Dodaj do ulubionych

Studium policealne

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 18:28
Czy warto dokształcać się w tego typu szkole? Czy można się czegoś nauczyć,
czy lepiej wybrać kurs zawodowy. Może coś doradzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam Re: Studium policealne - ostrożnie IP: 195.117.30.* 29.08.04, 18:00
      Szkoła taka niewiele cię nauczy, bo często wykładowcy traktują pracę tylko jak
      chałturę. Uczniowie/studenci też ambitni nie są. Ale nie wykluczam, ze na coś
      się to może przydać. Pamiętaj jednak, że najwięcej bezrobotnych w naszym
      (zresztą nie tylko w naszym) wojewodztwie ukończyło technika i szkoły
      policealne. Pracodawców dyplom takiej szkoły na kolana nie rzuca. Spróbuj
      połączyć taką szkołą ze studiami wyższymi. Pozdrawiam
      • ciekawa20 Re: Studium policealne - ostrożnie 30.08.04, 13:28
        A mozecie jakieś studium w Rzeszowie polecić. Najlepiej cos z biologią.
        Zaczynam studia ale chciałabym jeszcze uczyć się w jakimś studium, Z góry
        dzieki za odpowiedzi
    • kara65656565 Re: Studium policealne 14.12.20, 14:34
      bardzo fajna szkoła :)
    • sylwia876 Re: Studium policealne 15.02.21, 16:30
      Szkoła policealna ma jedną ogromną zaletę, której nie mają kursy: jest całkowicie bezpłatna. Przynajmniej w Cosinus nauka nic nie kosztuje :)
    • avaczeska Re: Studium policealne 04.08.21, 09:34
      też po sobie bardziej polecam szkołę, bo można ją zrobić za darmo właśnie np w cosinusie : )
    • tymkalivka Re: Studium policealne 22.08.21, 09:08
      zgadzam się, że lepiej zrobić bezpłatnie kierunek, w szkole policealnej jak najbardziej można się czegoś nauczyć i moim zdaniem warto spróbować
    • anastazajka1 Re: Studium policealne 10.09.21, 11:14
      polecam szkołę, bo tak jak pisano można ją zrobić za darmo - sama też w cosinusie ukończyłam kosmetykę i jestem w trakcie podologi :)
    • avaczeska Re: Studium policealne 10.10.21, 08:40
      skończyłam jeden kierunek i rozpoczęłam drugi - masażystę, jestem naprawdę bardzo pozytywnie zaskoczona zajęciami i ogólną atmosferą więc też jak najbardziej polecam
    • oleoleg Re: Studium policealne 17.12.21, 12:23
      moim zdaniem dobry, zwłaszcza na jakimś medycznym kierunku, a nauczyć jak najbardziej się da, też polecam jako szkołę cosinus
    • sylwkaja Re: Studium policealne 20.12.21, 14:41
      kierunek, bo można zrobić za darmo i zyskać kwalifikacje, moim zdaniem szczególnie warte uwagi są te medyczne kierunki:)
    • aleksandra.kowalska123 Re: Studium policealne 04.01.22, 14:59
      Uczę się w Cosinusie. Idąc do tej szkoły kierowałam względami praktycznymi. Szkoda mi czasu i pieniędzy na studia. Wolę szybko zdobyć zawód i umiejętności niż latami zakuwać. Poszłam na higienistkę stomatologiczną. W dwa lata będę mieć fach w ręku.
    • zaczarowanyogrod Re: Studium policealne 04.01.22, 15:33
      Ja się nie za dużo nauczyłam, ale osoby które się interesowały kierunkiem po za szkołą lub miały podobną pracę coś tam się nauczyły. Zapamiętałam tylko rzeczy takie bardziej przydatne w życiu codziennym. Ale do wykonywania zawodu to za mało. Kierunek technik rachunkowości.
    • kasia12301230 Re: Studium policealne 29.06.22, 11:03
      Szkoła policealna ma jedną wielka zaletę, której niestety nie mają kursy: jest całkowicie bezpłatna. tak jest w Cosinusie
    • karokowal76 Re: Studium policealne 31.01.23, 17:01
      polecam cosinusa, bardzo dobry wybór i dużo ciekawych kierunków ;)
    • simbusia147 Re: Studium policealne 07.08.23, 10:54
      Można i to sporo. Polecam Cosinusa. Wszytko za darmo, nawet egzamin zawodowy. Zajęcia to większości praktyka, której uczą sami praktycy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka