IP: *.osk.enformatic.pl 30.01.05, 23:50
jakiej koncepcji ???
albo sie poszerzy albo nie nie jest mozliwe poszerzenie z zachowaniem dotychczasowego sposobu finasowania gmin
Obserwuj wątek
    • Gość: halina Oj Ożóg, Ożóg. Tajmenicą poliszynela jest, że nie IP: *.rzeszow.mm.pl 31.01.05, 09:45
      chcecie oddać stołków. Ogólniki poza które nie wyszedłeś w swoich wypowiedziach
      to kropka nad "i" w całej sprawie. Na koniec wymowny cytacik skromnego
      urzędnika z misją w społeczeństwie: (...) Tak więc będę miał mniej pieniędzy na
      działania w całym powiecie(...)
    • Gość: stec gdzie logika Ożóg??? IP: *.rzeszow.mm.pl 31.01.05, 09:57
      Skoro jak mówisz: zmniejszy się terytorialnie powiat rzeszowski, a więc
      zmniejszą się dochody powiatu". Narzekasz jednak ze będziesz miał mniej
      pieniędzy na wydatki.Mniej terenu - mniej dochodów, widzisz związek lokalna
      gwiazdo samorządu???
    • Gość: J Enteligent ze hoho IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 31.01.05, 21:14
      :-) wąs polski tego pana świadczy o zakorzenionej w narodzie nienawiści do
      wszystkiego co nowe nowoczesne i postępowe - już nie mogę słuchac tego
      pieprzenia o aglomeracji - gó..ane miasto i jeszcze bardziej gó..ane wioski -
      aglomeracja mi się znalazła! heheheh kto słyszał o aglomeracji tak małego
      miasta ????? takie pierdoły tylko specjaliści tutejszego grajdoła mogą
      wymysleć ... profesory tego uniwersyteta z koziej dupy....tfu ! a fe!
      • Gość: bif Re: Enteligent ze hoho IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:01
        dr bewszko niezmienny od 30 lat - lansuje teorie siermiężnej drogi do nikąd.
        Jak ktoś będący symbolem ignoranctwa i betonu może proponować kompromis.
        Aglomeracje to niech sobie dr robi ale u siebie w piwnicy tylko po cichu żeby
        go żonka nie nakryła.
        • Gość: rzeszowianin Re: Enteligent ze hoho IP: *.man.rsk.pl 01.02.05, 07:26
          Jestem za poszerzeniem granic miasta. Ale poziom tej dyskusji mnie zniesmacza.
          Obrzucanie błotem zamiast rzeczowej argumentacji.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka