von_bellow_11 21.12.15, 23:13 Ales sie przez ten czas Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
von_bellow_11 Re: Do Rz2014 21.12.15, 23:26 Kiedys pisal tylko o tym jak kocha Rzeszow i ile wiecej plytek chodnikowych na glowe mieszkanca ma Rzeszow wiecej niz Warszawa - a teraz z niego taka PISuarowska wazelina Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Nie warto... 21.12.15, 23:41 Nie warto żyć przeszłością! ;-)) PS. Płytek chodnikowych, niestety, już nie ma! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rz2014 Re: Do Rz2014 27.12.15, 11:21 Bo bardzo lubię Rzeszów i tak pozostanie. Zależy mi na jego rozwoju, wizerunku. Rozumiem, że twoje nastawienie do Rzeszowa nie jest pozytywne - skoro cię to tak boli. Przyznaj się tu nam wszystkim gdzie mieszkasz w Polsce, skąd pochodzisz? To wyjaśni wiele. Tylko nie kłam :) PIS-owska wazelina??? Niedawno napisałeś nawet o moim nacjonalizmie (coś w ten deseń). Ani pierwsze ani drugie nie jest prawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Tylko nie kłam! 28.12.15, 22:52 No, właśnie: "Przyznaj się tu nam wszystkim, gdzie mieszkasz w Polsce, skąd pochodzisz? To wyjaśni wiele. Tylko nie kłam". ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zibi0812 Re: Tylko nie kłam! 04.01.16, 21:21 Von Bellow inaczej Von Below adiutant Hitlera do spraw Lufftwafe może pochodzić tylko z Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Adiutant do spraw Luftwaffe? 04.01.16, 23:33 Ty chyba już sam nie wiesz, co piszesz. Nazywasz von bellowa siostrzeńcem Hitlera, a za chwilę jego adiutantem do spraw Luftwaffe. Teoretycznie, ani jednego, ani drugiego nie da się wykluczyć, ale nie sądzę, żeby tak historyczne postaci chciały produkować się na forum Rzeszów! ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
franek Re: Adiutant do spraw Luftwaffe? 04.01.16, 23:43 Może on przerósł wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś