IP: *.chello.pl 22.10.05, 11:40
nie wiem jak was, ale mnie od pewnego czasu wkurza TESCO

i to coraz bardziej

zadziwiająco często występuje tam niezgodność cenowa

dużo niedużo - zależy jak na to patrzeć - u mnie to było 0,3 do około 2 zł na
produkcie - wkurza mnie - przykład był płyn jakis do mycia naczyń za niecałe 4
zł przy kasie okazało się że jest o 1 zł droższy - pasty do zebów o 0,3 0,4 zł
droższe też się zdarzały

Obserwuj wątek
    • Gość: fanka Re: TESCO IP: *.net.autocom.pl 22.10.05, 11:49
      Olo, spoko , to są drobiazgi. Ogólnie TESCO is the best!
      • Gość: Janek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 12:07
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • koneser13 Re: TESCO 22.10.05, 12:32
        przepraszam a pod jakim wzgledem?Chyba ze w nabijaniu klijentow w butelke...
    • beton44 Re: TESCO 22.10.05, 12:25
      Przy bardzo dużym "przerobie" musi być trochę bałaganu...

A ja na przykład kupiłem buty za 15 PLN mniej niż było na cenie na stoisku...
    • sunrise79 Re: TESCO 22.10.05, 12:58
      zaraz po odejsciu od kasy sprawdz rachunek,a jak sie cos nie zgadza reklamuj od
      razu. W carrefour tez tak miałam ostatnio,na półce inna cena,a przy kasie wbiło
      wyższą.
      • piixii Re: TESCO 22.10.05, 13:38
        No właśnie - a czy jak masz cenę niższą niż widniało na półce to też się
        awanturujesz?? Pracowałam w Tesco i wiem, ze wynika to z tego, że ktoś z
        pracowników po prostu na czas nie zmienił ceny (błąd), a nie dlatego, że Tesco
        chce kogoś oszukać.
        Nie lubię tego sklepu jak jasny gwint, ale takie teksty jak ten poniżej są po
        prostu śmieszne.
        • lucusiaa Re: TESCO 22.10.05, 16:26
          TAAK. Ja chciałam kupić sztruksy dla dziecka. Był jeden rodzaj rzeczy w koszu, jedna cena, ale przy kasie wybiło dwa razy więcej. Poszłam do reklamacji i pani mi wytłumaczyła, że na pewno źle przeczytałam cenę, albo się spodnie zaplątały. Taaak, wszystkie 30 par.
    • sunrise79 Re: TESCO 22.10.05, 14:06
      Alez ja sie nie awanturuje,po prostu sprawdzam,wiem ze czasami cos moze byc zle
      wbite i niekoniecznie musi to wynikac ze złej woli sprzedajacego. Sprawdzic
      nigdy nie zaszkodzi.
      • Gość: czeslaw Re: TESCO IP: *.fbx.proxad.net 22.10.05, 18:30
        ja lubie tesco
        jesli chodzi o te ceny, to musze powiedziec, ze z 3 razy mialem sytuacje, ze w
        domu stwierdzilem , ze nie zgadza sie rachunek ze stanem faktycznym,
        konkretnie chodzilo o to, ze kupilem jedna sztuke czegos tam, a na rachunku
        mialem np 5
        nazajutrz szedlem do punktu obslugi klienta, i bez zadnych dyskusji roznica byla
        mi zwracana
        nie byly to jakies duze kwoty, zdaje sie 5 czy 6 zloty, ale chodzilo o zasade
        nie mialem zadnego dowodu na to, ze oszukuje
        pozdrawiam
        • Gość: czeslaw Re: TESCO IP: *.fbx.proxad.net 22.10.05, 18:31
          dowodu, ze nie oszukuje, oczywiscie
          sorki
          • Gość: Syla Re: TESCO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 18:47
            poza tym jesli jest roznica w cenie to zwracaja jej podwojna wartośc - czesto
            zdarza sie to przy pampersach bialych TESCO - kosztuja przewaznie 28 zl - a
            czesto jest promocja 24,99 - co nie jest uwzgledniane w kasie. ide wtedy do
            punktu obslugi klienta i zwracaja mi ok. 7 zł - wiec pampersy kosztuja mnie
            jakies 21 zl :)
    • Gość: eeeee Re: TESCO IP: *.wolfson.cam.ac.uk 22.10.05, 19:08
      a ja dwa lata temu kupilem sobie plecak za ZLOTOWKE w Tesco bo tyle bylo na
      kodzie; kasjerka 15 minut sie zastanawiala ale wszystko sie zgadzalo; tak wiec
      raz sie traci a raz zyskuje;
    • Gość: HIT Re: TESCO IP: *.udn.pl 23.10.05, 00:33
      Cześć
      pozdrawiam wszystkich HIT-owców którzy odeszli lub zostali zwolnieni z TESCO

Pozdro dla ekipy z Prokocimia

To była firma ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka