Dodaj do ulubionych

gdzie castorama

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 08:08
castorama robi nabór pracowników w Rzeszowie, a czy ktoś wie gdzie ten sklep
będzie i od kiedy
Obserwuj wątek
    • kaarolaajnaa Re: gdzie castorama 31.07.05, 12:45
      Przy Krakowskiej budują hipermarket REAL, może i Castoramę tam wsadzą?
      • slavres Re: gdzie castorama 31.07.05, 13:46
        Castorama ma się ulokować w wybudowanym już blaszaku przy ul. Rejtana między
        Media Markt, a Autonika /JYSK, PIP/, po przeciwnej stronie CH. Rejtan
        • Gość: ww Re: gdzie castorama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 15:48
          Też o tym słyszałem ale nie wiem gdzie się zmieszczą dodatkowe samochody.
          Miejsc parkingowych nie przybyło a wręcz ubyło kiedy Leclerc zabudował galerią
          plac od strony fulmarketu.
        • Gość: klinek Re: gdzie castorama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 12:29
          Slavres ma rację, w sobotę przemalowywali ramki okien z pomarańczowego na
          niebieski. A niebieski to kolor castoramy.
    • slavres Re: gdzie castorama 31.07.05, 13:49
      A najciekawiej zaznaczono na nowej mapie Rzeszowa, postawionej przy ul. Okrzei,
      że w miejscu gdzie stoi "Rzeszów Plaza" - widnieje napis "Obi". A ostatnio w
      dodatku dfo GW Praca na rzeszowskich stronach z ofertami pracy było ogłoszenie
      o naborze do Leroy Merlin.
      • Gość: j.a. rah. Re: gdzie castorama IP: *.rzeszow.mm.pl 01.08.05, 13:04
        Mógłbyś podać date tej Wyborczej z ogłoszeniem dot. rekrutacji do Leroy Merlin, od ponad miesięca co pon. kupyję GW i się z nim nie spotkałem ( może przeoczyłem), natomiast było ogłoszenie z Castoramy.
        • slavres Re: gdzie castorama 01.08.05, 16:17
          Dokładnie nie pamiętam, bo już się pozbyłem tego wydania. Było to dwa albo trzy
          tygodnie temu.
          • Gość: Wujek Dobra Rada Re: gdzie castorama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 19:11
            Lerua Merlę będzie w Krasnem tak jak i Oszołom (Auchan) ale kiedy to tylko jeden
            inwestor wie. NIe pali się!
            • Gość: j.a. rah. Re: gdzie castorama IP: *.rzeszow.mm.pl 02.08.05, 11:53
              Leroy Merlin prowadzi rekrutacje na wyższe stanowiska w rzeszowskim markecie
              (m.in. kierowników handlowych), z tego co wiem oznacza to otwarcie za jakies 6 -
              8 miesiecy, ja czekam na rekrutacje szeregowych pracowników co będzie miało
              miejsce ok. 3 miesiace przed otwarciem sklepu.
              • Gość: j.a. rah. Re: gdzie castorama IP: *.rzeszow.mm.pl 02.08.05, 13:49
                www.kariera.leroymerlin.pl/index.php?s=sklep,33
                • sunflower_rz Re: gdzie castorama 02.08.05, 15:50
                  Gdzie dokładnie będzie Auchan/Leroy Merlin? Blisko Rzeszowa?
                  • Gość: rene Re: gdzie castorama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 21:28
                    a tak sie składa ze pilnie poszukuje pracu wiec czy mogłby mi ktos napisac w jakim charakterze poszukuja w rzeszowie do jakich działów. na stronie castoramy nic o rzeszowie nie pisze. bardzo prosze o inf
                    • Gość: DaPu Re: gdzie castorama IP: *.dami / 81.15.189.* 13.08.05, 18:32
                      Ja również bardzo bym prosił o jakiekolwiek informacje dotyczące naboru
                      pracowników do Castoramy... jakiś adres e-mail na który można przesyłać CV albo
                      coś w tym stylu...
                      • Gość: ameba Re: gdzie castorama IP: *.wist.com.pl 13.08.05, 20:48
                        www.pup.rzeszow.pl/index.php?id=oferta_pokaz&id_of=2442
                        To jest adres intern. do tej oferty z Castoramy wzięty ze stron
                        Powiat.Urz.Pracy w Rzeszowie. Szukają kasjerów.
                        Tam szukajcie sobie też innych ofert, bo m.in. tam właśnie się ukazują.
                  • Gość: klinek Re: gdzie castorama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 12:28
                    Podobno w Krasnem na przeciwko Toyoty i Chevroleta
    • Gość: czlek Re: gdzie castorama IP: *.osk.enformatic.pl 13.08.05, 21:31
      cos buduja przy armii krajowej tam gdzie sa dzialki i nie wiem do tej pory co.
      moze to bedzie castorama?
      • Gość: Vania Re: gdzie castorama IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.08.05, 12:24
        Nie, za stacją Watkem przy Armii Krajowej powstaje sklep z flizami, ceramiką,
        jest to jakaś firma z Rzeszowa, ew. okolic, nie pamiętam nazwy, ale na pewno
        nie jest to Castorama. Z tego co zauważyłem (wczoraj) w blaszaku na Rejtana
        zmieniają kolor ramy okienne :D (z pomarańćzowego na niebieski:P - może
        ściągają osłonki) i jakby coś tam drgnęło, tj. widziałem robotników w środku
        (po długiej przerwie) i jakieś samochody dostawcze, kręcące się wokół budynku
        • Gość: czlek Re: gdzie castorama IP: *.osk.enformatic.pl 14.08.05, 21:31
          faktycznie bylem tam i tam sie buduje "danex" (czy jakos tak)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka