Dodaj do ulubionych

JAK BYŁO NA SPOTKANIU W M.P.K.?

IP: *.res.pl / 82.160.26.* 05.02.05, 12:54
Dziagwa byłeś? Jeśli tak to powiedz czy czegoś się dowiedziałeś ? Czy
zmieniłeś zdanie czy to suche buły?
Obserwuj wątek
    • lm.dziagwa Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU W M.P.K.? 05.02.05, 13:25
      odświerzysz mi pamięć? - jak się nazywasz i skąd się znamy?
      pseudo niewiele mi mówi.
      • Gość: Revia Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU W M.P.K.? IP: *.res.pl / 82.160.26.* 05.02.05, 15:27
        Doradzałem Wam np:żłobek.Czy pociecha już uczęszcza?
        • Gość: pasażer Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU W M.P.K.? IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 05.02.05, 18:36
          Dyrekcja winna wystąpić o 10-letnie zapewnienie pracy dla pracowników oraz
          bilety darmowe dla wnuków i wnuczek pracowników oraz ich sąsiadów.Do chwili
          obecnej ta grupa rodzin pracowniczych oraz przyjaciół jest dyskryminowana przez
          firmę. Związki Zawodowe w liczbie od kilku do kilkunastu oraz ich będący na
          etatach w MPK liderzy powinni dać temu stanowcze poparcie.
          Wnioskiem powinien zająć się nasz przyjaciel z forum który ma tak dobre
          powiązania z p. Filipem.
          • Gość: K -ca Re: GDZIE JEST OSJAN? IP: *.res.pl / 82.160.26.* 06.02.05, 08:26
            Z takimi jak"pasażer"to szkoda pisać bo to strata czasu.Nie widać
            natomiast OSJANA KTÓRY ZAWSZE WYPOWIADAŁ SIĘ MĄDRZE, LOGICZNIE I
            BEZSTRONNIE.Pozdrawiam również SLAVRESA,DZIAGWĘ i kilku innych inteligentnych
            forumowiczów trzeżwo patrzących na problemy komunikacji.
            • Gość: Pasażer Re: GDZIE JEST OSJAN? IP: *.enformatic.pl / *.enformatic.pl 06.02.05, 09:54
              Słusznie, wszyscy mądrze pisza wtedy gdy nie poddają w wątpliwość Waszych
              przywilejów. To temat Tabu. Wywalczyliśmy Je za PRL i bronić je należy jak
              wolności.
            • macpherson Tutaj :-) 06.02.05, 12:31
        • lm.dziagwa Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU W M.P.K.? 07.02.05, 08:39
          W takim razie bardzo mi miło!
          I już odpowiadam:
          1. MPK - niestety nie byłem na spotkaniu, choć miałem wielką ochotę, zawalony
          byłem robotą i się poprostu nie wyrobiłem. szkoda, może innynm razem. O
          spotkaniu się nie wypowiem, skoro na nim nie byłem, nie słyszałem też innych
          komentarzy.
          2. żłobek - dzięki że pytasz, ale jeszcze nie, mały skończył niedawno 2
          miesiące i to trochę za wcześnie. Ale Twoje uwagi były dość cenne, dziękujemy.
          Pozdrawiam
          • Gość: Lokator Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU W M.P.K.? IP: 80.51.168.* 07.02.05, 16:45
            Dziagwa! Jesteś naprawdę obiektywny i to mi się w Tobie podoba! Uważaj na
            tAkich jak "pasażer", to podżegacze z mpecu! Jakbyś nie znał ich metod
            działania, to poproś kogoś z listy Wildsteina o wyjaśnienie metod działania
            dawnej SB, to chyba jest porównywalne do judaszy z mpecU- ONI CIĘ DO MPECu NIE
            ZAPROSILI PRZYJACIELU!!!
            Napisz tu swoje wrażenia- jestem ciekaw Twoich wrażeń. A może kiedyś napiszemy
            o ciepłownikach? (a czy warto?!)
            • Gość: mieszkaniec rz Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU W M.P.K.? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.05, 09:38
              kolejne forum na którym pracownicy MPK bronią swojej ukochanej firmy. mam
              nadzieje że kiedyś dorosną do ambitniejszej rozmowy a nie do pisania jedynie
              obelg o innych firmach z RGK. widze że krytyka was boli i macie racje po co
              rozmawiać z tymi ludzmi jak "pasażer" przecież się czepia takiej drobnostki
              jaką są darmowe bilety dla rodziny pracownika MPK. Drogi lokatorze pamiętaj że
              naruszenie osbistej godności człowika jest przestępstwem. chciał bym kiedyś
              uczestniczyć w forum na łamach którego będzie się toczyć obiektywna dyskusja o
              MPK bo jak narazie to chyba jest porażką takie wychwalnie firmy która tak
              naprawde nie jest tak idealna ( oczywiście dla mieszkańców) pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka