Dodaj do ulubionych

chirurg szczękowy

IP: *.krak.tke.pl 12.07.05, 22:01
Cześć,
szukam dobrego chirurga szczękowego. Proszę o podpowiedzi. Dziękuję Dominik
Obserwuj wątek
    • Gość: anty Re: chirurg szczękowy IP: 195.117.241.* 13.07.05, 13:55
      Po ulicach Rzeszowa chodzą tacy w biało niebieskich, albo biało czerwonych
      dresach. Po spotkaniu z nimi nie trzeba już nic poprawiać. Ma sie spokój na
      całe życie.
    • Gość: angielski pacjent Re: chirurg szczękowy IP: 213.25.45.* 13.07.05, 13:58
      Tylko i wyłącznie doktor Mager. Artysta! Przyjmuje w przychodni MADENTAL w
      budyneczku na Baranówce - róg ulicy Broniewskiego i Ofiar Katynia - na I piętrze.
      I proszę nie dziękować - bo za leki i dobrego doktora sie nie dziękuje.
      • Gość: Dominik Re: chirurg szczękowy IP: *.krak.tke.pl 14.07.05, 18:47
        A czy ktoś coś wie nt. osiągnięć doktora Lewandowskiego?
        • Gość: skalama Re: chirurg szczękowy IP: *.dami / 81.15.189.* 14.07.05, 20:18
          Wg mnie jest spoko, chociaż moje dzieci miały niewielkie zabiegi, ale spotkałam
          sie również z niepochlebnymi opiniami, a właściwie z jedną - mojej koleżanki,
          która na wszystkich lekarzy (może z dwoma wyjątkami) najeżdzaa.
          • Gość: gość Re: chirurg szczękowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.05, 22:31
            A może Nowak? Czy ktoś może go polecić?
    • marcelina1968 W Krakowie nie macie chirurgow szczękowych 15.07.05, 07:49
      nie wiem nudzi ci się czy jak, co chwile jakiegos lekarza tu szukasz, w
      Krakowie epidemia czy co, medycy wymarli, daj sobie czlowieku spokoj z
      mnożeniem takich wątkow.....
      • Gość: czyt. Re Chirurg szczękowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.05, 10:32
        A ty jak nie chcesz pomóc to się nie odzywaj,człowiek ma problem i szuka
        pomocy, krak. to nie Kraków tylko krakowska południe w Rzeszowie.
        • Gość: arti Re: Re Chirurg szczękowy IP: *.res.pl / 82.160.26.* 15.07.05, 16:24
          Gorąco polecam Gabinet na ul. W.Stwosza 29(przystanek 17 lub 34 przy Kościele)
          Dr n. med. Piotr Blajer .Młody człowiek z podejściem i doświadczeniem. Ja
          zawsze wyrywam zęby u chirurga szczękowego bo mam krzywe korzenie i powrastane
          w kości ale po dwóch zabiegach u tego Pana najmniej cierpiałem dlatego jestem
          zadowolony.Mają umowę z N.F.Z.Ja zapłaciłem za rwanie 20 zł. za mocniejszy
          zastrzyk znieczulający.Teelefon 856-43-65.Pozdrawiam i życzę jak najmniej
          cierpienia bo to nigdy nie jest przyjemne i bezstresowe. Pozdrawiam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka