Dodaj do ulubionych

DOSTAWCA INTERNETU W RZESZOWIE

IP: 195.117.152.* 18.07.05, 15:26
jaki dostawca jest dobry???? jak macie w tym zakresei doświadczenia - prosze
o po0radę. najbardziej by mnie interesowało założenie internetu droga radiową
Obserwuj wątek
    • Gość: marta Re: DOSTAWCA INTERNETU W RZESZOWIE IP: 193.151.68.* 18.07.05, 15:27
      to zalezy gdzie mieszkasz???
      • Gość: adi Re: DOSTAWCA INTERNETU W RZESZOWIE IP: 82.160.22.* 18.07.05, 17:44
      • Gość: adi Re: DOSTAWCA INTERNETU W RZESZOWIE IP: 82.160.22.* 18.07.05, 17:46
        radiowy jak najbardziej odradzamy, to jest zbyt nie dopracowane , bardzo podatne na czynniki z zewnątrz, jest bardzo zimno=nie masz neta, jest burza=nie masz neta,pada mocny deszcz=nie masz neta,pada grad=nie masz neta,mieszkasz blisko jakiś innych nadajników np:gsm =to tym bardziej juz nie masz neta....
        • adam_west Re: DOSTAWCA INTERNETU W RZESZOWIE 20.07.05, 15:15
          Gość portalu: adi napisał(a):

> radiowy jak najbardziej odradzamy, to jest zbyt nie dopracowane , bardzo podatn
          > e na czynniki z zewnątrz, jest bardzo zimno=nie masz neta, jest burza=nie masz
          > neta,pada mocny deszcz=nie masz neta,pada grad=nie masz neta,mieszkasz blisko j
          > akiś innych nadajników np:gsm =to tym bardziej juz nie masz neta....

kpisz??

od ponad roku mam internet dostarczany drogą radiową... jeszcze nigdy,
          niezależnie od panujacych warunków, połaczenie 'od pogody' nie padło... czy
          lato, czy zima, czy deszcz czy też grad, transfery mam dobre (obraz płyty
          ściągany ze strony producenta, ważący ok. 700 mb ściąga sie w mniej niż godzinę)
          mimo tego że antena odbiorcza jest... pod linią wysokiego napięcia...

niestety minusem jest brak zewnętrznego ip
    • Gość: lola Skoro nie drogą radiową.......... IP: 195.117.152.* 19.07.05, 14:05
      mieszkam w rzeszowie - raczej nie powinno byc klopotu z odbiorem sygnału. no
      ale jeśli nie doradzacie neta drogą radiową - to w jaki sposób - i u kogo? P.S.
      nie chce miec nic wspólnego z TP SA.
      • gwiazda_podkarpacia Re: Skoro nie drogą radiową.......... 19.07.05, 14:30
        chyba nie ma innej rady, jak tylko Telekompromitacja Polska SA.

Mają teraz promocję, nawet fajną. Swoja drogą, skąd im się wzięła ta dobroć???
        i dont know......... :( a promocja polega na tym, że przez 2m-ce masz 512 za 30
        pln, a po 2m-cach rezygnuejsz z 512 i przechodzisz na 200cośtam i masz wtedy za
        jakieś - kurczę, nie pamiętam za ile jest później, ale chyba niedrogo, tzn w
        granicach rozsądku :/
        • wojciechh Re: Skoro nie drogą radiową.......... 20.07.05, 13:46
          Dostawce możesz dobrać według miejsca zamieszkania ... np. obecnej na Twoim
          osiedlu telewizji kablowej ... możesz też zapytać jakie prywatne firmy obsługują
          Twoje osiedle ... ja korzystam z usług RSK i nie narzekam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka