Dodaj do ulubionych

Terror na Baranówce

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 19:20
Tak, a jak by się policja pojawiła i spuściła paru gówniarzom wpier***, to
zaraz pojawiłaby się red. Kulczycka z fotografem i rodzinami smrodów i
wspólnie opłakiwaliby swe biedne pociechy i grzmieli na brutalność policji!
Obserwuj wątek
    • Gość: somebody Re: Terror na Baranówce IP: 81.15.189.* 20.10.04, 19:37
      Ladnie, ladnie... Nagonka na Baranowke bardzo szybko sie rozwija. Tylko czy
      ktokolwiek pomyslal nad tym, ze dla wspomnianych gowniarzy wszystkie te
      reportaze i akrtykuly w gazetach sa szpanem i motywacja do kontynuacji popisow ?

Mieszkam na tym osiedlu od zawsze. Nie naleze do 'siuskow', o ktorych mowa.
      Pisanie o tym, ze tutaj kazdy spoza Baranowki ma gwarantowane pobicie jest lekka
      przesada. Nie jest to moze obiektywne z mojej strony, bo wkoncu mieszkam tutaj i
      znam duzo osob. Jednak robienia z tego osiedla dziury, gdzie wszystkimi maja
      niby rzadzic 12-stki nie toleruje. To tez nic nie pomoze w poprawie sytuacji.

Radze zastanowic sie nad tym co maja robic dzieciaki na tym osiedlu, jak zajac
      im czas. To z nudy i braku mozliwosci konkretnego spedzania czasu wychodza
      takie, a nie inne akcje.

Na koniec zaznacze to, czego w artykule nie ma. Most i wspomniane gowniarstwo
      pochodzi z Baranowki 2. Jesli juz ktos mial wizje dzielic to osiedle numerami
      (ze 3 to gen. Andersa nie wspomne) prosze o zaznaczanie takich 'drobnostek'...
    • Gość: Los Sąsiados Zaproszenie na NM IP: *.man.rsk.pl 20.10.04, 19:42
      Zapraszamy na wieczorne zakupy na Nowe Miasto.....też może być przyjemnie i
      ekstremalnie.....dresy są wszędzie. Trzeba zabronić sprzedaży dresów w
      Rzeszowie to będzie pożądek!!!!!
      • Gość: sjsf Re: Zaproszenie na NM IP: 82.177.97.* 20.10.04, 22:15
        tys widział nowe miasto . ja chodze o 18-19-....-23-00-1-2-czasami o 4 sie
        wracało i jeszcze NIKT mnie nawet nie zaczepił .... ;x
        • Gość: pajac Re: Zaproszenie na NM IP: *.osk.enformatic.pl 20.10.04, 23:25
          Nm jest ok na baranowce gorzej wiem bo mieskzalem na obuu osiedlach
    • Gość: wilkkkkkkkkkkkkkkk jaki terror ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 19:51
      moim zdanie AT powinla robic cześciej robić najazdy na takich jeleni jak na
      baranowce i pozniej niech nie płaczą i stękają do gazet ze policja ich pobiła,
      (wcale mi ich nie żal) a co sie dzieje jak idzie takich kilku leszczy i sie
      przyczepią do przypadkowego kolesia tylko dlatego ze idzie sam?? ( każdy umie
      zgrywać cwaniaka w grupie a jak idzie sam to chowa glowe w chodnik bo boi sie o
      własną dupe)Polskie gowniane realia - Chamow to po mordzie!!!
      • Gość: Misia Re: jaki terror ? IP: *.wired.eu.org / *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.04, 22:52
        20 lat tu mieszkam i nic zlego mi sie nie stalo ... :/
      • Gość: vc Re: jaki terror ? IP: 81.15.189.* 21.10.04, 11:59
        A poco AT? Wystarczy jeden normalny patrol. Przeciez to sa 12-letnie dzieci,
        ktore dopiero od ziemi odrosly!! Sek w tym ze "ambitni" dziennikarze beda mieli
        temat i z powstrzymania fali bandytyzmu zrobia afera a z bandytow grzeczne i
        wzorowe dzieci. PARANOJA!!
    • Gość: mieszkaniec Re: Terror na Baranówce IP: *.man.rsk.pl 20.10.04, 19:58
      powinninwygonić tych policjantów z komisariatu-jacyś nieudolni wziąść kilku z
      AT kości im policzą i po kłopocie.
      • Gość: gość Re: Terror na Baranówce IP: *.localdomain / *.podkarpacka.policja.gov.pl 21.10.04, 08:52
        zgadzam sie z tą opinią - zajmuja sie kontrola ruchu drogowego na KRAKOWSKIEJ a
        za plecami gnojki bawią się w "wolną amerykankę" - komendancie Zawislak czas
        zabrać się za robotę albo do domu - rodzinka ustawiona!
    • Gość: były Re: Terror na Baranówce IP: *.man.rsk.pl 20.10.04, 20:03
      a jak mówiła reklama ociec prać-prać i to porządnie to wina tej propagandy
      wychowanie bezstresowe za komuny tego nie było mogłeś sam iść o północy przez
      całe miasto
    • Gość: zenek Do autorów artykułu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 20:09
      Prawda jest taka, że na każdym blokowisku można oberwać jak jest ciemno, debili nie brakuje, tylko zadziwia mnie wasza nieznajomość Rzeszowa - kładka to nie Baranówka, proszę spytać np. w Urzędzie Miasta.
    • Gość: Jurek RZESZOWSCY POLICJANCI, DO BOJU!!! IP: *.cable.mindspring.com 20.10.04, 20:11
      > wspólnie opłakiwaliby swe biedne pociechy i grzmieli na brutalność policji

