Dodaj do ulubionych

Po głosowaniu radnych jest zielone światło dla ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 19:31
Zbyt piekne aby mogło być prawdziwe!!! Brawo Panie Prezydencie Brawo
Rrzeszowsscy Radni! Jestem z Was Dumnu. Tylko nie "zpieprzcie tego Panowie"
Obserwuj wątek
    • Gość: Prawnik Po głosowaniu radnych jest zielone światło dla ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 19:41
      Jeśli Amerykanie Chcą inwestować w Rzeszowie to nalezy pozytywnie myśleć o
      Naszej przyszłości!~!!! Ta Wielka inwestycja może stać się zalązkiem innych
      inwestycji!! Początkiem czegoś większego!!
      Dwa lata temu dokładnie na wiosne odbywały sie wybory na urząd przezdenta
      Miasta Rzeszowa. W pierwszej turze głosowałem na Tomakę. Bo z Centrum. Na
      Ferenca nie bo lewak na Szlachtę nie bo Kościelny za dużo i nic przez cztery
      lata dobrego dla Rzeszowa nie zrobił. W drigiej turze głosowałem na przekór
      na Ferenc bo szlachta to nierób- pomyślałem o jego poprzedniej kadencji. Nic
      oprócz paru pomników i spieprzonej trasie zamkowej. Myślę sobie raz kozie
      smierć i na Fetrenca poszedłem głosować. Chyba w życiu nie byłem tak
      zadowolony jak z tego wybru. ten facet oprócz "jaj" (przeprzaszam Paqnie
      PRezydencie) ma wizje naszej miejskiej przyszłości i to co najlepez Wie jak
      to zrobić i robi To. Jestem Zagorzały fanatycznym zwolennikiem Pana Farenca!!
      Przez dwa lata urzędowania dopuścił się jednedo wg mnie przewinienia. że Pan
      Kosiorowski Wiceprezydent ma udziały w MPDM a to przedsiębiorstwo wygrywa
      przetargi. To mi się tylko nie podoba to należy zm,ienić! Ale reszta jest w
      porządku. Panie Ferenc jeśli Pan nie zostanie Prezydentem Tego miasta na
      drugą kadencję to ja wyjeżdzam jak najdalej stąd najlepiej z Panem!! Dziękuję
      Panu!!
      • Gość: milciu Re: Po głosowaniu radnych jest zielone światło dl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 08:01
        z drugiej strony to dobrze, że miejscowe przedsiębiorstwa wygrywają przetargi.
        po stokroć wole żeby kasa zostawała w Rzeszowie niż szła w ręce np. Skanskiej i
        płynęła do rąk szwedzkich...
      • Gość: nauczyciel Re: Po głosowaniu radnych jest zielone światło dl IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 06.10.04, 08:50
        Szkoda tylko, że za to wszystko cierpia uczniowie. Nie ma pieniedzy na zastepstwa. Laczy sie klasy, szkoly, likwiduje stolowki, szkoly same na siebie musza zapracowac. Ale Panu prezydentowi, z wyksztalcenia kowalowi, juz na uczniach nie zalezy - bo oni nie glosuja. Bo inwestycja w dzieci to inwestycja w przyszlosc a Pan Prezydent jej chyba juz nie dozyje. Drogi - popieram - bo jestem kierowca ale nie za wszelka cene!
        • Gość: milciu Re: Po głosowaniu radnych jest zielone światło dl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 08:53
          fakt szkolnictwo zeszło na drugo plan... a to wielka szkoda...
    • Gość: moro Re: Po głosowaniu radnych jest zielone światło dl IP: *.rzeszow.mm.pl 05.10.04, 19:51
      BRAWO! PANIE PREZYDENCIE BRAWO!
      Lidze pasowała by pewnie tam katedra?
    • Gość: mss Re: Po głosowaniu radnych jest zielone światło dl IP: 82.177.97.* 05.10.04, 20:26
      No i Dobrze , moze nareszcie powstanie Centrum z prawdziwego zdarzenia. a nie
      jakas wiocha ... / wybudowac jeszcze Cerfoura i t d !
    • Gość: maer A juz sie balem... IP: 66.84.204.* 05.10.04, 20:49
      To naprawde dobra wiadomosc. Jak by na to nie patrzec, napewno bedzie wiecej
      korzysci niz strat. Nie rozumiem postawy LPR i calej prawicy. 60 mln.
      USD !!!!!!!!!!!!! to jest bardzo duzo pieniedzy jak na nasz maly Rzeszow. Nie
      mozna pozwolic by takie inwestycje uciekaly do innych miast. Naprawde wspoczuje
      handlowcom, ktorzy niewatpliwie moga stracic poczatkowo na takiej inwestycji.
      Ale cale miasto zyska i napewno koniunktora sie poprawi wiec moze i dla nich
      bedzie lepiej za kilka lat. Patrzmy przyszlosciowo, nie mozna byc
      krotkowzrocznym.
      • Gość: res Re: A juz sie balem... IP: 82.177.98.* 05.10.04, 21:11
        no i wreszcie wyladnieje nasze Polskie - rzeszowskie DOWNTOWN
        oby tylko tych dzialek nie wykupil sprzed nosa Podkulski!!!!!!!!
    • Gość: antyszlachta Re: Po głosowaniu radnych jest zielone światło dl IP: *.rzeszow-pilsudskiego.sdi.tpnet.pl 05.10.04, 22:51
      Tego już za wiele "były na szczęście budowniczy pominików"!!!
      Ja cholera też głosowałem na szlachtę, bo nie lubię czerwonych.
      Ale szlag mnie trafia jak były idiota prezydent ze swoją starą lalą tylko
      chodzi pod ratusz i wspomina swoje nieudaczne rządy.
      Dlaczego usunął Pana Walata - bo był OK i chciało mu się pracować.
      Dlaczego w Urzędach jest teraz lepiej!?!> A jednak można odspawać od biurek
      nieudaczniików dyrektorów.
      Na sranie nam pomniki, jak dziurawe były ulice.
      Teraz to nawet trawa ma zielony kolor.
      Panie Ferenc - jak ten młot podejdzie do ratusza wylać na niego beczkę pomyj.
      Jestem za Panem i już.
      A ze Szlachtą - precz raz na zawsze (cha mu w de... i powibrować).
      I najlepiej zamilknij na radzie miasta konusie.
      • Gość: gość Re: Po głosowaniu radnych jest zielone światło dl IP: *.localdomain / *.podkarpacka.policja.gov.pl 14.10.04, 11:45
        nie w d... a obok bo się będzie cieszył!
    • Gość: HACZYK W KOŃCU COŚ NA WIELKI + IP: *.pul.tke.pl 05.10.04, 22:53
      SUPER!!! W końcu udało się coś pchnąć do przodu. Chć z drugiej strony dziwię
      się że i tej inwestycji nie udało się zablokować pieprzonym prawicowym radnym.
    • Gość: sasiad to nie Cushman bedzie budowal IP: *.chello.pl 05.10.04, 23:02
      nie wiem kto to wymyslil, ale to agencja nieruchomosci, oni tylko reprezentuja
      inwestora i szukaja dla niego lokalizacji, a ze wypadlo na rzeszow to juz inna
      sprawa, dalej nie moge w to uwierzyc :)
      • junislaw Re: to nie Cushman bedzie budowal 06.10.04, 00:07
        Nareszcie!!!!
        Taka mala dygresja o panu Szlachcie!! Nie wiem czy wiecie, ale w Nowinach,
        wypowiadal się jak za tym projektem.....pewnie jesteście mocno zszokowani!!!
        Ciekawe, kto mógl wplynąć na decyzję tego "DEBILA" pewnie powie, że sam Pan
        Bóg:) W końcu Szlachta jest naszym wybawcą zeslanym z nieba....ale naszczęcie
        skończyly się rządy tego K**** Ch*** ***********, i mam nadzieje, że w
        następnych wyborach nawet nie przyjdzie temu ***** kandydować. A co do Calej
        tzw. Prawicy, mam dobrą radę - jesteście pseudo prawicowi, bo przede wszystkim
        prowicowość to wolny rynek, a to jak sami niezauważacie hipermarkety oraz
        konkurencja!! Jesteście nacjonalistami!!! a czasami FASZYSTAMI!! i CH** WAM W
        D***!!!!
        P.S. Jeśli się mylę, to poprawcie mnie, jestem w końcu tylko chemikie :):)
    • Gość: mieszkaniec Re: Po głosowaniu radnych jest zielone światło dl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 23:58
      BRAWO BRAWO T. Ferenc to jest gość !!!! nie chwaląc się jak w oburundach
      głosowałem na niego :) Panie prezydencie niech sie Pan nie da tej ciemnocie z
      prawicy. Oni chyba widzą Rzeszów tylko jako stolica kościołów i sypiących się
      kamienic !!!! Jeszcze raz gratuluje !!!!!
    • Gość: 6 Re: Po głosowaniu radnych jest zielone światło dl IP: *.smstv.pl / 213.25.48.* 06.10.04, 01:26
      racja, bravo
    • Gość: lekki szok Troszke za duzo tych wulgaryzmow Panie i Panowie! IP: 66.84.204.* 06.10.04, 01:29
      Nie przesadzajmy z tymi przeklenstwami. Wszyscy jestesmy inteligentni i umiemy
      uzywac innych rownie mocnych slow; wiec tak robmy. To jak sie wypowiadamy
      swiadczy o naszym calym miescie, bo to my je reprezentujemy.
      A ja z gory przepraszam za orty.
    • Gość: $maciek$ Re: Po głosowaniu radnych jest zielone światło dl IP: 199.219.138.* 06.10.04, 01:32
      jakie glosowanie sie odbylo???
    • Gość: yacek57 Re: Po głosowaniu radnych jest zielone światło dl IP: *.enformatic.pl 06.10.04, 07:52
      Nareszcie mądra decyzja. Szkoda, że nie wszyscy to rozumieja Ci co byli
      przeciw, powinni podać się do dymisji .To są ludzie którzy szkodzą naszemu
      miastu. Inwestycji powinno być jak najwięcej.
    • Gość: milciu Re: Po głosowaniu radnych jest zielone światło dl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 08:03
      Panie Prezydencie do szczęcia potzeba nam jeszcze jakiejś dużej inwestycji
      gospodarzczej (np. zapowiadana fabryka Renault) wtedy już nosilibyśmy Pana na
      rękach:)
      • Gość: Mieszkaniec Re: Po głosowaniu radnych jest zielone światło dl IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 18:25
        Moi drodzy, cieszy mnie Wasze trzezwe spojrzenie na rzeczywistość polityczną
        Rzeszowa i Podkarpacia ( Katoland nas nazywają:-)). Takich ludzi jak Pan
        Ferenc jest wielu na lewej stronie sceny politycznej - wielu się spaliło, czas
        na młodszych, ale rozsądnie myślących. Pamiętajcie o tym przy okazji następnych
        wyborów - przede wszystkich idzcie glosowac! Pan Ferenc sympatyzuje z SDPL
        Borowskiego - mysle, że jest to dobry wybor. Oby takich ludzi jak najwiecej, a
        nasze miasto będzie "Edenem wsrod polskich miast". Pozdrawiam
    • Gość: tyrorz Re: Po głosowaniu radnych jest zielone światło dl IP: *.rzeszow.mm.pl 06.10.04, 08:45
    • tyrorz Re: Po głosowaniu radnych jest zielone światło dl 06.10.04, 08:59
      szkodnictwo pana Szlachty bierze się z zazdrości bo za jego kadencji
      uruchomiono kładkę nad wisłokiem poktórej jeździł tam i z powrotem jak idol z
      piaskownicy. LPR natomiast straci wiarygodność jeżeli miasto będzie się
      rozwijać wbrew czarnowidztu tego ugrupowania.Dla nich dobro miasta sie nie
      liczy - bo nie ważne czyje co je jak pisał Grześkowiak. l
    • Gość: Tygrys Re: Po głosowaniu radnych jest zielone światło dl IP: 81.15.189.* 06.10.04, 11:23
      No bardzo dobrze. Trzeba nam jak najwiecej inwestycji.
    • Gość: mary tylko żeby nie postawili ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.04, 19:22
      tylko żeby nie postawili znowu takiej kupy architektonichnej jak np europa i
      galeria grafica lub cenrtum rzreszów czy jakoś tak bo to by była koleja porażka
      rzeszowa bleeee
    • Gość: Dominik Re: Po głosowaniu radnych jest zielone światło dl IP: 81.15.189.* 07.10.04, 22:42
      ZBYT PIEKNE ABY BYLO PRAWDZIWE!! 60 MLN DOLAROW TO PONAD 200 MLN. ZLOTYCH
      NOWYCH CZYLI 2 BILIONY STARYCH !!!!!!!!
      • Gość: Rzeszowianin Rzeszow IP: *.bbtec.net 08.10.04, 12:34
        Rzeszow moze byc naprawde przyjemnym miastem .Moim zdaniem pomalu taki sie
        staje to w pewnym sensie fenomen na skale Polski bo: jest dosc
        czysty,zadbany,widac golym okiem jak sie rozwija,powstaja w miare mozliwosci
        nowe inwestycje, ludzie nie sa jeszcze tak zepsuci jak w wiekszych miastach mam
        nadzieje ze tak bedzie dalej....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka