Dodaj do ulubionych

Do ludzi z okolic Przemysla, pomocy

06.01.05, 22:35
Jestem z innego rejonu polski i mam mozliowsc odbycia praktyk w gospodarstwie
rybackim konkretnie na stwach karpiowych i mam pytanie gdzie znajduje sie ta
mijescowosc czyli Starszawa. Prosze powiedzcie w którym kiernku od przemysla
ta miejscowosc lezy i ile km jest od Przemysla do Starszawy. rposze o pomoc
Obserwuj wątek
    • Gość: darino Re: Do ludzi z okolic Przemysla, pomocy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.05, 08:33
      Starzawa, Radawa.
      To chyba rejon pomiędzy Jarosławiem a Lubaczowem.
      Jeśli nikt nie podpowie Ci do popołudnia, to sprawdzę w domu i odpiszę.
      • rychu_z_przemysla Re: Do ludzi z okolic Przemysla, pomocy 07.01.05, 11:49
        Chodzi ci o Starzawę, a nie Starszawę.
        Miejscowość jest na pólnocny wschód od Przemyśla, w kierunku granicy z Ukrainą,
        do tej miejscowości jest około kilkunastu kilometrów.
        Szkoda ze nie zapytales/as na forum Przemysl, a takie istnieje i jest forum
        bardzo aktywnym.
        Pozdrawiam

P.S. Do darino.
        Darino nie wprowadzaj ludzi w błąd.
        Ostatnio ktos sie pytal o odleglosc Radymno- Przemysl i tez zle napisales.
        • mer5 Re: Do ludzi z okolic Przemysla, pomocy 07.01.05, 13:31
          Czy mi moglbys podac link do tego forum i czy mi podasz jaks mape internetowa w
          kótrej jest tta miejscoweosc zaznaczona. dzieki i pozdrawiam
          • Gość: Rohan Re: Do ludzi z okolic Przemysla, pomocy IP: 81.15.189.* 07.01.05, 18:37
            na przykład www.powiat.przemysl.pl/pp.php?ist=6002

Ale jeżeli masz zamiar tam pojechać, to zaopatrz się w jakąś papierową mapę, np
            atlas drogowy Polski. Przyda Ci się i w innych okazjach!
            • mer5 Re: Do ludzi z okolic Przemysla, pomocy 08.01.05, 22:26
              Czy moezcie powiedziec w któryym kierunku lezy ta wioska czyli na jak wieszksza
              wisoek tzreba jechac aby tam dojechac. I czy czestow atmta strone kursuja
              autobusy pks
              • darino gmina Stubno 09.01.05, 09:07
                Starzawa leży w gminie Stubno, a resztę musisz już sam wykombinować z mapą. Na
                pewno jeżdżą do Stubna i Kalnikowa autobusy z dworca PKS w Przemyślu - sprawdź
                sobie rozkład na necie !
              • Gość: Meno Re: Do ludzi z okolic Przemysla, pomocy IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.05, 15:46
                Czesc podaje ci 2 autobusy ktore odjezdzaja z przemysla ale kursuja one tylko w
                dni nauki szkolnej:6:15, 13:40. Z powrotem jest problem bo tylko kursuje jeden
                rano: 6:45 . Narazie
                • Gość: jaaa Re: Do ludzi z okolic Przemysla, pomocy IP: *.3web.net 09.01.05, 18:44
                  Do Stubna jezdza bardzo czesto autobusy - pks, prywatne, a takze busy.
                  • mer5 Re: Do ludzi z okolic Przemysla, pomocy 09.01.05, 20:23
                    A czyte prywatne busiki to gdzies stoja koło dworca pks? I ile km jest od tej
                    buczno do Starzawy? I czy mozna przejsc sie na piechote z plecakim na karku?
                    • Gość: jaa Re: Do ludzi z okolic Przemysla, pomocy IP: *.3web.net 10.01.05, 04:22
                      >>> I ile km jest od tej buczno do Starzawy? <<

A skad wziales jakies >buczno< - co to jest??
                      • mer5 Re: Do ludzi z okolic Przemysla, pomocy 10.01.05, 16:21
                        Pomyliłem sie poprostu chodzi mi os tubno:) i sorry za pomyłke
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka