Dodaj do ulubionych

POMOCY!!!!!!!!! mrowki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.05, 23:31
LUdzie, czym wytępic mrówki faraonki z nowego mieszkania, napiszcie cos!
Prosze!!!!!!!Juz mi rece opadaja, te srodki ze sklepu nie działaja!
Z gory dzieki za rady!
Obserwuj wątek
    • qwerty_3debil-z-tarnowa12 [...] 21.01.05, 08:56
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: Wujek Dobra Rada mrówki - CIFEM można wytruć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.05, 10:27
        i ewentualnie próbować perswazji słownej, muzyki głośnej rodzaju hop-hop :)
        Zaleca się także tępienie im nóżek, co spowoduje brak przemieszczania się.
    • pedant Re: POMOCY!!!!!!!!! mrowki 21.01.05, 13:00
      Kiedyś udało mi pozbyć się faraonek... rysując kredą ślady po których chodzą..
      i to nie żart - pomogło... po kilku dniach - podpowiedź kupla - i to on przyniósł mi kredę.
      Niestety nie wiem co to był za rodzaj kredy..
      może spróbujesz zwykłej szkolnej...? - na ścianie jej nie widać, więc do dzieła!
      I daj znać czy pomogło.
    • Gość: Faratox B Re: POMOCY!!!!!!!!! mrowki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.01.05, 22:49
      Kup sobie Faratox B. Bardzo skuteczny środek, wytępił mi to dziadostwo za
      pierwszym razem i już 2 lata ani jednej nie ma, a było ich setki. Pytaj w
      sklepie chemicznym. "Kuracja" trwa około miesiąca. Przykleja się pojemnik w
      miejscu, gdzie są one najczęściej widoczne, pod zlewozmywakiem, czy w łazience.
      Mrówki te zaczynają z tego pojemnika wybierać "smaczne" pożywienie, nosząc je
      do gniazda. Środek powoduje blokadę jakichś genów i mrówki przestają się
      rozmnażać. Ginie całe gniazdo, wraz z królową. Srodek nie jest toksyczny dla
      ludzi.
      Powodzenia.
      • Gość: magda Re: POMOCY!!!!!!!!! mrowki IP: *.pata.pl 24.01.05, 09:46
        Potwierdzam, ten środek to REWELACJA!!! U nas kuracja trwała 1 noc!!
    • Gość: Kasia Re: POMOCY!!!!!!!!! mrowki IP: 193.22.91.* 24.01.05, 15:35
      ABC Płynny Preparat na Mrówki - mnie pomógł. Ale jeśli mieszkasz w bloku,
      trudno Ci będzie wytępić bo i tak przyją od sąsiadów.
      • Gość: Faratox B Re: POMOCY!!!!!!!!! mrowki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.05, 16:58
        Dlatego napisałem o Faratoxie B. Niezaleznie czy "mieszkają" u sąsiadów, czy
        gdzie indziej, środek je zniszczy.
        • Gość: aj A czy do sejmu można wrzucić kilka? Żeby wytępiło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.05, 17:30
          te złodziejskie geny.
    • Gość: aska Re: POMOCY!!!!!!!!! mrowki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.05, 23:32
      W ktorym sklepie mozna kupic ten srodek faratox b? Prosze o adres, bo tez mam
      ten problem.
      • Gość: GSM Re: POMOCY!!!!!!!!! mrowki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 11:14
        Nie podam dokładnie adresu, bo sam nie wiem, ale pytaj w sklepach chemicznych,
        ze środkami czystości itp.
    • Gość: FARATOX B Re: POMOCY!!!!!!!!! mrowki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.04.05, 23:31
      No i jak efekty kuracji po miesiącach?
      • Gość: rzeszowianka Re: POMOCY!!!!!!!!! mrowki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 02:41
        A witam!

WIELKIE DZIEKI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        zadziałało, a srodek kupilam na allegro :)
        oj potega internetu!
        pozdrawiam!!!!!!!!!
        • Gość: zzz Re: POMOCY!!!!!!!!! mrowki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.05, 12:12
          jakby wróciły to puszczaj im ciągle film mrówka z. Złamiesz je psychicznie
    • Gość: Vp Re: POMOCY!!!!!!!!! mrowki IP: 195.117.30.* 29.04.05, 12:29
      > LUdzie, czym wytępic mrówki faraonki z nowego mieszkania, napiszcie cos!
      > Prosze!!!!!!!Juz mi rece opadaja, te srodki ze sklepu nie działaja!
      > Z gory dzieki za rady!

Ja dwukrotnie zastosowałam zwykły dezodorant. Napsikałam w szczeliny którędy
      wychodziły. Następnego dnia wydawało się, że nic nie pomogło bo wyłaziły nadal.
      Ale powtórzyłam operację i już ich nie ma. Dezodorant był zwyczajny, tani, na
      alkoholu (może się zapiły na smierć? :-))
      • qwerty9916 Re: POMOCY!!!!!!!!! mrowki 29.04.05, 18:06
        Mrówki? Znowu? - może rzeczywiscie chemia....

--
        www.aukcje.rzeszow.pl
        (darmowe aukcje internetowe)
        • Gość: Kate Re: POMOCY!!!!!!!!! mrowki IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 29.04.05, 21:58
          A znowu, znowu. Do mnie też wróciły :(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka