ouimet 26.02.04, 20:21 "dwojka" bez sternika splynela z POPIELEC na sciekowisko...wiec moze tutaj sie zalapia,skoro nie zalapali tam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adas49 Re: popiol ...a diament 27.02.04, 17:19 Dwa razy przeczytalem co napisales i wybacz - nie rozumiem, co chciales przekazac ludzkosci. Powaznie sie zastanawiam: czy Ty Ouimet nie pisujesz czasami bedac w stanie nietrzezwosci? Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: popiol ...a diament 27.02.04, 17:54 To samo pomyślałam. Coraz gorzej z naszym przyjacielem. Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: popiol ...a diament 27.02.04, 17:57 Czyzby pomylil forum Jaslo z przytulkiem przykoscielnym dla oblakanych? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: popiol ...a diament 27.02.04, 17:57 odsylam do:Popielec/szczegolnie koncowa wymiana "mysli"/ ad.2 po trzezwemu sie nie da! Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: popiol ...a diament 27.02.04, 18:51 ouimet napisał: > po trzezwemu sie nie da! Jaka ty wodke do cholery zlopiesz, ze az tak ci szkodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: popiol ...a diament 27.02.04, 19:00 Ty kiedys bratku przeholujesz i oslepiesz od tego metanolu! Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: popiol ...a diament 28.02.04, 09:18 Adasiu-na tym kontynencie nawet autovidol jest "biologiczny"...he he! Ja "pedze" z trzciny cukrowej,czyli nie mam zawartosci tradycyjnego "azotniaku" jaki wystepuje w naszym kraju.Zestaw roboczy mam sredniej klasy/tutaj/czyli b.wysoki w Europie. Wale te plyny rozne sporo lat i jeszcze trafiam na literki.Fakt,z mysleniem coraz gorzej!Ale cos za cos!Nie? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: popiol ...a diament...Ouimet 28.02.04, 16:57 Wydaje Ci sie, ze wodka w Ameryce jest lepsza? Guzik prawda! Najlepsza jest europejska, a uscislajac - polska....Tutaj to robia tylko taka ruda wode na myszach, pewnie ja pijesz i stad masz takie odloty. Pij polska gorzale, a zobaczysz roznice. Tyle, ze tutaj wodka polska to towar luksusowy, pewnie Cie nie stac na takiego "Belvedera"...zatem wspolczuje.... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: popiol ...a diament...Ouimet 28.02.04, 17:10 Owszem,Chopin,Belweder jest troszke drogi...tutaj.40$can,czyli 2 xFinlandia,albo Absolut... Nie mam jescze 40$/godz ,ale juz sie zblizam...jeszcze troszke! Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: popiol ...a diament...Ouimet 28.02.04, 17:16 40$ za godzine pisania glupot na forum Jaslo? A jaki frajer ci tyle placi jesli mozna wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: popiol ...a diament...Ouimet 28.02.04, 17:25 Pracodawca/kazdy/jest frajerem ,jezeli placi pracownikowi?Taki jest sens Twojej wypowiedzi? Jezeli nie,to w czym masz problem? Odpowiedz Link Zgłoś
adas49 Re: popiol ...a diament...Ouimet 28.02.04, 17:31 Ciekawi mnie jeno to - za co ci tyle placa, skoro nie sprawiasz wrazenia ani czlowieka zapracowanego, ani ...jakby to ujac, aby nie urazic wacpana - lotnego.... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: popiol ...a diament...Ouimet 28.02.04, 18:41 coz,czasem pozory myla...wiec te kwestie pozostawiam w sferze Twoich domniemywan... ps.dam Ci pewna/niezreczna dla mnie/analogie do...lotnosci.Popatrz na naszych "rzadowcoww", bynajmniej nie grzeszacych "lotnoscia umyslow"/poza kilkoma wyjatkami/-a jaka maja kase! Nie jestem "rzadowcem"...niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: popiol ...a diament...Ouimet 06.03.04, 21:42 ouimet napisał: > Owszem,Chopin,Belweder jest troszke drogi...tutaj.40$can,czyli 2 > xFinlandia,albo Absolut... > Nie mam jescze 40$/godz ,ale juz sie zblizam...jeszcze troszke! A ile u Was kosztuje np. kilogram szynki,....średniej klasy lodówka.. auto ? Jak te 40 $ przeliczyć na towar ? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: popiol ...a diament...Ouimet 06.03.04, 22:11 0kowita napisała: > > A ile u Was kosztuje np. kilogram szynki,....średniej klasy lodówka.. auto ? > Jak te 40 $ przeliczyć na towar ? Ps.Potwierdzam,ze nie mam 40$ /godz ale... szynka "Krakus"/serduszko-niecale 1kg:3.99-5.99$/pora roku i jaki sklep/ tutejszy wyrob:od 7.99 w gore Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: popiol ...a diament...Ouimet 06.03.04, 22:17 Wiem, że nie masz.Ale może choć raz bym się coś dowiedziała o tym jak tam u Was jest.Jak tam żyjecie. Gadamy same bzdety a ja świata wiele nie widziała a ciekawam go.Może zaczniemy kiedyś jakieś poważniejsze tematy, co ?????? Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: popiol ...a diament...Ouimet 06.03.04, 22:40 Uciekl mi caly tekst/prawdziwie napisalem/a teraz odpuscilem ponowne pisanie o tym samym. Rozpoczne nowy watek,poniewaz bedzie to bardziej ekonomia ,niz bzdety jarmulki i rozmowy o Adasiowych ...przypadlosciach. Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: popiol ...a diament...Ouimet 06.03.04, 22:45 Świetnie !!!!!Czekałam na taką odpowiedź. Idę spać... Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: popiol ...a diament...Ouimet 06.03.04, 23:06 0kowita napisała: > Świetnie !!!!!Czekałam na taką odpowiedź. > > Idę spać... o 17-tej?/tutaj/ Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: obiecanki, cacanki a głupiej radość ??????? 08.03.04, 20:02 ouimet napisał: > Uciekl mi caly tekst/prawdziwie napisalem/a teraz odpuscilem ponowne pisanie o > tym samym. > Rozpoczne nowy watek,poniewaz bedzie to bardziej ekonomia ,niz bzdety jarmulki > i > rozmowy o Adasiowych ...przypadlosciach. Odpowiedz Link Zgłoś
ouimet Re: obiecanki, cacanki a głupiej radość ??????? 08.03.04, 20:22 napisze,ale po zakonczeniu swietowania Waszego Swieta...Wlasnie z kumplami "obrzydzamy" sobie w ...klubie/z dotykiem-nowosc!/ inne Kobiety... Jeszcze jestesmy na ...rozdrozu,ale za kilka godzin byc moze nam sie wyjasni. Nie jest latwo tak od razu sobie obrzydzic...Wiec-milego i pogodnego "marcowania"...znaczy sie,8-mo marcowego Swieta...upsss... Odpowiedz Link Zgłoś
0kowita Re: obiecanki, cacanki a głupiej radość ??????? 09.03.04, 04:22 Widać, która u mnie godzina ? Wyjeżdżam. Nie będzie mnie do końca tygodnia. Mam nadzieję, że przez ten czas napiszesz mi tu coś "ekonomicznego" ...... ceny na podstawowe sprawy np...... średnie zarobki w przykładowych grupach np.. no i co tam jeszcze uważasz. Taką mam nadzieję choć ...... coś się migasz. Odpowiedz Link Zgłoś