Dodaj do ulubionych

Sąd wydał niekorzystny werdykt dla Hortino

IP: *.rzeszow.mm.pl 27.05.05, 21:56
Od dziś nie kupię już ani jednego produktu Hortexu. Towary Hortino są takiej
samej jakości a Hortex mógł sobie dać spokój z tymi procesami wiedząc ile
wysiłku kosztowało Hortino żeby jakoś zacząć prosperować. Taki lokalny
patriotyzm z mojej strony.
Obserwuj wątek
    • Gość: wowo Re: Sąd wydał niekorzystny werdykt dla Hortino IP: *.arcor-ip.net 27.05.05, 22:20
      Popieram!!!
      • marta47rzeszow Re: Sąd wydał niekorzystny werdykt dla Hortino 28.05.05, 12:15
        JA TEZ - OD DZISIAJ TYLKO HORTINO!!!!!!!!!!
        • Gość: jurek Re: Sąd wydał niekorzystny werdykt dla Hortino IP: 82.177.97.* 28.05.05, 21:48
          od dzisiaj nie kupowac nic z Hortexu
      • Gość: Anka Re: Sąd wydał niekorzystny werdykt dla Hortino IP: 82.177.97.* 28.05.05, 21:50
        POPIERAM nie kupuje nic z HORTEXU Tylko HORTINO !!
        • Gość: Jolka Re: Sąd wydał niekorzystny werdykt dla Hortino IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.05, 22:12
          tylko Hortino, przecież to nasz produkt z podkarpacia i tak samo dobry
    • leszlong Re: Sąd wydał niekorzystny werdykt dla Hortino 28.05.05, 22:39
      1. od paru lat staram się nie kupować nic z Hortexu bo to firma dbajacą tylko o
      swoich dyrektorów a nie ludzi z zakładów w terenie i swoich dostawców.
      2. dla mnie znak towarowy Hortino w niczym nie przypomina znaku Hortexu, nie ma
      szans aby sie pomylić (chyba że się jest sędzią z NSA, czyli o specyficznym
      poczuciu odbioru tego co się widzi). To jest kpina. Na tej samej zasadzie należy
      zakazać dyskontom spożywczym sprzedaży ponad połowy ich towaru bo zbyt
      przypominają wyglądem i nazwą produkty konkurencji. Dla mnie sędziowie wzięli w
      łapę i wolą popierać kolesi z Wawy niż zasądzić coś na korzyść firmy polskiej z
      Leżajska.
      Podobno Rosjanie chcą kupić Hortex. A Amerykanie chętnie sprzedadzą Hortex.
    • Gość: alicja Re: Sąd wydał niekorzystny werdykt dla Hortino IP: 82.177.97.* 29.05.05, 11:57
      Masz racje kupuje produkty HORTINO w niczym nie ustępują produktom Hortexu a
      niejednokrotnie są lepsze np jarzynko z kiełbasą lub boczkiem na patelnie palce
      lizać - popieram od dzis nie kupuje Hortexu
      • morse Re: Sąd wydał niekorzystny werdykt dla Hortino 29.05.05, 12:10
        Nio ja wole Hortino. Hortexowi zalezy na eksporcie i ekspansji w
        hipermarketach. Jednak aby odnosil sukces musie spelniac wymogi miedzy innymi
        daty waznosci. Aby je spelnic musi przefaszerowac odpowiednio swoje produkty.
        Nie lubie Hortexu.
        A tak nawiasem gdzie ma siedzibe Hortino???
        • macpherson Re: Sąd wydał niekorzystny werdykt dla Hortino 29.05.05, 12:12
          W Leżajsku.
          • Gość: Laka Hortino IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.05, 22:42
            Tylko Hortino. Hortex niech się sprzedaje w NSA.
            a siedzibę to hortino ma chyba w Strej wsi koło Leżajska stąd protesty ale
            zwięczyca mieszkańców tego miasteczka przed przyłączeniem do leżajska
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka