Dodaj do ulubionych

wczasy w Bułgarii

IP: 81.15.189.* 12.01.05, 21:14
Witam,mam zamiar wyjechac na wczasy do Bulgarii z biurem podrozy Art-Tour,czy
realizuje obietnice ofertowe?
Obserwuj wątek
    • Gość: radek Re: wczasy w Bułgarii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.05, 15:15
      Po co płacić pośrednikom? wsiadasz w samochód i nie kupujesz kota w worku tylko
      na miejscu wybierasz ośrodek, który Ci się spodoba najbardziej (zarówno cenowo
      jak i pod innymi względami)
      • Gość: Jerzy Re: wczasy w Bułgarii IP: 81.15.189.* 14.01.05, 20:53
        Troje dorosłych, dwoje dzieci i tak jechac?
        • Gość: zigi Re: wczasy w Bułgarii IP: *.osk.enformatic.pl 16.01.05, 19:04
          ja tak byłem w rumunii, hoteli i pensjonatów pełno do wyboru do koloru
          • Gość: lodowy Re: wczasy w Bułgarii IP: *.uci.agh.edu.pl / *.uci.agh.edu.pl 17.01.05, 13:44
            Rumunia & Bułgaria rulezzz

Najpierw góry potem morze !

Pieprzyć "polackie" stereotypy ! ;-)
    • Gość: Mieszkaniec Re: wczasy w Bułgarii IP: *.osk.enformatic.pl 17.01.05, 21:19
      Byłem w ubiegłym roku przez biuro (inne) i tkz. "FRYCOWE" zapłaciłem. Tego roku
      wybieramm się z rodziną sam bez pośredników. Co do wiarygodności biura zapytaj
      u Wojewody.
      Pozdr.
      • Gość: cycek Re: wczasy w Bułgarii IP: *.ri.ri.cox.net 18.01.05, 04:25
        jakie ceny w bulgari: hotel, zarcie, panienki, taksowki i inne?
        • Gość: zigi Re: wczasy w Bułgarii IP: *.osk.enformatic.pl 18.01.05, 12:10
          - w bulgarii nie wiem ale w rumunii *** hotel (costinesti) 900 000 lei za noc z
          extra widokiem na morze z tv lodówką

- śniadanie w hotelu obsługiwane przez hamskich kelnerów, musiałem sprawdzać w
          słowniku jak jest masło po rumuńsku, nie było gościa 20 minut i przyniósł mi w
          końcu masło jak już zjadłem śniadanie

- można znależć parterowe domki w lesie za 500 000 lei ale mniejszy standard
          - obiad w restauracji costinesti 200-400 000 lei dosyć drogo
          - muzyka do 12 w nocy tak głośna że się w p... nie mieści
          - plaża usypana petami papierosowymi
          - tanie przejażdżki bananą 50 000 lei
          - dyskoteki takie że wszyscy stoją nikt nie tańczy w parach
          - powrót pociągiem sypialnym trzeba zamówić kuszetkę minimum tydzień przed

ogólnie super
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka