slavres 14.04.05, 21:05 Czy ktoś co pisał ten artykuł, przeczytał go? Podmiejski autobus - autobus kursowy MPK - autokar. Wynika z tego, że w jednym wypadku, brało udział trzy pojazdy. A był to zwykły Jelczyk na linii 19. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: Zderzenie ze schodami IP: 80.51.255.* 14.04.05, 21:25 <hahaha> 3 osoby ciekawa jestem. Pół autobusu wyladował na pogotowiu w tym ja i wy mowicie o 3 osobach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikael Re: Zderzenie ze schodami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.05, 21:28 Slavres a Ty kiedyś miałeś bardzo fajną stronę o Rzeszowie a teraz jest to strona o kultowych przystankach, kasownikach, biletach i ludziach MPK. A budowa Rzeszowa i kronika budowy Cushmana to jest od ponad miesiąca "już za kilka dni". A szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
slavres Re: Zderzenie ze schodami 15.04.05, 13:33 Spokojnie, już kończę rozbudowę działu komunikacja miejska i zabieram się do Rzeszowa. Ale zaznaczam, że stronę robię w wolnych chwilach, oprócz niej muszę przecież pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
llik Re: Zderzenie ze schodami 14.04.05, 21:46 Pani Dorota Wilk jak zwykle na tropie ;-) tylko szkoda ze w pogoni za nowosciami zgubila gdzies wiedze i dziennikarskie pioro, i ostatnio pokazuje wyjatkowe beztalencie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revenant Re: Zderzenie ze schodami IP: 82.177.97.* 14.04.05, 22:14 Masz racje SLAVRES to była 19 byłem na bazie widziałem autobus masakra jak dla mnie przed chwilą widziałem to miejsce...remont kapitalny lub najlepiej PRZEBUDOWA TEGO MIEJSCA to jedyne wyjście dla bezpieczeństwa!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: revenant Re: Zderzenie ze schodami IP: 82.177.97.* 14.04.05, 22:17 No a kombinacja pojazdów w informacji faktycznie zakrawa wręcz o kosmos...powodzenia a swoją drogą to biedny jelczyk... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bambo Re: Zderzenie ze schodami IP: *.ri.ri.cox.net 15.04.05, 02:53 ten kto pisal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taziu Re: Zderzenie ze schodami IP: *.eranet.pl 15.04.05, 12:28 Autor nie chciał, żeby się słowa powtarzały :P Odpowiedz Link Zgłoś
odpady_selektywne Re: Zderzenie ze schodami 15.04.05, 13:13 No to mógł (autor) napisać "pojazd mechaniczny do zbiorowego przewozu osób Miejskiego Przedsiębiorstwa Komunikacyjnego". Mógł??? I słowa by się nie powtarzały :) A jaka wierszówka...! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taddio Re: Zderzenie ze schodami IP: *.ostnet.pl 16.04.05, 10:41 ale wypadek był Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkam obok Re: Zderzenie ze schodami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 13:21 slavres napisał: > Czy ktoś co pisał ten artykuł, przeczytał go? Podmiejski autobus - autobus > kursowy MPK - autokar. Wynika z tego, że w jednym wypadku, brało udział trzy > pojazdy. A był to zwykły Jelczyk na linii 19. to był autokar kursowy podmiejski potrafiący kroczyć po stromych schodach MPK potrafi ;) były schody a teraz jest płasko Odpowiedz Link Zgłoś