Dodaj do ulubionych

gdzie robić prawo jazy

22.09.04, 11:06
Bardzo proszę o rady osób które mają doświadczenie w tej sprawie, powiedzcie
mi gdzie warto robić prawo jazdy, mówię o podejściu prowadzących kursy i o
statystyce zdawalności. Jeśli macie jakieś bardzo złe doświadczenia
podzielcie się nimi, aby inni nie musieli przeżywać tego samego. Dzięki
bardzo, anka
Obserwuj wątek
    • Gość: pablo Re: gdzie robić prawo jazy IP: *.res.pl / 82.160.26.* 22.09.04, 15:13
      Ja robilem w LOK-u (ul.Gołebia 10) i jestem zadowolony, mili i wyrozumiali instruktorzy, godziny jazd do wyboru do koloru, wyklady tresciwe i nie za dlugie, sam kurs z jazdami zrobilem w miesiac, mozna na komputerach w wolnych chwilach pocwiczyc zdawanie, poza tym plac, moglby byc troszke wiekszy, ale jest mozliwosc przyjechania wlasnym samochodem i pocwiczenie oczywiscie za darmo, poza tym znizki dla studentow i mozliwosc platnosci w ratach. Egzamin zdałem za I razem, jak wielu moich kolegow ktorzy rowniez robili kurs w LOK-u. Polecam
      • Gość: magda Re: gdzie robić prawo jazy IP: *.pata.pl 22.09.04, 15:25
        Ja polecam EKSE, ale prawo jazdy robiłam 4 lata temu, więc sporo mogło sie
        zmienic. Instruktorzy przyjemni, cierpliwi do bólu. Zdałąm za pierwszym razem z
        czego jestem bardzo dumna. A co najważniejsze - nie balam sie jeździc
        samochodem.
        Pozdrawiam, Magda
        • Gość: młody kierowca Re: gdzie robić prawo jazy IP: *.ostnet.pl 25.09.04, 13:06
          Ja robiłem w Autocrossie i zdałem za pierwszym razem. Atmosferka na kursie w
          porządku, instruktorzy też mili i nawet nie opieprzają Cie jak ostatniego
          debila jak np. potrącisz słupek na placu, tylko spokojnie wyjaśniją co robisz
          nie tak. Ogólnie polecam. Powodzenia na egazaminie:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka