Gość: ja IP: *.merinet.pl 17.01.09, 23:35 hey czy moglby ktos mi napisac od czego najlepiej zaczac nowe zycie w kanadzie? gdzie najlepiej pracy szukac, mieszkania, jakie wydatki itp. jak ktos moze dac mi jakies wskazowki to bede wdzieczny Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ratpole Re: Poczatek, Kanada 18.01.09, 00:01 Gość portalu: ja napisał(a): > hey czy moglby ktos mi napisac od czego najlepiej zaczac nowe zycie > w kanadzie? Jesli chodzi ci o takie naprawde nowe zycie to zacznij od zaplodnienia komorki jajowej. I to najlepiej plemnikiem, a nie palcem jak ciebie zrobiono! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Poczatek, Kanada IP: *.merinet.pl 18.01.09, 23:58 czy ktos ma cos innego do powiedzenia poza tym balwanem? raptole idz sie leczyc, jak czytam Twoje wypowiedzi na forum to zal dupe sciska. chetnie bym pogadal z Toba w cztery oczy i zobaczyl co wtedy masz do powiedzenia bo w internecie to kazdy kozaczy bo jest anonimowy. jak dla mnie to jestes zakompleksionym polaczkiem ktory mial ciezkie dziecinstwo bo rodzice cie nie kochali i zostawili samego. i szkoda ze wiesz jak sie zaplodnia bo spodzisz kolejnego idote na swoim poziomie. jackass Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Poczatek, Kanada 19.01.09, 03:33 Pamietaj zabrac ze soba rodzicow. Zasluzyli sobie dajac ci nowe zycie, chociaz teraz pewnie pluja sobie w brode hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Poczatek, Kanada IP: *.merinet.pl 19.01.09, 10:44 no ten tekst baaardzo slaby, postaraj sie bardziej nastepnym razem, wysil bardziej tego orzeszka ktorego masz w glowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koleś Re: Poczatek, Kanada IP: *.glogowek.net 19.01.09, 11:39 koleś jak masz tak głupio pisać to zamilcz żal mi twej matki która wydała na świat takiego idiotę a może ty tak właśnie dzieci robisz bo masz ............ ni będę poniżał się do twojego poziomu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Poczatek, Kanada IP: *.merinet.pl 19.01.09, 15:38 do ktorego to bylo? Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Poczatek, Kanada 19.01.09, 17:14 Gość portalu: ja napisał(a): > do ktorego to bylo? Spodziewalismy sie, ze bedziesz mial watpliwosci hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Poczatek, Kanada IP: *.merinet.pl 20.01.09, 00:01 chcialem ci i twojej rodzinie oszczedzic wstydu. ale widac tego sie nie da oszczedzic. przykro mi ze tacy polacy nie wyginli razem z dinozaurami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Poczatek, Kanada IP: *.glogowek.net 20.01.09, 11:05 czemu obrażasz dinozarły Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Poczatek, Kanada IP: *.merinet.pl 20.01.09, 12:43 wcale tego nie robie, poprostu szkoda ze nie wygnial wraz z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulala a szukales na stronie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 12:48 www.cic.gc.ca/english/index.asp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: a szukales na stronie IP: *.merinet.pl 26.01.09, 23:15 Dzieki ale mi nie chodzi o sprawy "papierkowe" tylko o prawdziwe zycie tam:) Kwestje formalne znam :) Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: a szukales na stronie 27.01.09, 02:55 Gość portalu: ja napisał(a): > Dzieki ale mi nie chodzi o sprawy "papierkowe" tylko o prawdziwe > zycie tam:) A ten duren dalej swoje. Wez sie dziecko rozejrzyj za jakim plemnikiem hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: a szukales na stronie IP: *.merinet.pl 27.01.09, 12:01 a juz liczylem z poszedles po rozum do glowy ale widac sie mylilem. Co ty z tymi plemnikami?? jakas fobia? chlopie wez sie ogarnij troche bo wstyd rodzinie przynosisz... Odpowiedz Link Zgłoś
