obirek i Jaruzelski, jak mniemam, do pięt Ci nie dorośli... Nadal dobrego samopoczucia! ;-((
            • rzeszowski15 Re: Najważniejsze jest sumienie 02.04.14, 13:17
              Warto,warto wislocki!.Czyzbys zaczal czytac Katechizm KK,wyjezdzajac tutaj z sumieniem?!
              Tak!.Rzeczywiscie zdrajca Jaruzelski nie dorasta mi do piet.
              • wislocki12 Pamięć jak gazeta - wybiórcza! 03.04.14, 00:20
                No tak, Jaruzelskiego jakby juz spozycjonowałeś, szkoda tylko, o że o Obirku zapomniałeś? Mam wrażenie, że taką masz właśnie pamięć - wybiórczą! ;-))
                • rzeszowski15 Re: Pamięć jak gazeta - wybiórcza! 03.04.14, 13:21
                  ...a Obirek mi wisi!
                  • wislocki12 To nie obirek! 03.04.14, 21:13
                    Od kiedy to, co Ci wisi nazywa się obirek? ;-))
                    • rzeszowski15 Re: To nie obirek! 04.04.14, 01:43
                      ....od wczoraj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka