GoĹÄ: ds IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.08.04, 18:28 Czy warto dokształcać się w tego typu szkole? Czy można się czegoś nauczyć, czy lepiej wybrać kurs zawodowy. Może coś doradzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: Adam Re: Studium policealne - ostrożnie IP: 195.117.30.* 29.08.04, 18:00 Szkoła taka niewiele cię nauczy, bo często wykładowcy traktują pracę tylko jak chałturę. Uczniowie/studenci też ambitni nie są. Ale nie wykluczam, ze na coś się to może przydać. Pamiętaj jednak, że najwięcej bezrobotnych w naszym (zresztą nie tylko w naszym) wojewodztwie ukończyło technika i szkoły policealne. Pracodawców dyplom takiej szkoły na kolana nie rzuca. Spróbuj połączyć taką szkołą ze studiami wyższymi. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ciekawa20 Re: Studium policealne - ostrożnie 30.08.04, 13:28 A mozecie jakieś studium w Rzeszowie polecić. Najlepiej cos z biologią. Zaczynam studia ale chciałabym jeszcze uczyć się w jakimś studium, Z góry dzieki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia876 Re: Studium policealne 15.02.21, 16:30 Szkoła policealna ma jedną ogromną zaletę, której nie mają kursy: jest całkowicie bezpłatna. Przynajmniej w Cosinus nauka nic nie kosztuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
avaczeska Re: Studium policealne 04.08.21, 09:34 też po sobie bardziej polecam szkołę, bo można ją zrobić za darmo właśnie np w cosinusie : ) Odpowiedz Link Zgłoś
tymkalivka Re: Studium policealne 22.08.21, 09:08 zgadzam się, że lepiej zrobić bezpłatnie kierunek, w szkole policealnej jak najbardziej można się czegoś nauczyć i moim zdaniem warto spróbować Odpowiedz Link Zgłoś
anastazajka1 Re: Studium policealne 10.09.21, 11:14 polecam szkołę, bo tak jak pisano można ją zrobić za darmo - sama też w cosinusie ukończyłam kosmetykę i jestem w trakcie podologi :) Odpowiedz Link Zgłoś
avaczeska Re: Studium policealne 10.10.21, 08:40 skończyłam jeden kierunek i rozpoczęłam drugi - masażystę, jestem naprawdę bardzo pozytywnie zaskoczona zajęciami i ogólną atmosferą więc też jak najbardziej polecam Odpowiedz Link Zgłoś
oleoleg Re: Studium policealne 17.12.21, 12:23 moim zdaniem dobry, zwłaszcza na jakimś medycznym kierunku, a nauczyć jak najbardziej się da, też polecam jako szkołę cosinus Odpowiedz Link Zgłoś
sylwkaja Re: Studium policealne 20.12.21, 14:41 kierunek, bo można zrobić za darmo i zyskać kwalifikacje, moim zdaniem szczególnie warte uwagi są te medyczne kierunki:) Odpowiedz Link Zgłoś
aleksandra.kowalska123 Re: Studium policealne 04.01.22, 14:59 Uczę się w Cosinusie. Idąc do tej szkoły kierowałam względami praktycznymi. Szkoda mi czasu i pieniędzy na studia. Wolę szybko zdobyć zawód i umiejętności niż latami zakuwać. Poszłam na higienistkę stomatologiczną. W dwa lata będę mieć fach w ręku. Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanyogrod Re: Studium policealne 04.01.22, 15:33 Ja się nie za dużo nauczyłam, ale osoby które się interesowały kierunkiem po za szkołą lub miały podobną pracę coś tam się nauczyły. Zapamiętałam tylko rzeczy takie bardziej przydatne w życiu codziennym. Ale do wykonywania zawodu to za mało. Kierunek technik rachunkowości. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia12301230 Re: Studium policealne 29.06.22, 11:03 Szkoła policealna ma jedną wielka zaletę, której niestety nie mają kursy: jest całkowicie bezpłatna. tak jest w Cosinusie Odpowiedz Link Zgłoś
karokowal76 Re: Studium policealne 31.01.23, 17:01 polecam cosinusa, bardzo dobry wybór i dużo ciekawych kierunków ;) Odpowiedz Link Zgłoś
simbusia147 Re: Studium policealne 07.08.23, 10:54 Można i to sporo. Polecam Cosinusa. Wszytko za darmo, nawet egzamin zawodowy. Zajęcia to większości praktyka, której uczą sami praktycy! Odpowiedz Link Zgłoś