kolega_mtl Re: Poczatek, Kanada 27.01.09, 13:08 Ratpolem nie ma co sie przejmowac, to podobno stara baba, ktora nie ma nic do roboty tylko wyzywa sie na ludziach za swoje staropanienstwo. Wystepuje tu tez pod pseudonimem soup.nazi, bluzga nawet gorzej. Co do Kanady to jest wiele stron, gdzie mozna szukac pracy i mieszkan: Oficjalna strona do szukania pracy to: www.jobbank.qc.ca na tej stronie mozna szukac pracy w calej Kanadzie. Kolejna dobra strona to: www.craigslist.org/about/sites Na tej stronie mozna znalezc zarowno mieszkanie jak i prace. A dalej szukanie mieszkan i pracy mozna zaczac od www.canada.com/ Jest pewnie wiele stron, ktore oferuja znalezienie pracy i mieszkania. Wystarczy wystukac "Canada jobs" czy na przyklad "Calgary jobs", Calgary renting", trzeba wykazac minimum inicjatywy inaczej zginiesz w Kanadzie, bo tak na prawde nikt nie ma czasu i ochoty zajmowania sie twoimi problemami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Poczatek, Kanada IP: *.merinet.pl 27.01.09, 15:42 ddzieki za konkretna odpowiedz, o to mi chodzilo:) Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Poczatek, Kanada 27.01.09, 16:50 kolega_mtl napisał: > Ratpolem nie ma co sie przejmowac, to podobno stara baba, ktora nie > ma nic do roboty tylko wyzywa sie na ludziach za swoje > staropanienstwo. Wystepuje tu tez pod pseudonimem soup.nazi, bluzga > nawet gorzej. > > Co do Kanady to jest wiele stron, gdzie mozna szukac pracy i > mieszkan: On sie pytal jak wyglada zycie w Kanadzie, a ty polacka mendo cos mu tu odpowiedzial? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Poczatek, Kanada IP: *.merinet.pl 27.01.09, 22:34 Ratpolem: Twoj czas sie skonczyl wiec zamilcz. Nie dlugo bede w Kanadzie i chetnie sie z toba spotkam aby sprawdzic czy nadal jestes taki madry i mocny w gebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Poczatek, Kanada 27.01.09, 23:43 Gość portalu: ja napisał(a): > Ratpolem: Twoj czas sie skonczyl wiec zamilcz. > Nie dlugo bede w Kanadzie i chetnie sie z toba spotkam aby sprawdzic > czy nadal jestes taki madry i mocny w gebie.... Nie spotkasz sie. Nie jestes na tyle rozgarniety, zeby samodzielnie wyjsc z lotniska. Wyniosa cie hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Poczatek, Kanada IP: *.merinet.pl 28.01.09, 08:12 jejku ale twoje zarty sa zenujace, aby to jeszcze smieszne bylo. ale nie jest. o to sie nie martw. juz raz wyszedlem bez problemu i drugi raz tez nie bedzie problemow. tak tez mysalelm ze mocny to ty jestes tylko na forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafał 19 Re: Poczatek, Kanada IP: *.centertel.pl 29.01.09, 17:29 Witam mam ten sam problem chce zostawić tu wszystko zaciągnąć konkretyny kredyt i do mieśiąca czasu znależc punkt zaczepienia na początek co kolwiek więc jak jeszcze nie wyjechałeś do kanady składam ci propozycje wspólnego szukania. Odpowiedz Link Zgłoś
ratpole Re: Poczatek, Kanada 29.01.09, 17:41 Gość portalu: rafał 19 napisał(a): > Witam mam ten sam problem chce zostawić tu wszystko zaciągnąć konkretyny kredyt > i do mieśiąca czasu znależc punkt zaczepienia na początek co kolwiek więc jak > jeszcze nie wyjechałeś do kanady składam ci propozycje wspólnego szukania. Kolejny glupek hehehe Kupta se lupe, moze cos znajdziecie Odpowiedz Link Zgłoś
czysty_jogurt Re: Poczatek, Kanada 29.01.09, 19:21 Otrzymasz natychmiast kredyt do wysokosci $1,000,000 (CAD), bezzwrotny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Poczatek, Kanada IP: *.merinet.pl 30.01.09, 00:16 I tak ty jestes krolem glupkow wiec raczej powinienes plakac a nie sie smiac.... Odpowiedz Link Zgłoś