Gość: --Michal IP: *.client.attbi.com 11.01.03, 19:10 Czy wypada nieznajomej wyciagnac wlosy spod plaszcza? Przecierz milosc mamy tylko na chwile i Cierpiec stego powodu trzeba sie kategorycznie oduczyc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guajazyl Re: Czy wypada nieznajomej. 11.01.03, 19:15 O owlosieniu, ktorej czesci ciala piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Moj drogi. IP: *.client.attbi.com 11.01.03, 19:20 To absolutnie zalezy wylacznie i tylko od Ciebie, jezeli szukasz autorytetow. ktore Ci przedstawia sprawe w obrazkach to polecam nijekago ozpola w sasiednim watku, ktory sobie pozwolilem odswierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: Moj drogi. 11.01.03, 19:24 OdswieZyc, odswieZyc...poeto od siedmiu bolesci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Alesz ja Cie szanuje, IP: *.client.attbi.com 11.01.03, 19:26 A jakie to ma znaczenie? Mogles poprostu powiedziec "Time to die gook time to die" Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: Alesz ja Cie szanuje, 11.01.03, 19:32 Gość portalu: --Michal napisał(a): > A jakie to ma znaczenie? Mogles poprostu powiedziec "Time to die gook time to > die" Oj zebys Ty wiedzial jak wielkie ma to znaczenie! Szczegolnie dla takich, ktorzy maja aspiracje literackie. Tego co Ty piszesz nie mozna nieraz w ogole zrozumiec. Slyszales np. kiedys takie slowo jak "interpunkcja"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Micjal Slowo - slyszalem. IP: *.client.attbi.com 11.01.03, 19:37 Oczywiscie masz racji, dla ludzi z aspiracjami to ma znaczenie, tak slyszalem, sam nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: Slowo - slyszalem. 11.01.03, 19:39 No to jak wyglada z Twoimi aspiracjami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Aspiracje tylko na wymiane. IP: *.tiaa-cref.org 11.01.03, 20:51 Nie rozumie do konca pytania. I prosze wybaczyc ze tak dlugo, bo sie musialem z siedliska przniesc to tzw. biura. Praca. Chyba nie trudno zgadnac ze jestem ksiazkowym przykladem narcyza egocentryka, nie mam zadnym aspiracji, chce zeby sie o mnie mowilo, nie wazne jak, nie wazne z jakiego powodu. Aspiracji nie rozumie, marzenie, tak! Byl tu kiedys watek o marzeniach, tylko ja sie wpisalem i to wiele razy. Zycze przemilego lykendu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal No i nikt mi nie odpoweidzial. IP: *.tiaa-cref.org 11.01.03, 21:00 Czy wypada, te dlugie braozowe wlosy wyjac spod plaszcza, kiedy sie juz ten plasz podalo, i co na to kamyczek, bo przecierz dotykac takie cudowne wlosy to jest szczescie, ktore sie nie powinno doswiadczac niezasluzenie, w wypadku przypadkowego podania okrycia. Gujazylu, Azpiracje oczywoscie moge jakies wymyslic tylko zerken do slowniczka, ale tylko podwarunkiem ze powiesz o swoich [aspiracjach] pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: No i nikt mi nie odpoweidzial. 11.01.03, 22:30 Przepraszam za usterki! Zamiast jakies aspiracje wymyslac, przestan lepiej sadzic te Twoje pseudoliterackie kawalki, w jezyku, ktory Ty pewnie uwazasz za polski. Co do moich aspiracji, to moze zacznijmy od tych najmniejszych. Nigdy nie chcialbym tak belkotac jak Ty. Starczy? Czy Ty to jeden z tych co "zapomniec polska mowa"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Nie starczy. Tyle radosci! IP: *.client.attbi.com 12.01.03, 00:44 Bracie w Chrystusie. Nic nie uwazam za nic. Ciesze sie natomiast ze moja spozoru bezuzyteczna egzytstecaj i dzialanie do czegos sie przydala. I stanowie dla ciebie przyjacielu anty wzor, i raduje mnie ze mozesz sie cieszyc tym ze nie jestes taki jak ja. Czy mozna prosic o wiecej. Powiedz mi jeszcze o sobie. Jestes fascynujacy. A jezeli Ci to sprawia ulge cisnij we mnie kolejny kamien, nadstawie drugi posladek belkoczac niezrozumiale. Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: Nie starczy. Tyle radosci! 12.01.03, 14:51 Gość portalu: --Michal napisał(a): > ... nadstawie drugi posladek belkoczac niezrozumiale. Tak ladnie zaczales... a jednak znowu skonczyles na dupie. Czy to Twoja obsesja? Odpowiedz Link Zgłoś
giermo_gidroz Obsesja, tak! 12.01.03, 16:29 Tylko czyja? Ze moja obsesja, to oczywistosc, w koncu ata dupa jest moja. Ale o Ciebie mi chodzi najbaradziej, potrzeby i marzenia wspolbraci bardzo mi leza na sercu. Czy to juz milosc miedzy nami? Musimy sie chyba najpierw lepiej poznac, nie moge tak z kazdym, tak odrazu. Jestem romantyczny! Sentymentaln! A ty tak od razu do dupy mi sie dobierasz. Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: Slowo - slyszalem. 11.01.03, 19:41 No to jak wyglada z Twoimi aspiracjami? Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: Slowo - slyszalem. 11.01.03, 19:42 No to jak wyglada z Twoimi aspiracjami? Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: Slowo - slyszalem. 11.01.03, 19:43 No to jak wyglada z Twoimi aspiracjami? Odpowiedz Link Zgłoś
canadian Re: Slowo - slyszalem. 11.01.03, 20:06 Przejdz na NyQuil bo pierdolisz tszy po tszy syropek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Kandian to jest dobry kolo! IP: *.tiaa-cref.org 11.01.03, 21:13 Tylko mu sie pomylilo bo my sie jeszcze nie okladamy stolakami, czy lawkami, i nikt jeszcze nie strzela do pianisty. W razie draki dam cynk. No chyba ze sie myle? Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Drogi Kanadyjczyku! 11.01.03, 22:33 Jak mi powiesz co to jest NyQuil to powiem, ze masz ladne BMW. Chcesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerseyboy Re: Drogi Kanadyjczyku! IP: *.ipt.aol.com 11.01.03, 22:58 guajazyl napisał: > Jak mi powiesz co to jest NyQuil to powiem, ze masz ladne BMW. Chcesz? Oh my God!!! On nawet nie wie co to NyQuil. Z kim my tu tracimy czas na dyskusje, Canadian? Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: Drogi Kanadyjczyku! 11.01.03, 23:10 A Ty, chlopcze, miales juz okazje stracic czas na dyskusje ze mna? Nie przypominam sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerseyboy Re: Drogi Kanadyjczyku! IP: *.ipt.aol.com 11.01.03, 23:14 guajazyl napisał: > A Ty, chlopcze, miales juz okazje stracic czas na dyskusje ze mna? Nie > przypominam sobie. To by byla naprawde strata czasu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
guajazyl Re: Drogi Kanadyjczyku! 11.01.03, 23:19 No, przykro mi, ze nie utkwiles w mojej pamieci! Przepraszam rowniez za strate czasu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal Oczywiscie ze IP: *.client.attbi.com 12.01.03, 02:49 Oczywiscie ze niewiem, cos mi mowi jednak ze mi powiesz, slucham. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: --Michal W rozpaczy raz ostatni. IP: *.client.attbi.com 12.01.03, 17:43 Gość portalu: --Michal napisał(a): > Czy wypada nieznajomej wyciagnac wlosy spod plaszcza? Czy naprawde nikt nie wie? Czy takim sie do mnie wstretem pala [wylaczajac gujazyla zauroczonego moja dupa i innymi niedoskanalosciami]. Odpowiedz Link Zgłoś