Dodaj do ulubionych

Wyciągi narciarskie na Podkarpaciu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.01.05, 10:44
Dlaczego nigdzie nie można znaleźć informacji o nowym wyciągu w Puławach
Górnych który miał być otwarty od dzisiaj, czy to jest aż tak trudne?
Obserwuj wątek
    • Gość: marakesz Re: Wyciągi narciarskie na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 19:38
      gdzie ta zima ?? gdzie info o aktualnych warunkach na stokach >??????????
    • Gość: Perez Re: Wyciągi narciarskie na Podkarpaciu IP: *.siedliska.sdi.tpnet.pl 22.01.05, 08:57
      Większość informacji zamieszczonych tutaj o wyciągach jest nieaktualna,
      niektóre wyciągi wogóle nie funkcjonują nie mówiąc już o aktualnych cennikach
      obowiązujących na wyciągach. Czy gazeta.pl nie jest w stanie podawać
      uaktualnionych informacji, to ją przerasta ???
      • Gość: marakesz Re: Wyciągi narciarskie na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 21:09
        chodziła Dylągówka w sobotę ?
        • Gość: x-x Re: Wyciągi narciarskie na Podkarpaciu IP: *.smala.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.05, 16:48
          Dużo ludzi było na stokach w okolicy Rzeszowa? Jakie były kolejki? czy dało sie
          pojeździć?
    • Gość: Ziutek Re: Wyciągi narciarskie na Podkarpaciu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 11:41
      Byłem w Puławach w niedzielę, 4 godziny 4 zjazdy, tłum jak hipermarkecie w
      sobotnie popołudnie
      • Gość: tomx Re: Wyciągi narciarskie na Podkarpaciu IP: *.man.rsk.pl 25.01.05, 00:05
        a ja byłem w poniedziałek o 18, wyciag miał byc czynny do 20 ale ze wzgledu na
        duze zainteresowanie byl czynny do 21,30 i bylem ostatnim narciazem ktory
        zjechal hmmmm 5 zjazdow w ciagu godziny... to chyba dobry rezultat prawda?
    • Gość: kzimierz z krosna Re: Wyciągi narciarskie na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 19:59
      dlaczego ceny biletów są takie wysokie, dlaczego sprzedaje się alkohol w budce
      z piwem
      • Gość: marian narciarz wc Re: Wyciągi narciarskie na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 20:03
        ty durniu przecież bez tego można zamarząć
        • Gość: jegorsnowbordzista Re: Wyciągi narciarskie na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.01.05, 20:05
          przecież tam nie ma alkoholu
    • Gość: aska Re: Wyciągi narciarskie na Podkarpaciu IP: *.osk.enformatic.pl 31.01.05, 21:39
      www.kiczerapulawy.pl :) to adres tego wyciagu w Puławach. Ja nie wiem o czym wy
      wszyscy tam piszecie... że niby drogo? że duże kolejki? Moim zdaniem jest to
      jeden z tańszych wyciągów w naszej okolicy w stosunku do warunków. A kolejki.
      Byłam w sobote i najeździłam sie do woli:) Chyba mieliście pecha...
      • Gość: apilus Re: Wyciągi narciarskie na Podkarpaciu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.02.05, 08:41
        może ktoś wie czy w okolicach Sanoka są jakieś konkursy narciarskie dla
        maluchów.
    • Gość: R.R Re: Wyciągi narciarskie na Podkarpaciu" Karlików" IP: *.smoczka.ptc.pl 14.02.05, 22:54
      Byłem 12 lutego 2005r. w Karlikowie-tragedia!!! Byłem tam pierwszy i ostatni
      raz!!!! nigdy mnie i moich znajomych tam juz nie zobacza!!!A więc :
      1.Wypożyczalnia sprzetu mieści sie w piwnicy jakiegos budynku do której moze
      wejsć tylko dwie osoby!(chyba ze to znajomi to bez kolejki)podczas oczekiwania
      na sprzęt trzeba miec ze soba parasol bo kapie z sufitu na łeb! około godz 11
      trzeba zapomniec o wypozyczeniu nartek bo ostatnia para ( a jest ich chyba 30
      par wszystkich )sie właśnie skonczyła!
      2.Do wyciagu trzeba sie uzbroić w cierpliwość czas oczekiwania około 15min!
      3.zaplecze socjalne -tragedia!!ubikacje w jakims starym blaszanym kontenerze,a
      kiełbaski niezjadłem bo w zadymionym namiocie nie znalazłem końca kolejki!
      4.Z powodu duzej liczby chetnych wszystko ZDROZAŁO NA PNIU!(wypozyczenie nartek
      i butów z "dawnej epoki"zdrozało natychmiast z powodu popytu na 50 zł.
      Szczerze mówie -nigdy wiecej "Karlikowa"!!!!
      • Gość: skalite Re: drożyzna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 08:28
        Drożyzna jest wszędzie ...

Niedawno wróciłem ze Szczyrku był to już mój 9 raz tam zimą (jeżdżę regularnie
        od 96) i chyba byłem po raz ostatni ...szaleństwo cenowe jest niewyobrażalne
        tak przy wyciągach jak i wszędzie wokół w sklepach ...na przecież za ten 1000
        zł (!) za 1 osobę za tydzień już na pewno można sobie coś porządnego za granicą
        zorganizować ,coś o wyższym standardzie i jakości usług ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka