moyyra 19.01.05, 13:34 Czy któraś z Was miała z nim styczność i co o nim sądzicie ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patatajowa Re: dr A. MROZEK 20.01.05, 09:16 Chodzi o Adama Mrozka?Przyjmuje w Medyku - tzn robi chyba tylko usg i pracuje w szpitalu na Lwowskiej.Dość sympatyczny, ja robiłam u niego kilka razy usg w ciąży-jest dokładny i wyjaśni ci co widzi :), pozdrawiam patatajowa Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Re: dr A. MROZEK 20.01.05, 12:11 No ja akurat chodzę do niego prywatnie do Asklepiosa i na początek wydaje się równym gościem. Chciałabym, aby odezwały się dziewczyny u których prowadził ciąże i czy były jakieś zastrzeżenia co do niego. Odpowiedz Link Zgłoś
haidi1976 Re: dr A. MROZEK 21.01.05, 19:29 ja miałam styczność z panem Mrozkiem kilka razy. Na początek wydaje się dość sympatyczny, ale po bliższym poznaniu okazuje się że jest zarozumiały. Ma specyficzne poczucie humoru i nieraz widywałam łzy w oczach jego pacjentek po tym jak z nich żartował. Haidi Odpowiedz Link Zgłoś
moyyra Re: dr A. MROZEK 24.01.05, 14:54 No nie...poczułam się nieco skonfundowana...co prawda moja bratowa chodziła do niego z 3 ciążami i jakoś nie miała zastrzeżeń co do niego. Niemniej jednak nie podoba mi się to, że będę musiała iść na Lwowską (już naczytałam to i owo). Zobaczymy jak to będzie, w końcu mam przed sobą jeszcze te 7,5 mies i czas, aby się zastanowic. Bardzo dziękuję za wszelkie opinie o nim. Odpowiedz Link Zgłoś
bbas Re: dr A. MROZEK 26.01.05, 21:34 A ja uważam, że jest całkiem sympatyczny. Co prawda nie prowadził żadnej mojej ciąży, ale kilka razy robił mi USG z bliźniaczkami, leżałam trochę na patologii, więc sobie troszkę poobserwowałam. Jak dla mnie gość jest na plusie. Basia mama 4 lasek Odpowiedz Link Zgłoś
kaha2004 Re: dr A. MROZEK 19.01.06, 18:22 dr Mrozek odbierał u mnie poród było super- jeśli poród może być fajny. potrafił super rozładować sytuację, rozmawiał ze mną opowiadał kawały - rewelacj, pomimo tego ze nie byłam jego pacjentką. ciąże moją prpwadził J.Śliwa - polecam jako specjalitę, trochę małomówny ale o.k Odpowiedz Link Zgłoś
jndrk Re: dr A. MROZEK 19.01.06, 20:58 Doktor Adam Mrozek prowadzi obecnie moją ciążę i ja jestem z niego zadowolona. Nigdy nie żartował ze mnie, ani też nigdy nie doprowadził mnie do łez. Ostatnio leżałam na patologii i muszę przyznać że interesował się mną. Ne czułam się przez to w szpitalu przedmiotowo. Nie jestem pokorną osóbką, zawsze mam do niego jakieś pytania i on zawsze na wszystkie cierpliwie odpowiada. To że ciążę prowadzi Mrozek wcale nie oznacza iż poród musi odbyć się w Szpitalu nr 2. Ja tym razem wybieram sie do "2", bo pierwszy poród w "miejskim" wspominam fatalnie. Dla mnie lekarz nie musi być słodki jak cukierek, wymagam, żeby traktował mnie poważnie i odpowiadał na moje pytania. Mrozek spełnia moje wymagania. Ja Mrozka polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
awicz1 Re: dr A. MROZEK 22.07.06, 12:47 Ja raz miałam stycznosc z dr Mrozkiem i wiecej do niego niepójdę. Potwierdzam ma rzeczywiscie specyficzne poczucie humoru, aż za bardzo i jest bardzo, bardzo zarozumiały. Wydaje mu się ,ze wszystkie rozumy pozjadał - nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jndrk Re: dr A. MROZEK 26.07.06, 15:01 Może i jest zarozumiały ale bardzo dobrze czyta usg. A to w ciaży jest najważniejsze. Mnie jego żarty nie przeszkadzają, puszczam je mimo uszu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: dr A. MROZEK IP: *.stwist.pl 10.04.23, 11:10 bardzo odradzam wizytę u tego lekarza , z wielką łaską przyjął mnie na wizytę na izbie na lwowskiej lekceważąc moje objawy w ciąży takie jak błyski w oku , zaburzenia widzenia , wysokie ciśnienie, ktore mogły oznaczać stan przedrzucawkowy . Byłam bardzo zdenerwowana i zmartwiona a jego zachowanie spotęgowało mój stres w ciąży i myślałam nawet że zaraz zaczną odchodzić mi wody . Lekarz ma obowiązek sprawdzić każdą naszą wątpliwość dotyczącą stanu naszego zdrowia nawet jeśli jest błaha a pan doktor kompletnie mnie poniżył mówiąc ,,wie pani która jest godzina ?'' Odpowiedz Link Zgłoś