Dodaj do ulubionych

Czy wypada nieznajomej.

IP: *.client.attbi.com 11.01.03, 19:10
Czy wypada nieznajomej wyciagnac wlosy spod plaszcza? Przecierz milosc mamy
tylko na chwile i Cierpiec stego powodu trzeba sie kategorycznie oduczyc.
Obserwuj wątek
    • guajazyl Re: Czy wypada nieznajomej. 11.01.03, 19:15
      O owlosieniu, ktorej czesci ciala piszesz?
    • Gość: --Michal Moj drogi. IP: *.client.attbi.com 11.01.03, 19:20
      To absolutnie zalezy wylacznie i tylko od Ciebie, jezeli szukasz autorytetow.
      ktore Ci przedstawia sprawe w obrazkach to polecam nijekago ozpola w sasiednim
      watku, ktory sobie pozwolilem odswierzyc.
      • guajazyl Re: Moj drogi. 11.01.03, 19:24
        OdswieZyc, odswieZyc...poeto od siedmiu bolesci.
        • Gość: --Michal Alesz ja Cie szanuje, IP: *.client.attbi.com 11.01.03, 19:26
          A jakie to ma znaczenie? Mogles poprostu powiedziec "Time to die gook time to
          die"
          • guajazyl Re: Alesz ja Cie szanuje, 11.01.03, 19:32
            Gość portalu: --Michal napisał(a):

> A jakie to ma znaczenie? Mogles poprostu powiedziec "Time to die gook time to
            > die"

Oj zebys Ty wiedzial jak wielkie ma to znaczenie! Szczegolnie dla takich,
            ktorzy maja aspiracje literackie.
            Tego co Ty piszesz nie mozna nieraz w ogole zrozumiec. Slyszales np. kiedys
            takie slowo jak "interpunkcja"?
            • Gość: --Micjal Slowo - slyszalem. IP: *.client.attbi.com 11.01.03, 19:37
              Oczywiscie masz racji, dla ludzi z aspiracjami to ma znaczenie, tak slyszalem,
              sam nie wiem.
              • guajazyl Re: Slowo - slyszalem. 11.01.03, 19:39
                No to jak wyglada z Twoimi aspiracjami?
                • Gość: --Michal Aspiracje tylko na wymiane. IP: *.tiaa-cref.org 11.01.03, 20:51
                  Nie rozumie do konca pytania. I prosze wybaczyc ze tak dlugo, bo sie musialem z
                  siedliska przniesc to tzw. biura. Praca. Chyba nie trudno zgadnac ze jestem
                  ksiazkowym przykladem narcyza egocentryka, nie mam zadnym aspiracji, chce zeby
                  sie o mnie mowilo, nie wazne jak, nie wazne z jakiego powodu. Aspiracji nie
                  rozumie, marzenie, tak! Byl tu kiedys watek o marzeniach, tylko ja sie wpisalem
                  i to wiele razy.
                  Zycze przemilego lykendu.
                  • Gość: --Michal No i nikt mi nie odpoweidzial. IP: *.tiaa-cref.org 11.01.03, 21:00
                    Czy wypada, te dlugie braozowe wlosy wyjac spod plaszcza, kiedy sie juz ten
                    plasz podalo, i co na to kamyczek, bo przecierz dotykac takie cudowne wlosy to
                    jest szczescie, ktore sie nie powinno doswiadczac niezasluzenie, w wypadku
                    przypadkowego podania okrycia.

Gujazylu,
                    Azpiracje oczywoscie moge jakies wymyslic tylko zerken do slowniczka, ale tylko
                    podwarunkiem ze powiesz o swoich [aspiracjach] pierwszy.
                    • guajazyl Re: No i nikt mi nie odpoweidzial. 11.01.03, 22:30
                      Przepraszam za usterki!

Zamiast jakies aspiracje wymyslac, przestan lepiej sadzic te Twoje
                      pseudoliterackie kawalki, w jezyku, ktory Ty pewnie uwazasz za polski.

Co do moich aspiracji, to moze zacznijmy od tych najmniejszych. Nigdy nie
                      chcialbym tak belkotac jak Ty. Starczy?

Czy Ty to jeden z tych co "zapomniec polska mowa"?

• Gość: --Michal Nie starczy. Tyle radosci! IP: *.client.attbi.com 12.01.03, 00:44
                        Bracie w Chrystusie. Nic nie uwazam za nic. Ciesze sie natomiast ze moja
                        spozoru bezuzyteczna egzytstecaj i dzialanie do czegos sie przydala. I
                        stanowie dla ciebie przyjacielu anty wzor, i raduje mnie ze mozesz sie cieszyc
                        tym ze nie jestes taki jak ja. Czy mozna prosic o wiecej. Powiedz mi jeszcze o
                        sobie. Jestes fascynujacy. A jezeli Ci to sprawia ulge cisnij we mnie kolejny
                        kamien, nadstawie drugi posladek belkoczac niezrozumiale.
                        • guajazyl Re: Nie starczy. Tyle radosci! 12.01.03, 14:51

> ... nadstawie drugi posladek belkoczac niezrozumiale.

Tak ladnie zaczales... a jednak znowu skonczyles na dupie. Czy to Twoja obsesja?
                          • giermo_gidroz Obsesja, tak! 12.01.03, 16:29
                            Tylko czyja? Ze moja obsesja, to oczywistosc, w koncu ata dupa jest moja. Ale
                            o Ciebie mi chodzi najbaradziej, potrzeby i marzenia wspolbraci bardzo mi leza
                            na sercu. Czy to juz milosc miedzy nami? Musimy sie chyba najpierw lepiej
                            poznac, nie moge tak z kazdym, tak odrazu. Jestem romantyczny! Sentymentaln!
                            A ty tak od razu do dupy mi sie dobierasz.
              • guajazyl Re: Slowo - slyszalem. 11.01.03, 19:41
              • guajazyl Re: Slowo - slyszalem. 11.01.03, 19:42
              • guajazyl Re: Slowo - slyszalem. 11.01.03, 19:43
              • guajazyl Re: Slowo - slyszalem. 11.01.03, 19:47
                A jak sie maja Twoje aspiracje?
              • guajazyl Re: Slowo - slyszalem. 11.01.03, 19:49
                A jak sie maja Twoje aspiracje?
                • canadian Re: Slowo - slyszalem. 11.01.03, 20:06
                  Przejdz na NyQuil bo pierdolisz tszy po tszy syropek
                  • Gość: --Michal Kandian to jest dobry kolo! IP: *.tiaa-cref.org 11.01.03, 21:13
                    Tylko mu sie pomylilo bo my sie jeszcze nie okladamy stolakami, czy lawkami, i
                    nikt jeszcze nie strzela do pianisty. W razie draki dam cynk. No chyba ze sie
                    myle?
                  • guajazyl Drogi Kanadyjczyku! 11.01.03, 22:33
                    Jak mi powiesz co to jest NyQuil to powiem, ze masz ladne BMW. Chcesz?
                    • Gość: Jerseyboy Re: Drogi Kanadyjczyku! IP: *.ipt.aol.com 11.01.03, 22:58
                      guajazyl napisał:

> Jak mi powiesz co to jest NyQuil to powiem, ze masz ladne BMW. Chcesz?
                      Oh my God!!! On nawet nie wie co to NyQuil. Z kim my tu tracimy czas na dyskusje, Canadian?
                      • guajazyl Re: Drogi Kanadyjczyku! 11.01.03, 23:10
                        A Ty, chlopcze, miales juz okazje stracic czas na dyskusje ze mna? Nie
                        przypominam sobie.
                        • Gość: Jerseyboy Re: Drogi Kanadyjczyku! IP: *.ipt.aol.com 11.01.03, 23:14
                          guajazyl napisał:

> A Ty, chlopcze, miales juz okazje stracic czas na dyskusje ze mna? Nie
                          > przypominam sobie.
                          To by byla naprawde strata czasu!!!!!!
                          • guajazyl Re: Drogi Kanadyjczyku! 11.01.03, 23:19
                            No, przykro mi, ze nie utkwiles w mojej pamieci! Przepraszam rowniez za strate
                            czasu!
                            • lalka7 Michal wiesz co to znaczy narcyzm? 12.01.03, 02:16
                              • Gość: --Michal Oczywiscie ze IP: *.client.attbi.com 12.01.03, 02:49
                                Oczywiscie ze niewiem, cos mi mowi jednak ze mi powiesz, slucham.
    • Gość: --Michal W rozpaczy raz ostatni. IP: *.client.attbi.com 12.01.03, 17:43

> Czy wypada nieznajomej wyciagnac wlosy spod plaszcza?

Czy naprawde nikt nie wie? Czy takim sie do mnie wstretem pala [wylaczajac
      gujazyla zauroczonego moja dupa i innymi niedoskanalosciami].

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka