Gość: no nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.05, 20:53 500? 200? to jakiś żart chyba... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ktos Re: Kontrole sanepidu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.05, 21:52 Takie mamy przepisy i wysokości grzywien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ble Re: Kontrole sanepidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 08:53 Dobrze,że sanepid kontroluje, jeżeli ma takie kary ustawowe to możeby cześciej kontrolowali i wtedy suma kar byłaby większa. Ale my klienci nie musimy tam kupować wiedząc jaki jest brud. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr Kontrol Re: Kontrole sanepidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 09:57 A ja za niewłaściwą wielkość czcionki na moich produktach 4 mm zamiast 6mm zapłaciłem 1200 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: suzi Re: Kontrole sanepidu IP: *.altec.pl / *.altec.pl 16.04.05, 12:52 A ja za przekroczenie predkosci o 30 KM/godz. zaplacilem 300PLN i 6 punktow paranoja ,moja szkodliwosc a tych pacholow z supermarketow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henry Re: Kontrole sanepidu IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 16.04.05, 15:18 co się martwicie - sklepikarzowi z Baranówki dojebią 2000 . takie to jest. buuuuahaahahaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Kontrole sanepidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.05, 18:19 Ciekawe czy czytelników to zniechęci do robienia zakupów spożywczych w tym sklepie? Najpierw gnijące kurczaki, teraz ogólny syf. Przecież z artykułu wynika jasno, że wszystkie spożywcze produkty są niewłaściwie przechowywane. A należy pamiętać, że sanepid nie zawsze jest specjalnie dociekliwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a bo co Re: Kontrole sanepidu IP: *.spektrum.sih.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.04.05, 18:41 Całość sytuacji wyjaśnić można bardzo prosto. Wystarczy popatrzeć jak mieszkają kontrolerzy sanepidu i czym poruszają się po naszych drogach a ile zarabiają oficjalnie. Drugi wątek - czy te kontrole przeprowadzają zwykli niższego szczebla pracownicy. Odpowiedź jak przypuszczam zna każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
alekr Re: Kontrole sanepidu 17.04.05, 00:16 kary powinny być zależne od powiezchni. powierzchnia w metrach x ilość nieprawidłowości x 10 zł. chyba uczciwe? im więcej błędów, tym surowsza kara. bez możliwości ściemy i bez widzimisię(mamona) kontrolerów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milka Re: Kontrole sanepidu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.05, 21:19 Będą nastęne markety, bedzie w czym wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś