Gość: Jerzy IP: 81.15.189.* 12.01.05, 21:14 Witam,mam zamiar wyjechac na wczasy do Bulgarii z biurem podrozy Art-Tour,czy realizuje obietnice ofertowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: radek Re: wczasy w Bułgarii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 15:15 Po co płacić pośrednikom? wsiadasz w samochód i nie kupujesz kota w worku tylko na miejscu wybierasz ośrodek, który Ci się spodoba najbardziej (zarówno cenowo jak i pod innymi względami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Re: wczasy w Bułgarii IP: 81.15.189.* 14.01.05, 20:53 Troje dorosłych, dwoje dzieci i tak jechac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Re: wczasy w Bułgarii IP: *.osk.enformatic.pl 16.01.05, 19:04 ja tak byłem w rumunii, hoteli i pensjonatów pełno do wyboru do koloru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodowy Re: wczasy w Bułgarii IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 17.01.05, 13:44 Rumunia & Bułgaria rulezzz Najpierw góry potem morze ! Pieprzyć "polackie" stereotypy ! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkaniec Re: wczasy w Bułgarii IP: *.osk.enformatic.pl 17.01.05, 21:19 Byłem w ubiegłym roku przez biuro (inne) i tkz. "FRYCOWE" zapłaciłem. Tego roku wybieramm się z rodziną sam bez pośredników. Co do wiarygodności biura zapytaj u Wojewody. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cycek Re: wczasy w Bułgarii IP: *.ri.ri.cox.net 18.01.05, 04:25 jakie ceny w bulgari: hotel, zarcie, panienki, taksowki i inne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zigi Re: wczasy w Bułgarii IP: *.osk.enformatic.pl 18.01.05, 12:10 - w bulgarii nie wiem ale w rumunii *** hotel (costinesti) 900 000 lei za noc z extra widokiem na morze z tv lodówką - śniadanie w hotelu obsługiwane przez hamskich kelnerów, musiałem sprawdzać w słowniku jak jest masło po rumuńsku, nie było gościa 20 minut i przyniósł mi w końcu masło jak już zjadłem śniadanie - można znależć parterowe domki w lesie za 500 000 lei ale mniejszy standard - obiad w restauracji costinesti 200-400 000 lei dosyć drogo - muzyka do 12 w nocy tak głośna że się w p... nie mieści - plaża usypana petami papierosowymi - tanie przejażdżki bananą 50 000 lei - dyskoteki takie że wszyscy stoją nikt nie tańczy w parach - powrót pociągiem sypialnym trzeba zamówić kuszetkę minimum tydzień przed ogólnie super Odpowiedz Link Zgłoś