Gość: ALA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.05, 09:51 SZUKAM DOBREGO FRYZJERA W RZESZOWIE CZY MOZE KTOS MI POLECIC? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: FRYZJER W RZESZOWIE IP: *.intertele.pl / *.intertele.pl 06.02.05, 11:01 Hej! Jeden jest barzo dobry, na Miłocińskiej (to chyba jest Miłocin?), niedaleko Szkoły Rolniczej. Salon nazywa się "Wiesław", ale w razie czego pytaj o panią Marysię i jej pozwól się obciąć. Tel. 85 62 770 (trzeba zadzwonić wcześniej i umówić się). Ostatnio też byłam zadowolona z fryzjera na Baranówce, pod mostem (nie znam dokłądnego adresu, ale tam również zakładają kolczyki w nietypowych miejscach). Miło, elegancko, osoby młode lecz widać, że doświadczone. Nie wiem czy szukasz "drogiego" fryzjera, w każdym razie u tych, o których napisałam, ceny są przystępne (u "Wiesława" troszkę drożej, ale warto). Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K.W. Re: FRYZJER W RZESZOWIE IP: *.krak.tke.pl 12.02.05, 08:38 Cześć, polecam p. Monikę, przy ul Fircowskiego 4, tel. 8520129 jest bardzo dobra, tylko, że średnio droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: FRYZJER W RZESZOWIE IP: *.man.rsk.pl 12.02.05, 10:52 Temat był poruszany w styczniu, sprawdź pod tym adresem jest kilka wypowiedzi forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=69&w=18395981. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: FRYZJER W RZESZOWIE IP: *.man.rsk.pl 12.02.05, 10:56 coś nie otwiera adresu, ale popatrz na tematy z 14 stycznia wątek fryzjer - Rzeszów. Pozdrowienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaper. Re: FRYZJER W RZESZOWIE IP: *.cvx.algx.net 12.02.05, 23:22 a moze ktos zna zaklad pani kazimiery dawno temu pracowala przy grunwaldzkiej pani kazimiera h Odpowiedz Link Zgłoś
wapniaczek Re: FRYZJER W RZESZOWIE 16.02.05, 14:23 Doradzcie prosze dobrego styliste fryzjera (fryzura slubna) chcialam sie umowic w salonie trend do pani Agnieszki, ale juz ma niestety zajete terminy. Moze ktos wie gdzie jest studio 4 (nr telefonu)i czy warto tam sprobowac i do kogo sie zapisac? A moze Ce ce sweden(monika)? oczywiscie wszystko pod katem upiec slubnych dodam ze nie chce jakis kokow tylko cos innego bardziej dziewczecego. A co myslicieo saloniku pod pazurkami? ciekawa jestem Czekam na opinie z gory dzieki!!! Odpowiedz Link Zgłoś