morse 31.05.05, 12:57 Gdzie są salony z sukniami ślubnymi. Wiecie coś na temat sukni na pierwsze włożenie? Co z nią można potem zrobić? Jakie są teraz trendy odnośnie sukni ślubnych? Zapraszam do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Maja Re: :::: Ś L U B :::: IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 13:14 Ten temat akurat mnie już nie interesuje,bo mam to za sobą.Ale salony u nas powstają jak grzyby po deszczu.Profesjonalna obsługa doradzi każdemu. Odpowiedz Link Zgłoś
morse Re: :::: Ś L U B :::: 31.05.05, 13:16 Nio ok. Tylko co polecasz??? Dobra obsluga potrafi wszystko wcisnac. Jakie sklepy polecasz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: :::: Ś L U B :::: IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 31.05.05, 15:08 To nie jest do końca tak.Byłam z koleżanką na Sobieskiego można się wystroić i on i ona. Na miejscu robią przeróbki.Jest miła obsługa. Odpowiedz Link Zgłoś
morse Re: :::: Ś L U B :::: 31.05.05, 17:43 Ok. Ja słyszałem,że jest mozliwość uszycia sukni na pierwsze wlożenie, a potem wypożyczalnia ta co szyje odkupuje ja od Ciebie. Tak impreza zamyka sie w granicach 800 PLN. Tak bylo napisane w Nowinach. Niestety, żadnego konketnego adresu ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vince Re: :::: Ś L U B :::: IP: *.pata.pl 31.05.05, 19:08 Jest takie coś. Na przykład salon Dominika tam na tej uliczce na tyłach kina Zorza. Mają też zaproszenia etc Odpowiedz Link Zgłoś
morse Re: :::: Ś L U B :::: 31.05.05, 19:10 Dzieki. Macie jeszcze jakieś posty na ten temat??? Ogolnie temat otwarty do konca wrzesnia. ;))) Zapraszam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wujek Dobra RAda Re: :::: Ś L U B :::: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.05, 21:08 Suknię warto schować, zawsze się przyda na następny raz.. :) A czy to ważne suknia i inne pierdoły ? Odpowiedz Link Zgłoś
morse Re: :::: Ś L U B :::: 31.05.05, 21:10 Nio nastepnego razu nie przewiduje.... Nie ma takiej mozliwości. Nio wlasnie dla mnie wazne i to nawet bardzo. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
egri Re: :::: Ś L U B :::: 31.05.05, 21:16 morse a na co Tobie suknia slubna? :P Odpowiedz Link Zgłoś
morse Re: :::: Ś L U B :::: 31.05.05, 21:30 Ojj Egri. To nie dla mnie tylko dla mojej wybranej ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.humor "Wujek Dobra Rada" ma absolutną rację. 31.05.05, 21:46 Suknię ślubną należy koniecznie zabezpieczyć przed różnymi insektami i drobnoustrojami, a następnie starannie zapakować i zachować na LEPSZĄ okazję. Bo: Denatka w trumnie wygląda w takiej sukience prześlicznie!!, a biel sukienki znakomicie współgra z lekko tylko podróżowioną bladością jej lic. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.humor Re: "Wujek Dobra Rada" ma absolutną rację. 31.05.05, 22:05 P.S. Jeśli chodzi o fason, to lepiej kupić sukienkę "bez pleców". Bo w razie gdyby przybyło trochę kochanego ciała, nie trzeba będzie jej rozcinać. Odpowiedz Link Zgłoś
morse Re: "Wujek Dobra Rada" ma absolutną rację. 31.05.05, 22:30 Niesamowite ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.humor Re: "Wujek Dobra Rada" ma absolutną rację. 31.05.05, 22:37 Czy mój humor nie jest przypadkiem zbyt szary?? Odpowiedz Link Zgłoś
morse Re: "Wujek Dobra Rada" ma absolutną rację. 31.05.05, 22:52 Nie no co Ty??? Jest po prsoty czarny. Niektórzy lubią, niektorzy nie... Pozdrowionka.. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.humor Re: "Wujek Dobra Rada" ma absolutną rację. 31.05.05, 22:56 Ufff! To mi ulżyło!! Bi dotąd piszę wyłącznie poważnie. Jeszcze nie zacząłem żartować. No! Chyba, że w wątku o koszykówce, ale tam mam niezwykle dowcipnego partnera. Pozdrówki Odpowiedz Link Zgłoś
morse Re: "Wujek Dobra Rada" ma absolutną rację. 31.05.05, 22:54 Acha - mozesz zalozyc swoj wlasny temat pt. czarny humor ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.humor Re: "Wujek Dobra Rada" ma absolutną rację. 31.05.05, 22:59 Nieee. Nie czuję się na siłach. Trzebaby być trochę systematycznym, a ja wolę wtedy, kiedy mi się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
morse Re: "Wujek Dobra Rada" ma absolutną rację. 31.05.05, 23:06 Ano szkoda. Bilbys rekordy. Jak chcesz to ja Ci go zaloze ;* Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.humor Re: "Wujek Dobra Rada" ma absolutną rację. 31.05.05, 23:19 Dzięki, ale czułbym się w tym trochę sztucznie. Życie dostarcza znakomitych tematów do żartów. Pozdrówki I do jutra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maja Re: :::: Ś L U B :::: IP: *.inquad.com / *.internetdsl.tpnet.pl 01.06.05, 08:04 A wypożyczalnie?Zagłądałeś do nich? Kiedyś na Matejki szyli na zamówienie ale czy teraz coś tam jest to niewiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vince Re: :::: Ś L U B :::: IP: 82.177.97.* 01.06.05, 10:23 Ale osobiście Morse, proponuje Ci wyjazd do Krakowa. Ij, barchu tam można zaszaleć. Moja luba (ślub mamy 11.06) kupiła tam w promocji suknię ślubną z Rosji. Bomba. Propozycje z tej rosyjskiej firmy możesz znaleźć na stronie www.papilio.ru . A sklep z sukniami tej firmy jest na Starowiślanej. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
morse Re: :::: Ś L U B :::: 02.06.05, 06:47 Ok. Dzieki Vince. Zaraz sobie lookne. Pewnie znając mnie to jeszcze się odezwę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
morse Re: :::: Ś L U B :::: 02.06.05, 09:44 Jakie są modne teraz zaproszenia na wesele??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vince Re: :::: Ś L U B :::: IP: 82.177.97.* 02.06.05, 14:21 Ja robiłem własne. Kupiłem papier w Cezexie na Armii Krajowej i potem wydrukowałem w Spidruku na Rejtana. 50 kartek w Cezexie to ok. 15zł plus druk obustronny w Spidruku (jedna kolor a druga strona czarno-biała)2,20/kartka. Z jednej kartki 2 zaproszenia. Wychodzi więc około 125zł za sto zaproszeń. A na dodatek masz coś we własnym stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
morse Re: :::: Ś L U B :::: 02.06.05, 16:33 Dobra idea z tymi zaproszeniami. Nie wychodza drogo. Skad zaczerpnales wzor i pomysl??? Sa jakies strony z takimi zaproszeniami???? Odpowiedz Link Zgłoś