trzeci_raz_mama 01.06.07, 05:28 jest juz forum Luty 2008, a nam nimniejszym mija juz rok... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thaigirl Re: Wzruszylam sie... 01.06.07, 12:11 Wiesz, że o tym samym całkiem niedawno pomyślałam? Czas strasznie szybko płynie. ZA dwa dni mój Jasinek będzie obchodzi swoje PIERWSZE URODZINKI A Jaś jest z końca lutego. Więc zaraz powstanie forum dla Macówek Odpowiedz Link Zgłoś
bozenas4 Re: Wzruszylam sie... 01.06.07, 17:52 To faktycznie niewiarygodne jak ten czas leci...wydaje mi się, że dopiero co dowiedziałam się, że będziemy mieli kruszynke, a tu już prawie rok od tego czasu minął... Odpowiedz Link Zgłoś
donzab81 Re: Wzruszylam sie... 01.06.07, 21:33 a jeszcze nie dawno byłam 10kg chudsza Odpowiedz Link Zgłoś
bozenas4 Re: Wzruszylam sie... 02.06.07, 14:33 no właśnie-jeszcze rok temu nosiłam mniejsze rozmiary ubrań i kilogramów było mniejale za kilogramy wezme się ostro jak przestane karmić bo teraz jak sie odchudzam to mleczko nie chce lecieć z cycusia, a teraz najważniejsza jest moja Królewna... Odpowiedz Link Zgłoś
polka_80 Re: Wzruszylam sie... 02.06.07, 20:33 a ja rok temu jeszcze nie wiedziałam a Jasio już z nami był Odpowiedz Link Zgłoś