Dodaj do ulubionych

Zespół aspergera

19.07.17, 07:39
Witam. Proszę o opinię na temat stawiania diagnozy w "Solis Radius". Czy znajdę tam rzetelną opinię, diagnozę.

Obserwuj wątek
    • Gość: beata Re: Zespół aspergera IP: 95.215.192.* 18.03.21, 08:35
      Po diagnozie u Pani Pieniążek moje dziecko zaczęło zamykać drzwi do pokoi w mieszkaniu, zaczęło mieć koszmary nocne, napady płaczu w różnych miejscach, było przez 3 miesiące rozchwiane emocjonalnie, jakby spotkało babę jagę, Pani Pieniążek napisała że dziecko nie lubi zmian, co jest kompletną bzdurą, że ma stereotypie, co jest kompletną bzdurą. Ja nie polecam, a wręcz ODRADZAM.
      • Gość: Jagoda Re: Zespół aspergera IP: 185.228.142.* 23.08.22, 15:07
        Właśnie stamtąd wróciłam, jestem załamana. Pieniądze wyrzucone w błoto. Po jednej godzinie z dzieckiem będą stawiać mi diagnozę. Jestem załamana.
        • Gość: Kinga Re: Zespół aspergera IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 15.12.22, 23:54
          Dzień dobry, próbuję skontaktować się z osobami, które liczyły na pomoc ośrodka Solis Radius - chodzi mi o diagnozę autyzmu, ponieważ mówiąc delikatnie czuję się mocno zawiedziona całym procesem diagnostycznym oraz podejściem "specjalistów" do klienta.
          Byłabym wdzięczna za informację zwrotną, ponieważ próbuję się zorientować czy jest to sytuacja jednostkowa czy jest to "standard" w tym ośrodku.
          Pozdrawiam
          • Gość: sylwia Re: Zespół aspergera IP: *.wist.com.pl 04.01.23, 23:20
            Standard. Niestety u mojej córki stwierdzono autyzm po 30 minutowym badaniu. W opinni pani psycholog tylko kilka terapii w solis radius mogło pozwolic mojej córce "żyć normalnie". Mocno naciągane. tel733758710 Inni specjalisci niepotwierdzili tej opinii.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka