Gość: pb IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.05, 20:16 Panowie jedziećie nie po wygraną a o minimalną przegraną 49-41 to będzie sukces. Pozdrawiam wszystkich kibiców czarnego sportu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lex Re: Przed meczem Mars Gorzów - Marma Rzeszów (nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 20:56 Rzeszowianie raczej nie wygrają w Gorzowie.Właśnie wróciłem z treningu gorzowian i jestem pod wielkim wrażeniem.Startowali na okrągło po czterech i takiej zawziętości dawno nie widziałem.Cud że nikomu nic się nie stało!!! Cieszę się na to spotkanie oby było wyrównane , niech się coś dzieje.Mecze z dużą przewagą chyba kibiców nie bawią.Wiem że będzie trudno , bardzo trudno ale postarajcie się chłopaki z Rzeszowa.( i wrócicie cało do domu bo jeżeli będzie tak jak dzisiaj na treningu to mam wielkie obawy ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franczyszyn Re: Przed meczem Mars Gorzów - Marma Rzeszów (nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 22:12 nie strasz nie strasz ,bo sie zesrasz ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lex Re: Przed meczem Mars Gorzów - Marma Rzeszów (nie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.05, 22:55 Nie straszę ale podam tylko jeden przykład który dzisiaj widziałem. Tak to jest na żużlu że jedyny moment kiedy czterech jedzie w miarę równo jest po starcie ale jeżeli czterech jedzie ( zapier...a)na przeciwległej prostej równo i żaden ani myśli odpuścić to ... tylko przeżegnać się i zamknąć oczy.Do zobaczenia w niedzielę może Bóg się zlituję i deszcz ześle (chłopaki ostygną)Żartuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: Przed meczem Mars Gorzów - Marma Rzeszów (nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 12:57 W gorzowie jak zwykle chomski spreparuje tor to jego specjalnośc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ir Re: Przed meczem Mars Gorzów - Marma Rzeszów (nie IP: *.gorzow.mm.pl 25.06.05, 22:04 otto, Chomski nie jest toromistrzem. On ma inne zadanie do wykonania. Ma tak ustawić i zmobilizować zaspół aby co najmniej powtórzyć wynik z Rzeszowa. Loramski dojdzie do formy i finale play off (dwie stale) zdobędzie komplet punktów. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adaś Re: Przed meczem Mars Gorzów - Marma Rzeszów (nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 07:23 do pana Otto. Proszę poczytać wypowiedzi o stanie toru waszych zawodników i..... wydaje mi się, że należy powiedzieć przepraszam chomskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: otto Re: Przed meczem Mars Gorzów - Marma Rzeszów (nie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.05, 23:10 chomski zawsze preparował tory to jego specjalność , co z tego że nie jest toromistrzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ir Re: Przed meczem Mars Gorzów - Marma Rzeszów (nie IP: *.gorzow.mm.pl 26.06.05, 17:51 Po 5 wyścigach : Mars RTV AGD Gorzów 16 : 14 Marma Polskie Folie Rzeszów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ir Po 6 wyścigach IP: *.gorzow.mm.pl 26.06.05, 17:56 20 : 16 dla Gorzowa oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ir Re: Po 7 wyścigach IP: *.gorzow.mm.pl 26.06.05, 17:58 wyścig 7 3 :3 23:19 Gorzowianie utrzymują 4 punktową przewagę w meczu. Krzysztof Pecyna 3 Maciej Kuciapa 2 Robert Flis 0 Dawid Stachyra zmiana: Paweł Miesiąc 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ir Re: Po 8 wyścigach IP: *.gorzow.mm.pl 26.06.05, 18:10 3 : 3 26:22 Zamieszanie na pierwszym łuku, wykorzystuje to Rempała. Po chwili Max przechodzi Palucha a Hlib Rempałę. Tomasz Rempała 1 Kamil Brzozowski zmiana: Paweł Hlib 3 Mikael Max 2 Piotr Paluch 0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ir Re: Po 9 wyścigach IP: *.gorzow.mm.pl 26.06.05, 18:13 5 : 1 31:23 Gospodarze nie dają szans Miesiącowi i Śledziowi. Robert Flis 2 Dariusz Śledź 0 Krzysztof Pecyna 3 Karol Baran 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ir Re: Po 10 i 11 wyścigach IP: *.gorzow.mm.pl 26.06.05, 18:29 4 : 2 35:25 Gorzowianie znowu lepiej spod taśmy. Kuciapa jednak wyprzedza Łukaszewskiego Jarosław Łukaszewski 1 Maciej Kuciapa 2 Mark Loram 3 Dawid Stachyra 0 11 3 : 3 38:28 Śledź na prowadzeniu a Kuciapa startujący jako rezerwa taktyczna przyjeżdża na ostatnim miejscu. Karol Baran zmiana: Maciej Kuciapa 0 Krzysztof Pecyna 1 Dariusz Śledź 3 Kamil Brzozowski 2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ir Re: Po 12 wyścigach IP: *.gorzow.mm.pl 26.06.05, 18:34 12 3 : 3 41:31 Tym razem Szwed zaspał pod maszyną startową. Max mimo wszystko przedziera się z trzeciej pozycji na pierwszą. Mark Loram 2 Mikael Max 3 Jarosław Łukaszewski 1 Dawid Stachyra 0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ir Re: Po 13 wyścigach IP: *.gorzow.mm.pl 26.06.05, 18:38 3 : 3 44:34 Tym razem Kuciapa wygyrwa a kolega z drużyny dojeżdża do mety na ostatnim miejscu. Tomasz Rempała 0 Piotr Paluch 2 Maciej Kuciapa 3 Robert Flis 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ir Re: Po 14 wyścigach IP: *.gorzow.mm.pl 26.06.05, 19:11 3 : 3 47:37 Tomek Rempała z Piotrem Paluchem sczepili się motocyklami na pierwszym łuku i obaj upadli. Powtórka w czteroosobowym składzie. Pod łokiec Darka Śledzia wjeżdża Paweł Hlib i powoduje groźnie wyglądający upadek rzeszowianina. Hlib wykluczony za niebezpieczną jazdę i spowodowoanie wypadku. Śledź niezdolny do kontynuowania jazdy. Zastępuje go Stachyra. Paluch bez problemów wygrywa z parą MARMY. Piotr Paluch 3 Tomasz Rempała 2 Robert Flis zmiana: Paweł Hlib w Stachyra 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ir Re: Po 15 wyścigach - koniec meczu IP: *.gorzow.mm.pl 26.06.05, 19:15 1 : 5 48:42 Rzeszowianie na osłodę wygrywają ostatni wyścig podwójnie. Krzysztof Pecyna d Maciej Kuciapa 2 Mark Loram 1 Mikael Max 3 3 punkty zostały w Gorzowie. Następne spotkanie mam nadzieję w finale play off Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: owizyc staleczka gorzów sia laa laaa laa laaaaaaaaaaaaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.05, 19:20 staleczka gorzów siaaaaaaaaaaaaaaaaaaa la la la laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: flis Re: staleczka gorzów sia laa laaa laa laaaaaaaaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 10:18 ten gorzow to niezla wiocha byc musi ,doprawdy u was tylko motorki sie liczą ? do niemiec na truskawki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pb Re: staleczka gorzów sia laa laaa laa laaaaaaaaaa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.05, 10:46 Cóż rzec?...u was to do ruskich chyba nie pojedzieci na truskawki ale po spiryt i dlatego tak p..lisz jak pijany zakompleksiony (....). Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś