Dodaj do ulubionych

dr A. MROZEK

19.01.05, 13:34
Czy któraś z Was miała z nim styczność i co o nim sądzicie ??
Obserwuj wątek
    • patatajowa Re: dr A. MROZEK 20.01.05, 09:16
      Chodzi o Adama Mrozka?Przyjmuje w Medyku - tzn robi chyba tylko usg i pracuje w
      szpitalu na Lwowskiej.Dość sympatyczny, ja robiłam u niego kilka razy usg w
      ciąży-jest dokładny i wyjaśni ci co widzi :), pozdrawiam patatajowa
      • moyyra Re: dr A. MROZEK 20.01.05, 12:11
        No ja akurat chodzę do niego prywatnie do Asklepiosa i na początek wydaje się
        równym gościem.
        Chciałabym, aby odezwały się dziewczyny u których prowadził ciąże i czy były
        jakieś zastrzeżenia co do niego.
    • haidi1976 Re: dr A. MROZEK 21.01.05, 19:29
      ja miałam styczność z panem Mrozkiem kilka razy. Na początek wydaje się dość
      sympatyczny, ale po bliższym poznaniu okazuje się że jest zarozumiały. Ma
      specyficzne poczucie humoru i nieraz widywałam łzy w oczach jego pacjentek po
      tym jak z nich żartował.
      Haidi
      • moyyra Re: dr A. MROZEK 24.01.05, 14:54
        No nie...poczułam się nieco skonfundowana...co prawda moja bratowa chodziła do
        niego z 3 ciążami i jakoś nie miała zastrzeżeń co do niego. Niemniej jednak nie
        podoba mi się to, że będę musiała iść na Lwowską (już naczytałam to i owo).
        Zobaczymy jak to będzie, w końcu mam przed sobą jeszcze te 7,5 mies i czas, aby
        się zastanowic. Bardzo dziękuję za wszelkie opinie o nim.
        • bbas Re: dr A. MROZEK 26.01.05, 21:34
          A ja uważam, że jest całkiem sympatyczny. Co prawda nie prowadził żadnej mojej
          ciąży, ale kilka razy robił mi USG z bliźniaczkami, leżałam trochę na
          patologii, więc sobie troszkę poobserwowałam. Jak dla mnie gość jest na plusie.
          Basia
          mama 4 lasek
    • kaha2004 Re: dr A. MROZEK 19.01.06, 18:22
      dr Mrozek odbierał u mnie poród było super- jeśli poród może być fajny. potrafił
      super rozładować sytuację, rozmawiał ze mną opowiadał kawały - rewelacj, pomimo
      tego ze nie byłam jego pacjentką. ciąże moją prpwadził J.Śliwa - polecam jako
      specjalitę, trochę małomówny ale o.k
    • jndrk Re: dr A. MROZEK 19.01.06, 20:58
      Doktor Adam Mrozek prowadzi obecnie moją ciążę i ja jestem z niego zadowolona.
      Nigdy nie żartował ze mnie, ani też nigdy nie doprowadził mnie do łez. Ostatnio
      leżałam na patologii i muszę przyznać że interesował się mną. Ne czułam się
      przez to w szpitalu przedmiotowo. Nie jestem pokorną osóbką, zawsze mam do
      niego jakieś pytania i on zawsze na wszystkie cierpliwie odpowiada. To że ciążę
      prowadzi Mrozek wcale nie oznacza iż poród musi odbyć się w Szpitalu nr 2. Ja
      tym razem wybieram sie do "2", bo pierwszy poród w "miejskim" wspominam
      fatalnie. Dla mnie lekarz nie musi być słodki jak cukierek, wymagam, żeby
      traktował mnie poważnie i odpowiadał na moje pytania. Mrozek spełnia moje
      wymagania. Ja Mrozka polecam.
      • awicz1 Re: dr A. MROZEK 22.07.06, 12:47
        Ja raz miałam stycznosc z dr Mrozkiem i wiecej do niego niepójdę. Potwierdzam
        ma rzeczywiscie specyficzne poczucie humoru, aż za bardzo i jest bardzo, bardzo
        zarozumiały. Wydaje mu się ,ze wszystkie rozumy pozjadał - nie polecam
        • jndrk Re: dr A. MROZEK 26.07.06, 15:01
          Może i jest zarozumiały ale bardzo dobrze czyta usg. A to w ciaży jest
          najważniejsze. Mnie jego żarty nie przeszkadzają, puszczam je mimo uszu.
    • Gość: Monika Re: dr A. MROZEK IP: *.stwist.pl 10.04.23, 11:10
      bardzo odradzam wizytę u tego lekarza , z wielką łaską przyjął mnie na wizytę na izbie na lwowskiej lekceważąc moje objawy w ciąży takie jak błyski w oku , zaburzenia widzenia , wysokie ciśnienie, ktore mogły oznaczać stan przedrzucawkowy . Byłam bardzo zdenerwowana i zmartwiona a jego zachowanie spotęgowało mój stres w ciąży i myślałam nawet że zaraz zaczną odchodzić mi wody . Lekarz ma obowiązek sprawdzić każdą naszą wątpliwość dotyczącą stanu naszego zdrowia nawet jeśli jest błaha a pan doktor kompletnie mnie poniżył mówiąc ,,wie pani która jest godzina ?''

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka