Dodaj do ulubionych

Huta Stalowa Wola ma problem z lasem

IP: 82.177.97.* 15.02.05, 20:01
Nie zabijajcie drzew! Nie niszczcie zieleni!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Daro Stalowa Wola i tak wygląda jak jeden wielki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.05, 23:33
      bunkier, pozbawienie zieleni wpkół miasta powiekrzy brzydote miasta, kiedyś
      wysłałem zdjęcia Stalowej Woli koleżance z Łodzi, pierwsze co mi napisała,
      to "jak mało zieleni macie w tej Stalowej Woli"
      • Gość: s.talko Re: Stalowa Wola i tak wygląda jak jeden wielki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.05, 21:50
        a to ciekawe, bo ja pokazywalem zdjecia Stalowej Woli kilku znajomym i
        uslyszalem dwa razy opinie dokladnie odwrotna - "o, jak u Was zielono".
        Wszystko zalezy od tego, na co sie patrzy i co chce sie zobaczyc. A gdyby sie
        trzymac suchych faktow: miasto Stalowa Wola ma powierzchnie 82km2. Lasy
        zajmuja... ponad 40km2! :)
        • Gość: s.talko Re: Stalowa Wola i tak wygląda jak jeden wielki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.05, 15:24
          A zreszta: jak ktos chce sie przyjrzec, to prosze:
          stalowka.com/~djloopez/miasto/CNV000002.jpg
          To jest malo zieleni? :)
      • magdalenab1979 Re: Stalowa Wola i tak wygląda jak jeden wielki 19.02.05, 16:19
        pochodzę z Niska ale, ze Stalową trochę się zżyłam kiedy tam mieszkałam.
        Wszyscy moi znajomi zawsze się zachwycali tym że dookoła niej są pasy zieleni.
        zawsze to trochę urozmaica krajobraz. Ten kto chce wyciąć chocby kilka drzew
        chce po prostu zarobić. ciekawe który tartak za to zapłacił? Ktoś kto nie myśli
        o przyszłości tego miasta nie myśli też o ludziach którzy są zmęczeni
        patrzeniem na szare bloki. i taką samą rzeczywistość.
    • yayoi Re: Huta Stalowa Wola ma problem z lasem 16.02.05, 04:43
      To chyba jakis absurd!!!!! Niech kazdy wycina, co mu sie podoba! Gratuluje
      pomyslu! :/
      • eminencja.szara Re: Huta Stalowa Wola ma problem z lasem 16.02.05, 11:36
        jakby kazdy chcial sobie wycinac to co chce do tej pory nie byloby jednego
        drzewka w miescie. a swoja droga jak ci urosnie wrzod to sobie go wytnij masz
        do tego calkowite prawo...
      • Gość: GSM Re: Huta Stalowa Wola ma problem z lasem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 16:46
        Niech sobie unia u siebie wycina! A od nas łapy precz!!
        • Gość: Animka Re: Huta Stalowa Wola ma problem z lasem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.02.05, 19:57
          No co Ty. Jak wytniemy lasek to przecież zjawią się inwestorzy a jak inwestorzy
          to kapitał no i Stalowa Wola będzie miastem " mlekiem i miodem płynącym", nie
          będzie bezrobocia, wszyscy będą szczęśliwi. Ja już widzę jak inwestorzy
          ustawiają się w kolejce. Hoho jaki długi ten ogonek:)
    • l_nino Re: Huta Stalowa Wola ma problem z lasem 19.02.05, 20:18
      Jestem mieszkancem tego miasta. Zieleni jest tu dosc, a pracy coraz mniej. Jesli ma to dac nowe miejsca pracy to mowie - wychlastac czesc tego "lasu" ktory jest miejscem libacji i budowac co trzeba - bo za chwile bezrobotni beda obgryzac kore z drzew wokol Stalowej Woli. A jak komus w miescie zieleni malo to prosze uprzejmie na rower i w Puszcze Sandomierska lub Lasy Janowskie. Howgh!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka