Gość: Revia IP: *.res.pl / 82.160.26.* 05.02.05, 12:54 Dziagwa byłeś? Jeśli tak to powiedz czy czegoś się dowiedziałeś ? Czy zmieniłeś zdanie czy to suche buły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lm.dziagwa Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU W M.P.K.? 05.02.05, 13:25 odświerzysz mi pamięć? - jak się nazywasz i skąd się znamy? pseudo niewiele mi mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Revia Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU W M.P.K.? IP: *.res.pl / 82.160.26.* 05.02.05, 15:27 Doradzałem Wam np:żłobek.Czy pociecha już uczęszcza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasażer Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU W M.P.K.? IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 05.02.05, 18:36 Dyrekcja winna wystąpić o 10-letnie zapewnienie pracy dla pracowników oraz bilety darmowe dla wnuków i wnuczek pracowników oraz ich sąsiadów.Do chwili obecnej ta grupa rodzin pracowniczych oraz przyjaciół jest dyskryminowana przez firmę. Związki Zawodowe w liczbie od kilku do kilkunastu oraz ich będący na etatach w MPK liderzy powinni dać temu stanowcze poparcie. Wnioskiem powinien zająć się nasz przyjaciel z forum który ma tak dobre powiązania z p. Filipem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K -ca Re: GDZIE JEST OSJAN? IP: *.res.pl / 82.160.26.* 06.02.05, 08:26 Z takimi jak"pasażer"to szkoda pisać bo to strata czasu.Nie widać natomiast OSJANA KTÓRY ZAWSZE WYPOWIADAŁ SIĘ MĄDRZE, LOGICZNIE I BEZSTRONNIE.Pozdrawiam również SLAVRESA,DZIAGWĘ i kilku innych inteligentnych forumowiczów trzeżwo patrzących na problemy komunikacji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pasażer Re: GDZIE JEST OSJAN? IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 06.02.05, 09:54 Słusznie, wszyscy mądrze pisza wtedy gdy nie poddają w wątpliwość Waszych przywilejów. To temat Tabu. Wywalczyliśmy Je za PRL i bronić je należy jak wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
lm.dziagwa Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU W M.P.K.? 07.02.05, 08:39 W takim razie bardzo mi miło! I już odpowiadam: 1. MPK - niestety nie byłem na spotkaniu, choć miałem wielką ochotę, zawalony byłem robotą i się poprostu nie wyrobiłem. szkoda, może innynm razem. O spotkaniu się nie wypowiem, skoro na nim nie byłem, nie słyszałem też innych komentarzy. 2. żłobek - dzięki że pytasz, ale jeszcze nie, mały skończył niedawno 2 miesiące i to trochę za wcześnie. Ale Twoje uwagi były dość cenne, dziękujemy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lokator Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU W M.P.K.? IP: 80.51.168.* 07.02.05, 16:45 Dziagwa! Jesteś naprawdę obiektywny i to mi się w Tobie podoba! Uważaj na tAkich jak "pasażer", to podżegacze z mpecu! Jakbyś nie znał ich metod działania, to poproś kogoś z listy Wildsteina o wyjaśnienie metod działania dawnej SB, to chyba jest porównywalne do judaszy z mpecU- ONI CIĘ DO MPECu NIE ZAPROSILI PRZYJACIELU!!! Napisz tu swoje wrażenia- jestem ciekaw Twoich wrażeń. A może kiedyś napiszemy o ciepłownikach? (a czy warto?!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec rz Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU W M.P.K.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 09:38 kolejne forum na którym pracownicy MPK bronią swojej ukochanej firmy. mam nadzieje że kiedyś dorosną do ambitniejszej rozmowy a nie do pisania jedynie obelg o innych firmach z RGK. widze że krytyka was boli i macie racje po co rozmawiać z tymi ludzmi jak "pasażer" przecież się czepia takiej drobnostki jaką są darmowe bilety dla rodziny pracownika MPK. Drogi lokatorze pamiętaj że naruszenie osbistej godności człowika jest przestępstwem. chciał bym kiedyś uczestniczyć w forum na łamach którego będzie się toczyć obiektywna dyskusja o MPK bo jak narazie to chyba jest porażką takie wychwalnie firmy która tak naprawde nie jest tak idealna ( oczywiście dla mieszkańców) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś