Gość: helli IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 20:22 proponuje też wyrzucić Ferenca, bo chodzi w niemodnych butach i przez to psuje wizerunek Rzeszowa. Podobny absurd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pasażer Ci prywatni wszyscy tacy są.. jak nie z popodbijan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 20:44 ymi oczami, to dziadek z kamienną twarzą i maniakalnym spojrzeniem. Babka blondyna z dzikością tropiąca fałszywosć biletów i inne Okazy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawel Re: Niestosowny strój kontrolera IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 14.06.05, 21:31 Najbardziej ubawiły mnie "uczucia religijne" w tym artykule. Tak się zastanawiam czy niedługo nie bedzie tak, że jak się ktoś krzywo popatrzy na funkcjonariuszy koscioła rzymsko-katolickiego, czy to czasem wtedy czasami nie zostanie odebrane jako obraza uczuć religijnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfons Re: Niestosowny strój kontrolera IP: *.rzeszow.mm.pl 14.06.05, 23:08 Moje uczucia religijne obraza głupota dziennikarza i brak tolerancji Odpowiedz Link Zgłoś
macpherson Re: Niestosowny strój kontrolera 14.06.05, 21:35 Rzeszowskie pismaki Gazety Wyborczej chcą pokazać na wszelki wypadek przyszłej kaczej władzy jak najsilniejsze uczucia religijne. Przypominam, że reglamentowana karnoprawnie obraza uczuć religijnych może nastąpić tylko przez znieważenie publiczne przedmiotu czci religijnej lub miejsca kultu - zakonnik o ile się nie mylę nie jest przedmiotem czci. Brak kręgosłupa moralnego, Państwo Dziennikarze! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Niestosowny strój kontrolera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 22:47 dlaczego to zdjecie jest zamazane? przeciez autobus to miejsce publiczne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja Re: Niestosowny strój kontrolera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 22:52 Kierownik Centrum Informacji i Planowania Kariery Zawodowej w Wojewódzkim Urzędzie Pracy w Rzeszowie nie zna angielskiego? To wstyd:-)) Jaka kariera zawodowa? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zofia Re: Niestosowny strój kontrolera IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.06.05, 23:19 Ja do pracy muszę zakładać kostium i rajstopy nawet jak jest taka temperatura jak teraz. I nie wyobrażam sobie,że przyszłabym w t-shirt's. I już nie ważne co byłoby na nim namalowane.Ale jeżeli ktoś wykonuje pracę za publiczne pieniądze ( jak kontroler w MPK) to nie powinien ani manifestować swoich przekonań, ani obrażać przekonań innych . W pracy powinien być a- polityczny, a -religijny itd. Bo napisy na koszulkach to jest jakaś teza którą noszący chce pokazać , jak największej liczbie ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alfons Re: Niestosowny strój kontrolera IP: *.rzeszow.mm.pl 14.06.05, 23:30 Zosiu...na rany boskie - moze mu się mundur przepocił albo nie wysech wiec chłop załozył pierwszą koszulkę z brzegu.Skąd wiedział ze spotka wyczulonego przedstawiciela prasy prowincionalnej który chce zarobiś 6 zł za wierszówke i 10 za zdjęcie.Czy nie czujesz ze to strasznie naciągane? Usmiechnij się i puśc oko a bedzie Ci lżej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lm.dziagwa Zośka, wyluzuj! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 08:09 Wyluzuj, Zosieńko, wyluzuj. 1. Ciepło jak cholera więc chłop poszedł w tym, przyznaję, paskudnym podkoszulku i baseballówce. Ot, złapał pewnie co miał rano pod ręką. A może był na kacu? Albo bolała go głowa? Ot, nie przyjhrzał się co ma na sobie. 2. Jakie PUBLICZNE PIENIĄDZE??? Skąd Ci się to wzięło? Przecież to wynajęci kontrolerzy - żyją więc z tego co ściągną od gapowiczów. 3. I BARDZO DOBRZE, że NIE MAJĄ kretyńskich MUNDURÓW - przecież tych MPK- owskich kanarów widać już z kilometra. Zanim połapie się kierowca i zablokuje kasowniki wszyscy "ociągający się" skasują bilety lub pożyczą/kupią sobie od innych. Jaka może być skuteczność takiej rewizji? 4. Załatwić najlepiej tę sprawę kompromisowo: wezwać na dywanik, głośno wytłumaczyć, że w czarnym Rzeszowie nie podobają się takie koszulki i kazać mu nosić co innego - najlepiej czyste, jasne, schludne, bez żadnych napisów ani reklam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PiJaK Z drugiej strony IP: *.eimg.pl / 80.51.205.* 16.06.05, 10:27 A gdyby ten tekst na koszulce brzmiał "ojcojebacz" to też byłby wg Was dozwolony?! Odpowiedz Link Zgłoś
michal_33 Re: Niestosowny strój kontrolera 15.06.05, 11:28 tak a krzyze wiszace w urzedach sa zeczywiscie areligijne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grooby Re: Niestosowny strój kontrolera IP: *.lukas.com.pl 15.06.05, 17:34 Droga Zofiu, chyba coś sobie dzisiaj łyknęłaś z rana. Stwierdzenie: "napisy na koszulkach to jest jakaś teza którą noszący chce pokazać " to jakiś daleko idący wniosek, zdecydowanie za daleko idący. Rozumiem, że jesli byś mnie zobaczyła w koszulce z Che Guevara to od razu zaszufladkowałabyś mnie do rewolucjonistów :-) Brawo, MEDAL Z KARTOFLA dla ZOFII Nie szata zdobi człowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
atosatos1 Re: Niestosowny strój kontrolera 15.06.05, 20:51 od razu dziennikarzyna chce wyciągnięcia konsekwencj!Firma powinna dać mu stroj slużbowy, a nie wydziwiać na ten, który założył. Wystarczy , że jest schludnie ubrany. Za pieniadze, ktore zarabia , trudno byloby mu sprawic sobie garnitur od Armaniego itp. dodatki. A koszulka nie była zła, miejmy troche więcej poczucia humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzzz Re: Niestosowny strój kontrolera IP: 62.233.189.* 14.06.05, 23:32 brawo kur*a dla fotoreportera ta gazeta zchodzi na psy zajmijcie sie czyms powaznym a nie dziurami w ulicach i koszulkami kontrolerow mpk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osama Re: Niestosowny strój kontrolera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.05, 23:54 Gdyby w Polsce była większa społeczność muzułmańska i gdyby ten rysunek pokazywał w taki sposób duchownego muzułmańskiego, to ten kretyn-kanar dostałby kosę w bebechy. I tak by się stało w wielu państwach Europy Zachodniej. I wtedy oburzone polactwo dowiedziałoby się jakie są granice obrażania i ośmieszania czyjejś religii. To tyle w tym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katolik moje uczucia religijne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 08:11 Moje uczucia religijne obraża ciąganie po sądach księży oskarżonych o pedofilię oraz księży będących sprawcami wypadków samochodowych. NASI KAPŁANI SĄ POZA PODEJRZENIAMI !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: moje uczucia religijne IP: 195.117.241.* 15.06.05, 08:22 Zwolnić barana!!!!!! Mnie taka koszulka obraża jako katolika i świadczy o braku odrobiny chociażby oleju w głowie. KRETYN!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
atosatos1 Re: moje uczucia religijne 15.06.05, 21:05 sam jesteś baranem. To nie twoja firm. Jak będziesz pracodawcą, to możesz kazac nosic krzyżyki, spódnice do ziemi itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luczucia Odbyt ministranta obrazony przez kaplana IP: 152.75.137.* 15.06.05, 21:52 Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 "Uczucia religijne" 15.06.05, 08:49 Może tak jeden z drugim zadaj sam sobie pytanie: Czym jest religia, czym wiara? Bo ja już zupełnie się pogubiłem… W co my u licha (tak ogólnie biorąc) właściwie wierzymy? Najniższe ukłony! Zagubiony M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radek Re: "Uczucia religijne" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 09:02 Skoro "Pan kierownik z Urzędu Pracy" może nie znać angielskiego (nie mieści mi się to w głowie!), to dlaczego wszyscy zakłądają że zna go "zwykły kanar"!? Facet dostał darmową reklamową koszulkę wraz z czapeczką, to sobie ubrał. Regulamin jego stroju mówi o schludności (nic o napisach!), a koszulka była schludna (czysta i wyp[rasowana), więc nie złamał regulaminu i nie ma podstaw do usunięcia z pracy. Gdy go wywalą wygra w Sądzie Pracy (wystarczy że udowodni iż nie posiada certyfikatów znajomości języka angielskiego, co nie było wymagane na jego stanowisku pracy). Odpowiedz Link Zgłoś
affichaga Re: "Uczucia religijne" 15.06.05, 18:00 a jak by tak mial czapeczke z trupio czaszko i na thishort napis po niemiecku PRACA CZYNI WOLNYM i z tylu po angielsku morduj pedaluw wszystko schludne wyprasowane itp;;;;;;;;;;wedlug twojego rozumowania,,,,,,,,,,,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: "Uczucia religijne" 25.06.05, 14:09 a co Ty masz z ta praca? bo praca rzeczywiscie czyni wolnym, a ze Tobie ten napis kojarzy sie z obozami zaglady to zupelnie inna sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
chris1970 Re: "Uczucia religijne" 15.06.05, 09:36 Ktoś kiedyś napisał, że nie ma czegoś takiego jak uczucie religijne, a jest przekonanie religijne. Wiarę wyznajemy, a nie odczuwamy. Dlatego też, obrazić można czyjeś przekonania religijne. Odpowiedz Link Zgłoś
greg0.75 Re: "Uczucia religijne" 15.06.05, 17:05 Nie! religia odwołuje się właśnie do emocji (uczuć), bo przecież nie do faktów (z których wyprowadza się przekonania). Odpowiedz Link Zgłoś
nolnejm Re: Niestosowny strój kontrolera 15.06.05, 09:05 Rzeczywiście koleś źle trafił - w złym guście, prostackie. Ale on jest tylko kontrolerem - nie z MPK w mundurku, który widać na kilometr, (w tym czasie wszyscy pasażerowie mogliby pokasować bilety;), tylko z firmy. Jego tak łatwo nie odróżnić od zwykłego pasażera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikesz Re: Niestosowny strój kontrolera IP: 82.177.98.* 15.06.05, 09:46 przepraszam bardzo, a skąd temu panu przyszły do głowy jakieś uczucia religijne? ten pan ma na koszulce osobę w białym stroju z kapturem i to ma być niby zakonnik - skąd takie absurdalne daleko idące wnioski?? Następnym razem ten pan ubierze białe spodnie i ktoś powie, że jest gejem i on sobie takiego stroju nie życzy. Innej osobie będzie przeszkadzać jego broda, bo wygląda jak złoczyńca itd. Aburdalne argumenty!!! Kolejnej osobie będzie przeszkadzać czerwony kolor t-shirtu, bo zbyt wyzywający... Ludzie nie dajcie się ogłupić. Tak jak ktoś tutaj napisał, kontroler nie musi znać języka angielskiego ;-) Pan Sosnowski niech się zdjęcia nauczy robić, a nie snuje absurdalne historie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anita Re: Niestosowny strój kontrolera IP: *.krak.tke.pl 15.06.05, 10:14 Niedobrze mi się robi jak czytam Wasze wypowiedzi.Jedynie wypowiedż Zosi jest konkretna i do rzeczy. Wszędzie obowiązują jakieś zasady i należy je przestrzegać.Bardzo dobrze że dziennikarze pokazują wszelkie niedoskonałości. To wspaniale że jesteście tacy tolerancyjni, ale nie tam gdzie trzeba.Ciekawa jestem czy ten biedny kontroler(którego mogła boleć głowa, lub miał mokry mundur)okazałby Wam tyle zrozumienia.Jakby się Wam podobało gdyby policjant przyszedł do pracy w podkoszulku a nauczycielka Waszego dziecka w bikini.Apeluję o zdrowy rozsądek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Killer Re: Niestosowny strój kontrolera IP: *.krak.tke.pl 15.06.05, 13:03 Ja jestem za tym bikini :D Odpowiedz Link Zgłoś
nelsonek Re: Niestosowny strój kontrolera 25.06.05, 14:12 mylisz sie. policjant MUSI byc w stroju sluzbowym. a nauczycielka? oni tez maja gdzies spisane zasady ubierania sie. kontrolerzy w Rzeszowie poki co nie maja. i o co tyle krzyku? Odpowiedz Link Zgłoś
meleme Brawo Jasiu 15.06.05, 10:17 Obraza uczuc religijnych che che.. To chyba raczej proba otworzenia ludziom oczu. Czy już zapomnieliście o księzach pedofilach i innych demoralizacjach w kościele. TO JEST OBRAZA UCZUĆ RELIGIJNYCH!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cobolt Ojej to straszne:) IP: 212.191.132.* 15.06.05, 10:52 Jakby mial na tej koszulce gwiazde radziecka, albo Lenina lub Hiltera to nic by sie nie stalo. Tak to juz jest zyjemy w swietojeb..iwym kraju:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Niestosowny strój kontrolera IP: 195.82.176.* 15.06.05, 13:23 No cóż "Tiszert WOLNOŚCI".........? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomis Re: Niestosowny strój kontrolera IP: *.mbp / *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:25 zyjemy w wolnym kraju i kazdy ma prawo do tego by ubierac sie jak chce, jednak pewne zawody zobowiązują do czegos. osobiscie uwazam ze ów Pan wygląda żałośnie ale chciłbym napisać tu o bardziej istotnej rzeczy. mianowice: byłem ostatnio obiektem kontroli przez że tak powiem niezbyt Miłych kontrolerów którzy o mało nie pobili mnie jak przyłapując studenta z biletm ale bez waznej legitymacji sami nie chcieli sie okazać ze swoimi uprawnieniami. (Oczywiście podpowiedzialem owemu studentowi i sam tez poprosiłem o pokazanie uprawnien) nie wiem jak sprawa sie skonczyła - widziałem ze kolesia spisali, ale uwazam ze nie było to do konca OK. oczywiście po fakcie sprawdziłem w Lexie jak to jest i: Art. 33a. 1. Przewoźnik lub osoba przez niego upoważniona, legitymując się identyfikatorem umieszczonym w widocznym miejscu, może dokonywać kontroli dokumentów przewozu osób lub bagażu. 2. Identyfikator, o którym mowa w ust. 1, powinien zawierać co najmniej następujące informacje: 1) nazwę przewoźnika, 2) numer identyfikacyjny osoby dokonującej kontroli dokumentów przewozu osób lub bagażu, 3) zdjęcie kontrolującego, 4) zakres upoważnienia, 5) okres ważności, 6) pieczęć i podpis wystawcy (przewoźnika). TAK ŻE MYŚLĘ ŻE WARTO O TYM WIEDZIEĆ, a zwłaszcza o okresie ważności uprawnień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beata z Jasła Re: Niestosowny strój kontrolera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 13:54 Ze zwolnieniem tej osoby z pracy - to chyba duża przesada. Wystarczy rozmowa i jakaś inna forma dyscyplinująca tego pracownika. W końcu wiele razy widziałam kontrolerów w ubraniu "cywilnym" po to, by wtopić się w pasażerów i nie robić popłochu takiego, jaki ma miejsce gdy wchodzi do autobusu kontroler w swym uniformie. Jakoś nikt inny z pasażerów do tej pory nie zgłosił swego niezadowolenia z ubioru pechowego rewizora, tylko reporter. A zrobił to być może po to, by mieć temat do napisania artykułu i dostać za niego parę złotych (choćby kosztem utraty pracy osoby trzeciej). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dyzio GW zwalcza konkurencję ?!? IP: *.starnettelecom.pl 15.06.05, 13:58 Szczerze mówiąc nie przypuszczałem, że z GW współpracują delikwenci tak "wrażliwi" religijnie, że ich uczucia są obrażane napisami na koszulkach współpasażerów. Domniemuję, że obrażony katolicko fotoreporter nie miał też w ramach protestu biletu bo jeśli miał to teraz jak rozumiem karząc komunikację miejską za gorszący go religijnie wygląd kontrolerów bedzie odtąd jeździł bez nich. Tak trzymać. Howgh !!! Odpowiedz Link Zgłoś
agtom11 Re: Fakty i Mity postrach dla kleru. 15.06.05, 14:43 W dzisiejszej z klerikalizowanej polsce ta jedna gazeta ukazuje i nagłaśnia wszystkie świnstwa i przekręty które się dzieją w hermetycznie zamkniętym środowisku kleru rzymsko-katolickim ale nie tylko. Dlaczego niby ta warstwa ludzi ma być nieobjęta kontrolą swoich poczynań? Wszystkie inne warstwy społeczne są bacznie obserwowane przez różnego rodzaju media i dobrze,ale hipokryzja niektorych może być conajmniej zastanawiająca jeśli tylko mają się zając czymś lub kimś z kręgu kleru polskiego. Wtenczas strach do dupy wieje okropnie i knebluje im usta a w najlepszym wypagku udają że niema tematu lub temat marginalny. A tak wcale nie jest-kler tak jak inne warstwy społeczne ma swoje wady i popełnia różnorakie przestępstwa i trzeba to także ukazywać i demaskować. I FAKTY i MITY właśnie to robią i dlatego są znienawidzeni i bojkotowani przez całe duchowieństwo a także przez ich medialnych protektorów i usłużnych dzienikarzy. Każdy redaktor naczelny wie że lepiej z klerem nie zadzierać i nie narażać swojej pozycji -bo to jest siła która wcześniej czy pózniej może decydować o karierze poszczególnego dzienikarza. Dzienikarze chwalą się swoją niezawisłością,niezależnością a jest to tylko część prawdy bo każdy dzienikarz tak jak kiedyś bał się urzędu cenzorskiego i zwiazanego z nim siłą przewodnią narodu/PZPR/ tak dzisiaj jest uzależniony od nowej siły którego stolicą jest Watykan a w kraju episkopat na czele z konserwatywnym Glempem i jego licznym gronem panów w czerwonych beretkach/biuro polityczne/ Przecież raz Glemp wam pogroził że cyt; Zlikwiduje to grono szczekających kundelków;. Odwagi panowie żurnaliści -bierzcie przykład z FAKTÓW i MITÓW. Odpowiedz Link Zgłoś
svintuh Re: Fakty i Mity postrach dla kleru. 22.06.05, 22:58 i powinien kundelstwo skasowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: Wszystkie małpiszony - na drzewo!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 15:55 Trochę kultury by się przydało. Jak widać. Zupełnie już zniknęła z życia...:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldek Re: Wszystkie małpiszony - na drzewo!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 16:30 przez któregoś mądrego z gazety ten człowiek może stracić pracę - ja na jego miejscu pozwałbym gazetę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedrolot Re: Niestosowny strój kontrolera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 18:13 FiM sa chyba legalnym tytulem, zarejestrowanym gdzie trzeba i oficjalnie kolportowanym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klara Re: Niestosowny strój kontrolera IP: 62.148.85.* 15.06.05, 21:13 a ja sie pytam jak ma wygladac kontroler, bo dzis w autobusie mialam ta przyjemnosc.mial brudne ulizane wlosy,spodnie w ktorych chyba spal cala noc, dziurawa reklamowka plastikowa i smierdzialo od niego potem jak by sie nie myl tydzien no to chyba wizytowka mpgk a moze tak dla zmylki szef kazali.mysle ze powinnismy sie szanowac nawzajem a kierownik patrzy jak wyglada pracownik przed praca bo idzie pracowac miedzy nas l u d z i!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Konkurencja 15.06.05, 18:53 Cóż... Dotychczas przypuszczałem, że GW zatrudnia jednak dojrzałych pracowników... A tak na marginesie to zwalczanie konkurencji potrafi czasem przybrać zaskakujące formy... Ech Czegóż to człek nie uczyni by zadowolić kogo trzeba... „Uczucia religijne”... Hmmm ...Ciekaw jestem niezmiernie jakąż to „religię” raczy wyznawać nasz dzielny fotoreprter? Najniższe ukłony! Zaciekawiony M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Konkurencja IP: *.autocom.pl 15.06.05, 19:33 a ktoś z was wogóle kuma co znaczy ten napis na jego koszulce bo wygląda mi na to że chyba nie kumacie. Jak można być takim wieśniakiem i przyjść w takiej koszulce do pracy czy wy też tak chodzicie ubrani do pracy ?? Podejrzewam że nie bo od razu byście wylecieli z roboty w podskokach a ten pajac niby dlaczego ma tak przychodzić ubrany do pracy przecież płacą mu z pieniędzy ludzi którzy kupują bilety. Troche kultury pajacu !! Odpowiedz Link Zgłoś
mjot1 Re: Konkurencja 15.06.05, 22:01 „Troche kultury pajacu !!” No to, o co tu u licha idzie? O „uczucia religijne”? O kulturę? A jeśli to przez jakie „K”? O kodeks pracy? Czy o jakąś inną cholerę? Bo jeśli jak zwykle o wszystko to znaczy, że jak zwykle o szmal. Czyli? Czyli me dywagacje na temat zwalczania konkurencji nie są bezzasadne... Pomimo braku kultury stwierdzonego przez arbitra (co prawda jedynie normalnego)... Najniższe ukłony! M.J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Niestosowny strój kontrolera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:30 oczywiście gdyby reklamował Gazetę Wyborczą wszystko byłoby cacy. A tak słusznie wyleci z pracy za niewłaściwe lektury. Za komuny było jednak więcej wolności wyrażania swoich poglądów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: molina Re: Niestosowny strój kontrolera IP: *.wmc.net.pl 15.06.05, 22:39 Dajcie sobie dziennikarze spokój. Trzeba mieć talent żeby zaistnieć bez grzebania się w błocie. Treba też oderwać się od średniowiecznej mentalności posyłania na stos za błędy wiadomo jakie ale tego fotoreporter Gazety nie umie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xavier A moze to reklama? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.05, 22:47 A jezeli facetowi FiM zaplacily wlasnie za taka zadyme? Nie wszyscy do tej pory wiedzieli, ze takie pisemko w ogole istnieje - teraz dostali darmowa reklame w GW. Moze kontroler zostal zakonraktowany przez FiM wlasnie do tego celu a wszyscy sie podniecaja niestosownym strojem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sadam Re: Niestosowny strój kontrolera IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.05, 00:49 jak dla mnie to jest lipa. przez takiego reportera gosciu straci prace!!! czy to jest normalne. jak za takie cos beda wywalac to ja sie wypisuje. Odpowiedz Link Zgłoś