Dodaj do ulubionych

ginekolodzy

IP: *.com 31.07.05, 12:05
CZY KTOŚ LECZYŁ SIĘ U DR.R.KLUZA ALBO U PROF. SKRĘTA ZE SZPITALA NA CHOPINA
OPINIE?/?????????????????
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: ginekolodzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.05, 17:17
      moja mama miała operacje na szopena,przeprowadzał ją wlasnie R.Kluza a nadzorował prof Skręt,wszystko sie skończyło pozytywnie,świetni fachowcy,mili lekarze,konkretni.Prof.Skręt wspaniale prowadzi swój odział,widać że jest autorytetem dla swoich lekarzy i pielęgniarek,wszyscy chodzą na baczność szczególnie gdy go widzą i myślę ze tak powinno być.Oddział czysty i przyjazny dla pacjentki,polecam.
      • moyyra Re: ginekolodzy 01.08.05, 11:05
        Moze i wśród pesonelu i w szpitalu jest OK, ale do jego prywatnego gabitetu
        lepiej sie nie pchać - siedzisz bez gatek w poczekalni wsrod innych pacjentek.

• Gość: Skalama Re: ginekolodzy IP: *.dami / 81.15.189.* 01.08.05, 12:51
          To prawda, a wizyta wcale nie tania. Kluza jest podobno ok.
          • Gość: SŁONCEJASNE Re: ginekolodzy IP: *.com 01.08.05, 15:28
            JA SŁYSZAŁAM TEŻ OPINIE O R. KLUZA POZYTYWNE .MOŻE WIESZ GDZIE KLUZA PRZYJMUJE
            NR TELEFONU NAPISZ PROSZĘ
            • Gość: Skalama Re: ginekolodzy IP: *.dami / 81.15.189.* 01.08.05, 21:49
              Dr Kluza przyjmuje na Mazowieckiej, niestety nie dysponuję już numerem tel,
              gdzies zapodziałam, podobno wizyta kosztuje 70 zł.
        • Gość: basia Re: ginekolodzy IP: *.szpitalmsw.rzeszow.pl / *.szpitalmsw.rzeszow.pl 02.08.05, 08:51
          Najpierw warto może uściślić o którego dr Skręta chodzi, bo w Rzeszowie jest
          dwóch lekarzy o tym samym nazwisku. Jest prof. Skręt i jest dr Skręt.
          • karagana Re: ginekolodzy 02.08.05, 08:57
            wszystko co napisano dotychczas dotyczy profesora Skręta, zona doktora Skręta
            nie pilnuje pacjentek w gabinecie męza -:))
        • Gość: samiec\ a gdzie ten dr skręt przyjmuje? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:19
          Proszę o adres tej sławnej poczekalni :) Chętnie tam "przypadkiem" zaglądnę ;)
          Skoro to poczekalnia to wstęp tam mają wszyscy, nie? I to wstęp wolny!

Wiecie, to naprawdę nadaje się do "Uwagi" :)))
          • karagana Re: a gdzie ten dr skręt przyjmuje? :) 03.08.05, 12:25
            boszzz chcialam sie kawa udusić a monitor mam caly zapluty, mozesz mi go w
            ramach rekompensaty wyczyscic-:))
            P.S I nie doktor Skręt a profesor Skręt bo jest dwoch ginekologow o tym
            nazwisku, pierwszy calkiem OK, poczekalnia ktora cie interesuje jest
            wlasnoscią profesora-:))
            • Gość: samiec Re: a gdzie ten dr skręt przyjmuje? :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 12:30
              Sorki za ten monitor ;) A może ten cały gabinet mieści się w jego domu? A co
              się dzieje wtedy jak jakiś stary znajomy "przechodził obok i pomyślał, że
              wpadnie"? :)))
              • alexandra74 Re: a gdzie ten dr skręt przyjmuje? :) 04.08.05, 09:28
                Jak to co? Gatki w dół i do poczekalni!
        • moyyra Jeszcze dołoze coś na temat prof. S 05.08.05, 10:06
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=13572691&a=13818100

Bardzo spodobała mi się jego teoria "Kury i koguta" "))))

• Gość: an Re: ginekolodzy IP: 193.151.68.* 02.08.05, 10:47
        Proponuję dr Piękoś na Lwowskiej. Jest naprawdę super lekarz.
    • Gość: a gdzie Re: ginekolodzy IP: *.dnet.pl 01.08.05, 14:56
      przyjmuje Kluza?
    • Gość: asia Re: ginekolodzy IP: 80.51.255.* 01.08.05, 16:47
      Moją ciążę prowadził prof. Skręt, chodziłam do niego prywatnie, jestem
      zadowolona z jego opieki, mimo zagrożonej ciąży wszystko się dobrze skończyło.
      Ale rzeczywiście nie jest za ciekawie z tym siedzeniem w poczekalni bez majtek,
      ale wiadomo czas to pieniądź :).
      Byłam ostatnio u niego 6 lat temu, mam nadzieję, że bezmajtkowa poczekalnia
      trochę się zmieniła od tego czasu.
      • Gość: przyszła mama Re: ginekolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.05, 18:02
        Przeciez to jest chore zeby siedziec w poczekalni bez majtek!! To ile on czasu
        oszczedza, az tak duzo go potrzeba zeby zdjac majtki w gabinecie??? To jest
        przyjmowanie jak na tasmie, wchodzisz rozkladasz nogi i do widzenia?? Zupelnie
        nie rozumiem. Ja bym do takiego lekarza nigdy nie poszla. Żenada!
        • Gość: magda Re: ginekolodzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.05, 21:07
          Dziewczyny,jakieś głupoty wypisujecie z tymi majtkami,nie rozsiewajcie głupich plotek,moja mama chodzi prywatnie do prof.Skręta i nigdy nie musiała pozbywać się wcześniej bielizny.W poczekalni urzęduje żona prof. Skręta i gdyby mi wydała rozkaz ściągania majtek to delikatnie ale stanowczo bym odmówiła,przecież mam język.
          • Gość: Skalama Re: ginekolodzy IP: *.dami / 81.15.189.* 01.08.05, 21:48
            To nie są zadne plotki, zbyt dużo pacjentek to potwierdza. A żona profesora
            jeszcze przekrzykuje cały ten gwar i przy wszystkich odczytuje pacjentce wyniki
            cytologii.
            • Gość: basha Re: ginekolodzy IP: *.szpitalmsw.rzeszow.pl / *.szpitalmsw.rzeszow.pl 02.08.05, 09:33
              Małe pytanie: To po co chodzą do takiego lekarza? Biegają do takiego gabinetu,
              a później lament. Jak mi się nie podoba to idę do innego lekarza i koniec.

Najbardziej mnie dziwi fakt, że dorosłe kobiety pozwalają na takie traktowanie
              siebie, siedzenie z gołym tyłkiem w poczekalni!! Kobitki troszkę godności dla
              samych siebie!!
          • Gość: MALINA Re: ginekolodzy IP: *.com 02.08.05, 06:53
            MOJA MAMA CHODZI DO PROF. SKRĘTA--MAJTKI TRZEBA SCIĄGNĄĆ--PANI ŻONA CAŁY CZAS
            PRZYPOMINA O MAJTKACH I RAJSTOPACH-ŻEBY ŚCIĄGNĄĆ---WIZYTA TRWA 5-8MINUT-----
            PROBLEMY SĄ Z ZAPISANIEM SIĘ NA WIZYTY CZĘSTO GABINET JEST ZAMKNIĘTY------------
            WIZYTY ODLEGŁE-----WIZYTA KOSZTUJE 80 ZŁ------TANIO ,INNI BIORĄ 100ZŁ BEZ
            TYTUŁÓW.
            • Gość: Skalama Re: ginekolodzy IP: *.dami / 81.15.189.* 02.08.05, 09:24
              Od kiedy to tytuł naukowy świadczy o fachowości lekarza?
              • Gość: malina Re: ginekolodzy IP: *.com 02.08.05, 10:42
                akurat w tym przypadku uważam ,że świadczy!!!!.Zwyli lekarze biorą pieniądze
                większe po 2 stopniu specjalizacji----nie w każdym przypadku tytuł to
                pieniądze.Liczy się wizyta co w nią wchodzi .bad.
                gin.,usg.nowoczesne,informacja wyczerpująca.usg.piersi---to jest prawdziwe
                leczenie!!!!!!!!!!!a o takie w Rzeszowie trudno----lekarz. się zawsze śpieszy w
                prywacie!!!!!!!!!!!
                • moyyra Re: ginekolodzy 02.08.05, 12:00
                  To jak rozumiem ten prof Skręt dysponuje nowoczesnym sprzętem a na osobne
                  miejsce, gdzie można ścągnąć gatki to już nie ?
                  I ta cała aparatura, jego kompetencje pozwalają na zbadanie pacjentki w ciągu 8
                  min ?
                  Dziwne to dla mnie....
                  Jeśli ktoś chce chodzić do niego, to niech chodzi - ja nie musze :)
                • october.fest Re: ginekolodzy 02.08.05, 12:50
                  Strasznie hałasujesz (wykrzykniki).

A co do Prof. Skręta...jest dobrym fachowcem, ale jego tytuły i wyniosły sposób
                  bycia nie robia na mnie żadnego wrażenia.

A na siedzenie w poczekalni bez majtek nikt by mnie nie namówił.

I uważam, że wielu jest w Rzeszowie równie dobrych specjalistów, nie
                  posiadających "tytułów".
          • moyyra Re: ginekolodzy 02.08.05, 12:04
            Magda, możesz sama osobiście się przekonać, czy Twoja wersja bedzie odpowiadać
            zonie prof :)
            • Gość: słoncejasne Re: ginekolodzy IP: *.com 02.08.05, 12:31
              w MEDICORZE I MEDICOMIIE MAJĄ LEKARZE DOBRE APARATY USG-----------PRYWATNIE U
              LEKARZY TO RÓŻNIE--WAŻNE JEST PODEJŚCIE DO PACJENTKI ,WYWIAD,BADANIE ,USG
              POPOCHWOE.USG PIERSI-MOŻLIWOŚĆ ZAPISANIA NA WIZYTĘ DO WYBORU DZIEŃ,GODZINA-TO
              JEST WAŻNE!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: Yacho Re: ginekolodzy - prof Skręt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 13:11
                Witam
                Ja kiedyś rejesrtowałem moją mamę do niego.
                Ustaliłem termin , na pytanie czy posiada nowoczesne USG pani żona rzuciła
                słuchawką - byłem w szoku.
                Mama leczyła się u niego niestety bez rezultatu - pomimo kilku wizyt i pobytu w
                szpitalu na oddziale musiała jechać do Krakowa.
                Źle wykonany zabieg (przez niego), jak nie było efektów w leczeniu to próbował
                wcickać kity typu , należy zabieg powtórzyć etc.
                Zwykły lekarz w przychodni na podstawie dokumentacji od niego nie potrafił nic
                ustalić - wtedy zrozumieliśmy , że trzeba szukać prawdziwego fachowca - nie
                podważam jego autorytetu - on cały czas był przemęczony , przyjmuje po
                kilkadziesiąt pacjentek w ciągu jednego wieczora .
                Co do majtek , to wszystko prawda - jak mama chciała się coś
                zapytać ,powiedzieć , że nie podoba się jej leczenie usłyszała - następna
                prosze.
                Nikomu jeżeli nie musi nie polecam tego Pana.

Sam miałem z nim jedną rozmowę
                Podchodzę i pytam jak moja mama po zabiegu , zanim zdążyłem powiedzieć nazwisko
                usłyszałem ,że mam tu jest 50 , 20 to babcie a prawie wszystkie ciocie -
                zupełny brak kultury i zrozumienia rodziny pacjenta , nie mówiąc już o samym
                pacjencie.
                • karagana Re: ginekolodzy - prof Skręt 02.08.05, 13:14
                  a pani zona w poczekalni wrzeszczy na kobiety w ciąży "jak sie sku..lyscie to
                  czekajcie"
                  • Gość: Yacho Re: ginekolodzy - prof Skręt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 13:59
                    Raz ją widziałem , okropna baba - nie wiem jak on może z nią wytrzymać :)
                    A teraz poważnie przypomniałem sobie jeszcze jedną rzecz.
                    Na dokładne badania pacjętki odsyłane są do szpitala i tam na
                    publicznym "sprzęcie" wykonywane są tzw. fuchy.
                    Czekałem na mamę - zanim ktoś polecony przez profesora(telefonicznie) wykonał
                    USG to dwóch lekarzy wykonało kilka badań innym pacjentkom .
                    Płacimy za to my wszyscy , lekarze nie zainwestują w prywatny sprzęt tylko
                    korzystają ze szpitalnego.
                    • karagana Re: ginekolodzy - prof Skręt 02.08.05, 14:05
                      a teraz ciekawostka wiecie, ze ona jest LEKARZEM ????
                      • Gość: anika Re: ginekolodzy - prof Skręt IP: *.krak.tke.pl 03.08.05, 00:03
                        wiemy ze jest "lekarzem" w dodatku reumatologiem, jest nieprzyjemna dla swoich
                        pacjentow,a w dodatku straszy wygladem-ropucha brrry. ona jak i jej maz powinni
                        isc juz na emeryture i zaprzestac dzialalnosci,juz wystraczajaco sie nachapali.
                        wystarczy im,niech dadza szanse mlodszym lekarzom.
                        • moyyra Re: ginekolodzy - prof Skręt 03.08.05, 10:47
                          Ale za to jego córka jest baaardzo miłą i sympatyczną osóbką 9poszła w ślady
                          tatuśka)- jak leżałam wtedy w szpitalu miała dla mnie (i rodziny) czas aby
                          wszystko wytłumaczyć i wyjaśnić.
                          Oby nie spadła do poziomu ojca i matki ;)
                    • Gość: anonim Re: ginekolodzy - prof Skręt IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 17:52
                      a co cie to obchodzi jak z nia on wytrzymuje?To jego sprawa.Jest fajna
                      • Gość: ktoś Re: ginekolodzy - prof Skręt IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 19:50
                        Myśle,że komentarze odnośnie żony profesora są zbędne.Wszytskie wypowiedzi są
                        logowane,zapisywane jest IP na serwerze.Obrażanie osób jest
                        karane.Odpowiedzialnośc ponosi za to redakcja, a przede wsztystkim moderator!
                        Niektóre wątki powinny zostać usunięte.A pewne osoby powinny dostać bana na IP.
                        • Gość: ktoś z rodziny Re: ginekolodzy - prof Skręt IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 10:08
                          rozpowszechcnianie ploteczek raczej..śmiech jak to czytam.....a obrażanie
                          żony???
                          • Gość: ktos z rodziny Re: ginekolodzy - prof Skręt IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 14:04
                            jestem modem z jednych z forów zasady mam w jednym paluszku!!!
                            • Gość: Skalama Re: ginekolodzy - prof Skręt IP: *.dami / 81.15.189.* 08.08.05, 00:04
                              W dużym czy w małym paluszku?
                              • Gość: ktos Re: ginekolodzy - prof Skręt IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 10:01
                                Skalama to jest spam ,co ta odpowiedź wnosi do tematu?
                            • Gość: Monika Re: ginekolodzy - prof Skręt IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.08.05, 20:16
                              Witam. Do glowy by mi nie przyszlo, zeby chodzic prywatnie do ginekologa. Ludzie
                              macie za duzo pieniedzy??? A od czego sa przychodnie????? Rejestracja
                              telefoniczna, mila obsluga, nawet kolejek nie ma, bo wszyscy przekonani, ze jak
                              zabula 100zl to i im ulzy. Ulzy, to prawda, ale chyba w kieszeni!!!
                              • costabryka Re: ginekolodzy - prof Skręt 12.08.05, 20:48
                                to gdzie masz mile panie w rejestracji i pustki w poczekalni u ginekologa?
                                chyab nie chodzisz i nie wiesz! w przychodni przyszpitalnej na Lwowskiej czeka
                                sie kilka dobrych miesiecy do ginekologa!
                        • Gość: sobie gosc :) Re: ginekolodzy - prof Skręt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 18:46
                          madry jestes.. gratuluje :)
                          idz do prawnika..
                          postepowanie cywilne :)
                          nic wiecej
                          a ludzie pisza jak jest
                          warto przeczytac
                          wiec nie strasz IP

• Gość: ktos Re: ginekolodzy - prof Skręt IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.05, 20:03
                        Redakcja powinna dodać taki skromny tekst nad opcją wyślij >>Należy pamiętać,
                        że wypowiedzi mogą stać się podstawą do wszczęcia postępowania karnego.>>

• Gość: Skalama Re: ginekolodzy - prof Skręt IP: *.dami / 81.15.189.* 06.08.05, 22:38
                          A ty co, adwokat czy radca? Nie mędrkuj, nie ma tu żadnego obrażania tylko
                          rozpowszechnianie faktów.

Jakoś nie boje sie Twoich pseudoprawniczych cytatów, chyba jesteś prosto po
                          egzaminie co?
                    • Gość: human 1 Re: ginekolodzy - prof Skręt IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.04.06, 21:04
                      to prawda i dlatego wszystkiego brakuje bo sie zurzywa sprzet szpitalny .
                      BEDZIE DOBRZE NO NIE CZA TO WYTEPIC !!!!!!!!!!! PRYWATY W WEEKENDY PRYWATY PO
                      POŁUDNIU KOSZMAR GDZIE TEN DYR< SZPITALA
                      • Gość: ktoś z rodziny do humana IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 08.06.06, 09:17
                        Coś chłopie sugerujesz? Bo na to wygląda.....
          • gosia148 Re: ginekolodzy 14.12.05, 23:23
            Kochaniutka tak jest bo sama ostatnio byłam i się przeraziłam!!!
    • Gość: przyszła mama Re: ginekolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.05, 17:26
      To juz wiem gdzie nie pojde rodzic - na Chopina bo jeszcze trafie na tego
      goscia:/.
      • Gość: syrena10 Re: ginekolodzy IP: *.com 03.08.05, 15:17
        Ja leczylam się u prof.Skręta--uważam go za porządnego lekarza-konkretnego o
        diagnozę,leczenie,żona-dobra kobieta-byłam prywatnie zawsze grzecznie-a co do
        bielizny-żeby ściągać-to lepiej-bo jest szybciej-naprawde-polecam .
    • Gość: anika Re: ginekolodzy IP: *.krak.tke.pl 02.08.05, 21:07
      a jak wygląda sytuacja w poczekalni u Skręta jeśli mąż/partner życiowy/kochanek
      chce siedzieć ze swoją wybranką?też ma ściagać gatki? a swoją drogą to fabryka
      pieniędzy, żenada.
      P.S. a co kto słyszał o ordynatorze ginekologii ze szpitala woj.nr2.?
      • Gość: syrena10 Re: ginekolodzy IP: *.com 03.08.05, 09:30
        Słyszałam że ordynatorem jest dr.Janeczko -dobrym lekarzem jest ponoć PIĘKOŚ-OD
        ZNAJOMYCH SŁYSZAŁAM
        • Gość: rek Re: ginekolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.05, 11:34
          doktor Piękoś odbierał poród mojej żony i a wcześniej kilka raz się u niega
          badała. Myslę że jest OK.
          • Gość: armia5 Re: ginekolodzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 10:31
            Chyba sie pmyliłeś z tym odbieraniem porodu . Lekarz Piekos jest świetnym
            lekarzem , ale porodów nie odbiera. Porody odbieraja połozne .
        • Gość: sobie gosc :) Re: ginekolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 18:51
          pienkosia... odradzam..
          znajoma ma niemile wspomnienia :(
    • Gość: anika Re: ginekolodzy IP: *.krak.tke.pl 03.08.05, 17:21
      heh,ja ponawiam moje pytanie co z mezczyznami w poczekalni,ktorzy przychodza ze
      swoja kobieta na badanie do Skreta?
      • Gość: syrena10 Re: ginekolodzy IP: *.com 03.08.05, 19:01
        jak wszędzie gdzie jest dużo ludzi chyba nie jest miło i przyjemnie,każdy facet
        może chyba zaczekać w samochodzie albo koło drzwi-ja nie lubie tłoku na
        poczekalniach,lubie jak idzie wszystko szybko i sprawnie
        • Gość: ameba Re: ginekolodzy IP: *.rzeszow.mm.pl 03.08.05, 22:48
          Żaden mężczyzna nie ma szans wejść do poczekalni u prof.Skręta - wszyscy
          obowiązkowo czekają przy bramce (po stronie ulicy :))i noga ich nie ma prawa
          stanąć nawet na terenie posesji. To wszystko o czekaniu bez majtek to prawda.
          Skrętowa dyryguje ruchem, wyznacza, która pani się rozbiera a która przygotowuje
          do rozebrania - sama to przeżyłam. Przy pierwszej ciąży chodziłam do niego - na
          poród nie przyszedł. Potem miałam poronienie - pkazywał mnie grupie studentów
          medycyny (nawet nie zapytawszy przedtem o zgodę!!) w czasie badania - całe
          szczęście, że oni litościwie nie zaglądali tam, gdzie pokazywał Skręt, tylko
          patrzyli sie na moją twarz. Myślałam, że spalę się ze wstydu. Przez cały czas
          pobytu w szpitalu ani razu się nie pojawił, za to po wszystkim koniecznie chciał
          się umówić jak najszyciej na następna wizytę. Oczyswiście więcej do niego nie
          poszłam. Z drugim dzieckiem chodziłam do dr Janeczki (przyjmuje na Sszopena) i
          byłam zadowolona. Nawiasem mówiąc mężczyźni mogą u niego czekać w poczekalni
          razem z żonami. Polecam też młodego Skręta (podobno to nie jest rodzina )-
          przyjmuje chyba na Warzywnej .
          • Gość: anika Re: ginekolodzy IP: *.krak.tke.pl 03.08.05, 23:11
            a do ktorego dr.Janeczki chodzilas?do Jarka czy tego drugiego(bodajze Wojtka)?
            a mam jeszcze pytanko czy ktoras z pan chodzi do dr.Prokopowicza?
            • karagana Re: ginekolodzy 03.08.05, 23:28
              To Prokopowicz jeszcze dziala w zawodzie-:)), no ja bym taka odważna nie byla,
              zeby sie u niego leczyć, o ciąży juz nie wspomne. Widzialam na wlasne osobiste
              oczy jak niewiele brakowalo, zeby wyslal na tamten świat bardzo młodą
              dziewczynę i jej dziecko, ktore nie moglo sie urodzic w sposob naturalny a pan
              doktor byl w stanie wskazujacym i nie chcialo mu sie albo nie mogl (z
              oczywistych przyczyn) wykonac cesarki. dopiero jak bylo naprawdę źle to polozne
              wezwaly telefonicznie innego lekarza, ktory zrobil cesarke. Jak sie potem
              okazalo nie bylo ani cienia szansy, zeby ta dziewczyna urodzila w sposob
              naturalny.
              • Gość: anika Re: ginekolodzy IP: *.krak.tke.pl 04.08.05, 12:26
                to Prokopowicz takie jaja odstawial? w zyciu nie pomyslalabym :( Pan doktor
                dziala w zawodzie, ale tylko prywatnie, juz nie pracuje w szpitalu, do szpitala
                wzywaja go na konsultacje ginekologiczno-endokrynologiczne. znacie moze jeszcze
                jakiegos lekarza, ktory jest ginekologiem a jednoczesnie endokrynologiem? jak
                ktos ma namiary niech sie podzieli, bo musze sie do takiego specjalisty udac.
                pozdro
            • Gość: ameba Re: ginekolodzy IP: *.rzeszow.mm.pl 03.08.05, 23:47
              Chodziłam (i w zasadzie chodzę - choć dawno nie byłam) do Wojciecha - przyjmuje
              na Szopena ale nie w szpitalu tylko prywatnie. Gabinet ma mniej więcej w połowie
              ulicy.
            • jazonka Re: ginekolodzy 03.08.05, 23:57
              Wojtek jest świetny, prowadził moją 1 ciąże i 2 do połowy,do tej pory jezdzę do
              niego na kontrole i już niedługo (mam nadzieję) pojadę z 3.
              Pozdrawiam
          • Gość: syrena10 Re: ginekolodzy IP: *.com 04.08.05, 06:44
            Ja uważam że jak się chodzi do jakiegoś lekarza w ciąży czy wogóle tak
            diagnostycznie to lekarz powinien się zająć swoimi pacjentkami-po to się do
            niego chodzi.A w szpitalu każdy powinien mieć zapewnione minimum intymności na
            miare każdego człówieka!
          • alexandra74 Re: ginekolodzy 04.08.05, 09:32
            Witold Skręt to rodzina, profesor jest chyba jego wujkiem, panowie podobno nie
            lubią się.
            • Gość: hihi ploteczki:) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 13:26
              A jak już poruszamy takie tematy to dodam, że podobno młody dr Skręt i dr
              Wójcik, która tez jest wziętym ginekologiem mieli kiedys burzliwy romans
              zakończony dramatycznym rozstaniem:)).
              • Gość: gosc co do DR skręta, NIE prof! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.05, 14:11
                Młodszy witold Skręt pracuje na Warzywnej, i przyjmuje we wtorki prywatnie na
                pułaskiego. Jest super lekarzem, chodzilam prywanie, wizyta po 30-40 min., co
                wiecej płaciłam 50 zł, wszystko wyjasniał dokładnie, USG w gabinecie (może nie
                najnowsze ale zawsze). Naprawde polecam!

Aha jeszcze Roman Kluza tez OK! wizytra 80 zł wraz z USG!
                • Gość: luiza Re: co do DR skręta, NIE prof! IP: *.rzeszow.mm.pl 04.08.05, 15:50
                  hej,, mam takie małe zapytanko, a słyszłas może cos o doktorze Młynarczyku?,
                  przyjmuje na Hoffmanowej
                  • Gość: skalama Re: co do DR skręta, NIE prof! IP: *.dami / 81.15.189.* 04.08.05, 20:52
                    Młynarczyk ponoć jest spoko, chodzi do niego moja teściowa, chwali go.
              • Gość: Skalama Re: ploteczki:) IP: *.dami / 81.15.189.* 04.08.05, 20:52
                Naprawdę?! Ale jaja!
            • Gość: syrena10 Re: ginekolodzy IP: *.com 04.08.05, 17:30
              Są jeszcze w Rzeszowie jacyś dobrzy ginekolodzy!a może w oklicy ma ktoś jakieś
              namiary dobre i sprawdzone-napiszcie!
              • Gość: Skalama Re: ginekolodzy IP: *.dami / 81.15.189.* 04.08.05, 20:53
                Monika Dobrowolska-Kwiatek - przyjmuje w Medyku na Jagiellońskiej.
              • Gość: anka Re: ginekolodzy IP: *.osk.enformatic.pl 04.08.05, 23:04
                Ja polecam dr Szklarczyka, przyjmuje prywatnie na pulaskiego (wizyta 50 zl),
                bezplatnie przyjmuje w przychodni na zbyszewskiego ale sa bardzo dlugie kolejki
                do niego (prywatnie bez problemu). Bardzo mily, jeszcze nie slyszalam o nim
                zlych opinii, same pozytywy.
                • Gość: ona Re: ginekolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 17:09
                  A ja go znam prywatnie i faktycznie jest b. miły zawsze usmiechniety!;) Ale nie
                  wiem jakim jest ginekologiem. Ile kosztuje u niego usg na pułaskiego? Wprawdzie
                  to znajomy ale glupio mi zapytac
                  • magdasop Re: ginekolodzy 05.08.05, 19:49
                    A co myślicie o ginekologach w przychodni na Warzywnej?
                    • Gość: malina Re: ginekolodzy IP: *.com 06.08.05, 07:27
                      KTO TAM PRZYJMUJE?
                      • magdasop Re: ginekolodzy 07.08.05, 19:11
                        Na Warzywnej przyjmuje m.in. dr Sikora, dr wójcik.
              • Gość: sobie gosc :) Re: ginekolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 18:56
                a co sadza panie o dr. Madej chyba z Unii Lubelskiej???
              • Gość: lenka Re: ginekolodzy IP: *.krak.tke.pl 08.06.06, 09:07
                Szukam kompetentnego ginekologa specjaliste a zarazem człowieka a mie maszyny
                Jestem po poronieniu i potrzebuje fachowej opieki a zarazem poczucia że
                człowiek ten zajmje się ciąża a nie potraktuje mnie jako okaz lub spisze moją
                ciąze na straty a w przypadku problemów ucieknie od odpowiedzialności- z takim
                lekarzem miałam juz do czynnienia PROSZĘ O NAMIARY
            • Gość: Pari Re: ginekolodzy IP: 80.51.180.* 01.08.06, 08:51
              Witek Skręt (doktor)-przyjmuje na Warzywnej w przychodni (prywatnie też) i
              Andrzej Skręt(profesor) - starszy gościu-to nie jest żadna rodzina. Profesor
              jest starszym facetem i nie nadaje sie do prowadzenia ciązy (ale fachowcem
              jest) w przypadku komplikacji jest w porządku. Rutynowo i szybko podchodzoi do
              kobiety, więc nie sądze,żeby chciało mu się zajmować młodymi kobietami, które
              mają tysiąc pytań (bo tak jest jak się jest w ciąży). Raczej starsze babki go
              chwalą i sie nim zachwycają. Natomiast Witek Skręt jest dobrym specjalistą i
              miłym człowiekiem. Naprawdę na każde pytanie odpowie i doradzi sam od siebie.
              Nie patrzy na kase. Jest naprawdę świetny!!!Polecam każdej kobiecie w ciąży.
              • Gość: ktoś z rodziny Re: ginekolodzy IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 08:53
                Oj... myslisz się...... Witek Skręt to rodzina ....
      • Gość: Monia Re: ginekolodzy IP: *.dip0.t-ipconnect.de 12.08.05, 20:20
        Meszczyzni moga sobie wziasc gazetke porno i sobie strzepac. Panie beda mialy
        za darmo radoche!!! Do kubeczka i sprzedac!! A propo moze ta jego zona zalozy
        przy okazji bank spermy, zarobia na tym. Nie beda musieli przyjmowac dziesiatki
        pacjentek czekajacych juz w kolejce bez majtek!!! Oplaca sie!!!
        • Gość: ktoś z rodziny do moni IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 13:49
          takie propozycje skadaj sobie komuś w rodzinie.Albo ty jak chcesz to załóż bank
          spermy,również bedziesz miala za darmo radoche.Bawi cię to ?
          • Gość: ktoś z rodziny do moni IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 15.08.05, 13:51
            A to czy się oplaca czy bedzie oplacać to ciebie to nie powinno
            interesowac.Spokojna glowa!
      • Gość: gosc Re: ginekolodzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.09.05, 15:26
        A co myślicie o dr Szklarczyku, chcę wybrać jakiegoś lekarza prowadzącego, a
        dotychczas u niego zasięgałam rad i wydal mi sie miły i słuużył fachową radą
    • Gość: xyz Re: ginekolodzy IP: 80.48.236.* 04.08.05, 17:51
      Moja ciaze prowadzil dr Sekunda z Boguchwaly..Polecam
      • Gość: KINIA Re: ginekolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.05, 21:44
        MONIKA DOBROWOLSKA KWIATEK JEST THE BEST
    • Gość: anika prof skręt i operacje IP: *.krak.tke.pl 05.08.05, 20:04
      taki profesor "dobry", ale operacji sam nie robi(mimo że zapewnia że będzie
      robił osobiście) tylko zleca swoim podwładnym. i jeszcze ciekawosta, siostra
      profesora nie była u niego na oddziale na operacji a w szpitalu woj. nr 2. nic
      dodać nic ująć.
      • roch-rochowski Re: prof skręt i operacje 06.08.05, 10:38
        A czy Ty wiesz dziecinko że lekarz nie powinien operować nikogo z rodziny,
        nikogo z osób z którymi jest związany emocjonalnie, bo może mu zadrżyć ręka i
        jeszcze komuś krzywdę zrobi? Sam też nie chciałbym operować ani mamy, ani
        teścia ani nawet kuzynki.A znasz jeszcze takie powiedzenie,że z rodzinką to
        najlepiej wychodzi sie na zdjeciu?
        • Gość: anika Re: prof skręt i operacje IP: *.krak.tke.pl 06.08.05, 11:12
          tak dziecinko, znam to powiedzenie i z medycyna tez mam troche wspolnego.
          jednak uwazam ze pan prof.mowi jedno a robi drugie,jest nieslowny i robi w
          balona swoje pacjentki-najpierw ma operowac a pozniej ktos inny za to sie
          bierze.
          • Gość: olek Re: prof skręt i operacje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.05, 15:38
            jarmarczna dyskusja kobitki
          • Gość: sobie gosc :) Re: prof skręt i operacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 18:59
            takie jest zycie
            kasa sie liczy i tyle :(
        • k2milka Re: prof skręt i operacje 07.08.05, 17:33
          najlepiej jest plotkować jako anonim, mozna wszystko mówić-anonimie gościu
          pokaż swoją twarz bierz odpowiedzialność za swoje słowa!
    • Gość: young Re: ginekolodzy IP: 193.151.68.* 08.08.05, 12:34
      Pod skrzydłami prof. Skreta jest taki młody dr Tomasz Łoziński - polecam!!!
      Wykształcony (tytuł dr), szybki, pozytywnie nastawiony do zycia!
      Nie ględzi!
      POlecam
      • Gość: lucy Re: ginekolodzy IP: *.osk.enformatic.pl 08.08.05, 19:54
        tak zgadza sie dr łoziński jest bardzo konkretny,o wszystkim informuje,
        rozmawia,bardzo kulturalny i miły.polecam również!!!!!
        • Gość: ani Re: ginekolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 11:00
          A co sądzicie o doktorze Warchole?
          • Gość: Jolka jolka Re: ginekolodzy IP: 193.151.68.* 09.08.05, 14:14
            KOlega dra Łozińskiego. Pracuja razem. Śmiszny:))))
            • Gość: gość Re: ginekolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.08.05, 13:48
              Doktor Warchol,"śmiszny" to chyba dobre okreslenie, ale ja chodze do niego calą
              ciaże i nie narzekam (nie prywatnie. Osobiscie go polecam.
              • Gość: magda Re: ginekolodzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.08.05, 20:42
                a gdzie przyjmuje dr Warchoł,chodzi mi o prywatną praktykę i przychodnię
                • Gość: Skalama Re: ginekolodzy IP: *.dami / 81.15.189.* 11.08.05, 09:02
                  Warchoł przyjmuje na Warzywnej.
    • agniesa Re: ginekolodzy 11.08.05, 10:22
      A czy słyszeliście o doktorze Karpiaku?
    • Gość: Aurora Re: ginekolodzy IP: *.dami / 81.15.189.* 11.08.05, 13:40
      A aj byłabym wdzięczna za namiary na doktora Adama Chruściela ze szpitala na
      Szopena. Czy przyjmuje w jakiejś przychodni, czy prywatnie?
      • Gość: Anka Re: ginekolodzy IP: 195.117.156.* 12.08.05, 11:47
        Ja chodze do Dariusza Śliwy - przyjmuje na ubezp. w przychodni przyszpitalnej na
        Lwowskiej i ponoć w Asklepiosie. Ja osobiście jestem z niego zadowolona ale z
        chęcią dowiem się co o nim myślą inne dziewczyny
    • Gość: zaq Re: ginekolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 20:28
      a doktor PALCZAK? jak dla mnie troche z innej tej wczesniejszej epoki... nic
      nie pyta, nic nie bada, przypisuje w ciemno tabletki bez zadnych badan!
      • Gość: byla pacjentka Re: ginekolodzy IP: *.ostnet.pl 14.08.05, 23:33
        Racja. Moja ciąża byla prowadzona przez niego fatalnie :(
        Naszczęście nie mialam zadnych komplikacji i urodzilam zdrowe dziecko.
        Obecnie chodzę do dr Szklarczyka. Bardzo mily lekarz. Odpowiada konkretnie na
        wszlekie pytania i potrafi poświęcić więcej niż 5 min.
        • Gość: kinga Re: ginekolodzy IP: 80.51.255.* 16.08.05, 15:25
          a co powiecie o dr Mrozku?
          • Gość: ciekawa Re: ginekolodzy IP: 80.51.168.* 17.08.05, 11:01
            A co ? Chodzisz do niego ?
            • Gość: Asia Re: ginekolodzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 14:05
              Ja polecam doktora w. Wątora. Przyjmuje na ul. Witosa w przychodni i na
              Baranówce III. Prowadził moją ciążę i robił mi cesarskie cięcie (nie dostał ani
              grosza), bo nie było postępu przy porodzie. Nie ma kolejek bo dzwoni się i
              umawia na dzień i godzinę, oczywiście na umowęz NFZ czyli nic się nie płaci.
              Mogę z nim pogadać o wszystkim jest super ma tez spacjalizację z endokrynologii
              jak ktoś potrzebuje. Powodzenia
              • Gość: danka Re: ginekolodzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.05, 16:47
                myślę .Ze w Rzeszowie jest wielu dobrych ginekologów.Ja byłam pacjentką w
                szpitalu na lwowskiej,caLy personel super.
            • zafir82 Re: ginekolodzy 28.01.06, 20:30
              czy lekarz dajac skierowanie do szpitala (mowa o porodzie)daje skierowanie do
              konkretnego szpitala czy same sobie go wybieramy,i jesli same to ktory
              polecacie?"
          • Gość: marlinek Re: ginekolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 15:45
            Cześć Kinga.
            U dr Adama Mrozka byłam ostatnio kilka razy. Pierwszy raz trafiłam do niego,
            gdy dostałam skierowanie od dr Krzysztofa Piaseckiego na usg. Byłam bardzo
            zadowolona, dokładnie opisał jajniki, jakie mają wymiary, jak dojrzewają itp.
            Zachęcona jego elokwencją, zadawałam kolejne pytania, na które mi zwięźle, ale
            dość wyczepująco odpowiadał. Gdy zaszłam w ciążę, zaczęłam chodzić na badania
            do niego. Przepisał skierowanie na bezpłatne badania podstawowe oraz na toxo,
            WR, mocz. Przy następnej wizycie, którą wyznaczył za 3 tygodnie, mówił, że da
            skierowanie na hormony, w tym tarczycę. Dał numer swojej komórki i
            zapowiedział, że mam dzwonić, gdyby się coś działo. Gdy po 3 tygodniach
            zaczęłam krwawić, zadzwoniłam do niego na komórkę, kazał natychmiast jechać do
            szpitala i zgłosić się do dr Janiszewskiej. Powiadomił ją, że przyjadę. I
            faktycznie, czekała na mnie. Zrobiła badanie usg i stwierdziła ciąże obumarłą.
            Z samego rana dr Mrozek przyszedł do mnie, wszystko już wiedział co się ze mną
            stało, nie musiałam mu nic mówić. Teraz znowu mam pójść do niego na badania
            kontrolne po zabiegu. Słyszałam dobre opinie na jego temat. Na własnym
            przykładzie przekonałam się, że dba i opiekuje się o swoje pacjentki. Ale
            bardzo chętnie posłucham Waszych opini na jego temat.
            • Gość: Luiza Re: ginekolodzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.05, 18:05
              Ja też chodzę do dr Mrozka. Uważam że jest bardzo dobry w swoim fachu.
              Wyczerpująco odpowiada na każde pytania. Zdaję sobie sprawę że nie może być
              przy każdym porodzie ale ciekawi mnie czy podczas swojej nieobecności poleca
              swoje pacjentki pod opiekę innych lekarzy pracujących w szpitalu na Chopina.
              • Gość: Luiza Re: ginekolodzy IP: 80.51.255.* 18.08.05, 08:16
                sorki - pomyliłam ulice, Mrozek pracuje na Lwowskiej.
              • marlinek Re: ginekolodzy 18.08.05, 16:55
                Gość portalu: Luiza napisał(a):

> Ja też chodzę do dr Mrozka. Uważam że jest bardzo dobry w swoim fachu.
                > Wyczerpująco odpowiada na każde pytania. Zdaję sobie sprawę że nie może być
                > przy każdym porodzie ale ciekawi mnie czy podczas swojej nieobecności poleca
                > swoje pacjentki pod opiekę innych lekarzy pracujących w szpitalu na
                Chopina.
                Cześć!
                Mam do Ciebie pytanie, jak długo chodzisz do niego? Nie znam go dobrze, byłam u
                niego jakieś 5 razy. Dlatego każda inormacja jest dla mnie ważna, szczególnie
                wypowiedziana przez pacjentki. Poleciła mi go moja koleżanka, którą ciąże
                prowadził. Termin porodu miała na początek lipca. Umówił się z nią w szpitalu
                na Lwowskiej na dyżur, kazał jej przyjść na badania i do porodu. Bardzo go
                chwaliła, w czasie porodu siedział przy niej, trzymał za rękę i tłumaczył.
                Urodziła po 4 godzinach.
                Niestety nie wiem, czy poleca on swoje pacjentki w czasie porodu innym
                lekarzom.
            • costabryka Mrozek 18.08.05, 15:54
              nie chce nikogo zniechecac do Mrozka ale dziewczyny zastanowcie sie czy tak
              robi lekarz=czlowiek ktory ma pomagac pacjentkom i ktoremu nie wolno udzielac
              informacji o pacjencie obcym ludziom!!! moja mama znalazla sie na ginekologii w
              celu usuniecia macicy, dr Mrozek przyszedl do niej do sali i przy innych
              pacjentkach a takze przy pelnym korytarzu(inne pacjentki i ich rodziny) ryknal
              prawie na cale gardlo PANI MA RAKA!!! jak sie to ma do etyki zawodowej? do
              tajemnicy lekarskiej? i do ludzkich odruchow, uczuc?przeciez nowotwor to nie
              jest takie nic, jak skaleczenie palca!!!na usta cisnie sie tylko jedno kupe
              ch..a! gbur i prostak mimo ze po studiach.
              • marlinek Re: Mrozek 18.08.05, 16:43
                Cześć Costabryka!
                Dobrze, że podzieliłaś się tymi informacjami, bo szukam wszystkich informacji
                na jego temat. W stosunku do mnie zachował się nienagannie.
            • Gość: ktoś Re: ginekolodzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 19:09
              A co powiecie o Jadwidze Rychlec - wydaje mi się ok, proszę o opinie.

Pozdrawiam,
              Ktoś ( nie tamten ktoś który pisał wyżej)
          • jndrk Re: ginekolodzy 16.09.05, 20:44
            Polecam doktora Mrozka. Kompetenty, cierpliwy - odpowiada na wszystkie,
            wszytskie pytania. Zdecydowanie odradzam doktora Dorskiego - zawiodłam się na
            nim.
          • Gość: elka Re: ginekolodzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.06, 11:54
            Czy nie wiecie który z lekarzy ginekologów wykonuje zabieg laparoskopii
            mięśniaków w Rzeszowie?
          • Gość: zefir Re: mrozek IP: *.krak.tke.pl 16.05.06, 20:48
            nie wiem kto nazwał Mrozka dobrym ginekologiem.Dobry specjalista może , ale bez
            serca zimny jak lód, wyrachowany i nie zdający sobie z cierpienia innych. ludzi
            traktuje jak powietrze bez taktu i jak masz problem to idzie sie załamać a
            swoich praw musisz dochodzić sam. Bo on stosuje spychologie albo rozwiązanie
            najłatwiejsze dla niego
            • Gość: lenka Re: mrozek IP: *.krak.tke.pl 16.05.06, 20:51
              moja siostra miala ciaże problemową -dziecko z wadą .wysłali ja na lwowska.
              miala przyjemność z tym lekarzem.Fakt fachowo opisał jej przypadek jak
              dyktowałpielegniarce jakie zauważa anomakie u płodu, ają potraktował jak worek
              kartofi-człowieku naucz się własciwego podejścia do ludzi
      • Gość: Jaga Re: ginekolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.05, 15:30
        Może się po prostu brzydzi?
    • amelia76 Re: ginekolodzy 16.08.05, 22:50
      co powiecie o dr K. Botiuku
      • Gość: pilka111 Re: ginekolodzy IP: *.res.pl / *.res.pl 31.07.06, 15:53
        Ajakie macie zdanie o dr.B.Warchol,przyjmuje na warzywnej i Szopena?
    • Gość: inny ktoś Re: ginekolodzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.05, 19:10
      A co powiecie o Jadwidze Rychlec - wydaje mi się ok, proszę o opinie.

Pozdrawiam,
      (inny) ktoś
    • fredan Re: ginekolodzy 18.08.05, 23:45
      przegladam wszyskie posty i nie znalazłam nic na temat dr. Piaseckiego, czy
      możecie coś powiedzieć o nim?
      • marlinek Re: ginekolodzy 19.08.05, 08:51
        Dr Piasecki - bardzo dobry fachowiec, ale małomówny. Warto pójść do niego na
        konsultacje.
        • Gość: gosc Re: ginekolodzy IP: *.osk.enformatic.pl 10.09.05, 09:05
          ile kosztuje wizyta ?
          • Gość: ziutuk Re: ginekolodzy IP: *.is.net.pl 10.09.05, 18:50
            W styczniu kosztowała 70zł + 70zł USG. Przyjmuje w Asklepiosie na ul.
            Podwisłocze. Małomówny- to fakt ale konkretny i dobry specjalista. Miałam u
            niego robioną histeroskopię- po zabiegu, przychodzi i sprawdza jak się czuje
            pacjentka i wszystko dokładnie wyjaśnia.
    • Gość: piesek Re: ginekolodzy IP: 62.93.41.* 19.09.05, 19:13
      Z tą poczekalnią u prof Skręta to oczywiście prawda.Sama tak siedziałam, latem
      to pół bidy, ale zimą w kozakach z gołymi nogami i bez majtek.Dodam jeszcze, że
      szyba między poczekalenką a gabinetem jest półprzeźroczysta i pani Skrętowa ma
      cały czas podgląd i w odpowiednim momencie nawołuje pacjentki do drzwi,żeby sek
      nie tracić.Co do nowoczesności to na kozetce nie ma żadnego podkładu, trzeba
      się kłaść na gołą ceratę.W łazience było okropnie brudno ,pełno błota na
      posadzce,ale to i tak postęp, bo jakiś czas temu do poczekalni wpuszczano tylko
      kilka kobiet, a reszta stała pod domem.Ktoś zrobił szum i jakaś komisja
      nakazała wpuszczać wszystkich do środka.
      • Gość: Lana Re: ginekolodzy IP: 62.93.41.* 15.12.05, 00:20
        szukam jakiegoś dobrego ginekologa młodzieżowego :) dajcie namiary !podobno mężczyzna ginekolog jest delikatniejszy :) niż kobieta
        • Gość: goskarz Re: ginekolodzy IP: *.rzeszow.mm.pl 27.01.06, 20:35
          To ja pisałam w cytowanym wątku o kurze i kogucie:
          ale jeszcz raz powtórzę i pewnie opiszę to szerzej, bo trochę już się uspokołam,
          co wiem o panu Skręcie (nie będę go tytułaować profesorem, bo do tego trzeba
          chyba też w medycynie etyki, a nie tylko fachowości, zresztą o fachowości za
          chwilę też coś skrobnę)
          1. Majtki w dół, wrzeszcząca na pacjentki żona i brud w poczekalni to prawda,
          brak podkładów też Pamiętam na posadzce w gabinecie plamki krwi po poprzedniej
          pacjentce. Byłam młoda zahukana, teraz bym wyszła z poczekalni na pierwsze hasło
          o majtkach. Jeżeli komuś to nie przeszkadza, jego sprawa, ciekawe, co zrobi jak
          w prezencie dostanie od "prof" grzybcę? I zastanawiam się co na to Sanepid,
          pewnie przymyka oko, bo zadzwoniłam i widzę, że nic w tej materii się nie
          zmieniło :(.
          2. Dalszy ciąg wizyty to też szczyty chamstwa, czyli zamiast recepty czy badań,
          (starałam się o ciążę już 2 rok bez rezultatu i bliska osoba poleciła mi tego
          lekarza, dla nauczycielek jego córek z IV LO był milutki...) kura i kurczak.
          Jako receptę narysował mi koguta i kurę i kazał się zachowywać jak kura podczas
          stosunku z kogutem, wtedy nie będzie problemów w poczęciu, bo ponoć jestem zbyt
          agresywna wobec męża. Jak zapytałam czy w takim razie nie iść do seksuologa, to
          powiedział, że zna kilku dobrych w Rzeszowie, ale nie dał namiarów, kazał przjść
          jak jego metoda nie poskutkuje, to wtedy da mi ich namiary. Potem było badanie,
          i te plamki krwi koło fotela, najgorzej wspominam badanie (głaskanie) piersi -
          sam zabrał się do rozpinania bluzki i reakcję na moje oburzene- co nie miała
          pani badanych piersi, proszę sie uspokoić (faktycznie pierwszy raz miałam
          badanie tego typu, potem dowiedziałam się, że nie polega na głaskaniu), jedyna
          recepta, to owa kura i kogut i 50 złotych. Co do diagnozy u Skręta, to była
          super (hehe): Okazało się, że mąż ma słabe wyniki, ja mięśniaka, polipa i zrosty
          w jajowodach. Jestem w ciąży od niedawna, po IVF, ciekawe czy byłabym
          kiedykolwiek w ciąży po leczeniu u Skręta z pomocą metody kury i koguta oraz
          obmacywania.
          3. Może w jakiejś wąskiej dziedzinie typu leczenie starszych pacjentek z
          obniżoną macicą ma sukcesy, ale to facet o poglądach z 19 wieku, kobieta jest
          dla niego zbędnym dodatkiem do macicy i dojna krową, stąd taśma, majtki i uwagi
          typu pacjentka nie powinna czytać nic na temat swojego schorzenia, bo się jej w
          głowie mąci.
          4. U siebie na oddziale podobno też nie raczy zapytać pacjentki o zgodę, tylko
          np zadziera kołdrę na łóżku i podnosi bez pytania koszulę.
          5.Aaa i jeszcze co do naukowości otóz przyjaźni się z krakowskim "profesorem"
          Klimkiem zwanym przez tamtejsze dziewczyny rzeźnikiem- ma 0 sykcesów w leczeniu
          niepłodności ale jest takim samym ttypem człowieka, co Skręt i wymyślił sobie,
          że utrzymuje hodowlę komórek raka macicy od 1950 r, z czego śmieje się cała
          Polska- Skrętowi to nie przeszkadza. To są panowie, którzy zatrzymali się w rozwoju.

Na fachowców nie trafiłam w Rzeszowie, niestety, ale jak ktoś nie ma takich
          problemów to napewno znajdzie uczciwych lekarzy. Zaimponowały mi panie dr Sikora
          i Wójcik z Warzywnej, które uczciwie informowały co da się zrobić w Rzeszowie.
          Dr Wójcik zawsze znajdowała czas dla pacjenta. Wadą ul Warzywnej jest jednak 0
          intymności przy USG, każdy może wejść, mnie np nawiedził dr urolog!
          Mieszane uczucia mam co do dra Dorskiego, bo nigdy nie wiadomo ile trzeba mu
          będzie mu zapłacić, i ma, jak na ambicje leczenia niepłodności, zbyt mało
          dokładne laboratorium, uwagi typu, a ma pani jakieś bakterie, słabe opisy badań-
          zwrócono na to uwagę krajowych klinikach, ale są osoby, którym udało się zostać
          mamami po leczeniu u Dorskiego, więc przy mniejszych kłopotach tego typu może
          warto.
          Teraz sama nie mam pojęcia do kogo chodzić, słyszałam wiele pochlebnych opinii o
          dr Szklarczyku, podoba mi się pytanie "czy mogę panią zbadać", może zbędne, bo
          wiadomo po co się przychodzi, ale człowiek czuje się jak człowiek, anie kawał
          mięcha i to, że podaje rękę pomagając zejść z fotela.
          Nie dziwne, ze na Zbyszewskiego najbliższy termin jest dopiero na marzec.
          Czytam o Mrozku i cieszę się, że jest też kilka dobrych opinii o nim, idę do
          niego na USG, może to on będzie prowadzącym, albo dr. Śliwa, jeszcze nie wiem.
          Pozdrawiam
          • Gość: xxx Re: ginekolodzy IP: *.osk.enformatic.pl 27.01.06, 20:57
            U Mrozka rodziła moja żona , wyrażała pochlebne zdanie .
            Kobiety jak może chodzić do gabinetu gdzie za wasze pieniadze trzymaja was bez
            majtek w poczekalni . Strasznie poniżające. I jeszcze za to płacić ?
            • Gość: goskarz Re: ginekolodzy IP: *.rzeszow.mm.pl 27.01.06, 21:59
              Wiesz, w moim przypadku nazwałabym to: Otumanieniem_tytułem. Po prostu wiele
              osób poleca Skręta na zasadzie, że to dobry lekarz, a że cham... jak ma tytuł
              prof. to mu wolno. Myślę, że w Rzeszowie jest wystarczająco dużo dobrych
              ginekoogów, może bez tytuów, ale za to przyzwoitych i kulturalnych.
              • Gość: lana Re: ginekolodzy IP: *.244.155.26.wifi155.tnp.pl 28.01.06, 00:44
                A dr Obrzut z Medicoru? na mnie wywarł pozytywne wrażenie ale może zna go ktoś
                dłużej niż jedną wizytę?
                • Gość: gonna Re: ginekolodzy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.06, 22:51
                  cze! ja ostatnio byłam u Prof.Skreta i o zadnym sciaganiu majtek nie było mowy
                  !!!Pani Skret była miła , fakt pilnowała porzadku ale to tylko ułatwiało cała
                  organizacje w poczekalni!!!a czy ktos słyszał o dr Tomaszu Kluz ze szpitala na
                  SZopena?
                  • Gość: OLGA Re: ginekolodzy IP: 82.160.22.* 31.01.06, 11:55
                    CZY KTOS SLYSZAL O T. SZAJNER
                  • Gość: goskarz Re: ginekolodzy IP: *.rzeszow.mm.pl 04.02.06, 00:15
                    Cała nadzieja w tym, że dotarło do sz.p "prof" co ludzie sądzą o tych majtkach.
                    Mimo to, ja "prof" i szpital na Szopena będę omijała szerokim łukiem, choć są w
                    nim oprócz "prof" lekarze, którzy są w porządku. Moja mama leczyła się u dr
                    Kluza, była zadowolona, zajmował się nią w szpitalu, przychodził pytać jak się
                    czuje po zabiegu.Oczywiście wcześniej chodziła do niego prywatnie, zdaje się, że
                    to sposób na życzliwość lekarza
              • Gość: ktoś z rodziny Re: ginekolodzy IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 19:01
                Licz kobieto się ze słowami.Cham? Cenzury używwaj trochę.To jest forum
                publiczme.Jak będziesz potrzebowała pomocy idz do zwykłego ginekologa.Po co
                chodzisz do niego i przepłacasz?
    • Gość: vfsg Re: ginekolodzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 19:44
      Przypadkowo natrafiłam na to forum, ale i ja mogę powiedziec parę słów na temat
      doktora Skręta. Byłam u niego ponad 5 lat temu. Jestem z innego miasta, ale
      doktor cieszył sie dobrą opinią, więc i ja postanowiłam udac sie prywatnie na
      badania. Byłam w ciąży i jak każdej matce zależało mi, żeby wszystko było
      dobrze.Przyjechałam z meżem. Już na samym początku został on wyproszony z
      poczekalni przez żonę profesora.Czekał na zewnątrz w kilkunastominusowym
      mrozie. Nawiasem mówiąc zależało mi, aby maż był obecny przy USG.Nastepnie
      usłyszałam polecenie, abym zdjęła majtki!!!i czekała w kolejce. Byłam w
      szoku.Ludzie w XXI wieku to przecież skandali ponizenie pacjenta i za to
      jeszcze trzeba było zapłacić.Byłam u pana doktora pierwszy i ostatni raz.
    • renatje Re: ginekolodzy 10.02.06, 13:26
      Czytam ten wątek już po raz kolejny, za każdym razem walcząc ze sobą samą, aby
      nie napisać czegoś złego. Dziś doszłam do wniosku, że jednak uczciwość =
      prawda, która często jest brutalna.

Przez kilka lat byłam pacjentką dr Szklarczyka i rzeczywiście jest on miłym,
      kulturalnym człowiekiem. Byłam zadowolona po każdej wizycie, kiedy szłam do
      niego z jakąś banalną infekcją, czy na badania kontrolne.
      Natomiast później poznałam też drugą stronę tego kulturalnego człowieka...
      Powiem krótko: lekarz ten, pomimo comiesięcznych badań USG, nie zauważył
      letalnych wad u mojej córeczki. Wiem, że jej śmierć to nie jego wina, że i tak
      nie mógłby nic zrobić...
      Inny lekarz, na tym samym sprzęcie zobaczył to, czego on nie widział...
      Nie wiem, może jestem jedynym przypadkiem niedopatrzenia tego lekarza, ale
      jestem .
      Piszę to szczególnie ze względu na Ciebie goskarz - powierz życie swojego
      dziecka w bardziej odpowiedzialne ręce. Polecam dr. Botiuka, ordynatora
      szpitala na Rycerskiej, który bardzo mi wtedy pomógł, oraz dr Witolda Skręta z
      Warzywnej.

Pozdrawiam.
      • goskarz Re: ginekolodzy 24.02.06, 23:49
        Dzięki za ostrzeżenie Renatje, do Szklarczyka nie dostałam się i poszłam
        prywatnie do dr Mrozka- jestem zadowolona, ale twoja historia (serdecznie Ci
        współczuje) uczy mnie, ze należy stosować zasadę ograniczonego zaufania- i
        sprawdzać swojego lekarza, nawet kiedy jest super fachowcem. Zrobię jedno USG w
        Rzeszowie u innego lekarza, nie wiem jeszcze u kogo, ale czytam uważniw wątek.
        Cóż, służba zdrowia to coraz częściej pomyłka za pomyłką. Jeżeli mam podzielić
        się ostrzeżeniami, to na samym poczatku ciąży robiłam badania weryfikacyjne na
        Warzywnej i BHCG w 5tc wynosiło 7 jednstek, przy wyniku z poprzedniego tygodnia
        ponad 1500. Pani w laboratorium, gdy poszłam jej zapytać co to oznacza,
        stwierdziła, ze nie jestem w ciąży. Najciekawsze, że nawet gdyby coś złego się z
        ciążą stało, to wynik nie spadłby tak gwałtownie. W Klinice mieli niezłą
        zagadkę, a po ponownych badaniach (w Madyku) lekarz stwierdził, ze piewrwszy raz
        spotyka się z takim błędem i pytał czy to renomowane laboratorium. Nawiasem
        mówiąc właśnie wtedy trafiłam do Mrozka, który zrobił mi USG w tym samym dniu i
        uspokoił, ze jest OK.
        • bomba45 Re: ginekolodzy 14.03.06, 10:20
          powidzcie coś o dr Piękosiu
          niewiem co mam o nim mysleć!!!
          podobno jest dobry!!
          • Gość: Kasia Re: ginekolodzy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.06, 15:51
            nie radzę.Powiem tylko tyle,że bułam pacjentką w szpitalu na górce i moja
            opinia jest negatywna.Kompletny brak kultury i wyczucia.Brrrrrr
            • bomba45 Re: ginekolodzy 15.03.06, 08:01
              cześć Kasia!!
              a do którego ginegologa chodziłaś??
          • Gość: domi jakub orzel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.06, 19:13
            hej chcialabym sie dowiedziec jaki jest dr jakub orzel moze ktos slyszlam o nim
            jakies opinie??
      • Gość: aaa Re: ginekolodzy IP: 82.177.97.* 18.04.06, 22:41
        Niestety, nie jestes jedynym przypadkiem. To faktycznie przemily czlowiek, ale
        co do fachowosci - to jeszcze lata nauki przed nim.

W moim przypadku dr Botiuk tez sie nie wykazal. Zreszta wszyscy lekarze z
        rycerskiej dali plame, bo nic zlego nie wypatrzyli, a skończylo sie tragicznie.
    • irwi2 Re: ginekolodzy 27.03.06, 15:26
      Szczerze to bym na miejscu każdej kobiety olał tego gina i jeszcze zrobił z
      tego wielkie haloo. Przecież to poniżej godności takie traktowanie. W
      poczekalni bez majtek. A gdzie higiena i intymność? Facet przesadza i to ostro.
      • borowkazet prywatnie:ginekolog 27.03.06, 16:01
        czesc!!
        gdzie w rzeszowie moge isc prywatnie do ginekologa po tabletki antykoncepcyjne??tylko niechce wydac 120zł na wizyte ..tak np biora na pl.wolnosci;/;/;/
        • Gość: Róża Re: prywatnie:ginekolog IP: *.osk.enformatic.pl 28.03.06, 11:28
          Cześć do koga mam sie wybrac z zagrozona blizniacza ciążą. Bardzo prosze o rade
          • Gość: xxx Re: prywatnie:ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.06, 07:00
            a co myślicie o dr Hycerlaku???ktos do niego chodzi??jaki on jest ?
            • Gość: xyz Re: prywatnie:ginekolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.06, 07:37
              nikt nie chodzi do hycerlaka??? żadnych opini na jego temat?
            • esi_zosi Re: prywatnie:ginekolog 18.04.06, 19:36
              Chodze do Hrycelaka od kilku miesięcy i jak do tej pory byłam zadowolona. Co
              prawda trzeba się z tydzień wcześniej zapisać na wizytę, ale jak coś się dzieje
              to przyjmuje bez rejestracji. Generalnie jest miły, może za spokojny i zbyt mało
              mówi.
              Ale słyszałam bardzo dobre opinie o Dr T. Kluzie. Chodzi któraś z Was do niego?
              Ile bierze za wizytę, czy usg jest w "cenie"?
              Dzięki!!
      • Gość: ktoś z rodziny... Re: ginekolodzy IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 16:59
        Nie musisz chodzić do tego "faceta" jak to Ci się nie podoba...Idz do baby....
        nikt nikogo nie zmusza tam chodzić....
        • Gość: nadi Re: ginekolodzy IP: 213.199.241.* 17.04.06, 21:38
          ja odradzam hydzika z warzywnej. facet ma chyba jakies problemy, nie wiadomo,
          kiedy trafisz na dobry, kiedy na zły humor. może i coś w głowie ma, ale nic się
          od niego nie dowiesz. o wiele bardziej go interesuje twoje życie prywatne...
          jakiś taki strasznie zakręcony jest, ale przy tym dziwny,...
    • kamilka1986 Witam jestem 20 letnia kobieta przed 1 razem 18.04.06, 23:52
      witam mam 20 let i chce zaczac wspolzyc czy mogzecie mi polcic jakiegos
      ginekologo najlepiej Kobieta wstydze sie isc do faceta i chcialam sie
      dowiedziec jak tak wizyta bedzie wygladac?? chcialam sie zabezpieczyc jakies
      tabletki albo cos w tym rodzaju jeszcze nigdy nie uprawialam "seksu" jesli
      mozecie mi poradzic co zrobic poroszei pozdrawiam
    • Gość: niunia Re: mrozek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 09:16
      A czy lekarz musi być miły i słodziutki? Ma mieć wiedzę. Ja z Mrozka jestem
      zadowolona, prowadził moją ciążę, wiedziała co chciałam, zadawałam pytania, a
      on na nie odpowiadał. Przed Mrozkiem chodziłam do dorskiego. Co z tego, że
      Dorski jest miły. Wmawiał mojemu dziecku Downa i kierował na test Pappa, tylko
      chyba dlatego, że mam układy z tą przychodnią w Łodzi i od każedgo podesłanego
      pacjenta dostaje prowizję. A jak zaczęłam zadawć pytania typu czy dziecko ma
      widoczną kość nosową i jakie jest norma dla NT, to się zaczął denerwować, że
      jakaś baba śmie podważac to co on mówi. USG zrobił Mrozek, odpowiedział na moje
      pytania, pokazał na monitorze i nie kazał robić testu bo powiedział że wszystko
      jest oki i miał rację. Dziś mam zdrowego, fajnego synka. Mnie nie musi lekarz
      dawać buzi przy każdej wizycie, ale ma mi odpowiadać rzeczowo na moje pytania -
      tyle wymagam od niego.
      • Gość: niunia Re: mrozek IP: *.krak.tke.pl 08.06.06, 09:29
        super ze cie tak potraktowała bo u mnie jak dziecko miało zwiększone nt o 9
        razy to spisał nas na straty Uznał że dojdzie do samoistnego poronienia(i u
        niego moja ciąża się na tym zakończyła) i dalszą pomoc człowiek musiał sam
        walczyć- bo on miał ważniejsze sprawy niz ja i moja przegrana sprawa.Jest
        specjalista może dobrym ale gdzie moralnośc i opieka nad kobietą której swiat
        sie zawalił !!!!!!!!
        • Gość: zdziwiona Re: mrozek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 09:43
          A niby co wg Ciebie miał zrobić ? Ma być fachowcem, powiedzieć prawdę i
          przedstawić to co się może stać w sposób jasny i zrozumiały dla pacjenta, oraz
          zaproponować dalsze postępowanie (jesli takie w jego ocenie jest możliwe). Nie
          oczekuj, że bedzie wrażliwy. On dziennie przerabia taką ilosć ludzi, że
          wrażliwość już dawno u niego zanikła. Dla mnie ma być fachowcem. I tyle. Dorski
          jest uprzejmy, grzeczny, milutki, wrażliwy, ale w moim przypadku okazał się
          wyrachowanym naciągaczem. Wolisz takiego ? Ja nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka