Dodaj do ulubionych

Kontrole sanepidu

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 20:53
500? 200? to jakiś żart chyba...
Obserwuj wątek
    • Gość: ktos Re: Kontrole sanepidu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:52
      Takie mamy przepisy i wysokości grzywien.
      • Gość: ble Re: Kontrole sanepidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 08:53
        Dobrze,że sanepid kontroluje, jeżeli ma takie kary ustawowe to możeby cześciej
        kontrolowali i wtedy suma kar byłaby większa. Ale my klienci nie musimy tam
        kupować wiedząc jaki jest brud.
      • Gość: Mr Kontrol Re: Kontrole sanepidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 09:57
        A ja za niewłaściwą wielkość czcionki na moich produktach 4 mm zamiast 6mm
        zapłaciłem 1200 zł.
    • Gość: suzi Re: Kontrole sanepidu IP: *.altec.pl / *.altec.pl 16.04.05, 12:52
      A ja za przekroczenie predkosci o 30 KM/godz. zaplacilem 300PLN i 6 punktow
      paranoja ,moja szkodliwosc a tych pacholow z supermarketow
    • Gość: Henry Re: Kontrole sanepidu IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 16.04.05, 15:18
      co się martwicie - sklepikarzowi z Baranówki dojebią 2000 . takie to jest.
      buuuuahaahahaaaaaaa
    • Gość: autor Re: Kontrole sanepidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 18:19
      Ciekawe czy czytelników to zniechęci do robienia zakupów spożywczych w tym
      sklepie? Najpierw gnijące kurczaki, teraz ogólny syf. Przecież z artykułu
      wynika jasno, że wszystkie spożywcze produkty są niewłaściwie przechowywane. A
      należy pamiętać, że sanepid nie zawsze jest specjalnie dociekliwy
    • Gość: a bo co Re: Kontrole sanepidu IP: *.spektrum.sih.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 18:41
      Całość sytuacji wyjaśnić można bardzo prosto.
      Wystarczy popatrzeć jak mieszkają kontrolerzy sanepidu i czym poruszają się po
      naszych drogach a ile zarabiają oficjalnie.
      Drugi wątek - czy te kontrole przeprowadzają zwykli niższego szczebla
      pracownicy.
      Odpowiedź jak przypuszczam zna każdy.
      • alekr Re: Kontrole sanepidu 17.04.05, 00:16
        kary powinny być zależne od powiezchni. powierzchnia w metrach x ilość
        nieprawidłowości x 10 zł. chyba uczciwe? im więcej błędów, tym surowsza kara.
        bez możliwości ściemy i bez widzimisię(mamona) kontrolerów
        • Gość: milka Re: Kontrole sanepidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 21:19
          Będą nastęne markety, bedzie w czym wybierać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka