Dodaj do ulubionych

Normaderm Vichy

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 20:38
Pytanko. Czy ktoras z Was uzywala Normaderm Vichy? Jestem ciekawa, czy jest
rzeczywiscie tak skuteczny (usuwa niedoskonalosci cery?), jak zapewniaja w
reklamach? Dziekuje:)
Obserwuj wątek
    • Gość: Stacey Re: Normaderm Vichy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 22:24
      Odradzam ci serdecznie.Wysusza i sciaga skóre(byłoby to do wytrzymania gdyby
      były jakies efekty stosowania)ale nie ma ZAdnych.Skóra zaczyna sie łuszczyc(ale
      tak brzydko,z przesuszenia).a krem absolutnie nie nadaje sie pod makijaż,tworzy
      taka wartstewke rolujaca sie pod kazdym podkładem.Ja uzywam la roche posay
      (effeklar)-tesh bez efektu "nowej"skóry;)ale ładnie trzyma ja w "ryzach"
    • Gość: Jasna Re: Normaderm Vichy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.04, 23:13
      Ja mam 25 lat i cerę mieszaną, dlatego skusiłam sie na niego. Wysusza, nie pod
      makijaż, wręcz ściąga skórę. Ale efekt leczniczy był, dlatego przez jakiś czas
      smarowałam nim tylko brodę i płatki od nosa ;) Gdy się skończył ucieszyłam
      się :)
      Na kremach nie wolno oszczędzać, ale ten jest chyba przeznaczony dla
      pryszczatych nastolatek.
      • Gość: ona19 Re: Normaderm Vichy IP: *.elomza.pl / *.elomza.pl 02.10.04, 19:51
        ja pochwale krem bo naprawde dobry jest, nie jestem pryszczata prawie nie mam
        pryszczy ale usunał mi juz duzo porów rozszerzonych a takze innych grudek mam
        czyściutka twarz ściag au mnie skóre ale nie jest ona suchy tylko napieta i
        delikatna
    • Gość: ... Re: Normaderm Vichy IP: *.eranet.pl 03.10.04, 01:07
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=211&w=16129135&v=2&s=0
    • Gość: majka Re: Normaderm Vichy IP: 81.15.189.* 03.10.04, 11:57
      Jak dla mnie niezły. Mam 19 lat iskóre mieszaną. Troche drogi!!
    • Gość: tristal Re: Normaderm Vichy IP: 157.25.152.* 03.10.04, 12:51
      O siło reklamy. Ona nawet kisiel jako krem będzie zachwalała jako skuteczny i
      godny pożądania.
    • Gość: igielka82 Re: Normaderm Vichy IP: *.skawina.sdi.tpnet.pl 03.10.04, 14:31
      Ja odradzam-skusiłam bo to Vichy-noi nie powiem reklama dołożyła swoje-ale juz
      tego błędu nie popełnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka