Dodaj do ulubionych

Zbyrowska nas zablokuje

IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 23.02.05, 20:39
Myśle że Pani z Samoobrony nie powinna blokować ronda w Rzeszowie a lobbować
na rzecz pozyskania pieniędzy na przebudowę tego skrzyżowania.Wierzę że
policja nie dopuści do blokady.Jeżeli tak to jako podatnik który łoży na
policję będę mógl np nie odprowadzac podatku bo uważam że w takich sytuacjach
jest niesprawna.Myślę że jest to już kampania wyborcza Samoobrony która już
będzie lansowała oewne osoby z naszego terenu.
Obserwuj wątek
    • Gość: muzgchory Re: Zbyrowska nas zablokuje IP: 82.177.97.* 23.02.05, 21:00
      Niech sobie zablokuje swoją chałupę z kurnikami i droga dojazdową. I swego
      chłopa tez niech zablokuje. Przez te dwie godziny niech poczyta Pana Tadeusza
      albo mitologię Greków i Rzymian.
    • Gość: fpx Zbyrowska ty się do nauki zabierz ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 21:11
      Sesja się kończy ! Chyba, że ty sie nie musisz uczyć ? Lepper będzie dumny, że
      znowu pieski poszczekają !
    • Gość: indor Re: Zbyrowska nas zablokuje IP: *.dab.tke.pl 23.02.05, 21:16
      Ta baba niech jak najszybciej wraca do macania indyków. Niestety jest posłem a
      poseł stanowi prawo w parlamencie i nie blokuje dróg albo wysypuje zboża. Kiedy
      oszuści i złodzieje z samobrony staną przed sądem i za swoje czyny zostaną
      OSĄDZENI ?
      • Gość: bea Re: Zbyrowska nas zablokuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.05, 22:08
        Posłankę Zbyrowską kojarzę z pewnym wystąpieniem na łamach TVP 3, było to
        w okresie kampanii przedwyborczej, a wystąpienie dotyczyło jakiegoś
        sprostownia.Włączyłam TV i na całym ekranie widzę YNTYLYGYNTNY wyraz twarzy
        pani poseł, wygłosiła jedno zdanie wstępu, po czym wcześniej przygotowaną
        kartkę z treścią wystąpienia postawiła na sztorc - tak że widać było ino
        skupione oczka posłanki. Patrzę i oczom nie wierzę - jak się domyślacie pani
        poseł w studiu była nieźle oświetlona, niestety oświetlona była także kartka.
        Wyraźnie było widać centralnie na środku tejże kartki napisane jedno zdanie
        czcionką chyba 20 - które ze swoistą gracją wygłosiła p. poseł, po czym
        podziękowała za uwagę.TO JEST FAKT AUTENTYCZNY!!! Słuchajcie, płakałam ze
        śmiechu; półgłówek to przy niej gigant umysłowy.
        • Gość: Limo Re: Zbyrowska nas zablokuje IP: 5.2.* / *.net.gov.bc.ca 23.02.05, 22:59
          A wygląd też ma nieszczególny.
        • Gość: jasiu Re: Zbyrowska nas zablokuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 02:00
          taka wykształcona osoba powinna wiedzieć, że fakt musi być autentyczny - więc
          warto się też troche podszkolić w przerwach krytykowania innych - a pani
          Zbyrowska nie została posłem z mianowania tylko wybrali ją wyborcy i to dość
          liczna grupa, a to świadczy jaki poziom prezentujemy
    • Gość: Jacur Re: Zbyrowska nas zablokuje IP: *.rzeszow.mm.pl 23.02.05, 23:10
      Głupia baba nich się zajmie synem narkomanem!!!!!!!!!
    • Gość: rychu Re: Zbyrowska nas zablokuje IP: *.osk.enformatic.pl 23.02.05, 23:21
      jak sie spoznie na pracy i bede mial potem problemy to niech mi zaplaci odszkodowanie piekietujcie urzedy a dajcie zyc normalnym ludziom taki mam wplyw na sytuacje w szpitalach jak na pogode:/
    • Gość: inna droga Re: Zbyrowska nas zablokuje IP: *.intertele.pl / *.tyczyn.intertele.pl 24.02.05, 00:09
      Gdybym mial samochod, akurat chcial przejechac i trafil na taka blokade to grzecznie bym zaparkowal.Wysiadl z samochodu i skopal d*pe pierwszemu lepszemu blokujacemu. Co to za pomysly zeby walczyc z ludzmi a nie panstwem? To moze ja zablokuje biuro samoobrony w protescie przeciw zbyt lagodnym karom dla gwalcicielom? Gdzie oni maja glowy...Niech blokuja panstwowe urzedy, jada do warszawy i przeszkadzaja zlodziejom z rzadu a nie zwyklym ludziom. Takie protesty jak blokowanie przejsc dla pieszych etc pokazuja tylko ze spoleczenstwo polskie ma zerowa swiadomosc spoleczna.Zenada
      • Gość: Paweł Re: Zbyrowska nas zablokuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 00:48
        krowa stara dostała polecenie troszkę marketingowo odświeżyć wizerunek i
        przypomnieć się klienteli. Przed wyborami możemy liczyć na jeszcze wiele takich
        promocji. Co prawda produkt "Zbyrowska" wytwarzany jest w Bangladeszu , nie
        zawiera treści ani nie zaspokaja potrzeb - ale jest głośny, argoancki i
        beszczelny - a to w dzisiejszych czasach wystarczające wartości aby o niej
        mówiono. To z kolei jest sukces - bo niemyślące tempe podkarpackie
        społeczeństwo (częśc) zagłosuje nawet na towar z Lider Price - byleby zaistniał
        w mediach i cih świadomości. Na ekonomii się nie rozumieją, gazet nie czytają -
        ale głos na Andrzeja L. oddać oddazą - bo "ten to im wszystkim prawde mówi"

Głupota porażająca i wprost niewiarygodna. Gdybym chciał opowiedzieć o zaletach
        tej kandydatki oraz o jej wynikach wyborczych komuś z krajów gdzie demokracja
        ma dłuższy staż - przyszłoby mi się ze wstydu spalić
        • Gość: Benio Re: Zbyrowska nas zablokuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 07:37
          To że ktoś ją wybrał świadczy tylko i wyłącznie o jego poziomie. Niech się
          zajmie swoimi kurczakami a nie polityką. A synusia niech czem prędzejzdejmie ze
          stanowska bo to wstyd. Cała blokada myślę że jest konsekwencją wizyty Chama-
          Leppera w Rzeszówku. A tak abstrakując od tematy ostatnio zastanawiałem się czy
          w przypadku wyboru Leppera na prezydenta możliwe jest przyjęcie obywatelstwa
          np. BAngladeszu. No bo to wstyd mieć takiego chama i półmózga za prezydenta.
          JEdno trzeba przyznać całej samoobronie - mają dobrych doradców którzy wiedza
          jak grać pod rolniczą publiczkę ( to coś tak jak Sęp Rydzyk w Radiu Co MaRyja)
    • Gość: SPS W końcu pokażą, że zależy im na służbie zdrowia. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.02.05, 09:07
      Zablokowanie ronda w Rzeszowie tak się da we znaki premierowi i posłom, że czym
      prędzej dadzą kolejny milard złotych na pomoc szpitalom. Szkoda tylko, że
      Samoobrona jest aż tak biedna, że nie stać ich na dojazd do W-wy i zablokowanie
      Sejmu. Ale rzeszów jako miasto burżuazji i masonów też się w ostateczności
      nada. Niech ci nadęci mieszkańcy poczują jak żyje się biednie pielęgniarkom w
      Galicji. Zbyrowska ma rację. Musi burżuazja miejska z takich miast jak Rzeszów
      zobaczyć jak ciezko żyje się na wsi ! Wybranie Rzeszowa nie było przypadkowe,
      oj nie. Każdy wie, że w Rzeszowie najmniejszy odsetek mieszkańców pochodzi ze
      wsi.
      Cieszę się, że będę mógł dziś wracając z pracy zobaczyć całowanych po rękach
      członków samoobrony przez wdzięczne pielęgniarki i lekarzy. Nawet syn
      Zbyrowkiej poczuje bezsens swojej pracy i porzuci swoja niewdzieczna prace w
      aparacie panstwa z ktorym tak mocno jego matka walczy.
    • Gość: lekko upośledzony Re: Zbyrowska nas zablokuje IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 24.02.05, 09:44
      Nie przepuści samochodów?
      No to przesiadamy się na furmanki,rodzinne Jażwiny p.poseł dostarczą środków
      transportu oraz kierowców prrr.furmanów.
      Syn p.poseł dostarczy dla wzmocnienia roślinki,które w celach doświadczalnych
      wychodował obok fermy indyków,a p.poseł użyczy kilka indyków z tych co dzisiaj
      rano padły.
      Przeżyjemy.
    • Gość: zaraza Re: Zbyrowska nas zablokuje IP: *.piensk.sdi.tpnet.pl / 80.48.0.* 24.02.05, 09:55
      jaki intelekt taki pomysł (niestety)
    • Gość: Jażwiński Re: Zbyrowska nas zablokuje IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 24.02.05, 09:56
      Pani Poseł!
      Całe Jażwiny są z pani dumne.
      Wszystkie indyki a przy okazji i kury po sąsiedzku są z pani Dumne.
      Dumni jesteśmy z pani i pani synka oraz jego osiągnięć na niwie hodowli roślin
      egzotycznych rozsianych w obejsćiu przez niesprzyjający złośliwy komunistyczny
      wiatr.
      Dumni jesteśmy z pani osiągnięć na rzecz polskiego parlamentaryzmu oraz
      osiągnięć Adrianka na rzecz samorządów i organizacji lokalnych.
      Nie jest ważne,że kosztuje to nas podatników furę pieniędzy lądującą w pani i
      pani syna kieszeniach.
      Rozda się kilka chlebków biednym na schodach pod Kaprysem w Dębicy i sprawa się
      wyrówna.
      Sto lat i jeden dzień dłużej po skończeniu świata,a do tego już chyba nie tak
      wiele.
      Zostało coś tam jeszcze w tej państwowej kiesie?
      No to może dać na ochronę zdrowia z własnej kiesy.
    • Gość: rzeszowianin mlody Re: Zbyrowska niech sobie mozg zablokuje IP: 80.51.168.* 24.02.05, 10:17
      ta Pani z Samobrony niech sobie lepiej oi rentgen swojej mozgownicy.jak ona
      chce blokowac glowna ulice Rzeszowa ona nic tym nie zdziala dlaczego my zwykle
      spoleczenstwo mamy na tym tecic ze bedziemy czekac na autobusy,jak chce to
      niech sobie blokuje np.drzwi do Urzedu Wojewodzkiego a nie Rondo.Jestem za tym
      aby Policja uzyla sily wobec blokujacych rondo. z przyjemnoscia wtedy popatrez
      na Aktualnosci o 18 w TV RZeszow
    • Gość: pawel bala armatkami wodnymi rozgonić! IP: 62.93.45.* 24.02.05, 10:40
      Sprawa banalna technicznie - polać brygadę Zbyrowskiej wodą. W tej temperaturze
      rozejda sie po 5 minutach(max)
    • Gość: kiluś Re: Zbyrowska nas zablokuje IP: 213.25.45.* 24.02.05, 10:55
      Jej i całej Samoobronie chyba się coś w głowach poblokowało. Kto tak sądzi
      proszę o wpis
    • Gość: Michał Dno IP: *.kom.pl / *.kom.pl 24.02.05, 11:02
      Tak tumany prowadzą kampanię, nia mają pomysłów na Polskę, tylko utrudniać nam
      życie. A przymarzmijcie do pługa palanty!!!
    • Gość: wrrrrrrrrr Re: Zbyrowska nas zablokuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 11:18
      Jak ja przez tą idiotke do domu po szkole dojade? Przeciez nie bede
      zapierniczal na piechote do cholery nie po to za bilet miesiczny placilem ,
      niech sejm zablokują a nie rzeszow co ma rzeszow z tym wspolnego?
    • Gość: top Krowy paść IP: *.prz.rzeszow.pl 24.02.05, 11:30
      Nie blokować.
    • Gość: Martin Schmit Re: Zbyrowska nas zablokuje IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 24.02.05, 19:27
      Jak nie klnę to przeklnę!!!
      Wypier... suko
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka