Gość: Aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 20:49 Mam do sprzedania kilka oryginalnych kartek z autografem Adama Małysza. Zachęcam! Zainteresowanych proszę o kontakt : a.wielgus1310@gmail.com Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morfeusz_1 Re: Sprzedam autograf Adama Małysza 04.02.11, 23:18 wypad stąd trolu autografami mistrza się tu nie kupczy ! Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Sprzedam autograf Adama Małysza 05.02.11, 14:55 Ja też mam ale nie sprzedam, bo to cenna panmiątka. Morfeusz słusznie prawi. Odpowiedz Link Zgłoś
kol.3 Re: Sprzedam autograf Adama Małysza 05.02.11, 14:56 * popr. pamiątka miało być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Sprzedam autograf Adama Małysza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 22:40 A ja sprzedaję bo cierpię na brak funduszy, poza tym posiadanie 16 autografów Adama w tym co najmniej 10 takich samych chyba jest jakimś argumentem...zwłaszcza że mnóstwo ludzi podziwiających Mistrza nie ma możliwości wyjazdu na skoki, spotkania Adama na żywo i otrzymania od niego podpisu. Odpowiedz Link Zgłoś