Dodaj do ulubionych

Zabili psa na oczach dzieci

IP: *.rzeszow.mm.pl 28.11.04, 17:52
Jesli to wszystko prawda to pozostaje tylko napisać " CHowam Windows Do
Piwnicy"
Obserwuj wątek
    • macpherson Re: Zabili psa na oczach dzieci 28.11.04, 19:02
      Coś mi się nie wydaje, żeby antyterroryści byli angażowani w złapanie złodzieja
      drewna, w artykule brakuje mi wielu informacji. Raczej wolę ostrożnie odnosić
      się do tego. Czy ten człowiek miał na pewno czyste sumienie? I po co rzucał się
      z siekierą na policję?
      A może jest to zemsta jakiegoś wszechwładnego lokalnego wsiowego kacyka na
      bohaterze artykułu? To takie moje hipotezy.

Antyterroryści... Przecież to dawne ZOMO, nazwę im tylko zmienili.
      • Gość: . do więzienia drani ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 15:16
        wygląda na to że z bandytami walczą bandyci

openmind.desk.pl ekstrema dla każdego !
        • Gość: ESmeralda Re: do więzienia drani ! IP: *.onlink.net 29.11.04, 17:22
          wszyscy narzekaja na zlodziejstwo i bandytyzm. Wszyscy chca bezpiecznych ulic.
          No to policja cos probuje robic. Jak nic nie robia to zle. Jak cos probuja
          robic tez zle. Panowie policjanci!!!!!!!!!! Do was mam pretencje. Dlaczego nie
          macie rentgena w oczach i nie przeswietlicie wczesniej bandzorow.Latwiej bedzie
          strzelac.Bez problemu bedziecie wiedziec komu kula w leb a komu kopniak w ...
          • Gość: Kazek Re: do więzienia drani ! IP: *.p-s-inter.net 29.11.04, 18:56
            Esmeralda, nie pisz obrzydlistw. Ja też mam pretensje, jak mi się policja nie
            stawia po kradzieży roweru, ale nie mam ochoty płacić podatków na bandę
            przestępców, którzy się nazywają antyterrorystami, którzy walczą z nastolatką.
            To żadna policja, to banda zwyrodnialców, absolutnie się nie zgadzam, aby na
            tych bandytów poszła jeszcze choć jedna złotówka z moich podatków. Do tego, aby
            odróżnić terrorystę od nastolatki nie trzeba mieć rentgena w oczach, tylko
            odrobinę zdrowego rozsądku. wszystkich tych bandziorów wyrzucić z policji na
            zbity pysk! Kto nas obroni przez nimi?
            Swoją droga rację maja ci, którzy na tym forum zwracają uwagę na polityków,
            którzy chcą robić karierę na strachu przed przestępstwami. Tę relację powinni
            przeczytac populiści typu Rokita czy Kaczyński.
            • Gość: Lubaczów Do więzienia za moje pieniądze? Pod ścianę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:12
              Najsmutniejsze jest to, że tym draniom wszystko ujdzie na sucho. Żaden sąd nie
              uwierzy tej rodzinie, liczyć się będą tylko zeznania bandytów w kominiarkach.
              Kiedyś zabijali w Gdańsku czy Katowicach, dzisiaj zabijają wszędzie, jednych
              kryminalistów zastąpili inni.
              Gdyby tak zrobili z moją rodziną i moim psem, to załatwiłbym sobie od "ruskich"
              kilka granatów i rozwalił gniazdo tych szerszeni, bez względu na konsekwencje.
              Chłop ukradł drewno na 200 zet to mu sterroryzowali rodzinę, a są bezsilni wobec
              np. hołoty na stadionach. Żałosne!!!
              • Gość: Pikuś 1000 razy napisane kłamstwo w gazecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:21
                .... staje się super prawdą.
                Dla takich jak ty.
                • Gość: Lubaczów Re: 1000 razy napisane kłamstwo w gazecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 23:06
                  Ja oceniam wiadomość w gazecie, nie jestem w stanie sprawdzić jej autentyczności.
                  Masz rację, kłamstwo powtarzane z ust do ust staje się półprawdą.
                  Mój osąd tyczy się sytuacji opisanej w artykule, tego się nie zamierzam wypierać.
                  Jednak ta relacja brzmi wiarygodnie, a "antyterroryści" zanotowali już niejeden
                  blamaż.
                  Jeśli opisywane zdarzenia się potwierdzą, nie cofnę ani słowa z tego co
                  napisałem - jeśli to kaczka dziennikarska, to moje emocje nie mają znaczenia.
                  • Gość: miop Re: widac jaka kontrola po dzisiejszych Orlenach IP: 195.136.193.* 30.11.04, 15:35
                    czyli naszych orlow praworzadnosci
                    giertycha gruszki wassermana
                    miodowicza
                    oni swoimi dzisiejszymi wypowiedziami
                    i deecyzjami pozbawiaja was maluczkich obrony
                    przed dowolnym stosowaniem prawa

obrony przed lamaniem konstytucji
                    w waszych sprawach
                    ci antyterorysci to wykwit waszych wyborow
                    wykwit bezkarnej biurwokracji
                    rodem z zydokomuny lat piecdziesiatych w ktorych to
                    za wodzem stalinem dzielnie stosowano
                    zasade makiawelizmu i tajnych sluzb
                    cel utrzymania zastraszenia i swobody rabowania poddanych
                    uswieca wszelkie srodki
                    jak widac zagrozenie ze strony ojca rodziny dla porzadku prawnego
                    bylo takie ze
                    pozostaje na wolnosci

retorycznym pytaniem pozostaje kto bedzie nastepny
                    w powtorce eksperymentu na terenie polski
                    z piwnic uniwersytetu profesora Philip Zimbardo w kalifornii
                    wiezienia abu ghraib
                    kto bedzie zastrzelony nastepny po tych w poznaniu lodzi
                    na wujku w stoczniach w poznaniu
                    na drogach w strajkach chlopskich

• Gość: Nemo Kiedy POLAK złodziej się nauczy, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 23:03
                Prawo to prawo znaczy.
                Ilu jeszcze złodziejom i bandytom pomogą dziennikarze, ilu jeszcze.
                Czas już najwyższy na opamiętanie. Zobaczcie ile złości, ile przekleństw tu
                użyto. Ta sprawa już jest OSĄDZONA.

WYROK ZAPADŁ. NIKT NIE WYSŁUCHAŁ DRUGIEJ SRONY. BO PO CO.

PRZECIEŻ WYROK JUŻ ZAPADŁ.
                TO JUŻ JEST KONIEC?

Powoli zbliżamy się do utraty państwa polskiego.
                To państwo prawie nie istnieje nie spełnia roli państwa.
                Bardzo duża rolę, że tak się stało i tak się będzie dalej działo odegrali i
                odgrywają młodzi DURNI dziennikarze.
                • Gość: Lubaczów Re: Kiedy POLAK złodziej się nauczy, że IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 23:15
                  Zgadzam się z tobą w całej rozciągłości - to państwo schodzi na śmietnik.
                  Ale winni są również niewydarzeni stróże prawa, którzy psują pracę porządnych i
                  rozsądnych policjantów. Jeśli artykuł jest prawdziwy, to nic nie broni
                  funkcjonariuszy, o których mowa. Nie sądzę jednak, żeby na podstawie
                  odosobnionych zdarzeń ludzie oceniali cały tzw. aparat. Złodziej jest
                  złodziejem, a bandyta bandytą, choćby był w mundurze. Tego gościa z siekierką
                  należało przykleić do gleby, ale terroryzowanie jego rodziny to duża przesada.
                  Jeśli ukradł drewno (podobno nie pierwszy raz) to nie jest gangsterem tylko
                  zwykłym złodziejem, co winne jego dzieci, że tata "pracuje" w taki sposób?
                • Gość: kobra Re: Kiedy POLAK IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.11.04, 11:42
                  Zgadzam się z Nemo, dziennikarze duzo dobrego ale i dużo zlego - jak w tym
                  artykule to zlego czynią. Byle wzbudzic sensację, zero dbalości o prawdę. I ta
                  mania od 15 lat - akcentowania niemocy policji i wszechmocy bandytów...
              • Gość: Tomek Re: Do więzienia za moje pieniądze? Pod ścianę! IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 30.11.04, 10:48
                Najsmutniejsze jest to, że tym draniom wszystko ujdzie na sucho. Żaden sąd nie
                > uwierzy tej rodzinie, liczyć się będą tylko zeznania bandytów w kominiarkach.
                > Kiedyś zabijali w Gdańsku czy Katowicach, dzisiaj zabijają wszędzie, jednych
                > kryminalistów zastąpili inni.
                > Gdyby tak zrobili z moją rodziną i moim psem, to załatwiłbym sobie
                od "ruskich"
                > kilka granatów i rozwalił gniazdo tych szerszeni, bez względu na konsekwencje.
                > Chłop ukradł drewno na 200 zet to mu sterroryzowali rodzinę, a są bezsilni
                wobec np. hołoty na stadionach. Żałosne!!!
                Zalosny to jestes TY bo nie rozumiesz co czytasz. CHLOP DOSTAL PO DUPIE NIE ZA
                TO ZE UKRADL DZREWO A ZA TO ZE GROZIL POLICJI SIEKIRA.

• Gość: Zdziwiny Re: Do więzienia za moje pieniądze? Pod ścianę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:38
                  Tyle dni mineło a wy wszyscy przeżywacie jak stonka wykopki. Może pismaki
                  pojadą znowu z nami, bo w nocy też zastrzelimy kilka psówjeżźli zajdzie taka
                  potrzeba. A tak szczerze to żle zrobili bo powinni zastrzelić "chłopka?"
                  BANDZIORA a nie nic nie winnego psa. Pamietajcie następnym razem nie mylcie psa
                  z właścicielem. Pozdrawiam.
                • Gość: Zdziwiny Re: Do więzienia za moje pieniądze? Pod ścianę! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:40
                  A cha nie wiem czy ty płacisz swojue podatki bo z tego co sie orientuję na "
                  bezrobotnych" idziue czc budżetu" nierobie. Jaki podatki njpierw znajdx legalna
                  pracę !!!!!!!!!!!!!!!!! Za mojer pieniądze ...????!! hahaha
              • Gość: jancio Re: Do więzienia za moje pieniądze? Pod ścianę! IP: *.twarda.pan.pl / *.twarda.pan.pl 30.11.04, 12:41
                Tak jest, pod ścianę tych damskich bokserów!
              • Gość: fikolek Dziennikarka zaatakowała za kradzież drewna IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.11.04, 12:45
                a antyterroryści zaatakowali za groźby z siekiera w ręku
                połowa tutaj nie kuma co sie wydarzyło
                cięzko być policjantem wśród tak rozkojarzonych dziennikarzy i obywateli
            • Gość: Tomek Re: do więzienia drani ! IP: *.dsl.emhril.ameritech.net 30.11.04, 10:45
              To ty Kazek piszesz obrzydlistwa i przeinaczasz fakty. ANTYTERORYSCI ZOSTALI
              WEZWANI BO TEN CZLOWIEK GROZIL POLICJI SIEKIERA A NIE DLATEGO ZE UKRADL DRZEWO.
              Gdyby poszedl z policjantami nie byloby tej calej afery. Albo zgadzamy sie na
              anarchie i kazdy jak popelni przestepstwo moze sobie policje "odgonic" siekiera
              (nozem, pistoletem, itp.) albo przestrzegamy prawo. W Ameryce w ktorej mieszkam
              zostalby zastrzelony ten ktory grozi siekiera a nie pies. Tak naprawde to
              szkoda mi tylko psa.
            • Gość: Asia Re: do więzienia drani ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 12:32
              ciekawe jakie konsekwencje poniosą panowie uzbrojeni po zęby.
      • Gość: nieznany Re: jakby pies mial na imie... IP: *.sympatico.ca 29.11.04, 19:01
        czy to ladnie tak nazwac psa Cygan-a jakby Cygan nazwal psa Polak to co?
        gdyby mial na imie Policja(notabene tez psy przeciez) to gdyby ktos krzyknal:
        stoj policja,to by sie napewno nie ruszyl i zylby do dzisiaj
      • Gość: anty Re: Zabili psa na oczach dzieci IP: *.lask.sdi.tpnet.pl 30.11.04, 00:51
        To dobre pies zastrzelil psa...........choc wolalbym by burek zagryzl
        zomowca...........
      • Gość: Markfrom Wisconsin Re: Zabili psa na oczach dzieci/Ci ludzie odejda!! IP: *.dsl.chcgil.ameritech.net 30.11.04, 13:50
        Ostatni rozmowca ten ostrozny zalicza sie do tego samego pokroju cwierc
        ludzi.Nie ma zadnego usprawiedliwienia na zadne barbazynstwo.Mam nadzieje,ze
        sprawa ta nie zostanie zatuszowana bo wtedy organizacja,w ktorej jestem
        zaangazowany zainteresuje sie ta sprawa (The Anti-Crulety Society).To nie byli
        antyterorysci,to byli bandyci (typu dzisiejszych mlodych anty kibicow
        pilkarskich),ktorzy sie wyzywaja w pracy.Kto kolwiek jest komendatem tych ludzi
        a nie zrobi porzadku w tej sprawie od wewnatrz, zrobimy male
        zamieszanie.Informacja o wydarzeniu przejdzie przez wiekszosc Stanow, ambasada
        Polska dostanie odpowiednie noty po to zeby mogla sie stwozyc opinia na to co
        panuje w niby "Europrjskim, cywilizowanym kraju" Mam rownierz nadzieje,ze Wy
        wszyscy,ktorzy macie serce i dusze tez poruszycie sprawe na wlasnym
        podworku.Bandytyzm z cywilizowanym swiecie musi byc tepiony na kazdym jego
        szczeblu.W tym wypadku musimy ukarac obie strony -"policjantow i zlodzieji"