Bez przesady, w końcu "pojedynek" 10 policjantów z dwoma nastolatkami kilka dni
      temu to nie była sprawa życia i śmierci, więc nie mieli prawa łamać dzieciakowi
      od razu kości twarzy. To jeden krok od straty wzroku lub uszkodzeń mózgu. To
      rzeczywiście sprawa dla prokuratury.

Jednakże, jak najbardziej się zgadzam że rzeszowska policja powinna PRZESTAĆ
      SIĘ BAĆ i wziąść się za regularne dokładanie "dresom" - tu zwichnięta rączka,
      tam ubita pupcia, gdzie indziej czarne oczko... i powoli zrobi się w Rzeszowie
      bezpieczniej.

RZESZOWSCY POLICJANCI, DO BOJU!!!

Jurek
      • Gość: Drupi Re: RZESZOWSCY POLICJANCI, DO BOJU!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 20:19
        Tych dupkow to trzeba od razu rozstrzelac i ich kuplom kazac sprzatac po nich!!!
        To kazdy powinien sie czuc bezpiecznie kara smierci dla dresow!!! Za komuny to
        by tylko sprobowali odrazu smierc
    • Gość: gosc Re: Terror na Baranówce IP: *.dami / 213.76.164.* 20.10.04, 20:18
      Nieźle. Wiem, że niektórzy z tych x-latków to dzieci policjantów. Tak więc
      niech zaczną od przeglądu domowych pociech. A może Policja nie ma nic w
      spodniach ?
      • Gość: zielony_janek Re: Terror na Baranówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 21:02
        Racja, kładka jest bardzo blisko tzw. policyjnych bloków, dlatego policja nic nie robi, przecież nie będą lać pałami bachorów swoich kumpli.
        • Gość: Z Re: Terror na Baranówce IP: 81.15.189.* 21.10.04, 12:02
          Hehehe!! Tak sobie tlumacz. Przecierz tam gdzie stoja policyjne bloki a kladka
          na ofiar katynia to dwa rozne miejsca. I chyba bloki policyjne pomylily Ci sie
          z wojskowymi ktore sa blizej kladki. Pozdrawam.
          • Gość: zielony _janek Re: Terror na Baranówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 16:01
            No masz racje, do policyjnych od kładki jest jakieś 50 km, do wojskowych tylko 40 km
    • Gość: CHARLES BRONSON "DEAD WISH" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.04, 20:51
      LUDZIE - NIE BÓJCIE SIĘ ; JA WKRÓTCE ROZWIĄŻĘ TEN PROBLEM...
      • Gość: DressKiller [...] IP: *.feedback.pl / *.crowley.pl 20.10.04, 21:26
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: RSC Terror na Baranówce IP: *.rzeszow.mm.pl 20.10.04, 22:25
      Zróbcie policjanci powtórkę z Nowego Miasta. Z chęcią popatrzę w Gazecie i Dniu
      Rzeszowa na kolejnego "biednego chłopca" z tatusiem przy łóżku. Macie
      policjanci społeczne przyzwolenie. Tylko róbcie tak, aby nie było świadków, bo
      polskie prawo jest przyjazne ale dla przestępców.
      • Gość: jasiek Re: Terror na Baranówce IP: *.prov.east.verizon.net 21.10.04, 01:25
        jedno rozwiazanie - spuscic wpier..l gowniazeri i sie skonczy
        trzeba niszczycz gnojarstwo. swoja droga dlaczego by tam nie wpasc z paroma
        kumplami i oczyscic to gowno jesli policja nie raczy
        • Gość: ppww Re: Terror na Baranówce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 07:30
          Jeśli chodzi o Baranówkę IV to jest przede wszystkim jedno miejsce, gdzie nie
          widziałem jeszcze patrolu policji, a gdzie przesiaduje banda gówniarzy
          popijających piwo i inne trunki. Tym miejscem jest boisko asfaltowe przy ul.
          Osmeckiego (w pobliżu sklepu sieci "NASZ SKLEP"). Dziwi mnie fakt, że jest to
          miejsce, w kórym chołota urządza sobie popijawy i wydziera się do późnych
          godzin nocnych, a reakcji policji brak. Patrole chodzą obrzeżami osiedla bojąc
          się wejść w samo "centrum" Baranówki 4 (miejsce o którym wspomniałem). Kiedy
          się skończą "rządy" kilku gówniarzy, a policja przywróci porządek w takich
          miejscach jak to o którym wyżej wspomniałem???
        • Gość: SoViak Re: Terror na Baranówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.04, 09:52
          kurwa szydera z was błazny zajebane co wy wiecie kurwy o BARANOWCE, huja
          wiecie, jakie 12-sto latki chba jak rano reportaz kreciliscie matoły nakreccie
          wieczorem to zobaczycie ze wrocicie bez kamery a odnosnie do starych
          geriatrykuw niecwancie sie tak zabardzo - bo niebedzie szacuneczku !! a do psow
          nic niemam bo niektorzy sa luzik goscie:)
          • Gość: Rafau Re: Terror na Baranówce IP: *.krak.tke.pl 24.10.04, 00:29
            Ale głupek... Ja nie wiem, jak można być takim pustakiem, jak TY, SoViak. Przeczytaj co napisałeś. Nie ma kropek, dwa przecinki... W roli kropek, jak mniemam. Widać ze jestes dresem. Wlasnie o takich patałachach sie tu rozprawia. Właśnie takim jak Ty policja ma wyperswadować to i owo. Przecież tych Twoich bredni sie czytać nie da w ogóle! Idz sie naucz pisać jak człowiek, a nie jak plebejski śmieć i wtedy sie wypowiadaj.
    • Gość: Ddziennikarz Re: Terror na Baranówce IP: *.32001-1-64736c11.cust.bredbandsbolaget.se 21.10.04, 08:07
      lac w morde i samosady!!!!nie patrzec na wiek-te niby dzieciaki sa z rodzin
      patologicznych-kryminalnych-wiec o co tyle chalasu-pala zimna woda i na goly
      tylek!!!do zaleza!!tam szamaki nie maja co pieprzyc w celach-taki 12 latek
      bylby niesamowita ciota cwelem i atrakcja dla grypserow-robil by laski!!!i
      nadstawial tylka!!!
    • Gość: LO Re: Terror na Baranówce IP: *.krak.tke.pl 21.10.04, 08:25
      "Terror na Baranówce" jak kilkunastoletnie dzieci terroryzują osiedle to mi się
      śmiać chce. Myślę że wszyscy wiedzą o kogo chcodzi ale boją siępodpaść ich
      rodzicom. Bo gdyby nie to proszę bardzo jeden ze sposobów: idzie sobie jeden na
      wabia, dzieciaki go zaczepiają itd. Zaraz za nim 3 innych dorosłych facetów i
      stają w obronie tego szrpanego. Łamią gnojkom nosy, przetrącają ręce i byłby
      spokój. Ciężkie czasy to i takie metody trzeba stosować. A o Policji to nie
      mówcie bo to są tchórzliwi chłopaczkowie, co wp... potrafią najlepiej słabszym
      jak są w wieeeelllkiej większości. Niech ktoś pójdzie na mecz a zobaczy jak
      Policja ucieka przed gówniażami. Ich to tylko konsoliduje, ośmiela itd...
      Racja że takie postawy młodzieży mają swoje głębokie źródła i dobrze by było,
      aby ktoś się tym zajął jako pierwoźródłem problemu. Ale jakie by to powody nie
      były społeczenstwo ma prawo się przed takimi bachorami bronić - i trzeba to
      robić. Może Policja wyciągnie dobre wnioski z akcji na Nowym Mieście i wypowie
      wojnę gówniarzom. Myślę że tera póki maja kilkanaście lat jest łatwiej coś z
      tym zrobić niż wtedy gdy będą mieli 10 lat więcej..Pozdrawiam
    • Gość: tyrorz Re: Terror na Baranówce IP: *.rzeszow.mm.pl 21.10.04, 08:47
      kto mi powie co stanie się gdy zabiję gnoja który mnie napadnie? noszę
      odpowiednie do tego przedmioty chyba on będzie bohaterem a ja kryminalistą ale
      i;tak to zrobię.
    • Gość: max Re: Terror na Baranówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 09:03
      to nie są przypadkiem tacy sami niewinni, jak ten który dostał łomot od policji
      na Nowym Mieście.
      A może jakaś prowokacja policyjna przyniosła by jakąś korzyść.
    • Gość: Cichy Re: Terror na Baranówce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 09:10
      Baranówka,Nowe Miasto, Rynek a odpowiedzi od policji nie ma.To problem
      narastający.Policjanci potrafią tylko wyżywać się na bezsilnych i
      starszych.Prokuratorzy wypuszczają bandziorów.Władzo odpowiedz meże trzeba ZOMO.
    • Gość: OBYWATEL Re: Terror na Baranówce IP: 82.177.97.* 21.10.04, 11:47
      Przydał by sie Charles Bronson-i za 3 dni byłoby po terroryzmie. Może ktoś o
      tym pomyśli.
    • Gość: xyv Re: Terror na Baranówce IP: 81.15.189.* 21.10.04, 11:56
      DOKLADNIE!! Pismaki chyba specjalnie prowokuja takie sytuacje wskazujac na
      bezradnosc i tchurzostwo policji a jak chlopaki z Zaczernia przyjada
      i "wpier**lą" gowniarzom to pojawiaja sie w gazetach artykuly ze
      zbulwersowanymi "rodzicami" tych bandytow!! Za przyklad mozna podac chociazby
      ostatnie zdarzenie na podwisolczu z pijanym maloletnim bandyta demolujacym
      przystanek.
    • Gość: alKO Re: Terror na Baranówce IP: *.krak.tke.pl 21.10.04, 12:07
      Zycze tym dziennikarzynom pare kamieni w szybę ich samochodu od pokrzywdzonego
      chuligana i jego dzielnego tatusia .Obu do Sądu Grodzkiego .
    • Gość: B4 RULES A ja jestem z B4 IP: *.osk.enformatic.pl 21.10.04, 13:41
      i żadnych gnojów z trójki się nie boję. Chodzę kiedy i którędy chcę i jakoś
      mnie nikt nie zaczepia. Zresztą gnoja można zawsze kopnąć w d.pę i powiedzieć
      żeby spier.alał
    • Gość: Dresik [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 14:55
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: Quaq Re: Terror na Baranówce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.04, 15:31
      myślałem że rzeszów to jedno z najbezpieczniejszych miast na podkarpaciu ale
      zwątpiłem czytając ten artykuł. Osobiście uważam że sktoro dzieciaki uciekają
      się dom przemocy to poprostu nie maja co robić. Człowiek który sie nudzi moze
      poprostu szukac rozrywki w takich zabawach jak "pobijmy go ciekawe co będzie".
      Gdyby nimi ktos jusz na samym poczatku zajoł nic takiego by się nie zdarzało. A
      co do sprawy policji to powinni młodziaszków zgarnąć i im porządnie wlać..
      niech poczują to co czują ich ofiary. Policja ma za mało praw w tym kraju.
      Tutaj większe prawa ma człowiek z celi niz policjant. Wystarczyło by chore "Pod
      Npięciem" i wyszło by na to że nikt nie cce mówić a policjanci to bandyci bo
      wykonywali to co zrobić powinni.
    • Gość: PRAWNIK Re: Terror na Baranówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 16:07
      Jedno mi się nasuwa pytanie: Gdzie są rodzice tych "młodych gniewnych"?? Czy Ci
      rodzice nie wiedzą i niewidzą co ich dzieci robią. W głowie mi się nie mieści
      że rodzic może nie wiedzieć gdzie i co robi jego syn. Jak to mozliwe by tacy
      młodzi ludzie przesiadywali do późnych godzin nocnych na ławkach przed blokami.
      Czy Ci rodzice niekochają swoich dzieci że sie nimi nie interesują? Czy Ci
      rodzice mają taki sam pożiom odróżniania dobra od zła jak ich dzieci? Jeśli tak
      tom gratuluje sobie i nam wszystkim społeczeństwa zapóźnionych w rozumie osób
    • Gość: men Terror na Baranówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 18:45
      takich to odrazu do gazu...szkoda ze nie ma kary smierci...
    • Gość: nieznajomy Re: Terror na Baranówce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.04, 15:45
      na takich gości to się trzeba umówić w 20 i tez im spuscić łomot żeby się nie
      pozbierali;]
      • Gość: prawde ci powiem Re: Terror na Baranówce IP: 81.15.189.* 12.11.04, 20:44
        no wlasnie bo czytacie artykuly a nie mieszkacie na b2 dlatego snujecie domysly
        i wlasnie nie piszcie ze tylko b2 na b4 zarzynaja ludzi a oni sie b2
        czepiaja ;] apozatym to nie sa dzieci z rodzin patologicznych bo na b2
        mieszkaja normalni ludzie tylko mamusie i tatusiowie sa za bardzo pedantami
        mamusia poleruje paznokietki i oglada seriale a tatus na rybki jezdzi i sie
        dziecmi nie przejmuja;] to tak wyglada;] dajcie dzieciom jakies zajecie jakis
        klub czy cos a nie od razu "terroryzm" lac malych tak ale dzieci sa ofiarami
        wiec trzeba im pomoc poki jeszcze nie sa prawdziwymi bandziorami:D a na nowym
        miescie tez mieszkają "niezle ziolka" mieszkalem to wiem:P zawsze najlatwiej to
        na baranowke zwalic....a poaztym policja to sie boi- wiec jak juz chcecie
        interweniowac to palami..zaboli ale moze pomoze a nie odwrotnie ze to policja
        przed dziecmi z palami ucieka ;]...bo az wstydddd
      • Gość: buu Re: Terror na Baranówce IP: 81.15.189.* 12.11.04, 20:47
        bo redaktorzy za malo zarabiaja wiec szukaja nowych sensacji...;]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka