Gość: K IP: 195.117.241.* 24.06.01, 00:00 Słyszałem że gdześ w okolicach rzeszowa jest miejsce gdzie auta i inne przedmioty poruszają się same wbrew przyciąganiu ziemskiemu pod górę proszę napiszcie gdzie to jest jak wiecie !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: blah Re: AUTA SAME JADĄ POD GÓRKĘ ??? GDZIE !!!? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 24.06.01, 00:00 podobno w swilczy kolo rzeszowa.... wyladowalo kiedys ufo... moze tam?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: AUTA SAME JADĄ POD GÓRKĘ ??? GDZIE !!!? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 24.06.01, 00:00 ja słyszałem że taki bajer jest bardziej na zachód od Rzeszowa - o ile pamiętam to chodziło chyba o Beskid Żywiecki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdzicha Re: AUTA SAME JADĄ POD GÓRKĘ ??? GDZIE !!!? IP: *.acn.waw.pl 24.06.01, 00:00 W Slocinie, tylko nie wiem dokladnie w ktorym miejscu. Trzeba popytac miejscowych. Milych wrazen. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WER Re: AUTA SAME JADĄ POD GÓRKĘ ??? GDZIE !!!? IP: *.rsk.pl 25.06.01, 00:00 ZJAWISKO TEGO TYPU WYSTEPUJE PONOC NA GORZE ZAR W BESKIDZIE MALYM... JEST TO JEDNAK NAJPRAWDOPODOBNIEJ CZYTSA FANTAZJA MIEJSCOWYCH W CELU PRZYCIAGNIECIA WIEKSZEJ LICZBY TURYSTOW... PS. NIE WIEDZIALEM ,ZE U NAS TEZ COS KOMBINUJA W TYM KIERUNKU HEHEHE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hans Re: AUTA SAME JADĄ POD GÓRKĘ ??? GDZIE !!!? IP: *.rzeszow.sdi.tpnet.pl 25.06.01, 00:00 Gość portalu: WER napisał(a): > ZJAWISKO TEGO TYPU WYSTEPUJE PONOC NA GORZE ZAR W BESKIDZIE MALYM... Dzięki WER - właśnie o górę żar mi chodziło... (skleroza nie boli...) > JEST TO JEDNAK NAJPRAWDOPODOBNIEJ CZYTSA FANTAZJA MIEJSCOWYCH W CELU PRZYCIAGNI > ECIA WIEKSZEJ LICZBY TURYSTOW... To nie fantazja tylko złudzenie optyczne - podobna rzecz ma miejsce z rzeczką w okolicach Rzepedzi - wydaje ci sie że woda płynie pod górę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gośka Re: AUTA SAME JADĄ POD GÓRKĘ ??? GDZIE !!!? IP: *.100.122.158.on.wave.home.com 26.06.01, 00:00 Takie miejsce jest Kanadzie, w Nowym Brunszwiku, w miasteczku Moncton, ale jest to trik. Mnie wydawało się, że rzeczywiście jechaliśmy pod górkę, ale kolega twierdzi, że jest to złudzenie. Jest tam także rzeczka, która w pewnym miejscu płynie pod górkę (takie prądy, które rzeczywiście wypychają wodę pod górę). Widziałam te dziwy na własne oczy. Ktoś to musiał także widzieć lub słyszeć i zrobił plotkę o Rzeszowie. A może ktoś ma ochotę także na tym zarabiać tak jak w Kanadzie? Odpowiedz Link Zgłoś