Z powazaniem Mark Parker
    • Gość: resowia Re: Zabili psa na oczach dzieci IP: *.rzeszow.mm.pl 28.11.04, 19:06
      sympatycy Resovi za pamiętajcie to...
    • Gość: CHWDP ! Re: Zabili psa na oczach dzieci IP: 82.177.97.* 28.11.04, 19:59
      i czego debile z policji sie dziwia ze 90% ludzi Nienawidzi policjantów. jak
      tam same palanty i matoły pracuja. Zawsze i wszedzie policja Jeb***
      bedzie. !!!!
      • Gość: Janek Re: Zabili psa na oczach dzieci IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.11.04, 15:52
        inaczej bys mowil, gdyby to bylo twoje drzewo, twoja dzialka, samochod,itd.bo
        kradnie sie wszystko i wszedzie. albo ich niewinny piesek, ktory pogryzl twoje
        dziecko. brawo policja, bic bandziorow i zlodzieji.TAK JAK ONI BIJA I OKRADAJA
        NAS!!
        • Gość: asdfg Re: Zabili psa na oczach dzieci IP: *.waw.prince.pl / 212.160.146.* 29.11.04, 17:36
          no tak bezprawie to rzeczywiście jest majlepsza metoda na wprowadzenie państwa
          prawa
          ci ludzie, którzy mają nas bronoić przed bandytami sami nie są bandytami - jak
          mają szanse sobie "postrzelać" to bawią się w kowbojów - jedynie dla własnej
          zabawy teroryzują bezbronnych ludzi (dzieci, kobiety) - tak mniej więcej
          zachowywali się SS-mani w obozach koncentracyjnych

ciekwae, że są oni tacy twardzi do dzieci i psów, a nie do prawdziwych bandytów
          (od, których zresztą pewnie biorą łapówki)

i żeby było jasnie - nie popieram złodzieja drewna i jedo postępowania, ale
          jego czyn wydaje się niczym w porównaniu ze zbrodniczą działalnością "stróży
          prawa"
      • Gość: Janek Re: Zabili psa na oczach dzieci IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.11.04, 15:56
        Jesli nie jestes bandziorem, to zycze zeby cie bandziory mocno poturbowaly.
        Jesli jestes bandziorem , to cie rozumiem
        • Gość: ty cioto Re: Zabili psa na oczach dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 16:06
          ty chyba sam w policji pracujesz
        • Gość: Kazek Re: Zabili psa na oczach dzieci IP: *.p-s-inter.net 29.11.04, 19:13
          No przecież w tej sytuacji bandziorami okazali się ci w mundurach. No bo
          przecież nie to dziecko zmaltretowane, prawda? O czym piszesz? Bandzior jest
          bandziorem, neizaleznie od wyglądu. A ci z tego oddziału to bandziory prawdziwe
          i tyle. Na zbity pysk z policji! a dowódcę do prokuratury!
          • Gość: D-ca Re: Zabili psa na oczach dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:01
            Bandziora to oni zatrzymali a prawdziwe bandziory to dziennikarze. Drzewo to
            przykrywka. A jak dupek groził to mu się należało. Tak trzymać może wreszcie
            złodziej zacznie szanować Policjanta. A jak nie to sam mu chętnie zastrzelę
            psa.........!!!
        • Gość: pracuś Re: Zabili psa na oczach dzieci IP: *.vq.pl / *.vq.pl 29.11.04, 22:13
          tam ktoś z opieki społecznej był potrzebny a nie zbiry z policji.
          kilkoro dzieci a chłop sobie drzewa narąbał na zimę. chory kraj. nadwyżka węgla
          a ludzie mają zimno w domu , nadwyżka żywności a dzieci są głodne, bezrobocie a
          nie ma dróg . Jaki pan /prezydent/ taki kram.
          Te zbiRY policjanci niech sobie w nocy stoją po ulicach i pilnują innych zbirów
          którzy na naszą wolność i własność nastają.

• Gość: Rafał Re: Zabili psa na oczach dzieci IP: *.witominska.net 30.11.04, 08:45
          Bożenka była bardzo grzeczna i powiedziała ,że nikogo nie ma w dom ,a potem do
          psychologa i czepianie się policji.
          • Gość: mareg Re: Zabili psa na oczach dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 09:11
            Powiedziała że mamy nie ma w domu, a nie że nikogo, debilu! Czytanie nie
            zrozumieniem to dla ciebie za wysoka bariera jak widać .
      • Gość: POL Re: Zabili psa na oczach dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:44
        Ależ ty jesteś mądry iloraz inteligencji wacha się od - x do -100. Naucz się
        czytać nie chodziłop o drzewo tylko o art. 190kk i inne. Buraku
    • Gość: KUMATY Re: Zabili psa na oczach dzieci IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 20:32
      KOLEJNY POKAZ MĘSTWA BURAKÓW Z ZACZERNIA
      PROPONUJE ZROBIĆ IM TESTY NA ZAWARTOŚĆ AMFETAMINY WE KRWI
    • Gość: v Na pochybel takiej policji. Zwykłe bandziory tylko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.04, 20:56
      wszystkie tak samo ubrane + czapka z ptakiem. Bohater zasrany bo zastrzelił
      zwierze. Na pewno w obronie własnej cykor pierdo...ny. Życzę tym gnojom, żeby
      to samo spotkało ich żony i bahory.
      • Gość: dla V Re: Na pochybel takiej policji. Zwykłe bandziory IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 15:45
        Sam jesteś ...... A tak wogóle to skończyłes jakąś szkołe bo ty chyba nie
        umiesz czytać. Nie o drzewo chodziło tylko o art. 190kk i inne. A bachory to
        chyba ty masz
    • Gość: Klamerka Re: Zabili psa na oczach dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 21:30
      Jeżeli to prawda to jest to skandal. Ale czegoś mi brakuje np. dziewczyna nie
      chciała otworzyc drzwi bo nie było matki? Ale był ojciec, dorosły brat.......
      Czegoś nie rozumiem.
    • Gość: przerażony Re: Zabili psa na oczach dzieci IP: *.man.rsk.pl 28.11.04, 21:30
      scena jak codzienna z Iraku,dziwię się co do strat 200 zł z państwowej
      kiesy,tylko dlatego tak nie postąpią z gangsterami mafiami ,tu budżet stracił w
      yym roku miliard zł.i co tych nie tykać,albo są lepiej wyszkoleni.
      • Gość: olo Re: Zabili psa na oczach dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.04, 21:48
        skandal, kierownik powinien zostać odwołany, a policja tylko siebie ośmiesza,
        bandyci chodzą na wolności, na baranówce grupa gó..arzy teroryzuje ludzi, a
        tutaj jakiegoś złodzieja drewna cała brygada ściga,
        jesli doszło do bezpodstawnego ataku na psa, kara powinna być sroga, zresztą
        wedle obowiązującego prawa, zwiezrzeta nie srttanowią przedmiotu w sprawie,
        niestety ta policja potrafi albo przyłożyć pałą jakiemuś pijaczkowi albo
        terporyzować drobnych złodziei drewna do p[oważnych spraw się nie nadaje
    • Gość: ratunku! policja!! Zabili psa na oczach dzieci/ Ciekawe co dalej... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 04:57
      Brawo podkarpacka policja !!! W koncu wzieliscie sie do roboty ! Taktyka 'zero tolerancji' jest najlepsza! Jak jakas gowniara nie chce wpuscic Panow Policjantow do domu to w ryj ja pala, zakuc i ryjem o ziemie! A jak pies zaszczeka to zastrzelic... Tak sie buduje autorytet Wladzy! W koncu rozprawiliscie sie z krwiozerczym zlodziejem drewna i jego rodzina! BRAWO!!! Tylko ciarki mnie przechodza, kiedy pomysle, ze takie mety to policjancji...
      • Gość: ,., Re: Zabili psa na oczach dzieci/ Ciekawe co dalej IP: *.osk.enformatic.pl 30.11.04, 21:28
        policja to proste GNOJE zrownane z ziemia !!! a Gowniarzem mozesz nazwas
        sam /sama siebie dziecko jest wycgowane jesli ich nieznasz nie wypowiadaj sie
        na ten temat a policja sie zbyt cwaniakuje moze ty wkrocz na ich czolo a bedzie
        glupota calkowita !!!
        zreszta tak samo ty jak i ona moga se nachuchac w zimne i tam gdzie piepsz
        rosnie !!!!!!!!!
    • Gość: Szczydoniecki Bić złodzieji IP: *.res.pl 29.11.04, 07:29
      Złodzieji powinno się tłuc, tłuc i jeszcze raz tłuc. To paranoja kłamią,
      kradną, szczują psem (domysł :):)) a wy ich bronicie. Jak was okradną to
      zmienicie zdanie. Policja powinna być brutalna wobec przestępców.
      • Gość: oskar Re: Bić złodzieji IP: *.tfkable.pl 29.11.04, 13:01
        Masz 100% racji debilu,tylko nie rozumiem dlaczego nie idziesz w swoim
        rozumowaniu dalej.Za każdą kradzież policjant powinien mieć prawo zastrzelić
        złodziejaszka na miejscu (oczywiście jeśli nie jest on zbyt groźny i policjant
        nie zesra się ze strachu),a jeśli ma czas i ochotę powinien mieć prawo zburzyć
        jego dom i zgwałcić żonę i córkę (odpowiedzialność zbiorowa jak w Sraelu).
        • Gość: Hirsz Re: Bić złodzieji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:45
          Wszystko w porządku, tylko po co Izrael do tego mieszać? Gdybyś był trochę
          lepiej zorientowany w panujących tam stosunkach, to wiedziałbyś że w obronie
          Palestyńczyków często stają lewicowi izraelczycy z organizacji takich jak np.
          Gush Shalom. Niepotrzebnie wrzucasz wszystkich do jednego worka; rozumiem Twoją
          niechęć do izraelskiej prawicy i nazistowskich metod działania izraelskiej
          armii, ale normalnych izraelczyków też nazwą "Srael" obrażasz. Wracając do
          tematu, zgadzam się z Tobą, że zbrojny najazd na dom DOMNIEMANEGO złodzieja
          drewna, zastrzelenie psa i znęcanie się nad jego rodziną, to zdecydowane
          przegięcie. Nawet jeżeli ten mężczyzna rzeczywiście ukradł to drewno (co nie
          zostało jeszcze przecież udowodnione przed sądem), to tylko on za to powinien
          odpowiadać, a nie jego Bogu ducha winna rodzina i pies. Niestety, nasi dzielni
          policjanci wolą wyżyć się na rodzinie kogoś, kogo podejrzewają o kradzież
          drewna, albo na babci przechodzącej przez jezdnię na czerwonym świetle, niż
          walczyć z prawdziwym zagrożeniem, jakim są napompowane sterydami bydlaki,
          napadające z bejzbolami na ludzi. Pozdrawiam, i myślę że trochę niepotrzebnie
          się uniosłeś.
        • Gość: Szczydoniecki Re: Bić złodzieji IP: *.res.pl 30.11.04, 09:44
          Debilu??? no cóż :(. Proponuje przeczytać artykół, gość startował z siekierą do
          policjantów. To nie jest normalne zachowanie. Mój tok rozumowania zatrzymuje
          się na pewnym etapie. No wiesz debil to debil. Dalszy tok rozumowania
          pozostawiam ludziom z wyobraźnią neandertalczyka.
          • Gość: miop Re: to wersja zomowcow -widac sad nie dal jej wiar IP: 195.136.193.* 30.11.04, 15:40
            troche uwagi w czytaniu tresci i rozumieniu co sie czyta
            a nie wiernosc korytu izwiazanym z tym pogladom z rynsztoka koltunstwa
            i spolecznej niewiedzy
        • Gość: WXL Re: Bić złodzieji IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 02.12.04, 09:59
          Masz rację. Policjant powinien mieć prawo zastrzelić złodziejaszka, jeśli
          stawia opór. Co do domu i rodziny to chyba jednak trochę przesadziłeś Oskarze.
      • Gość: + Re: Bić złodzieji (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) IP: *.umcs.lublin.pl 29.11.04, 14:45
        Gość portalu: Szczydoniecki napisał(a):

> Złodzieji powinno się tłuc, tłuc i jeszcze raz tłuc. To paranoja kłamią,
        > kradną, szczują psem (domysł :):)) a wy ich bronicie. Jak was okradną to
        > zmienicie zdanie. Policja powinna być brutalna wobec przestępców.

Nigdy nic nie ukadles??? Z reka na sercu?
        Jesli ukradniesz slownik j. polskiego, to nie zglosze tego faktu na policje.
        • Gość: Szczydoniecki Re: Bić złodzieji (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.res.pl 30.11.04, 09:37
          Nigdy nie kradłem książek, ale też nigdy nie startowałem do policjantów z
          siekierą.
    • Gość: kasia Re: Zabili psa na oczach dzieci IP: *.com / *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 07:37
      to co czytam to chyba jest niemozliwe ---dzieci zakuwac w kajdanki ? to sie
      dzieje u nas ? bo niewierze
    • Gość: wern Co wy wszystcy chcecie od Policji? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 07:39
      Sytuacja jest przeciez dosyć wyraźnie opisana. Facet dzień wcześniej nie współpracował z gliniarzami tylko groził im siekierą. Na drugi dzień wysyła dziecko żeby otworzyło drzwi Policji i ich spławiło. Nie spodziewali się że wejda na siłę i to ich spotkało. A pies widocznie atakował obcych, zresztą jest napisane, że był to duży zwierzak więc kiedy zaczął szczekać mieli prawo się go obawiać. Wszystko wydaje mi się w miare normalne poza zachowaniem tego ojca który sam powinien był wyjść do policjantów, przecież mieszkali na uboczu, na pewno zauważyli jak podchodzili pod dom. Zwróćcie uwagę na to, że "poszkodowana" dziewczyna nie jest jakimś tam pięciolatkiem. A mamusia jeszcze lepsza do kościółka chodzą a kraść kradną.
      • Gość: Typ Re: Co wy wszystcy chcecie od Policji? IP: 80.51.168.* 29.11.04, 08:50
        I tak ma byc. Co mieli czekac az im piesek jaja odgryzie? Szkoda tylko, że nie
        dzialaja tak w stosunku do smieciarzy w dresach i innych gowniarzy z walacymi
        majtami, ktorzy wyglaszaja hasla w stylu CHWDP i takie tam (jesli juz -
        buraczane cwoki - to powinno byc ChWDP - debile). A może ChWWDPJ - sami sobie
        rozszwfrujcie cienkie bolki.A policja do dziela - szkoda tylko, że nie macie
        pozwolenia na odstrzal paru smieci (a powinniscie miec). W koncu te bandy
        nazywajace sia kibolami to nawet zwierzetami ciezko nazwac. A karalucha trzeba
        poprostu rozdeptac. Wszystkim to nam wyjdzie na dobre.
        • Gość: ktos Re: Co wy wszystcy chcecie od Policji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 11:34
          albo masz 12 lat albo jestes skonczonym idiota
          • Gość: wern Re ktoś IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 12:04
            Może nie ma 12 lat ale ma po prostu dość wszechobecnego barbarzyństwa, chamstwa i akceptowanego złodziejstwa.
            • Gość: z Barbarzyństwo to właśnie pokazała ta "policja",... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 12:56
              ...czyli jak się okazało zinstytucjonalizowani bandyci w kominiarkach na ryjach.
              • Gość: andrzej Re: Barbarzyństwo to właśnie - BZDURA IP: *.profiline.com.pl 29.11.04, 13:03
                Policja miala racje. jak juz ktos napisal, dosyc bezkarnosci .. za grozenie
                (jezeli to jest prawda) policjantowi powinna byc kara. a to ze psa odstrzelili.
                bardzo dobrze, jak ich atakowal, to sie bronili.
                • Gość: z Użycie środków adekwatnych do zagrożenia - wiesz.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 13:41
                  ...palancie co to oznacza? Kto stanowił takie zagrożenie, żeby wysyłać AT?
                  Dzieci, pies i jakiś kmiotek, co ukradł drewno albo i nie? Następnym razem
                  możesz zostać ty zastrzelony (np. jak ten chłopak w Poznaniu) jeśli ktoś
                  stwierdzi, że ukradłeś worek ziemniaków. I o to tutaj chodzi. A jeżeli osiłki z
                  Zaczernia nie potrafią psa potraktować butem, żeby się uspokoił, tylko muszą od
                  razu strzelać, to co takie cykory robią w AT? Na widok arabusa z nożem chyba
                  popełniliby zbiorowe samobójstwo.
                  • Gość: wern Do wyzywajacego innych od palantów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 14:04
                    Bubku, wtórny analfabeto. Nie zrozumiałeś jak widać tak sporego tekstu to wytłumaczę ci to krócej. Facet wcześniej groził policjantom siekierą - takie grożenie może być bardzo przekonywujace zaleznie od desperacji grożącego. Więc wezwali odpowiednio przeszkolonych policjantów którzy się właśnie czymś takim maja zajmować. A na miejscu ciebie nie było, skąd wiesz czy można było psa potraktować butem? Czy by tej nogi nie odgryzł?
                    • Gość: z Przeczytaj opinie większości i idź się leczyć... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 14:24
                      ...kretynie. Chyba jesteś jedynym, który nie zrozumiał tekstu. Jesli nie jesteś
                      zdolny do trzeźwej oceny wydarzenia, to po co zabierasz głos? Żeby bronić tych
                      zwyrodnialców? Co, masz tam szwagra, brata, chłopaka? "Odgryzł nogę"??? To był
                      pies a nie krokodyl pierwotny analfabeto.
                      • Gość: wern Opinia większośći mnie nie obchodzi mam swoją IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 07:17
                        Ja szukam rosądnego wyjasnienia sytuacji a nie automatycznie najeżdzam na policjantów.
                        • Gość: miop Re:raczej powiedz ze to twoje koryto i bedziesz go IP: 195.136.193.* 30.11.04, 15:46
                          bronil do konca
                          nasz zadatki na wybranie do sejmu nierzadnej RP
                          • Gość: wern A co, koniecznie muszę się przyłaczyć do chórku? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.04, 07:30
                            Wcale nie mam zamiaru. Staram się mysleć samodzielnie a nie przyjmować bezkrytycznie teksty niewydarzonych dziennikarzy. Tobie też polecam samodzielne myślenie.
                • Gość: zaza Re: Barbarzyństwo to właśnie - BZDURA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 23:02
                  tyle pochwalnych peanów publikuje się w mediach o AT owysokim ich wyszkoleniu,
                  ale ani razu nie słyszałem aby ktoś stwierdził że za moje podatnika pieniądze
                  nauczono ich myśleć.Nie winię wykonawców z rozkazem się nie dyskutuje,natomiast
                  należy zapytać KTO go wydał?.Czy nie dało się dupnąć chłopa innym sposobem jak
                  wychodził rano siku za stodołę?.Środki użyte były nieadekwatne do potrzeby.Tu
                  apel do osób szkolących AT dołóżcie w trakcie szkolenia jeden przedmiot-logiczne
                  rozumowanie.Byłem dwukrotnie okradziony i złodziejstwa raczej nie pochwalam tym
                  niemniej jednak to co się stało napawa mnie zgrozą,dokąd zmierzamy takim
                  postępowaniem,jak chcecie panowie budować nasze zaufanie do policji?.
          • Gość: Typ Re: Co wy wszystcy chcecie od Policji? IP: 80.51.168.* 29.11.04, 14:26
            Mam trochę więcej lat, a za idiotę sie nie uważam. Zreszta jak masz dziecko to
            spróbuj sie z nim przejśc np. na mecz piłki noznej, na wieczorny spacer do
            któregoś z parków itd. - to zobaczysz ile robactwa jest do odstrzału.
            • Gość: Hellboy Re: Co wy wszystcy chcecie od Policji? IP: 195.205.45.* 29.11.04, 14:55
              > Mam trochę więcej lat, a za idiotę sie nie uważam. Zreszta jak masz dziecko to
              > spróbuj sie z nim przejśc np. na mecz piłki noznej, na wieczorny spacer do
              > któregoś z parków itd. - to zobaczysz ile robactwa jest do odstrzału.

Bylo juz paru takich, co mowili dokladnie to samo. Ale kariere skonczyli w 1945
              roku.

• Gość: jery Re: Co wy wszystcy chcecie od Policji? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.11.04, 15:20
          ja jeszcze nie widzialem i nie slyszlem zeby po zgloszonej kradzierzy glaby z
          policji kogos zalpali !(natomiast ze biora lapowy slyszalem steki razy )
          natomiast zeby straszyc dzieci i strzelac do psa sa pierwsi a jak zobacza
          lysego karka to sraja ze strachu !
          • Gość: Pikuś KŁAMSTWO POWTAŻANE 1000 RAZY STAJE SIĘ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.04, 22:19
            .... NO CZYM JERY, NO CZYM...

P R A W D Ą!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: rumbu poicja dala ciala i tyle IP: *.com.pl 29.11.04, 16:44
        Kilkudziesieciu policjantow (w tym AT)na jednego faceta co w lesie drewna nacial
        ? Co za bzdura. Takiego goscia powinna zatrzymywac grupa powiedzmy 4 gliniarzy w
        5 minut, a nie pol wojska. Szkoda ze czolgu ze soba nie mieli i wsparcia z
        powietrza (nowy mysliwiec wielozadaniowy F-16 (albo dwa) bylby w sam raz...).
        Mysle ze zwyczajnie tesknili za akcja i zdrowo przesadzili, krzywdzac przy tym
        niewinne dzieciaki - powiedzmy otwarcie, takie rzeczy nie maja prawa sie zdarzac.

Z polska policja juz tak jest, ze do 1 frajera od drewna cala brygada
        podjechala, a jak prawdziwi bandyci odbijali tira to mieli przeciwko sobie kilku
        lokalnych gliniarzy z zacinajacymi sie starymi pistoletami.
        • Gość: rumbu Re: poicja dala ciala i tyle IP: *.com.pl 29.11.04, 16:54
          poprawka: *jednego frajera od drewna i siekiery
          co i tak nie zmienia obrazu sytuacji
      • Gość: pracuś Re: Co wy wszystcy chcecie od Policji? IP: *.vq.pl / *.vq.pl 29.11.04, 22:20
        a może oni naprawdę zimno mieli w domu i wzięli to co powinno im zapewnić
        dobrze zorganizowane Państwo /praca i chleb/ . Kilkoro dzieciaków - to może tam
        opieka społeczna powinna się pokazać a nie 50 chłopa. Ja też jakby moje dzieci
        miały chłodno poszedłbym do lasu i wziął drewna na opał .
        • Gość: wern Gadanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.04, 07:20
          Skad wiesz w jakiej sytuacji materialnej jest rodzina? I po co było im to drewno? Skąd wiesz że Państwo im nie pomaga?
      • Gość: Uborka Re: Co wy wszystcy chcecie od Policji? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 08:47
        Facet wyrąbał troche drewna na zime, bo pewno pieniędzy nie mają. Przyszła do
        niego policja ,to ich przegonił w 100 diabłów i słysznie. A drewno kradł z
        państwowego lasu (czyli również mojego, żeby nikt nie mówił że jakąś nie
        związaną ze mną włąsnością dysponuje).
        A ci (anty)TERRORYŚCI to bandyci, i parszywe gnoje jak Człowiek może zrobić
        takie rzeczy - wedrzeć się komuś do domu i złamać życie rodzinie za marne 215zł.
        PARANOJA.
        • Gość: PPWA Re: Co wy wszystcy chcecie od Policji? IP: *.focus.eu.org / *.dami-rz.pl 05.12.04, 18:58
          Jeśli popierasz złodziejstwo w jakiejkolwiek formie to sam bym cię butem do
          ziemii przylepił. Przegonić Policję siekierą bo coś ukradłem ? Musisz być nieźle
          zdemoralizowany. Powinni cie jak tego psa zastrzelić.
    • Gość: Roni Re: Zabili psa na oczach dzieci IP: 195.117.152.* 29.11.04, 08:58
      Tutaj niechodzi o antyterorystów, chodzi o policje która była wczesniej i
      niewierze by niedali sobie rady(wiem bo mieszkam w Błażowje)poto aż wzywac
      antyterorystów- antyterorysci zrobili to co powinni zrobic i zrobili to dobrze.
      Jesli władza wzywa antyterorystów to musi miec powazne uzasadnieni bo ci goscie
      są do tego szkoleni i nie dziwie sie ze zrobili to co zrobili-bo zostali
      wezwani i oni mają rozkaz opanowac situacje bez zadnych strat. Policja w
      Błazoej powinni co jakis czas na przeszkolenia wysłac bo tylko jeżdzą swoim
      poltkiem i grają waznych kolesi a tu gość wypad na nich i nie dają sobi rady
      dlamnie to żart- to wkoncu od czegoś ci policjaci w tym komisarjacie. Jesli by
      ich ktoś wysłał na baranuwke to oni bychyba wojsko wezwali.
      Podsumowując to dlamnie nie mozna tutaj krytykowac antyterorystów tylko
      policjantów któzy w prosty sposób mogli opanowac sytuacje.
    • Gość: starfa Re: A bandyci chodza wolno!!! A media manipuluja! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 29.11.04, 09:01
      Mojego ojca pobil sasiad. Policja nawet nie kiwnela palcem. Nawet nie przeslala
      mu pouczenia!! Tutaj moze rodzina biedna.. popatrzcie ile tam dzieci to sie
      biora za porzadek.. CHORE!!! Tchorzostwo i tyle... ja to postrzegam jak
      ćwiczenia z brutalności na uboczu tak, żeby nikt nie widział.. i myśleli, że
      nikt nie powie..tchorzostwo i bezprawie!!
    • Gość: roni Re: Zabili psa na oczach dzieci IP: 195.117.152.* 29.11.04, 09:03
      Szkoda mi tylko dzieci.
    • Gość: Piotr Ukarać tchórzostwo i bestialstwo policjantów IP: 213.76.135.* 29.11.04, 09:19
      Uważam że należy karać złodzieji drzewa, ale to co pokazali policjanci to jest
      skandal, po którym powinni zostac natychmiast zwolnieni z pracy. W dodatku
      pomyślmy jaki szok przeżyło dziecko, które widziało śmierć ukochanego zwierzaka.
      jednym zdaniem: bestie w policyjnych mundurach, zwykli tchórze bojący się
      gó..arzy na osiedlach wyżywają się i pastwią na ludziach i zwierzętach.
      Mam nadzieję że prokuratura się zajmie tym wybrykiem bo jest przecież ustawa o
      ochronie zwierząt.
    • Gość: obserwator Re: Zabili psa na oczach dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 10:00
      To jest właśnie policyjne bydło, dostają wpie..od bandziorów to sobie to
      zrekompensowali na biednym człowieku (być może ukradł to drewno ). Jak są tacy
      silni to niech się wezmą za, np. Kulczyka.
      To są prostaki tak po stronie osób kierujących tą akcją , jak również po
      stronie szturmującej.
      Facet z gromadką dzieci zagroził i im bardzo,........
      Tumany francowate, bezmózgi pie..ne, pobawcie się swoimi jajami, a nie
      bronią debile.
      ...a gdzie są dzisiaj obrońcy praw zwierząt?.
    • Gość: Rumcajs Re: Zabili psa na oczach dzieci IP: 213.76.135.* 29.11.04, 10:04
      Proponuję sprawdzić zawartośc szarych komórek w czaszkach tych panów.
      Mozliwe ,że wyjdzie wynik ujemny. Bezbronnych luzdi potrafia pałowac bez
      opamietania. Gdy trzeba zaregawać tam gdzie tego wymaga sytuacja to są albo po
      czasie albo srają w portki ze strachu. Pytanie jest takie kto ich nauczył tych
      gestapowskich metod.
    • Gość: j@no Re: Zabili psa na oczach dzieci IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 29.11.04, 10:29
      Paranoja, pan rzecznik twierdzi,że do zamków strzela się z broni gładkolufowej
      gumowymi kulami.
      To do czego strzela się ołowianymi brenekami?
      Do ludzi w Łodzi?
      To przez pomyłkę.
    • Gość: tankista Re: Zabili psa na oczach dzieci IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 29.11.04, 10:46
      Co chcecie od biednych oilicjantów.
      Przecież czołgów nie użyli, a mogli.
      Mogli BRDM-em wjechać w chałupę,mogli ją ostrzelać z ppanc i RKMd,a tak,co się
      stało,że zakuli dziecko zamiast postawic w kącie?Wyglądała na 14 lat,można było.
      Tak Policja traci oparcie w społeczeństwie i to za pieniądze tego
      społeczeństwa.
    • Gość: Old Hors Re: Za trzy pokolenia nie będzie krzdzieży ! IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 29.11.04, 11:15
      Witam.
      Znam ten region od ponad 5 dziesiątków lat i mam pewność że krzdzieże drzewa od
      39 roku są czymś normalnym /fakt Frajer ! to ten co przywiezie do domu drzewo z
      własnego lasu a nie z lasu sąsiada lub państwowego czytaj niczyjego -
      wspólnego / i to jest 11 przykazanie zgodne z dekalogiem.
      I takie opisy i artykuły / wrażliwych pismaków dają mi pewność mojej tezy że
      problem normalnego złodzijstwa za ogólnym przyzwoleniem zaniknie nie wcześniej
      niż za trzy pokolenia - ale to juz nie mój problem !!!!!!!
      Pozdrawiam Old Hors.
      • Gość: Rohan Re: Za trzy pokolenia nie będzie krzdzieży ! IP: 81.15.189.* 29.11.04, 11:26
        Masz rację, Old Horse!
        Tatuś złodziej w jeden dzień straszy policję siekierą (to się nazywa czynna
        napaść na funkcjonariusza).
        Następnego dnia wysługuje się córeczką, bo sam boi się podejść do drzwi.
        Dziecko, biedne i nieszczęśliwe kłamie w żywe oczy, że nie może otworzyć, bo
        mamy nie ma w domu. Oczywiście ani słowa o tatusiu i dorosłym braciszku. Potem
        szczucie psem policji, a teraz płacz, zgrzytanie zębów i pierwsza naiwna GW w
        Rzeszowie, czyli Pani Ania Gorczyca jako etatowa obrończyni uciśnionych przez
        brzydką policję.
        • Gość: obywatel Re: Za trzy pokolenia nie będzie krzdzieży ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.11.04, 16:59
          zgadzam się z przedmówcami, ta relacja z takim tytułem śmierdzi mi
          nieobywatelska postawą, może dziennikarze są tak naiwni że myślą iż zawsze gdy
          krytykują - tutaj bez ladu i składu, (a pani psycholog relacjonowana
          najwyraźniej nic nie wie o siekierze tatusia, wie tylko o drewnie) - to pomagają
    • Gość: anty Re: Zabili psa na oczach dzieci IP: *.is.net.pl / 217.144.192.* 29.11.04, 12:45
      To GESTAPO tylko przy biednych ludziach!
      Kiedy to bezprawie sie skonczy ...Policja niech wykarze sie przy mafi a nie
      niewinnych bezradnych ludzi to gestapo!Komendant powinien byc wywalony
      dyscyplinarnie tu nie ma tlumazcenia i obciazony kosztami akcji a nie
      podatnicy.Mysle ze kiedys dowiemy sie o dalszym losie winnych i kto przeprosi
      dzieci i pokrzywdzonych!
    • Gość: dariodeb Re: Zabili psa na oczach dzieci IP: *.pl / 80.51.255.* 29.11.04, 12:51
      Takich kretynów powinni natychmiast usunąć z policji, jak goście przeszli testy
      psychologiczne?
    • Gość: Frajer Re: Zabili psa na oczach dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 12:52
      je..e gnoje - jezeli sa oczywiscie tym urazeni to niech wezma mnie do sadu, ale jestem bardzo
      wzburzony i sie wybronie:) Za duzo sie ku.. amerykanskich filmow naogladali
    • Gość: lars Re: Zabili psa na oczach dzieci IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.11.04, 12:59
      Co do "akcji" at ktoś musiał napisać wniosek i odpowiedni o go "umotywować"
      ciekawe jakie motywy kierowały wnioskodawce , At nie używa się do zwykłej
      siekiery wiele przypadków było ,że policjanci z komisariatów dawali sobie radę
      bez At, czyli coś napisali "ważnego" ,że ktoś zatwierdził ten wniosek .Kto ?
      Szkoda AT na taką 'akcje ' to jest kosztowne ,co do zabicia psa , Rohan znam
      cię z innego forum i tam wypowiadasz się bardzo sensownie , a tu z całym
      szacunkiem , gość z AT boi się psa , maja tarcze etc. jest rodzina można jej
      kazać uspokoić psa , albo tak po chłopsku uwalić mu meszta a goście z at to
      potrafia , zabicie psa jest błędem , a największym użycie At , / kradzież
      drzewa / ew. grożenie siekierą to wtedy powinni chwycić za broń gościa na glebe
      i po sprawie .A co do p.redaktor to Rohan inne gazety też piszą o tym !
      Najważniejsze co napisali we wniosku ,że komendant wysłał AT???A pani redaktor
      niech drąży temat kto i dlaczego podpisał wniosek na użycie at !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka