Gość: bezrobotna IP: *.man.rsk.pl 28.02.05, 22:38 ja obroniłam inżyniera i co ten urząd tylko zlikwidować już 3 lata szukam pracy i tak jak mówił Laskowik w kabarecie nie ma,nie ma,jest tylko dla swojaków Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bezrobotny Re: Centrum Plus otwarte IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.05, 21:13 Szukam pracy calkiembezrobotny@go2.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ODKURZACZ Re: Centrum Plus otwarte IP: *.kol.tke.pl 01.03.05, 21:39 Kasę dali Anglicy -ale tylko na jakiś czas -pózniej trzeba wykładac kolejną kasę na kolejnych darmozjadów Czy zadania które stawia się przed Centrum Plus nie powinny z definicji wypełniać Urzędy Pracy? Kolejny dubel-bubel polskiej rzeczywistości . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kst Re: Centrum Plus otwarte IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.05, 15:31 > Czy zadania które stawia się przed Centrum Plus nie powinny z definicji > wypełniać Urzędy Pracy? Usługę Centrum Plus realizuje właśnie Powiatowy Urząd Pracy w Rzeszowie. A czy z definicji, czy nie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też bezrobotny Re: Centrum Plus otwarte IP: *.pup.rzeszow.pl / 80.51.255.* 02.03.05, 15:31 byłem tam i cieszę się, że coś takiego jest w Rzeszowie. Do9brze że coś robią, bo skoro nie ma innych działań władz to należy docenić ich wysiłek. Liczę że mi pomogą. życzę im wszystkiego dobrego. Odpowiedz Link Zgłoś