Dodaj do ulubionych

CZY WARTO JECHAC DO SANOKA?

18.07.01, 16:19
BEDE SZCZESLIWY, JEZELI KTOS ODPOWIE NA TO PYTANIE.
NIGDY TAM NIE BYLEM, ALE SLYSZALEM ZE JEST WARO TAM SIE PRZEJECHAC.
CZEKAM NA CIEKAWE KOMENTARZE.
Obserwuj wątek
    • Gość: frais Re: CZY WARTO JECHAC DO SANOKA? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.07.01, 01:58
      Zdecydowanie tak! To pełne uroku miasto, z klimatem. Moim zdaniem w południowo-
      -wschodniej Polsce można powiedzieć to jeszcze o Przemyślu. Sama pochodzę z
      Sanoka i chociaż nie mieszkam tam od dawna zawsze chętnie powracam.Można
      pospacerować,odwiedzić galerię z pracami sanoczanina, jednego z
      najsłynniejszych artystów współczesnych Zdzisława Beksińskiego czy muzeum z
      ogromnym zbiorem bardzo starych ikon pochodzących z kresów wschodnich.Dobrym
      pretekstem do przyjechania do Sanoka jest festiwal filmowy.Szkoda, że nie będę
      mogła pojechać, ale Ciebie zapraszam i zachęcam!Pozdrawiam:)
      • Gość: Jam. Re: CZY WARTO JECHAC DO SANOKA? IP: *.TAMP.splitrock.net 19.07.01, 03:33
        Dziekuje Ci Frais. Wspanialy wpis.
        • Gość: iwan Re: CZY WARTO JECHAC DO SANOKA? IP: *.pl 20.07.01, 11:39
          jeszcze cie tu nie ma? to jedno z najladniejszych miast na Podkarpaciu, poza
          tym repertuar festiwalu jest naprawde swietny, przyjezdzaj bez chwili
          zastanowienia
          • Gość: malarz Re: CZY WARTO JECHAC DO SANOKA? IP: 193.0.74.* 20.07.01, 17:37
            Potwierdzam!Byc moze nawet NAJpiekniejsze na tzw.Podkarpaciu.To miasto
            rzeczywiscie ma niepowtarzalny urok.I tez zaluje ,ze nie ma mnie na festiwalu.
      • Gość: wars Re: CZY WARTO JECHAC DO SANOKA? IP: 12.26.29.* 24.07.01, 00:51
        Oczywiscie, ze warto. W pelni zgadzam sie, ze urokiem dorownuje mu tylko
        Przemysl. Sanok to taki maly Krakow, a ponadto bardzo stamtad blisko w
        Bieszczady.
        Pozdrawiam
        • Gość: zdzicha Re: CZY WARTO JECHAC DO SANOKA? IP: *.acn.waw.pl 24.07.01, 22:37
          A jak z baza noclegowa?
        • Gość: joy Re: CZY WARTO JECHAC DO SANOKA? IP: *.tnt5.chin.da.uu.net 02.08.01, 05:09
          SANOK - brama do bieszczad,jeden z najwiekszych skansenow w Europie,stare
          romantyczne miasto dla zakochanych i nie tylko.
          • Gość: sanoczan Re: CZY WARTO JECHAC DO SANOKA? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 19:04
            Jestem w szoku! pochodze z Sanoka i nigdy nie slyszalam aby ktos tak o tym
            miescie mówił. Może dlatego tak mówicie bo tam nigdy nie mieszkaliście.
            • Gość: frais Re: CZY WARTO JECHAC DO SANOKA? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 03.09.01, 21:19
              Ja pochodzę z Sanoka(w zasadzie mogę powiedzieć,że jedynie się tam urodziłam i
              mieszkałam 2 lata).Słyszalam o problemach mieszkańców, ale zwróć uwagę,że
              pytanie dotyczyło Sanoka jako miejsca wartego odwiedzenia, a nie
              zamieszkania.Ja kilka lat temu miałam znakomitą okazję znów zamieszkać w
              Sanoku, ale zrezygnowałam.Ale odwiedzać Sanok lubię i sądzę,że jest piękny!
              • Gość: sanoczan Re: CZY WARTO JECHAC DO SANOKA? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 18:35
                Tak wiem ze chodzi o zwiedzanie sanoka a nie o mieszkanie w nim. Wlasnie o to
                mi chodziło ze milo jest uslyszec cos pozytywnego o tym miescie gdy sie go
                raczej nie lubi.
                • Gość: frais Re: CZY WARTO JECHAC DO SANOKA? IP: *.rzeszow.cvx.ppp.tpnet.pl 04.09.01, 19:08
                  Większość ludzi zapytanych czy lubi swoje miasto miałoby jakieś
                  zastrzeżenia.Ciesz się tak jak ja ,że pochodzisz z pięknego miasta.Mam
                  znajomych w całej Polsce i Sanok podoba się im o wiele bardziej od Rzeszowa, w
                  którym przyszło mi żyć.
    • Gość: kARPATY Re: CZY WARTO JECHAC DO SANOKA? IP: 65.33.141.* 05.09.01, 02:37
      szymonch napisał(a):

&#62 BEDE SZCZESLIWY, JEZELI KTOS ODPOWIE NA TO PYTANIE.
      &#62 NIGDY TAM NIE BYLEM, ALE SLYSZALEM ZE JEST WARO TAM SIE PRZEJECHAC.
      &#62 CZEKAM NA CIEKAWE KOMENTARZE.

OCZYWISCIE ZE WARTO!!!1CHLOPAKI Z KROSNA CZESTO TAM ZAGLADAJA I ZAWSZE WRACAJA Z
      FAJNYMI PAMIATKAMI...OSTATNIO PRZYWIEZLI DWIE DUZE FLAGI STALI SANOK ;-)

POZDRO DLA AKTYWNYCH... ;-) :-)
    • Gość: tatar Re: CZY WARTO JECHAC DO SANOKA? IP: 192.168.101.* / 195.205.114.* 10.10.01, 10:47
      Jeżeli chce się posmakować prawdziwej ukrainy to lepiej wybrać się bezpośrednio
      do kijowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka