kinguss.kass 24.08.17, 23:47 Moi drodzy, jaką szkołę języków obcych polecacie u nas w Rzeszowie? Z góry dzięki za sugestie, szukam jakiegoś fajnego kursy od podstaw (szwedzki?norweski, coś takiego) od października Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wieliszka Re: Szkoła języków obcych 25.08.17, 16:04 Szwedzki z tego co pamiętam masz w szkole artcom, czy jest norweski -nie wiem, to już sobie musisz sprawdzić. Sama szkoła bardzo dobra, ja do nich chodziłam na angielski i mogę polecić. Bardzo fajnych lektorów mają, albo na takich trafiłam po prostu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ula.wadas Re: Szkoła języków obcych 14.09.17, 21:17 Szkoła naprawdę bardzo ok! Więc jak mają, to poleca. profesjonalnie podchodzą do kursów językowych, byłam na dwóch, z różnymi lektorami, ale oboje byli świetni. I grupy kameralne. A to też maga ważne Odpowiedz Link Zgłoś
kinguss.kass Re: Szkoła języków obcych 21.09.17, 23:14 Super, dziękuję Wam pięknie! W takim razie sprawdzam co, jak i za ile i się zapisuję w najbliższym czasie :) Ale jak tak patrzę na pierwszy rzut oka, to bardzo mi się to podoba Odpowiedz Link Zgłoś
antosska39 Re: Szkoła języków obcych 01.10.17, 20:48 Artcom będzie bardzo dobra opcją. Ja chodziłam do nich na angielski, rok temu, w moim wieku już nauka jezyków chyba nie jest najprostsza, ale poszło bardzo dobrze :) nadrobiłam zaległości - n tym mi zależało Odpowiedz Link Zgłoś
wislocki12 Polacy i Polcy 01.10.17, 20:59 Ciekawe, w jakim języku Polacy (i Polcy) dadzą radę dogadać się? I, czy jest szkoła, która potrafi nauczyć tego języka... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk445 Re: Szkoła języków obcych 21.11.17, 21:49 fajna szkoła, też polecam. Mieli kiedyś na pewno takie jezyki, wiec warto sprawdzić. Sporo osób ją poleca, sporo tez się do nich zapisuje cały czas Odpowiedz Link Zgłoś
adrianadarno Re: Szkoła języków obcych 28.11.17, 00:12 O ja chodziłam do Artcom na szwedzki właśnie! Super było, mają naprawdę fajnych lektorów, teraz planuję zapisać się na angielski. Odpowiedz Link Zgłoś